Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Ναι αυτο καταλαβαινω. Στις ημερησιες τουλαχιστον τα παει καλα.

Αμα μπορεις ανεβασε και καμια νυχτερινη.

640 xl αν θες να δεις κι άλλες σου βάζω το λινκ. Προς τα πίσω, μπροστά ειναι του 950 xl. https://www.flickr.com/photos/13928105@N04/page3

29613324755_9b6bf1dd5d_c.jpgWP_20160909_21_58_01_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

29613380175_3a9598e1b6_c.jpgWP_20160905_22_06_02_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

25013354790_bc6a7f3c18_c.jpgWP_20160224_19_32_52_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

26445105780_ea07312b4d_c.jpgWP_20160429_20_59_57_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

26111406334_a39c76ffb5_c.jpgWP_20160429_21_59_16_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχεδόν ποτέ δεν το ενεργοποιώ.

Ηδου οι πρωτες φωτος U 11 απο χρηστη του xda που εχει το κινητο στα χερια του

https://www.flickr.com/photos/leoside/sets/72157681759199091/with/34712230485/

Εντυπωσιακα πραματα...

υ.γ Και το λινκ του xda

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411840&page=5341

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

οριστε και απο μενα:

34723751685_38b20d92fc_z.jpg20170518_011234 by Nikos Bletas, on Flickr

η συγκεκριμενη αν τη βαλει καποιος στο κινητο και τη δει σε δωματιο με κλειστο φως και δυνατη φωτεινοτητα ειναι πολυ ωραια. Την εβλεπα στην οθονη του s7 edge με ψηλα τη φωτεινοτητα και ηταν οπως εβλεπα τον ουρανο χθες. Ηθελα να βγαλω και με το G5 αλλα ειχε μεινει απο μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

16mpixels, f/1.7, sensor 1/2,3" με OIS θα σπέρνει στην παρούσα φάση. Εκεί θα ενδιαφερόμουν πραγματικά.

Ας είναι και 12mpixels, με 1.55 μέγεθος Pixel, που από ότι φαίνεται μέχρι τώρα είναι το μεγαλύτερο ιδανικό

Και ας γινόταν λίγο μεγαλύτερο το μέγεθος να χώραγε αυτό το πολυπόθητο xenon.

Και όλα αυτά κάτω από ένα καλογραμμένο software.

Αυτά νομίζω θα ήταν κατασκευαστικώς εφικτά.

Αλλά ακόμη και η google δεν βάζει φακό με f1.8 πχ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ηδου οι πρωτες φωτος U 11 απο χρηστη του xda που εχει το κινητο στα χερια του

https://www.flickr.com/photos/leoside/sets/72157681759199091/with/34712230485/

Εντυπωσιακα πραματα...

υ.γ Και το λινκ του xda

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411840&page=5341

Ρε παιδιά το U11 f1.7 δεν έχει?

Εδώ φαίνεται 1.8....

και στο exif η μάρκα protected

μας δουλεύει ό τύπος?

Σε κάποιες φαίνεται να το έχει διορθώσει αλλά πολλές έχουν 1.8

Edit: σε under development κινητό είναι δυνατόν να είναι μεταβλητό το διάφραγμα?

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ας είναι και 12mpixels, με 1.55 μέγεθος Pixel, που από ότι φαίνεται μέχρι τώρα είναι το μεγαλύτερο ιδανικό

Και ας γινόταν λίγο μεγαλύτερο το μέγεθος να χώραγε αυτό το πολυπόθητο xenon.

Και όλα αυτά κάτω από ένα καλογραμμένο software.

Αυτά νομίζω θα ήταν κατασκευαστικώς εφικτά.

Αλλά ακόμη και η google δεν βάζει φακό με f1.8 πχ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.....

Η google βαζει μεγαλυτερους αισθητηρες απο τις περισσοτερες εταιρειες. Σε μεγαλυτερους αισθητηρες ο φακος πρεπει να ειναι μεγαλυτερος για να πετυχεις ιδιο διαφραγμα. Οποτε ισως αυτο να εμποδιζει καπως. Επιπλεον το ανοιχτο διαφραγμα δεν ειναι πανακεια μιας και σε συνδιασμο με το wide focal πολλες φορες χανεις σε sharpness.

δειτε και το τεστ αυτο s8 vs two mirrorless cameras

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S8-vs-2000-mirrorless-camera-and-DSLR-Ultimate-camera-face-off_id94035

Πω, δεν τα μπορω αυτα. Καθε χρονο ιδια "ποζερια" και φυσικα ακρως ερασιτεχνικο το τεσταρισμα (γιατι αραγε).

Edited by Antretng

Htc 10 Auto

34606125151_dd79770c05_c.jpgIMAG1942 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

LG G4.

Όλες στο αυτόματο (εστίαση χωρίς tap to focus)

34697254986_bc046fa933_z.jpg20170517_183015_HDR

34575144752_738f174b34_z.jpg20170517_183441

34605856821_4076ce41c3_z.jpg20170517_184130

34352840510_fd4e1acb9a_z.jpg20170514_101142

33895061694_ac2f32b615_z.jpg20170514_101151

34737449525_52386aba7f_z.jpg20170513_162820

34575127202_d955cdbe00_z.jpg20170513_162909

Μου αρέσει τρομερά η φυσικότητα των χρωμάτων. Αυτό που βλέπω, αυτό αποτυπώνει. Ξεθωριασμένο το χρώμα; Ξεθωριασμένο το βγάζει. Έντονο το χρώμα; Έντονο το βγάζει. Πολύ σημαντικό για μένα προσωπικά να αποτυπώνεται αυτό που βλέπω, όπως το βλέπω. Είναι κάτι που με "ξένιζε" στο S7 και δεν συμβιβάστηκα ποτέ μαζί του.

ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το ασπρουλιάρικο χρώμα που βγαίνει μερικές φορές στις φωτογραφίες που έχουν έντονο φώς. Δείτε πώς "χλώμιασε" η φωτογραφία από το παρεκκλήσι. Το κάνει αρκετές φορές σε σκηνές με έντονο και κυρίως κόντρα φυσικό φώς. Δεν ξέρω πού να το χρεώσω.

Υπάρχουν κάποιες μικρές γραντζουνιές στον φακό της κάμερας...να φταίει αυτό; Να κάνει ανισόρροπες αντανακλάσεις το φώς και να μπερδεύει τον φακό; Λέω εγώ τώρα...και χωρίς να ξέρω. Απλά είδα τις γραντζουνίτσες και αναρωτήθηκα μήπως...

Ευτυχώς το κάλυμμα του φακού του G4 αλλάζει για πλάκα οπότε, εάν φταίει αυτό, μικρό το κακό.

Γενικά, είναι απολύτως απόλυτα ικανοποιημένος απο την ποιότητα φωνογραφιών μία πρώην ναυαρχίδας, που βρίσκεται ήδη δύο γενιές πίσω.

Τρομερά αποτελέσματα με μεγάλη λεπτομέρεια και φυσικότητα ΚΑΙ απο την μπροστινή κάμερα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Αν βγαλεις καμια ωραια φωτογραφια και σου βγει "ασπριδερη", μειωσε με post edit το exposure, αυξησε το contrast και τελος αυξησε τα whites. Ιδανικο θα ηταν μεχρι του σημειου οπου αγγιζεις τις δυο ακρες στο διαγραμμα εκθεσης και στα ματια σου δεν ξεκινα να γινεται αφυσικη.

μου αρέσει τρομερά η φυσικότητα των χρωμάτων. Αυτό που βλέπω, αυτό αποτυπώνει. Ξεθωριασμένο το χρώμα; Ξεθωριασμένο το βγάζει. Έντονο το χρώμα; Έντονο το βγάζει. Πολύ σημαντικό για μένα προσωπικά να αποτυπώνεται αυτό που βλέπω, όπως το βλέπω. Είναι κάτι που με "ξένιζε" στο S7 και δεν συμβιβάστηκα ποτέ μαζί του.

ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το ασπρουλιάρικο χρώμα που βγαίνει μερικές φορές στις φωτογραφίες που έχουν έντονο φώς. Δείτε πώς "χλώμιασε" η φωτογραφία από το παρεκκλήσι. Το κάνει αρκετές φορές σε σκηνές με έντονο και κυρίως κόντρα φυσικό φώς. Δεν ξέρω πού να το χρεώσω.

Υπάρχουν κάποιες μικρές γραντζουνιές στον φακό της κάμερας...να φταίει αυτό; Να κάνει ανισόρροπες αντανακλάσεις το φώς και να μπερδεύει τον φακό; Λέω εγώ τώρα...και χωρίς να ξέρω. Απλά είδα τις γραντζουνίτσες και αναρωτήθηκα μήπως...

Ευτυχώς το κάλυμμα του φακού του G4 αλλάζει για πλάκα οπότε, εάν φταίει αυτό, μικρό το κακό.

Γενικά, είναι απολύτως απόλυτα ικανοποιημένος απο την ποιότητα φωνογραφιών μία πρώην ναυαρχίδας, που βρίσκεται ήδη δύο γενιές πίσω.

Τρομερά αποτελέσματα με μεγάλη λεπτομέρεια και φυσικότητα ΚΑΙ απο την μπροστινή κάμερα.

Χρίστο δεν πιστευω να κανει το προβλημα η καποιοες μικρο γρατσουνιες στο τζαμακι της καμερας!!! και οπως ειπες το αλλαγμα της ειναι παιχνιδακι!!

δεν μπορω να δω καμια φωτογραφια ειναι private!! η τελευταίες δυο απο οσο μπορω να δω χωρις zoom δεν μου αρεσουν και τοσο!!

κατα τα αλλα εχει πολυ καλη καμερα το g4!!! ολα τα υπολοιπα για τον τενεκε!!!!με το bootloop να σε παραμονεύει στην γωνιά!!:lol::lol::lol:

...δεν μπορω να δω καμια φωτογραφια ειναι private!!

Πάντα μου ξεφεύγει αυτό το prive γμτι μου! :O

Είναι ΟΚ τώρα. ;)

Έχω συμβιβαστεί με το bootloop, όταν και εφόσον έρθει όσο θα το έχω στα χέρια μου (είμαστε εντός εγγύησης για κάνα χρόνο ακόμα)...:rolleyes:

Για τον τενεκέ ( ; )...ίσως...τί να πώ... μου φαίνεται οτι δουλεύει τουλάχιστον το ίδιο καλά με το S7 (εάν όχι καλύτερα και ταχύτερα). Σε μεταχειρισμένο όμως έχει τρομερή τιμή με κορυφαία χαρακτηριστικά. Τενεκές μπορεί να είναι δηλαδή, αλλά όχι ξεγάνωτος. :happy:

Edited by pavlidisc

Πάντα μου ξεφεύγει αυτό το prive γμτι μου! :O

Είναι ΟΚ τώρα. ;)

Έχω συμβιβαστεί με το bootloop, όταν και εφόσον έρθει όσο θα το έχω στα χέρια μου (είμαστε εντός εγγύησης για κάνα χρόνο ακόμα)...:rolleyes:

Για τον τενεκέ ( ; )...ίσως...τί να πώ... μου φαίνεται οτι δουλεύει τουλάχιστον το ίδιο καλά με το S7 (εάν όχι καλύτερα και ταχύτερα). Σε μεταχειρισμένο όμως έχει τρομερή τιμή με κορυφαία χαρακτηριστικά. Τενεκές μπορεί να είναι δηλαδή, αλλά όχι ξεγάνωτος. :happy:

Φίλε όταν το πάρεις μαζί σου σε καμία παραλία και δεν προλάβεις να βγάλεις φωτογραφίες τα παιδιά σου όπως έπαθα εγώ τότε θα θυμηθείς κάποια από τα λόγια του Μάνθου και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το s7 εκτός από την κάμερα που μαζί με το κόστος αγοράς για μεταχειρισμένο είναι τα μόνα θετικά, βέβαια σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα το κορυφαίο σε κάμερα ακόμα και σήμερα Nexus 5x

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχουνε όλοι παιδιά ρε σεις για να τα κυνηγάνε, οπότε δεν είναι και το πιο σωστό επιχείρημα για μια αλλαγή σε ένα κινητό που αντικειμενικά είναι από τα κορυφαία στην φωτογραφία. Από τις φωτογραφίες που βγάζουμε οι περισσότεροι, νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι φωτός που καίγεσαι για το δευτερόλεπτο εστίασης. Ο pavlidisc μπορεί να μην έχει ακόμα παιδιά και να αλλάξει άλλα 5 κινητά ώσπου να αποκτήσει, η να μεγαλώσανε αρκετά ώστε να κάθονται ακίνητα για μισό δευτερόλεπτο ώσπου να βγει η φωτογραφία.

Δεν έχουνε όλοι παιδιά ρε σεις για να τα κυνηγάνε, οπότε δεν είναι και το πιο σωστό επιχείρημα για μια αλλαγή σε ένα κινητό που αντικειμενικά είναι από τα κορυφαία στην φωτογραφία. Από τις φωτογραφίες που βγάζουμε οι περισσότεροι, νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι φωτός που καίγεσαι για το δευτερόλεπτο εστίασης. Ο pavlidisc μπορεί να μην έχει ακόμα παιδιά και να αλλάξει άλλα 5 κινητά ώσπου να αποκτήσει, η να μεγαλώσανε αρκετά ώστε να κάθονται ακίνητα για μισό δευτερόλεπτο ώσπου να βγει η φωτογραφία.

Λάθος το διατύπωσα, δεν έφταιγε το focus αλλά η θερμοκρασία και η μπαταρία ήταν το πρόβλημα όταν κλείσει το τηλέφωνο δεν μπορείς βγάλεις καμία φωτογραφία :mad: και όταν χάνεις στιγμές που θα ήθελες να κρατήσεις από τα παιδιά σου τότε εκνευριζεσαι πολύ και ναι συμφωνώ ότι είναι μπαχατελα με καλή κάμερα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους :-)

...βέβαια σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα το κορυφαίο σε κάμερα ακόμα και σήμερα Nexus 5x

Ήταν και αυτό στην πρώτην γραμμή επιλογής! Το 32άρι. Δεν έβρισκα όμως κάτι αξιόλογο σε μεταχειρισμένο οπότε βρέθηκε καλό G4 και πήρα αυτό.

Ο pavlidisc μπορεί να μην έχει ακόμα παιδιά και να αλλάξει άλλα 5 κινητά ώσπου να αποκτήσει...

Έχει...πώς δεν έχει...απλά πέρασε η ηλικία της τρέλας, που θες να τα φωτογραφίζεις ακόμα και όταν κοιμούνται :p οπότε σταμάτησα να τα κυνηγάω. Αντέχω να χάσω και μία σκηνή δηλαδή...δεν θα πέσω σε κατάθλιψη...:happy:

@all

Γενικά η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά όταν δουλεύει σε 4G. Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε δεν ξέρω τί γίνεται εκεί. Αλλά με 4G, τώρα που ζεστάθηκε λίγο ο καιρός, ζεσταίνεται. Φαντάζομαι στην παραλία θα βαράει κόκκινα. Δεν πειράζει...θα το βάζω στο ψυγειάκι...:lol:

Όσο για το S7-S7edge... δεν μου άρεσε τίποτα εκτός από την οθόνη του (που είναι απλά καταπληκτική) και την μπαταρία. Το UI του αργό (μπορεί στο antutu να χτυπάει κόκκινα αλλά δουλεύει φρεναριστό...δυστυχώς), το θέμα με τις 1000 επίσημες rom ανάλογα με τον πάροχο και την χώρα ένα κακόγουστο ανέκδοτο, και αυτή η ψεύτικη φωτό που βγάζει (τεχνικά δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω γιατί δεν γνωρίζω την ορολογία) δεν ταιριάζει με τα γούστα μου. Δεν λέω οτι είναι κακή συσκευή ε!!! Μην με παρεξηγήσετε! Πραγματικά πιστεύω ότι στα λεφτά που έχει τώρα είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή. Απλά εμένα η Samsung δεν μου ταιριάζει.

Edited by pavlidisc

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά (σε όσους το είχαν αλλά και σε όσους γνωρίζουν):

Το G4 υποτίθεται ότι έχει laser focus. Όταν κλείνω το laser με το χέρι, πώς εστιάζει; Δεν θα έπρεπε να είναι θολό; :confused:

Μήπως το laser focus το χρησιμοποιεί μόνο στις νυχτερινές σκηνές που δεν μπορεί να κάνει το "κανονικό" focus;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά (σε όσους το είχαν αλλά και σε όσους γνωρίζουν):

Το G4 υποτίθεται ότι έχει laser focus. Όταν κλείνω το laser με το χέρι, πώς εστιάζει; Δεν θα έπρεπε να είναι θολό; :confused:

Μήπως το laser focus το χρησιμοποιεί μόνο στις νυχτερινές σκηνές που δεν μπορεί να κάνει το "κανονικό" focus;

Επιβοηθητικο πρεπει να ειναι το λειζερ. Εστιαζει και χωρις αυτο Χρηστο, απλα βοηθαει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

@all

Γενικά η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά όταν δουλεύει σε 4G. Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε δεν ξέρω τί γίνεται εκεί. Αλλά με 4G, τώρα που ζεστάθηκε λίγο ο καιρός, ζεσταίνεται. Φαντάζομαι στην παραλία θα βαράει κόκκινα. Δεν πειράζει...θα το βάζω στο ψυγειάκι...:lol:

Οταν εχει 4g κανει συγχρονισμους και ανανεωσεις οποτε δουλευει περισσοτερο ο soc που ειναι γνωστος ο 808 για το ποσο ευκολα ανεβαζει θερμοκρασιες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...