Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HTC 10 auto

31157959335_d9876e08ca_z.jpg2016-11-21_05-52-16 by finn2k1, on Flickr

Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα και το υποτυπώδες bookeh

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Nexus 5x HDR+ 31158751515_acd0490074_c.jpgNexus 5X test2 by Kostas kaz, on Flickr

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φοβερή Κωστα εκεί που όλοι οι άλλοι απλά δεν μπορούν.

ONE+ 3

ποιος δηλαδη δεν μπορει? σιγα τη δυσκολη φωτογραφια ...

τα περισσοτερα συγχρονα κινητα βγαζουν ιδιες.

Ενω αυτη που ανεβασα εγω ειναι δυσκολη για τα περισσοτερα ...ποσο μαλλον για Nexus

ποιος δηλαδη δεν μπορει? σιγα τη δυσκολη φωτογραφια ...

τα περισσοτερα συγχρονα κινητα βγαζουν ιδιες.

Ενω αυτη που ανεβασα εγω ειναι δυσκολη για τα περισσοτερα ...ποσο μαλλον για Nexus

Και εσένα Κώστα δε σε λένε; :wacko: Νομίζω εσένα εννοεί. :p

Επαναλαμβανόμενες φωτό στα ίδια σημεία στις ίδιες συνθήκες, ναι δεν το λες και ενδιαφέρον για κάποιον που μπαίνει εδώ να δει κάτι.

Κατοικίδια και πρόσωπα είναι ενδιαφέρον αντικείμενο για πολλούς.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Eεεεε και συ βρε Κώστα, βρες μια γάτα...

Αυτό εννοούν, δεν μπορούν όλοι να έχουν γάτα στο σπιτι:X

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Επαναλαμβανόμενες φωτό στα ίδια σημεία στις ίδιες συνθήκες, ναι δεν το λες και ενδιαφέρον για κάποιον που μπαίνει εδώ να δει κάτι.

Κατοικίδια και πρόσωπα είναι ενδιαφέρον αντικείμενο για πολλούς.

και ποιος το καθοριζει αυτο? οτι ειναι ενδιαφερον για πολλους?

με αυτη τη λογικη κι εγω ισχυριζομαι οτι οι περισσοτεροι ενδαιφερονται για νυχτεριναι τοπια και ποιοτικες φωτογραφιες

Εχοντας μιλήσει με πολλά άτομα γενικά, (που ασχολούνται με τη φωτογραφία), όταν αγοράζουν κινητό με βάση πάντα την φωτογραφική δυνατότητα, είχαν όλοι την ιδια άποψη. "Θέλω να βγάζω τα παιδιά μου" (όσοι είχαν), "το σκύλο μου" (όσοι είχαν), πρόσωπα στις πιο πολλές συνθήκες φωτισμού, και φυσικά τοπία αλλά κανείς τους δεν καιγόταν και πολύ για νυχτερινά. Ναι το Manual για long exposures κανείς δεν εμίσησε εφόσων υπάρχει αλλά δεν το είχαν προτεραιότητα. Αν νομίζεις ότι είναι υποθετικά τα πρόσωπα και είναι και πολλά, (και από το myphone) οκ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η γνώμη μου συμπίπτει 100% με τη δική τους. Αυτές θέλω/ουμε να κρατήσω αργότερα σε ένα αλμπουμ για αναμνήσεις.

Τώρα αν ο τίτλος του νήματος είναι αυτοσκοπός για κάποιους θα επιλέξουν για αγορά αυτά που παραθέτεις με χρήση κυρίως τριπόδου. Αν όχι θα "ακούσουν" και την άλλη άποψη.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Πάλι ξεφεύγετε από το θέμα. Φαίνεται υπάρχει μεγάλη δυσκολία να κατανοήσετε κάποια βασικά πράγματα.

Για το θέμα δεν θα αποφασίσει ένας χρήστης με δικά του "γκάλοπ" τι προτιμάει το μεγαλύτερο ποσοστό και να απαξιώνουμε τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Αν κάποιες φωτογραφίες δεν σας αρέσουν ως θέμα μην τις σχολιάζετε. Ωστόσο μέσα από όλες αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε την ποιότητα που αποδίδει η κάθε συσκευή.

Πάλι ξεφεύγετε από το θέμα. Φαίνεται υπάρχει μεγάλη δυσκολία να κατανοήσετε κάποια βασικά πράγματα.

Για το θέμα δεν θα αποφασίσει ένας χρήστης με δικά του "γκάλοπ" τι προτιμάει το μεγαλύτερο ποσοστό και να απαξιώνουμε τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Αν κάποιες φωτογραφίες δεν σας αρέσουν ως θέμα μην τις σχολιάζετε. Ωστόσο μέσα από όλες αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε την ποιότητα που αποδίδει η κάθε συσκευή.

Δεν απαξιώνουμε, σχολιάζοντας άσχημα μια φωτό χρήστη, που δεν είναι του ενδιαφέροντός μας. Μπορεί βέβαια να επαινούμε αυτή που μας αρέσει. Εχει διαφορά.

Φυσικά όλες ευπρόσδεκτες. Και με το παραπάνω.

Αλλά δεν είναι θέμα γκάλοπ. Συζητώντας με άτομα που κατέχουν το άθλημα διαμορφώνει κάποιος πιο αδαής (σαν εμένα) μια σωστότερη άποψη (υποκειμενικό αυτό οκ) για τη φωτογραφία.

Lumia 950 Oneshot...Οι ρυθμισεις ειναι 1/4, iso=200 στο χερι.

η Oneshot Για καποιο λογο δεν εμφανιζει τα exif Data

30355867393_953b9001b7_c.jpg2016_11_21_22_42_21_OneShot by foxy4270, on Flickr

Lumia 950 Oneshot...Οι ρυθμισεις ειναι 1/4, iso=200 στο χερι.

η Oneshot Για καποιο λογο δεν εμφανιζει τα exif Data

30355867393_953b9001b7_c.jpg2016_11_21_22_42_21_OneShot by foxy4270, on Flickr

Well done, καταπληκτική μπορώ να πώ! :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

στην κλασσικη μου συγκριση πλεον στο ποδι και χερατες αφου στηριξα το κινητο στην οροφη του αυτοκινητου και το κρατουσα με πιεση προς τα κατω και κομμενη ανασα..:

31162854095_55b4e59d49.jpgs7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

31162909095_967c6726d9.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

και για lightrails αν και με λιγη κινηση στη Σπαρτη δεν μπορεις να παρεις καλο αποτελεσμα:

31019399622_d821978d79.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

31162864665_ac73c04256.jpgs7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

δεν εβαλα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις στον χρονο κλειστρου απο βιασυνη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εχοντας μιλήσει με πολλά άτομα γενικά, (που ασχολούνται με τη φωτογραφία), όταν αγοράζουν κινητό με βάση πάντα την φωτογραφική δυνατότητα, είχαν όλοι την ιδια άποψη. "Θέλω να βγάζω τα παιδιά μου" (όσοι είχαν), "το σκύλο μου" (όσοι είχαν), πρόσωπα στις πιο πολλές συνθήκες φωτισμού, και φυσικά τοπία αλλά κανείς τους δεν καιγόταν και πολύ για νυχτερινά. Ναι το Manual για long exposures κανείς δεν εμίσησε εφόσων υπάρχει αλλά δεν το είχαν προτεραιότητα. Αν νομίζεις ότι είναι υποθετικά τα πρόσωπα και είναι και πολλά, (και από το myphone) οκ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η γνώμη μου συμπίπτει 100% με τη δική τους. Αυτές θέλω/ουμε να κρατήσω αργότερα σε ένα αλμπουμ για αναμνήσεις.

Τώρα αν ο τίτλος του νήματος είναι αυτοσκοπός για κάποιους θα επιλέξουν για αγορά αυτά που παραθέτεις με χρήση κυρίως τριπόδου. Αν όχι θα "ακούσουν" και την άλλη άποψη.

Καμια απο αυτες τις βραδυνες που βλεπεις απο το 950 δεν ειναι με τριποδα.

Ολες ειναι χερατες....εκμεταλλευομαι τον οπτικο σταθεροποιητη μου.

Lumia 950 | Oneshot

30358838153_9d74598ba3_c.jpg2016_11_21_22_40_50_OneShot by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Κι εγώ είμαι στην κατηγορία που θέλω να βγάζω τα παιδιά μου και την παρέα μου. Όμως κατανοώ την αποστολή του νηματος και γι αυτο φιλτραρω αυτές που με ενδιαφέρουν. Κάποια στιγμή έγινε έντονη μόδα το ασπρόμαυρο, η καλλιτεχνική τύπου "απομονώνω μια γωνια του τραπεζιού" κλπ. Όμορφες μεν μακριά από τα ενδιαφέροντα που προανέφερες και που είναι και δικά μου δε. Έτσι, κι ενώ όλο το νήμα πήγε "αλλου" (στα ορια του off topic) εγώ συνέχισα να ψάχνω αυτές που με ενδιαφέρουν.

Edited by impreza_sti

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πάρτε μια τώρα, γιατί συγχίστηκα:

Lumia 950 XL

30362443263_7f196cc4c4_c.jpgBridge by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Edited by impreza_sti

Ότι να ναι, ο καθένας το μακρί του και το κοντό του εδώ μέσα....

Προσυπογραφω όλα τα ποστ γιατί ο καθένας έχει το δίκιο του εν μέρει. Τα γούστα διαφέρουν και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα οπότε αφήστε τις διχόνοιες και τους χαρακτηρισμούς. Προσωπικά θέλω να βλέπω όλων των ειδών τις φωτογραφίες εδώ μέσα και ας μην κατέχω και πολλά όπως κάποιοι ειδήμονες, θεωρητικά πάντα γιατί και αυτό κρίνεται.

Δηλαδή μόνο σε μένα λείπουν οι φωτογραφίες του Aptaliko και οχι μονο αλλα και οθ συμβουλές του που προφανώς βαρέθηκε τα ίδια σχόλια κλπ?

Τέλος θερμή παράκληση προς όλους, βλέπετε ένα ποστ και δεν σας αρέσει....δεν μπορείτε να τι προσπεράσετε ασχολιαστο? Δεν θα σας πει κανείς. ΜΟΥΓΚΟΥΣ:lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Lumia 950 XL

Αυτά βλέπω και αναστατώνομαι.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Lumia 950 XL

πολυ ωραια! αλλα 16:9 σε portrait? no no and no! :)

Eυχαριστώ παιδιά!

Ας μιλήσουμε για τη υποβόσκουσα φαλλικότητα της συγκεκριμένης φωτο, λοιπόν. Ε, είπαμε συγχίστηκα. :P

Πάντως, 16:9 τραβάω πάντα (σε landscape, δεν είμαι κανένας βάρβαρος), αλλά εδώ ήμουν στο αμάξι και ήθελα γρήγορα γρήγορα να πιάσω σκιά και ήλιο και ουρανό ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (για να δω πώς θα βγει εν τέλει με όλο το χαμό) ενώ έβαζα και ταχύτητα για να φύγω από το φανάρι, οπότε... 16:9 σε portrait ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...