Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ομορφα δειγματα απο ολους! Ειχα να μπω 5-6 σελιδες και εχω ενθουσιαστει :)

Λιγο off topic: Κωστα επειδη μπαινω με περιορισμενο 4g θα ηθελα να μην κανεις παραθεση τα προηγουμενα posts σου που εμειναν ασχολιαστα και να κανεις εσυ comments επ αυτων. Ειδικα σε ενα δυο ειχες αφησει και το preview... Προτιμω να βλεπω νεα δειγματα αν ειναι ευκολο.

Ευχαριστω ;)

Πολύ επιθετικό σε ορισμένες συνθήκες το HDR του Xiaomi mi5s plus,η ίδια φωτογραφία τραβηγμένη χωρίς και με HDR.

M' αρέσει που είναι έντονο, τέτοια αποτελέσματα (ίσως και πιο "υπερφυσικά") παίρνω με το One. Προσωπικά τo προτιμώ σε σχέση με μια πιο ήπια προσέγγιση, να υπάρχει διαφορά.

G5 AUTO

Μανταμάδος :happy::happy: Ωραίες οι φωτογραφίες

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

@gtf4270 όντως τυχόν σχόλια μπορείς να τα γράφεις στο ίδιο μήνυμα με την φωτογραφιά. Οπότε πλέον κάνε τα σχάλια σου στο ίδιο μήνυμα ;)

Καλησπερα παιδια,

Γραφω εδω γιατι ειστε πιο γνώστες απ οτι παρακολουθω. Ψαχνω να αλλαξω το G4 μου και ειμαι αναμεσα σε G5, G6, S7, P10. Η οτιδήποτε αλλο αντιστοιχο σε budget.

Το κυριοτερο κριτηριο μου ειναι η κάμερα. Πριν με βγάλετε offtopic διευκρινίζω οτι γραφω εδώ γιατι με νοιάζει η συνολική εμπειρία της κάμερας και βλέπω έχετε δοκιμάσει κάποιοι πολλές συσκευές.

Εκτος απο ποιότητα / Λεπτομέρεια με νοιάζει χρονος εκκίνησης - Εστίασης, low light απόδοση και overall features (slowmotion, light painting κτλ.)

Ευχαριστώ και συγνώμη αν ειναι πολυ offtopic.

Edited by strange_thomas

M' αρέσει που είναι έντονο, τέτοια αποτελέσματα (ίσως και πιο "υπερφυσικά") παίρνω με το One. Προσωπικά τo προτιμώ σε σχέση με μια πιο ήπια προσέγγιση, να υπάρχει διαφορά.

Μανταμάδος :happy::happy: Ωραίες οι φωτογραφίες

Σωστός....έχεις πάει...η από εδώ είσαι...;

android or ios or wm......who cares.....???

Καλησπερα παιδια,

Γραφω εδω γιατι ειστε πιο γνώστες απ οτι παρακολουθω. Ψαχνω να αλλαξω το G4 μου και ειμαι αναμεσα σε G5, G6, S7, P10. Η οτιδήποτε αλλο αντιστοιχο σε budget.

Το κυριοτερο κριτηριο μου ειναι η κάμερα. Πριν με βγάλετε offtopic διευκρινίζω οτι γραφω εδώ γιατι με νοιάζει η συνολική εμπειρία της κάμερας και βλέπω έχετε δοκιμάσει κάποιοι πολλές συσκευές.

Εκτος απο ποιότητα / Λεπτομέρεια με νοιάζει χρονος εκκίνησης - Εστίασης, low light απόδοση και overall features (slowmotion, light painting κτλ.)

Ευχαριστώ και συγνώμη αν ειναι πολυ offtopic.

Απο αυτα τα 4 που ανεφερες και βαση αυτων που σε ενδιαφερουν πιστευω η επιλογη σου ειναι το P10

Τι εννοεις; Και οι 2 στο auto ειναι, ισως απλα να εκανα καπου tap to focus

Επειδη εγραφες 1/4 χερατη νομιζα οτι εσυ την κουμπωσες τη ταχυτητα.

Edited by Antretng

P10+

auto

35375275783_2298c1bf7c_c.jpg2017-07-26_06-16-22 by alex-mand, on Flickr

auto στο 1/4 χεράτη

36179579525_539c45cf94_c.jpg2017-07-26_06-26-17 by alex-mand, on Flickr

Εξαιρετική η πρώτη η δεύτερη είναι πανέμορφη αλλά από το κινητό βλέπω πολύ θόρυβο για iso 1200

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη εγραφες 1/4 χερατη νομιζα οτι εσυ την κουμπωσες τη ταχυτητα.

Κι ομως όχι. Εκανε update προσφατα, και απ οτι παρατηρησα σε πολλες φωτογραφιες χθες πλεον κατεβαζει ταχυτητα αρκετα. Παλια συνηθως κλειδωνε στο 1/17 sec, και επαιζε με το ISO. Τωρα ειδα πως παιζει και σε ταχυτητες 1/7, 1/4 κρατώντας το ISO πιο χαμηλα υποθετω.

Αλλη μια στο auto

35376364653_7494884d0e_c.jpg2017-07-26_07-07-12 by alex-mand, on Flickr

Auto 2X optical zoom

36139647266_4af17d576b_c.jpg2017-07-26_07-03-42 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φοβερο το αποτελεσμα...εχει το mate 9 telephoto Φακο?

Κι ομως όχι. Εκανε update προσφατα, και απ οτι παρατηρησα σε πολλες φωτογραφιες χθες πλεον κατεβαζει ταχυτητα αρκετα. Παλια συνηθως κλειδωνε στο 1/17 sec, και επαιζε με το ISO. Τωρα ειδα πως παιζει και σε ταχυτητες 1/7, 1/4 κρατώντας το ISO πιο χαμηλα υποθετω.

Αλλη μια στο auto

35376364653_7494884d0e_c.jpg2017-07-26_07-07-12 by alex-mand, on Flickr

Ειχε οσο φως βλεπουμε και στη φωτογραφια ή την φωτισε παραπανω; Προσπαθω να καταλαβω γιατι εχει τοσο θορυβο. Σε αλλες σου φωτογραφιες νομιζω τα πηγαινε πολυ καλυτερα.

Δεν με παραξενευει που ριχνει τοσο την ταχυτητα δεδομενου οτι βγαζεις τοπιο. Αρκει να την παλευει το ois. ;) Μπερδευτηκα επειδη επισημανες την ταχυτητα σχολιαζοντας οτι ηταν χερατη :)

Edited by Antretng

Ειχε οσο φως βλεπουμε και στη φωτογραφια ή την φωτισε παραπανω; Προσπαθω να καταλαβω γιατι εχει τοσο θορυβο. Σε αλλες σου φωτογραφιες νομιζω τα πηγαινε πολυ καλυτερα.

Δεν με παραξενευει που ριχνει τοσο την ταχυτητα δεδομενου οτι βγαζεις τοπιο. Αρκει να την παλευει το ois. ;) Μπερδευτηκα επειδη επισημανες την ταχυτητα σχολιαζοντας οτι ηταν χερατη :)

Εχω την εντυπωση πως το φως ήταν οσο βλεπουμε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι πηγα λιγο πριν δυση ο ηλιος και καθισα μεχρι να ειναι πισσα σκοταδι οποτε εβγαλα σε διαφορες χρονικες στιγμες. Το κατα ποσο την παλευει το ois ελπιζω να το πειτε και σεις, μιας και δεν εχω εμπειρια. Τωρα για το θορυβο δεν εχεις αδικο. Υπαρχει παντου και δεν ξερω τον λογο. Απ οτι διαβασα βγαινει κι αλλο update με λιγοτερο aggressive sharpening και χρωματα αλλα τι να πω; Αναμονη.

O θορυβος δικαιολογειται εν μερει απο το γεγονος οτι ειναι τραβηγμενη σε δυσκολη ωρα.

αμα ηταν ο ουρανος μαυρος ...δεν θα φαινοταν και θορυβος.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...