Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να μην κάνω πάλι παράθεση τις φωτογραφίες του Saleakos και τρώμε data, απέδειξε ότι τελικά τα nexus είναι ότι χρειάζεται κανείς ακόμα και στα τοπία πόσο μάλλον τα νυχτερινά που τα πήγε άψογα. Card Postals

Εύγε Παύλο, πάντα δείχνεις στο χρήστη το τι μπορεί να περιμένει κανείς από τη φωτογραφική κάθε κινητού έχοντάς το στο χέρι και μπαμ τραβάς χωρίς πολλά....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@Saleakos. Μπράβο φίλε μου. Πολύ ωραίες και ζωντανές φώτο. Πολύ καλό και εύκολο αποτέλεσμα το νεξους. Και πάλι μπράβο

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο @Saleakosπου με τις φωτογραφιες του με βοηθησε παρα πολυυυυυ ποιο καμεροκινητο σε λογικα πλαισια χρηματα να παρω.Βεβαια ακομα φοβαμαι για την μπαταρια του:O

Παιδια μεταξυ Lumia 950 & Nexus 5x ποιο να προτιμήσω? Το θελω και για βιντεο...

Aν δεν κολλας στο λειτουργικο νομιζω 950:)

Aν δεν κολλας στο λειτουργικο νομιζω 950:)

ερχομαι απο 640, το λειτουργικο με καλυπτει, αλλα παντα μου λειπει καποια εφαρμογη που θα ηταν χρησημη οπως της DJI και αλλες... :(

Edited by logo15

ευχαριστω να ειστε καλα παιδιά

@babill2004 αυτος ειναι για μενα και ο σκοπος της καμερας του κινητου επειδη ειναι μια συσκευη που την εχουμε συνέχεια πανω μας να παιρνεις καλες φωτο γρηγορα χωρις πολλα πολλα, δεν λεω οτι και οι ρυθμισεις δεν ειναι καλες για οποιον θελει να πειραματιστεί απλα σε τέτοια περιπτωση θα πηγαινα σε καποια καμερα και οχι σε κινητό, οποτε κινητο χωρις καλο αυτοματο προσωπικα δεν μου λεει κατι οσο και καλυτερο αποτελεσμα να μπορεις να παρεις με τις ρυθμισεις, προσωπικα γουστα βεβαια, μην παρεξηγηθω

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να μην κάνω πάλι παράθεση τις φωτογραφίες του Saleakos και τρώμε data, απέδειξε ότι τελικά τα nexus είναι ότι χρειάζεται κανείς ακόμα και στα τοπία πόσο μάλλον τα νυχτερινά που τα πήγε άψογα. Card Postals

Εύγε Παύλο, πάντα δείχνεις στο χρήστη το τι μπορεί να περιμένει κανείς από τη φωτογραφική κάθε κινητού έχοντάς το στο χέρι και μπαμ τραβάς χωρίς πολλά....

@babill2004 αυτος ειναι για μενα και ο σκοπος της καμερας του κινητου επειδη ειναι μια συσκευη που την εχουμε συνέχεια πανω μας να παιρνεις καλες φωτο γρηγορα χωρις πολλα πολλα, δεν λεω οτι και οι ρυθμισεις δεν ειναι καλες για οποιον θελει να πειραματιστεί απλα σε τέτοια περιπτωση θα πηγαινα σε καποια καμερα και οχι σε κινητό, οποτε κινητο χωρις καλο αυτοματο προσωπικα δεν μου λεει κατι οσο και καλυτερο αποτελεσμα να μπορεις να παρεις με τις ρυθμισεις, προσωπικα γουστα βεβαια, μην παρεξηγηθω

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

Παρόλο που κουβαλάω παντού την mirrorless μέσα στην τσάντα μου και φυσικά την χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε foul manual για πλήρη έλεγχο, το κινητό το θέλω πιστόλι.

Το nexus πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις και με το παραπάνω καθώς το HDR+ είναι η καλύτερη λύση για βραδινα πλάνα που περιέχουν πρόσωπα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ετσι είναι.

Δεν ξέρω πόσο καλά κρυμένο μυστικό (software ή και hardware όπως ακούγεται) είναι αυτό το μαγικό hdr+ της Google. Το htc 10 με το ίδιο αισθητήρα (με τα Nexus) συν OIS, αν το διέθετε, δεν θα είχε αντίπαλο και σαν μηχανή και σαν κινητό. Και ίσως να δικαιολογούσε την υψηλή τιμή του.

Φαντάζομαι ούτε και το καινούριο "μεγάλο" nexus (Marlin) θα πάει ένα βήμα μπρος τη φωτογραφία αν ισχύουν οι φήμες, παρά θα έχει μόνο τα φυσιολογικά αναβαθμισμένα λοιπά χαρακτηριστικά λόγω εξέλιξης....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ετσι είναι.

Δεν ξέρω πόσο καλά κρυμένο μυστικό (software ή και hardware όπως ακούγεται) είναι αυτό το μαγικό hdr+ της Google. Το htc 10 με το ίδιο αισθητήρα (με τα Nexus) συν OIS, αν το διέθετε, δεν θα είχε αντίπαλο και σαν μηχανή και σαν κινητό. Και ίσως να δικαιολογούσε την υψηλή τιμή του.

Φαντάζομαι ούτε και το καινούριο "μεγάλο" nexus (Marlin) θα πάει ένα βήμα μπρος τη φωτογραφία αν ισχύουν οι φήμες, παρά θα έχει μόνο τα φυσιολογικά αναβαθμισμένα λοιπά χαρακτηριστικά λόγω εξέλιξης....

Δεν εισαι καλα ενημερωμενος.Το HTC 10 εχει οπτικο σταθεροποιητη οχι μονο στην πισω αλλα και στη μπροστινη καμερα.

Δεν εισαι καλα ενημερωμενος.Το HTC 10 εχει οπτικο σταθεροποιητη οχι μονο στην πισω αλλα και στη μπροστινη καμερα.

Διάβασε καλύτερα το τι γράφω...

Γνωρίζω ότι έχει, αυτό λέω.

Οτι το HTC 10 με OIS αν είχε και HDR+ δεν θα είχε αντίπαλο....

ερχομαι απο 640, το λειτουργικο με καλυπτει, αλλα παντα μου λειπει καποια εφαρμογη που θα ηταν χρησημη οπως της DJI και αλλες... :(

Τι το ψάχνεις τότε?

950......!!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιρνεις κεφαλια βλεπω :lol:

Είπαμε, ο συγκεκριμένος φακός με f/1.7 είναι ... ξυράφι :lol:.

@aptaliko ωραίος όπως πάντα!!!

Ευχαριστώ Μάριε ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...