Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Νομίζω το πρόβλημα λύνεται αν αναφέρουμε και πότε χρησιμοποιήσαμε τρίποδο ή όχι, οπως αναφέρουμε με τι camera app τραβήχτηκε η φωτό.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να μη τα πολυλογούμε θεωρώ τεράστιο λάθος για το νήμα να ανεβαίνουν φωτογραφιες με οποιαδήποτε επεξεργασία εκτος αυτές που δίνει απευθείας κάμερα. Κακώς το συζητάμε πιστεύω.

Όσο για το τρίποδο για μένα ειναι θεμιτό αρκεί να αναφέρεται.

Επίσης καλο θα ήταν να μην ανεβαίνουν πολλές μαζι γιατι χάνεται η μπάλα. Να μπει περιορισμος μια φωτο ανά ποστ.

Αυτά..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ο καλύτερος σύντροφος του πραγματικού φωτογράφου πέραν της φωτογραφικής μηχανής που εξυπακουεται, είναι το τριποδακι. Όχι μόνο για νυχτερινές λήψεις αλλά και για ευρεία ημερήσια και μη χρήση. Όλες οι ποιοτικές νυχτερινές φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τρίποδα ή με βάση στήριξης της μηχανής. Είναι απαραίτητο και δεδομένο. Όταν ψάχνει κάποιος για εξαιρετικό αποτέλεσμα με την χρήση του αναλογου φυσικά φακού.
Konakis.

Διαφωνω περί τριποδου. Είναι μεγάλη κουβέντα γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει. Πχ εγώ έχω ένα ταπεινό Redmi note 3 pro που με τη Google camera τραβάει 4k βίντεο. Αν βγω στο δρόμο και τραβηξω το τελικό αποτέλεσμα θα σου προκαλέσει ζάλη και θα θες δραμαμινες. Αν αγοράσω το osmo mobile της DJI και ξανά τραβηξω θα νομίζεις ότι βλέπεις υπερπαραγωγή . Δεν θα είναι όμως ή πραγματικότητα. Ομοίως και σε φωτογραφίες θα τραβάω σε 10 μποφόρ στο φουγάρο του Κνωσος Παλας και θα νομίζεις ότι ειμουν τσιμεντομενος στη θέση μου.

Εφόσον κρίνουμε τις δυνατότητες των συσκευών όπως είναι και ο τίτλος του τοπικ τότε δεν πρέπει να έχουν καμία εξωγενή βοήθεια είτε σε ευστάθεια είτε σε επεξεργασία. Αλλιώς να αλλάξει όνομα το τοπικ και να λέει πως μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες με κινητό και όχι πιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λιγο υπερβολή διακρίνω.

Θα ήταν άστοχο καποιος να παραθέτει μια φωτογραφία χωρις στοιχεία (ενα exif) να εχει χρησιμοποιήσει τρίποδο και την ονομάζει χεράτη. Εκεί ναι. Ομως τι νόημα εχει το κλειστρο 4 secs πχ. και να θες να κάνει υπερθαύμα το OIS? Δεν γίνεται...

Το. manual θεωρείται μεγάλο προτέρημα στα specs ενός κινητού ανεξαρτήτως της συχνότητας χρήσης του.

Αν με το note σου και με τρίποδο τραβήξεις μια καλή φωτο ή ενα video καλο θα είναι να το αναφέρεις και αυτός που θα δει το αποτέλεσμα θα ξέρει όλες τις προϋποθέσεις της λήψης

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εγω λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του με το συμπαθειο που λενε...

Τα μισα post ειναι off topic, αφηστε τις γκρινιες και αυτο θελω εγω και οχι εκεινο και κουραφεξαλα. Ο καθενας ανεβαζει οτι θελει και αμα θελει γραφει και λεπτομερειες και οτι αλλο θελει, εμεις οι υπολοιποι αν θελουμε το βλεπουμε το διαβαζουμε κσι οχι απαραιτητα σχολιαζουμε καλοπροαιρετα παντα. Δεν σου αρεσει κατι απλα το προσπερνας.

Η φτωχεια φερνει γκρινια αλλα οχι και εδω μεσα που ειναι το χομπι μας βρε παιδια.

Φιλικα παντα προς ολους!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Λιγο υπερβολή διακρίνω.

Θα ήταν άστοχο καποιος να παραθέτει μια φωτογραφία χωρις στοιχεία (ενα exif) να εχει χρησιμοποιήσει τρίποδο και την ονομάζει χεράτη. Εκεί ναι. Ομως τι νόημα εχει το κλειστρο 4 secs πχ. και να θες να κάνει υπερθαύμα το OIS? Δεν γίνεται...

Το. manual θεωρείται μεγάλο προτέρημα στα specs ενός κινητού ανεξαρτήτως της συχνότητας χρήσης του.

Αν με το note σου και με τρίποδο τραβήξεις μια καλή φωτο ή ενα video καλο θα είναι να το αναφέρεις και αυτός που θα δει το αποτέλεσμα θα ξέρει όλες τις προϋποθέσεις της λήψης

Αν τραβηξω φωτό με την εφαρμογή του κινητού μου και όχι μέσω της εφαρμογής του osmo το exif θα δείχνει ότι τραβήχθηκε χερατη. Το gimbal θα έχει κάνει το θαύμα του βέβαια. Τέλος πάντων επειδή κατά καιρούς έχουμε δει τέρατα σε αυτό το τοπικ ,από κλεμμένες φωτό μέχρι περασμένες από 40 κύματα photoshop έκανα μία πρόταση για ευκολότερη σύγκριση.

Ή δημιουργία ενός τοπικ που θα έδινε συμβουλές, πως με βάση ένα κινητό και τη συμβολή τριποδου , φωτισμού και photo editing θα βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν ευχής έργο.

Τέλος ή φτώχεια δεν φέρνει πάντα γκρίνια αλλά και ανάγκη για διαφανείς κανόνες ώστε τα λίγα χρήματα να επενδύονται σωστά.

Σε κάθε περίπτωση προσωπικά πιστεύω ότι η συζήτηση είναι παραγωγική και διαβάζω τις απόψεις με ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερο από ανθρώπους που παρακολουθούν το νήμα και γράφουν σπάνια :)
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αν τραβηξω φωτό με την εφαρμογή του κινητού μου και όχι μέσω της εφαρμογής του osmo το exif θα δείχνει ότι τραβήχθηκε χερατη. Το gimbal θα έχει κάνει το θαύμα του βέβαια. Τέλος πάντων επειδή κατά καιρούς έχουμε δει τέρατα σε αυτό το τοπικ ,από κλεμμένες φωτό μέχρι περασμένες από 40 κύματα photoshop έκανα μία πρόταση για ευκολότερη σύγκριση.

Ή δημιουργία ενός τοπικ που θα έδινε συμβουλές, πως με βάση ένα κινητό και τη συμβολή τριποδου , φωτισμού και photo editing θα βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν ευχής έργο.

Τέλος ή φτώχεια δεν φέρνει πάντα γκρίνια αλλά και ανάγκη για διαφανείς κανόνες ώστε τα λίγα χρήματα να επενδύονται σωστά.

Φιλε μου καλα ταλες τα ποιο πολλα και ευχης εργο θα ηταν οπως το εχω πει και εγω οι οποιοι γνωστες (επειδη δεν ειμαστε ολοι ειδημονες) να προσφερουν τις γνωσεις τους στους αλλους και ειδικα στις manual ρυθμισεις κλπ

Ως συνηθως ομως κσι ως νεο Ελληνες εγωισταροι και ατομιστες νομιζουμε οτι το να κραταμε κατι για την εαυτουλι μας ειναι το καλυτερο.

Δες και που φτασαμε σαν χωρα με αυτην καθε αυτου την νοοτροπια.

Ε λοιπον αφου δεν γινεται αυτο ας μην γκρινιαζουμε κιολας....

Οσο για τους διαφανεις κανονες να σου πω οτι οι περισσοτεροι ενηλικοι ημαστε οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Βλεπεις κρινεις και αν θες βοηθεια ρωτας....

Στανατειστε επιτελους τις αντιπαραθεσεις ολη την ωρα και αν μπορειτε ναειστε καλοβουλοι και να βοηθησετε εχει καλως, αλλιως τουμπεκι....και σε αλλη παραλια που λενε!:lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Δεν χρειάζεται να γίνονται σχόλια τα οποία μπορούν να παρεκτρέψουν την συζήτηση.

@konakis ανέβασε και την αρχική φωτογραφία να δούμε την πραγματική ανάλυση και το exif. Στο συγκεκριμένο θέμα αυτό είναι που έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Δεν λέω να μην ανεβαίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες, απλά θα πρέπει να βλέπουμε και την αρχική της μορφή για να υπάρχει και μία σύγκριση.

@navi55: ήθελα καιρό να ποστάρω εδώ κάποιες φωτο, αλλά αποθαρρύνθηκα όταν (διαβάζοντας απο ενδιαφέρον αρκετές σελίδες) είδα πως αποσύρθηκαν κάποιες φωτογραφίες (π.χ. με πρόσωπα παιδιών κτλ).

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένοι οι κανόνες που αφορούν αυτό το topic; Θα ήταν, νομίζω, χρήσιμο να υπάρχει έστω μια φόρμουλα του τι και πώς ποστάρουμε, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και σαφήνεια ως προς το περιεχόμενο.

Π.χ. πάνω από την φωτο, όπως λέμε με τι συσκευή και εφαρμογή τραβήχτηκε (το οποίο θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικό), να λέμε αν χρησιμοποιήθηκε τρίποδο, και (αν έχει γίνει επεξεργασία) με ποιες εφαρμογές, καθώς και link για την original.

Προσωπικά ξέρω ελάχιστα άτομα που θα τραβήξουν φωτο με το κινητό τους και θα την επεξεργαστούν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πια με οποιοδήποτε τρόπο που το αποτέλεσμα να είναι μακράν διαφορετικό του τι συνέλαβε ο φακός ή του τι θα συνελάμβανε τελοσπάντων με την stock camera.

Θα υπάρξουν παράπονα, αλλά δεδομένου πως 10 άτομα ποστάρουν πιο συχνά εδώ (και τιμή μας γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ ποιοτικό), οι "πρώτοι παραβάτες" θα βλέπουν το καλό παράδειγμα της πλειοψηφίας και θα συμμορφώνονται. :)

Σχετικά με τα πρόσωπα παιδιών κάνοντας μία αναζήτηση στο google θα βρεις τον λόγο που απαγορεύονται. Δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνεσαι και να μην ανεβάζεις φωτογραφίες γενικά. Υπάρχουν τόσα πλάνα και πρόσωπα ενηλίκων που μπορεί να επιλέξει ο καθένας και να ανεβάσει. Σε αυτά τα θέματα νομίζω είναι προφανές το τι απαγορεύεται και τι όχι. Δεν θα γράψουμε κανόνα πχ ότι απαγορεύονται οι γυμνές φωτογραφίες.

Για την μετέπειτα επεξεργασία που γίνεται στις φωτογραφίες, είτε είναι μικρή είτε μεγάλη η επεξεργασία θα πρέπει να βλέπουμε και την αρχική της μορφή για να υπάρχει σύγκριση. Πχ στην φωτογραφία που ανέβασες η οποία είναι εξαιρετική και μου κίνησε το ενδιαφέρον, έπραξες σωστά που ανέβασες και τις αρχικές φωτογραφίες. Την συγκεκριμένη πάντως επεξεργασία δε την λες και μικρή. ;)

Γενικά πάντως ναι ίσως είναι καλό να μπουν στο αρχικό post κάποιες γενικές οδηγίες για τον τρόπο ποσταρίσματος. Θα ετοιμάσω κάτι και θα τα προσθέσω. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πρόταση μπορεί να με ενημερώσει με pm.

Edited by navi55

Διαφωνω περί τριποδου. Είναι μεγάλη κουβέντα γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει. Πχ εγώ έχω ένα ταπεινό Redmi note 3 pro που με τη Google camera τραβάει 4k βίντεο. Αν βγω στο δρόμο και τραβηξω το τελικό αποτέλεσμα θα σου προκαλέσει ζάλη και θα θες δραμαμινες. Αν αγοράσω το osmo mobile της DJI και ξανά τραβηξω θα νομίζεις ότι βλέπεις υπερπαραγωγή . Δεν θα είναι όμως ή πραγματικότητα. Ομοίως και σε φωτογραφίες θα τραβάω σε 10 μποφόρ στο φουγάρο του Κνωσος Παλας και θα νομίζεις ότι ειμουν τσιμεντομενος στη θέση μου.

Εφόσον κρίνουμε τις δυνατότητες των συσκευών όπως είναι και ο τίτλος του τοπικ τότε δεν πρέπει να έχουν καμία εξωγενή βοήθεια είτε σε ευστάθεια είτε σε επεξεργασία. Αλλιώς να αλλάξει όνομα το τοπικ και να λέει πως μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες με κινητό και όχι πιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες.

Απ' οσο γνωριζω ολοι οι φωτογραφοι ανα τον κοσμο...οταν τραβανε Long exposures παντα χρησιμοποιουν τριποδα.

Να μου επιτρέψετε να παρατηρήσω πως δεν πρέπει "ν' απαγορεύεται" η χρήση του τρίποδου από τη στιγμή που οι κάμερες των σμάρτφον προσφέρουν πλέον τέτοιες δυνατότητες που προϋποθέτει τη χρήση του. Αλλά στην ουσία δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν χρησιμοποιείται κάποιο σταθερό σημείο στήριξης, μπορεί να είναι η θήκη του καπνού, μπορεί να είναι επίσης και μια σκληρή θήκη πλάτης σαν τη δική μου που επιτρέπει στο σμάρτφον να στέκεται κάθετα. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπου υπάρχει σταθερό σημείο στήριξης είτε λέγεται έτσι (τρίποδο) είτε αλλιώς (το ακουμπάω στο βράχο της παραλίας) είναι απόλυτα επιτρεπτή και θεμιτή πρακτική τέτοια φωτογράφιση. Συν τοις άλλοις μας επιτρέπει να γνωρίσουμε τα όρια της κάμερας και προστίθεται στο οπλοστάσιο του πειραματισμού. Γιατί πολύ απλά, αν δεν πειραματίζεσαι δεν ξέρεις τη συσκευή σου.

Και μια ακόμα παρατήρηση περί "απαγορεύσεων" με πορτραίτα κυρίως παιδιών. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση με την έννοια που παρατέθηκε το λινκ από τον Navi55 με τις "συστάσεις" του ακατανόμαστου. Ούτε νόμος τα απαγορεύει. Υπάρχει η προφύλαξη και η υπευθυνότητα σε ατομικό επίπεδο και στο συλλογικό επιπεδο, όπως σε φόρουμ, υπάρχει πάντα η σύσταση και η διαχείριση παρόμοιου υλικού. Καλύτερα να λέτε "δεν επιτρέπεται" ή και "προτιμότερο ν' αποφεύγονται". Οι (συνήθως αυθαίρετες) απαγορεύσεις ασκούνται από καταχρώντες που δεν έχουν νόμιμη απεύθυνση.

Ελα ντε λες και τα λογισμικα των τηλεφωνων λιγα κανουν με τα HDR, τις ληψεις μακρας διαρκειας και τα φωτα των αυτοκινητων, προγραμματα για τον εναστρο ουρανο κ.λ.π.

Λαθος αποψη 100%...αυτες ειναι δυνατοτητες της καμερας.

Απο τη στιγμη που παρεμβαινει ο χρηστης ψηφιακα μετα τη ληψη και αλλαζει το αποτελεσμα...αυτο θεωρειται επεξεργασια.

Να μου επιτρέψετε να παρατηρήσω πως δεν πρέπει "ν' απαγορεύεται" η χρήση του τρίποδου από τη στιγμή που οι κάμερες των σμάρτφον προσφέρουν πλέον τέτοιες δυνατότητες που προϋποθέτει τη χρήση του. Αλλά στην ουσία δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν χρησιμοποιείται κάποιο σταθερό σημείο στήριξης, μπορεί να είναι η θήκη του καπνού, μπορεί να είναι επίσης και μια σκληρή θήκη πλάτης σαν τη δική μου που επιτρέπει στο σμάρτφον να στέκεται κάθετα. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπου υπάρχει σταθερό σημείο στήριξης είτε λέγεται έτσι (τρίποδο) είτε αλλιώς (το ακουμπάω στο βράχο της παραλίας) είναι απόλυτα επιτρεπτή και θεμιτή πρακτική τέτοια φωτογράφιση. Συν τοις άλλοις μας επιτρέπει να γνωρίσουμε τα όρια της κάμερας και προστίθεται στο οπλοστάσιο του πειραματισμού. Γιατί πολύ απλά, αν δεν πειραματίζεσαι δεν ξέρεις τη συσκευή σου.

Και μια ακόμα παρατήρηση περί "απαγορεύσεων" με πορτραίτα κυρίως παιδιών. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση με την έννοια που παρατέθηκε το λινκ από τον Navi55 με τις "συστάσεις" του ακατανόμαστου. Ούτε νόμος τα απαγορεύει. Υπάρχει η προφύλαξη και η υπευθυνότητα σε ατομικό επίπεδο και στο συλλογικό επιπεδο, όπως σε φόρουμ, υπάρχει πάντα η σύσταση και η διαχείριση παρόμοιου υλικού. Καλύτερα να λέτε "δεν επιτρέπεται" ή και "προτιμότερο ν' αποφεύγονται". Οι (συνήθως αυθαίρετες) απαγορεύσεις ασκούνται από καταχρώντες που δεν έχουν νόμιμη απεύθυνση.

Τώρα, για να είμαι ειλικρινής, όλοι λέμε ότι απαγορεύεται η ανάρτηση φωτογραφιών παιδών για αυτονόητους λόγους, αλλά πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω αυτούς τουε αυτονόητους λόγους.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τέλος πάντων επειδή κατά καιρούς έχουμε δει τέρατα σε αυτό το τοπικ ,από κλεμμένες φωτό μέχρι περασμένες από 40 κύματα

Δεν λέω οτι δεν έχει συμβεί, έχεις κάποιο παράδειγμα κλεμμένης όμως?

Η επεξεργασία είναι θεμιτή για την προσωπική ευχαρίστηση. Αν κάποιος προσπαθεί να ανεβάσει το στάτους του ή να ξεγελάσει εμάς για το ποιες ειναι οι ικανότητες ενος κινητού ειναι το λιγότερο αξιολυπητος

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Δεν θα παίξουμε με τις λέξεις. Δεν επιτρέπεται - απαγορεύεται είναι το ίδιο πράγμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αφαίρεσα το λινκ γιατί να μην δοθεί βάση σε περαιτέρω πράγματα.

Αν κάποιος έχει απορία να μου στείλει pm. Κάθε off topic διαγράφεται χωρίς άλλη ενημέρωση.

Δεν χρειάζεται να γίνονται σχόλια τα οποία μπορούν να παρεκτρέψουν την συζήτηση.

@konakis ανέβασε και την αρχική φωτογραφία να δούμε την πραγματική ανάλυση και το exif. Στο συγκεκριμένο θέμα αυτό είναι που έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Δεν λέω να μην ανεβαίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες, απλά θα πρέπει να βλέπουμε και την αρχική της μορφή για να υπάρχει και μία σύγκριση.

Ναι, η αρχική θα έλυνε κάθε παρεξήγηση.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με κόντρα ήλιο. Δεν την είδα σε pc (όπως τις περισσότερες)

29607917745_b7f06e7e9e_b.jpg[/url] by Kostasff - Montoya_42, on Flickr

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν λέω οτι δεν έχει συμβεί, έχεις κάποιο παράδειγμα κλεμμένης όμως?

Η επεξεργασία είναι θεμιτή για την προσωπική ευχαρίστηση. Αν κάποιος προσπαθεί να ανεβάσει το στάτους του ή να ξεγελάσει εμάς για το ποιες ειναι οι ικανότητες ενος κινητού ειναι το λιγότερο αξιολυπητος

Αν θυμάμαι καλά ήταν φωτογραφίες κεραυνών στη πόλη των ιωαννινων που ανέβασε πριν κάνα 9μηνο συνφορουμιτης και ο πραγματικός φωτογράφος στο προφίλ του στο Facebook.

Στο ποστ είχε ανέβει κροπαρισμενη για να μην φαίνεται το όνομα του φωτογράφου και κάποιο μέλος πρόσεξε το exif ότι λείπουν pixel. Το ένα έφερε το άλλο ....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα, για να είμαι ειλικρινής, όλοι λέμε ότι απαγορεύεται η ανάρτηση φωτογραφιών παιδών για αυτονόητους λόγους, αλλά πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω αυτούς τουε αυτονόητους λόγους.

Απαγορεύεται γιατί εγώ μπορεί να είμαι παιδεραστης και να αυτοικανοποιουμαι σεξουαλικά με τις φωτογραφίες του γιου /κόρης /ανηψιου κτλ. Στην συνέχεια μπορεί να πάρω τις φωτογραφίες και να τις στείλω στους φίλους μου παιδεραστές να ξεχαρμανιασουν. Σορρυ για το ωμό της απάντησης.

Επιστρέφω στο θέμα μας:

LG V10 - Manual stock camera - το αμέσως αργότερο κλείστρο ήθελε τρίποδο

28986132013_76047b3a97_c.jpgAcropolis View by Night by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Ναι, η αρχική θα έλυνε κάθε παρεξήγηση.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με κόντρα ήλιο. Δεν την είδα σε pc (όπως τις περισσότερες)

29607917745_b7f06e7e9e_b.jpg[/url] by Kostasff - Montoya_42, on Flickr

Αυτη δεν ειναι με κοντρα ηλιο...με κοντρα αερα ειναι :p

... Αν αγοράσω το osmo mobile της DJI και ξανά τραβηξω θα νομίζεις ότι βλέπεις υπερπαραγωγή . Δεν θα είναι όμως ή πραγματικότητα...

... στην τελικη που τις βλεπουμε αυτες τις πραγματικες φωτογραφιες; Μηπως στα περιοδικα; την τηλεοραση; σε κανα site; η μηπως στα οικογενειακα μας album; Μεγαλη ιστορια και κουβεντα, αντε να πας να βγαλεις τη νυφη οπως ειναι ή το σοι, θα σου ερθει η πεθερα να της εξαφανισεις απο ρυτιδα μεχρι σπυρακι, θα σου ζητησουν να εξαφανισεις καποιον που περναγε ξαφνικα απο πισω η να τους κανεις νεοτερους και πιο χαμογελαστους!!!

Φωτογραφιες και τεχνικες υπαρχουν για ολα τα γουστα, ο καθενας ακολουθει αυτο που τον εκφραζει. Διαφορετικες επιλογες π.χ. ενος φαγητου που ολοι ομως καθομαστε στο ιδιο τραπεζι για να το απολαυσουμε. Δεν υπαρχει πιανου ειναι το καλυτερο. Η φωτογραφια ικανοποιει και αυτη και αλλες αναγκες περα απο τις βασικες.

Υ.Γ.Εγω παντως το συγκεκριμενο DJI OSMO ψηνομαι να το παρω ...

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πιστεύετε οτι υπάρχει έστω και ένας που παρακολουθεί το νήμα και δεν γνωρίζει πλέον και απο την καλή και απο την ανάποδη τι κάνει το s7 ή το g4 ή το 950?

Έχει καμιά έννοια να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια ξερά, απο διάφορους ιδιοκτήτες, πέραν του εντοπισμού κάποιου προβλήματος? Να υπάρξει κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο, να το δουμε τι "πουλάκια" πιάνει, αλλά δεν ξέρουμε το s7?

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το "μάτι" του φωτογράφου και το τι βλέπει αυτός σ' αυτό που τράβηξε. Ας το αναδείξει λοιπόν για να το δούμε και οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να θεωρούμε "καταστροφή" την επεξεργασία όταν φυσικά είναι σε λογικά πλαίσια και δεν αλλοιώνει παντελώς την φωτογραφία αλλά βοηθάει το βλέμμα να επικεντρωθεί εκεί που πρέπει.

@Konakis εξαιρετική η φωτογραφία, απο τις πολύ "δυνατές" που έχουν ανέβει στο νήμα.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

@fanatikos Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...καλή διάθεση να περνάμε όμορφα...υπάρχουν σοβαρά θέματα στην καθημερινότητα μας και μέσα από μερικά κλικ ο καθένας μας φτιάχνει την διάθεσή του και την δική μας...καλή συνέχεια με όμορφα κλικ για όλα τα παιδιά .
Konakis.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...