Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Μάλιστα. Όμορφα.

Θεωρείς πως αξίζει να πέσει τόσο το επίπεδο; "σκυλάκια". "γαβγίζουν". ειρωνεία; Νομίζω όχι.

Όσο συνεισέφερε με φωτογραφίες, καλώς. Όταν ξεκίνησε η ανούσια σύγκριση, και η απροκάλυπτη αναφορά του ως paok, νομίζω αντιτάχθηκε σε Όρους Χρήσης μπλα μπλα μπλα. So, yeah. Τώρα ήταν η ώρα, τώρα έγινε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να προσβάλεις έτσι έμμεσα (ή άμεσα) οποιονδήποτε. Τουλάχιστον επιδεικνύεις χιούμορ και το ελαφραίνει λίγο.

Edited by x_vagos_x

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλιστα. Όμορφα.

Θεωρείς πως αξίζει να πέσει τόσο το επίπεδο; "σκυλάκια". "γαβγίζουν". ειρωνεία; Νομίζω όχι.

Όσο συνεισέφερε με φωτογραφίες, καλώς. Όταν ξεκίνησε η ανούσια σύγκριση, και η απροκάλυπτη αναφορά του ως paok, νομίζω αντιτάχθηκε σε Όρους Χρήσης μπλα μπλα μπλα. So, yeah. Τώρα ήταν η ώρα, τώρα έγινε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να προσβάλεις έτσι έμμεσα (ή άμεσα) οποιονδήποτε. Τουλάχιστον επιδεικνύεις χιούμορ και το ελαφραίνει λίγο.

Τωρα γινεσαι αδικος νομιζω παντως. Στο νημα προσπαθουμε υποτιθεται να βρουμε το καλυτερο καμεροτηλεφωνο, και αυτο απαιτει συγκριση. Στη συγκεκριμενη περιπτωση απλα ειπε τη γνωμη του, με μια διαθεση συγκρισης το οποιο ειναι προφανες οτι πρεπει να γινει για να καταληξουμε στο "καλυτερο". Ουτε εβρισε ουτε τιποτα. Και εχουμε δει αντιστοιχες αναρτησεις με ειρωνεια/εμμονη/εριστικές και απο αλλους χρηστες αλλα δεν επεσαν μπαν.

Λολ...τωρα ξεφυγε!

H "ανούσια" σύγκριση είπα, abdalis... Δεν με ενοχλεί η σύγκριση αυτή καθ' αυτή, αλίμονο :P

Το θέμα δν είναι αν έβρισε ή όχι, αλλά αν προκάλεσε. Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθώ εγώ για το ban του paok, σόρρυ κιόλας.

Edited by x_vagos_x

Μάλιστα. Όμορφα.

Για μένα δεν έχεις ούτε εσύ άδικο ούτε ο Κώστας.Τώρα το πως γίνεται τόσο έξαλλος και ξεφεύγει μόνο αυτός το ξέρει..

Αυτό που λέω για σκυλάκια δεν είναι για σενα αλλα για κάποιους που δεν ανεβάζουνε ποτέ τίποτα αλλά τρέχουν να κάνουν σχόλια μήπως και προκαλέσουν....

Ευχαριστώ Βάιε.

Και μια ακόμη με tap to focus και φωτομέτρηση στο κλειστο γκρι στόρι στα δεξιά.

S8+ auto

35556761151_16cb9f0847.jpg2017-07-03 08.44.55 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Εξαιρετικη φωτο και αυτη, αν αναλογιστουμε το ποσο κοντρα ηλιος ειναι νομιζω καλυτερη απο την προηγουμενη

φοβερο hdr παντως το σ8

Υ.Γ. Δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω οποτε αν με κανετε quote και δεν σας απανταω ειναι λογω αδυναμιας προσβασης. Κοιταχτε να μην σφαχτειτε μεχρι να επιστρεψω :lol:

Done. :lol::lol::lol:

Εξαιρετικη φωτο και αυτη, αν αναλογιστουμε το ποσο κοντρα ηλιος ειναι νομιζω καλυτερη απο την προηγουμενη

φοβερο hdr παντως το σ8

Εδώ που τα λέμε το u11θα την έβγαζε καλύτερα.

Εγώ είμαι μέσα, παιδιά. Το είπα κιόλας. Αν έχουμε εντός Αττικής είμαι πρόθυμος να βρεθούμε να κάνουμε το κακό καμό. ^_^

Εγώ είμαι μέσα, παιδιά. Το είπα κιόλας. Αν έχουμε εντός Αττικής είμαι πρόθυμος να βρεθούμε να κάνουμε το κακό καμό. ^_^

Θα το πάρω άμα πάει 500 ευρώ, πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε που το κατέχεις στην φωτογραφία. Βέβαια θα μπορούσες να βρεθείς με τον φίλο ΧΖ που το έχει

Στείλτε παιδιά όσοι θέλετε να βρεθούμε για συγκριτικά. Γουστάρω. ;)

Κερνάω καφεδάκι για Xperia XZ, LG G6, U11 και OP5.

Edited by x_vagos_x

Το u11 του ΠΑΟΚ όμως όχι οποιαδήποτε u11

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρον θα ήταν και το OPPO R9, μου άρεσαν οι φωτό που ανέβασε κάποιος πριν μερικές σελίδες.

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ και OFF TOPIC:

Πάμε για S8 mini. Μία συσκευή με "full face" οθόνη - διάσταση 4,7'' - κάμερα S8 - και ότι άλλο θέλει, ένα σούπερ mini τούμπανο δηλαδή, θα ήταν πραγματική πρόκληση για εμάς τα νιάτα που βλέπουμε ακόμη καλά και νοσταλγούμε τις διαστάσεις των NOKIA 8210 - Ericsson T68! :rotfl:

Όμως από την άλλη δεν τεκμαίρεται ότι θα έχει και την ίδια κάμερα με τα μεγάλα, εδώ με τη μπαταρία το καταλαβαίνουμε σίγουρα πως θα είναι μικρότερης χωρητικότητας.

Τα φύλλα τα βγάζει χωρίς λεπτομέρειες στα 100 μέτρα. :P

Οntopic: αν θέλεις έχω κάποια πρώτα δείγματα στο flickr μου. Link στην υπογραφή μου. ^_^

s8 για πέστε εντύπωσης

Αν έχεις λεφτά και σου αρέσει η edge οθόνη παίρνεις ένα top κινητό...

Εγώ δεν έχω το 1ο και δεν μου αρέσει το 2ο.... :p

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Όμως από την άλλη δεν τεκμαίρεται ότι θα έχει και την ίδια κάμερα με τα μεγάλα, εδώ με τη μπαταρία το καταλαβαίνουμε σίγουρα πως θα είναι μικρότερης χωρητικότητας.

Yes...yes..yes...of course!!! Εχμμμ...Εχμμμ.

Τί θα ήθελα είπα...χεχε...:p

Μάνθο...κάνα σοβαρό κορμί δεν θα έβλαπτε να ήταν μέσα στο πλάνο. Για να δούμε την λεπτομέρεια στα "πρόσωπα" το λέω! :p

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...