Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα. Πρώτη δοκιμή με το flic.kr ελπίζω να ανεβάσω σωστά. Ευχαριστώ πολύ και όσους με βοήθησαν με τις οδηγίες και τις συμβουλές τους.

33993878453_1e8ccddb40_o.jpg20170509_121501 by Mpaok7 ...., on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ανεβάσω κι άλλες σιγά σιγά να μου πειτε τη γνώμη σας.

Μετά από πολύ καιρό και ώριμη σκέψη κατέληξα σε s8. Μοιάζει το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που είναι μικρό και εύχρηστο και από κάμερα πρέπει να είναι στο top 3.

Δυστυχώς το g5 που θαύμασα εκτός από παλιό πλέον είναι και πολύ ακριβό.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την συγκεκριμένη ναι με tap to focus,αλλά το ατού της συσκευής αυτό είναι η κάμερα,και γιαυτό τον λόγο την ξανά πήρα δεύτερη φορά :D

Και πολύ καλά έκανες......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μετά από πολύ καιρό και ώριμη σκέψη κατέληξα σε s8.

...:confused:...:confused:...

Δηλαδή ρε άρχοντα μΠΑΟΚτσή...πόσο καιρό και πόσο ώριμη σκέψη πρέπει να έχεις για να καταλήξεις στο οτι το S8 που έχει 700 ευρά και μόλις κυκλοφόρησε είναι το καλύτερο Android όλων των υπολοίπων;;;;;;;; :blink:

Συγγνώμη που είμαι "απότομος", δεν το έχω σκοπό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλά...σκέφτηκες...σκέφτηκες... σκέφτηκες ... ξανα-σκέφτηκες...ωρίμασες...ξανα-ωρίμασες...για να καταλήξεις σε τί; Σε κάτι που...εννοείται;

Στο έλεγαν από την αρχή. Εάν θέλεις ολοκληρωμένο τηλέφωνο που τα έχει ΟΛΑ σε υπερμέγιστο βαθμό, πάρε S7 για να μήν δώσεις μία περιουσία. Τελικά πήρες S8. Και καλά έκανες. Αλλά δεν θέλει να αναλύσεις θεωρίες θεωριών Ω θεωρίες για να καταλήξεις στο αυτονόητο!

Συγγνώμη ε...δεν κάτω επίθεση. Απλά εξεπλάγην με την αναζήτηση αυτού που είναι μπροστά σου.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

...:confused:...:confused:...

Δηλαδή ρε άρχοντα μΠΑΟΚτσή...πόσο καιρό και πόσο ώριμη σκέψη πρέπει να έχεις για να καταλήξεις στο οτι το S8 που έχει 700 ευρά και μόλις κυκλοφόρησε είναι το καλύτερο Android όλων των υπολοίπων;;;;;;;; :blink:

Συγγνώμη που είμαι "απότομος", δεν το έχω σκοπό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλά...σκέφτηκες...σκέφτηκες... σκέφτηκες ... ξανα-σκέφτηκες...ωρίμασες...ξανα-ωρίμασες...για να καταλήξεις σε τί; Σε κάτι που...εννοείται;

Στο έλεγαν από την αρχή. Εάν θέλεις ολοκληρωμένο τηλέφωνο που τα έχει ΟΛΑ σε υπερμέγιστο βαθμό, πάρε S7 για να μήν δώσεις μία περιουσία. Τελικά πήρες S8. Και καλά έκανες. Αλλά δεν θέλει να αναλύσεις θεωρίες θεωριών Ω θεωρίες για να καταλήξεις στο αυτονόητο!

Συγγνώμη ε...δεν κάτω επίθεση. Απλά εξεπλάγην με την αναζήτηση αυτού που είναι μπροστά σου.

Δεν σε παρεξηγω, αλίμονο!

το να καταλήξεις σε κάτι όταν μπαίνεις σε ένα forum γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ο κάθε ένας γράφει τα δικά του και το άσπρο το κάνουν μαύρο. Ο ένας λέει έχει κορυφαία μπαταρία ο άλλος χάλια. Ο ένας λέει κορυφαία κάμερα ο άλλος χάλια. Είχα πει να πάρω g5 αλλά κάτι που όλο προβλήματα βλέπω κάτι που καινούργιο είναι πανάκριβο το απερριψα. Το htc μου άρεσε αλλά όταν πήγα στα μαγαζιά και έπιασα το S8 έπαθα έρωτα. Το πλάτος του είναι ιδανικό και μου άρεσε πολύ. Είδα ότι λέγανε και πολλά θετικά και αφού είναι από τα καλύτερα το πήρα το ρίσκο. Χάθηκε και ο φίλος που είχα συμπαθησει τόσο με το g5 και που όρεξη να το ψάξω.

Πάντως όσο καιρό το έχω το βρίσκω εκπληκτικό.

Στο θέμα κάμερα εσείς οι ειδικοί τα πείτε..

Είναι πολύ λαδοπαστελι ?

34670894751_011bf33427_o.jpg20170521_181440 by Mpaok7 ...., on Flickr

Το S8 σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το λαδοπαστελ του S7 .

Σιγουρα εχει και αυτο παραπανω επεξεργασία και αυτο φαίνεται στο 100% και πολλοί

αυτο το βλέπουν σαν λεπτομερεια αλλά ειναι επιλογή της εταιρειας....

Προσωπικά το θεωρώ στα πέντε καλύτερα απο άποψη κάμερα αλλα θελω να δω

φωτογραφίες εδω στο φόρουμ για να εχω ολοκληρωμένη άποψη.

Αυτά που βλέπω και διαβάζω στα διάφορα σαιτ δεν τα πολυ λαμβάνω υπόψη για καμία συσκευή.

950 xl

34759981756_f9b9577eb6_c.jpgWP_20170521_14_15_04_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Edited by xostel77

Δεν σε παρεξηγω, αλίμονο!

το να καταλήξεις σε κάτι όταν μπαίνεις σε ένα forum γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ο κάθε ένας γράφει τα δικά του και το άσπρο το κάνουν μαύρο. Ο ένας λέει έχει κορυφαία μπαταρία ο άλλος χάλια. Ο ένας λέει κορυφαία κάμερα ο άλλος χάλια.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο...μερικές φορές οι προτάσεις (καλοπροαίρετες κατά τα άλλα) μπορεί να σε μπερδέψουν αντί να σε βοηθήσουν.

Εγώ δεν είμαι ειδικός στις φωτό, και ούτε μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς είναι το λαδοπαστέλ.

Αυτό που δεν μου άρεσε στο S7 ήταν η "ψευτιά" των χρωμάτων. Στην αρχή έλεγα οτι ίσως κάνω λάθος. Αλλά το κατάλαβα 100% όταν είδα την φυσικότητα του G4. Το εάν το S8 είναι φυσικό ή τεχνητό δεν το ξέρω ...γιατί πολύ απλά δεν έχω δεί το φυσικό χρώμα τις φωτογραφίας που έβγαλες. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. :-)

Σε αυτό δεν έχεις άδικο...μερικές φορές οι προτάσεις (καλοπροαίρετες κατά τα άλλα) μπορεί να σε μπερδέψουν αντί να σε βοηθήσουν.

Εγώ δεν είμαι ειδικός στις φωτό, και ούτε μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς είναι το λαδοπαστέλ.

Αυτό που δεν μου άρεσε στο S7 ήταν η "ψευτιά" των χρωμάτων. Στην αρχή έλεγα οτι ίσως κάνω λάθος. Αλλά το κατάλαβα 100% όταν είδα την φυσικότητα του G4. Το εάν το S8 είναι φυσικό ή τεχνητό δεν το ξέρω ...γιατί πολύ απλά δεν έχω δεί το φυσικό χρώμα τις φωτογραφίας που έβγαλες. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. :-)

Ούτε εγώ ξέρω τι είναι αυτό το λαδοπαστελ αλλά έβλεπα που το έλεγαν συχνά.

Πάντως τα χρώματα φαίνονται στην οθόνη πολύ ωραία και κοντά στα πραγματικά. Δεν έχω υπολογιστή να τα δω αλλά δε με νοιάζει αφού εδώ με ενδιαφέρει κυρίως. Πιο πολύ θέλω να μπορώ να βγάζω κάθε στιγμή χωρίς δυσκολία. Ελπίζω να μην στενοχωρησα και τον φίλο μου THEO_LEGEND που δεν πήρα htc πάλι αλλά δεν με έπεισε η συσκευή αυτή τελικά αν και με είχε εντυπωσιάσει η κάμερα στην αρχή.

Καλημέρα σε όλους. :)

@Mpaok

Να είσαι σίγουρος οτι πήρες την καλύτερη (σε Android) συσκευή που κυκλοφορεί. Και το S7 να επέλεγες πάλι την καλύτερη overall συσκευή θα είχες αλλά με καλύτερο δείκτη τιμή/απόδοση :cool:

Καλησπέρα και από εμένα. Πρώτη δοκιμή με το flic.kr ελπίζω να ανεβάσω σωστά. Ευχαριστώ πολύ και όσους με βοήθησαν με τις οδηγίες και τις συμβουλές τους.

33993878453_1e8ccddb40_o.jpg20170509_121501 by Mpaok7 ...., on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ανεβάσω κι άλλες σιγά σιγά να μου πειτε τη γνώμη σας.

Μετά από πολύ καιρό και ώριμη σκέψη κατέληξα σε s8. Μοιάζει το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που είναι μικρό και εύχρηστο και από κάμερα πρέπει να είναι στο top 3.

Δυστυχώς το g5 που θαύμασα εκτός από παλιό πλέον είναι και πολύ ακριβό.

κορυφαιο και αρεσει και στον κοσμο αν ειδες το τεστ στο gsmarena μεταξυ των φωτο απο s8 , G6 kai sony XZ στο ματι των περισσοτερων αρεσαν του s8 οι φωτο.

Ταυτόχρονα έκαναν και πληρες τεστ για τις 3 συσκευες

http://www.gsmarena.com/lg_g6_samsung_galaxy_s8_sony_xperia_xz_premium-review-1612.php

34419530350_66c53c9849_z.jpgΓιάννενα by Ioannis Limanis, on Flickr

34643090322_de1e7493bc_z.jpgΓιάννενα by Ioannis Limanis, on

34765503666_154215aca7_z.jpgΓιάννενα by Ioannis Limanis, on Flickr

34643087792_49dcc623b1_z.jpgΓιάννενα by Ioannis Limanis, on Flickr

33962466244_1c6d7da745_z.jpgΓιάννενα by Ioannis Limanis, on Flickr

:) βόλτα στα ιωαννινα

Practice what you preach

κορυφαιο και αρεσει και στον κοσμο αν ειδες το τεστ στο gsmarena μεταξυ των φωτο απο s8 , G6 kai sony XZ στο ματι των περισσοτερων αρεσαν του s8 οι φωτο.

Ταυτόχρονα έκαναν και πληρες τεστ για τις 3 συσκευες

http://www.gsmarena.com/lg_g6_samsung_galaxy_s8_sony_xperia_xz_premium-review-1612.php

Σε ευχαριστώ, δεν το είδα αλλά χαίρομαι που το λένε. Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα του νε κέρδισε αφού μπορώ και το κρατάω τέλεια, αλλιώς με όσα είχα ακούσει για το προηγουμενο μοντέλο θα φοβόμουν. Άσε που βλέπω πόσο καλά μιλάνε τα μέλη για την καμερα του οπότε θεωρώ ότι θα είναι στην κορυφή. Το G6 θα το έπαιρνα αν είχε πέσει η τιμή του αλλά κοιτώντας το ιστορικό του skroutz αλλά και με συμβουλές φίλων εδώ που με βοήθησαν είδα ότι πέφτουν πολύ γρήγορα οι τιμές οπότε αν δε μου άρεσε θα έχανα λεφτά να το αλλάξω. Ενώ αυτό πιστεύω ότι θα μπορώ πιο εύκολα. Τέλος το htc το φοβήθηκα, κάτι που λένε ότι πάει για φουντο κάτι που έβλεπα και κάτι προβλήματα, είπα να πάω σε φετινό μοντέλο που έχει και τέλειο μέγεθος. Παρτε άλλη μια από το εργαλείο, τώρα που το έμαθα θα σας ταράξω.

33960556024_9154e776e6_o.jpg20170521_163843 by Mpaok7 ...., on Flickr

Αλλά θέλω και τη γνώμη των εμπειρων σαν τον erasmus92, theo_legend, ddr2, Finn, κτλ

@pavlidisc

Ανεβασε αν μπορεις δειγματα απο mi4c απο περιεργεια.

Mi-4c manual focus (με το ματι δεν φαινοταν ολη αυτη η λεπτομερεια, αλλα ειναι μαπα σε σχεση με αυτες που βλεπω απο εσας)

https://c1.staticflickr.com/5/4188/34658396052_e8acd2c53f_c.jpg' alt='34658396052_e8acd2c53f_c.jpg'>IMG_20170419_134651 by giannis manie, on Flickr[/img]

Μια χαρα ειναι Γιαννη. Μην ξεχναμε και ποσο παλιοτερο και φτηνοτερο ειναι το κινητο.

Παρεμπιπτοντως γιατι βαζεις ημερομηνια στις φωτογραφιες; Την χαλας χωρις λογο αφου αυτη η πληροφορια υπαρχει και στο exif της φωτογραφιας. :)

Τη "τραβηξα" απο του πατερα μου.

Του λεω δεν χρειαζεται να το εχει πανω φαινεται στις πληροφοριες μετα, αλλα καταλαβαινεις που με γραφει :D

Γιάννη, τι πας να συγκρίνεις; Το mi4c με τα s7,s8,htc,lg; Είπαμε...καλή η κάμερα του mi4c (μέσα στις 2-3 καλές της xiaomi) αλλά μην το παρατραβάμε...

Η συσκευή είναι της γυναίκας μου. Πάντα με autofocus. Την ημέρα είναι αστεράκι φωτεινό (πιάνει τρομερή λεπτομέρεια για την ηλικία του) και στις χαμηλού φωτισμού είναι αξιοπρεπέστατο (βγάζεις το auto HDR γιατί αργεί το focus)

from my LG G4

Τη "τραβηξα" απο του πατερα μου.

Του λεω δεν χρειαζεται να το εχει πανω φαινεται στις πληροφοριες μετα, αλλα καταλαβαινεις που με γραφει :D

Δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν του πατερα σου. Γραψε λαθος, με αυτα δεν παιζουμε :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@xostel Νικο για ακομα μια φορα υπεροχο το 950xl.

Να σε ρωτησω ξερεις αν το 950 εχει ιδια καμερα με το 950xl. Αντιστοιχα το 640 εχει ιδια καμερα με το 640xl ?

Το 640 έχει 8αρα. Το 640xl 13αρα. Επειδή τα είχα και τα 2, ποιοτικά το xl ήταν κατά πολύ ανώτερο.

Για τα 950 δεν ξέρω :-)

from my LG G4

Δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν του πατερα σου. Γραψε λαθος, με αυτα δεν παιζουμε :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@xostel Νικο για ακομα μια φορα υπεροχο το 950xl.

Να σε ρωτησω ξερεις αν το 950 εχει ιδια καμερα με το 950xl. Αντιστοιχα το 640 εχει ιδια καμερα με το 640xl ?

Το 950 xl και το 950 εχουν την ιδια κάμερα. Το 640 xl εχει πολυ ανώτερη από το 640.

Να ξερεις οτι του 640 xl η κάμερα τα βαζει στα ίσα με ολα τα τηλ στης ημερήσιες φωτογραφίες και ειναι και σχεδόν τσάμπα..

Το 950 xl και το 950 εχουν την ιδια κάμερα. Το 640 xl εχει πολυ ανώτερη από το 640.

Να ξερεις οτι του 640 xl η κάμερα τα βαζει στα ίσα με ολα τα τηλ στης ημερήσιες φωτογραφίες και ειναι και σχεδόν τσάμπα..

Πολύ καλή κάμερα ένα χρόνο το είχα, παπάδες έκανε το 640xl για τα λεφτά του.

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...