Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

μια παρενθεση g4/g5 εχουν το ιδιο module στην καμερα...και στο software δεν ειδα ιδαιτερη βελτιωση οποτε αν δεν ενδιαφερει η wide angle Που εχει σαν 2η το g5 και παιζει και το χρηματικο της υποθεσης ρολο τοτε πας σε g4 που ειναι τιμη χωμα γι αυτα που προσφερει...το nexus ok ειναι μια κατηγορια μονο του λογω hdr+ αλλα ειναι μονο για auto οπως ειπε και ο xteacher

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θέλω μια βοηθεια,αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα ένα κινητό (android/iPhone) με την καλύτερη κάμερα που υπάρχει ποιο θα προτείνατε;

Καλυτερη καμερα σε android αυτη τη στιγμη LG G5...περιμενε καμια βδομαδα ομως γιατι βγαινει το nubia z11.

Προχθες βγηκε το ZTE Axon 7...20mp icosell, f/1.8, ois...γενικα παπαδες παντου.

καλά το κατάλαβες για το Panasonic. κατα τα άλλα νομίζω ότι κάτι ξέρω από φωτογραφίες γιαυτο θέλω μια συσκευή να παίζω manual σε συνθηκες low light. το G5 με της 2 κάμερες το δοκίμασε κάνεις;

Εγώ θα πρότεινα s7 edge ως σύνολο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σορρυ για το εντελως εκτος θεματος.

https://www.rolls-roycemotorcars.com/en-GB/the-rolls-royce-story.html

Και συνεχίζοντας το off topic

Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο παλιά σαν εταιρία. thnx for the info ;)

HTC One A9

2sec exposure 100ISO

Γνώμες ;

θα προτιμήσω τη raw, πιο φωτεινή και με περισσότερες ευδιάκριτες λεπτομέρειες

με 200 iso ειναι βλέπω οχι 100..

Επειδη δε σε κοβω να θες το panasonic cm1 μαλλον πας για galaxy s7 (edge or not).

Aν δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα γυρω απο τη φωτογραφια θα σε καλυψει και τo nexus 5x. (auto only)

(δεν βαζω το 6p μιας και προσωπικα σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα σε s7).

Πλακα πλακα ενα συγκριτικο s7 με 6π/5χ δεν θα με χαλαγε @full auto. Ποιοι τα εχουν και ειναι κοντα μεταξυ τους?: p

Επειδή έχω δει δείγματα του Nexus πιστεύω ότι σε auto σίγουρα χάνει το S7. Εκτός και αν πρόκειται για κοντινά πλάνα.

Βλέποντας τι κάνει η olympus με τον f1.7 φακό, τι s7 επειδή δεν μπορεί να ανέβει σε διαφραγμα όπως μια dslr, μόλις απομακρυνθείς από το αντικείμενο, χάνει σε λεπτομέρεια.

Σε πορτραίτα κλπ που τραβάς από κοντά δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί να μην πας σε κάνα 1/8 με iso 200.

Θέλει 1/20 - 1/30 με το ανάλογο iso ώστε να μην μαυρισουν οι περιοχές με σκιά.

Γενικά πάντως έχει καλό manual με profiles για γρήγορη πρόσβαση τα στα οποία ρυθμίζεις κυριολεκτικά τα πάντα.

Από εκεί και πέρα είναι καταπληκτικό smartphone με τεράστια αυτονομία κλπ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

γενικά έχω βγάλει ένα συμπέρασμα με την βοήθεια σας,γιαυτο με το καλό σκέφτομαι σύντομα να αποχωρήσω από το windows και να αποκτήσω ένα android με καλή κάμερα. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και θα παρακολουθήσω στην συνέχεια της φωτογραφίες που ανεβάζετε.

g4 g5 v10 δεν διαφερουν..

Το δε z11 που ειπωθηκε δεν ειναι αρκετο. Ουτε καν για νεωκορους δεν φτανει : p

Καμμια σχεση με το ζ9 ..

Οχι οτι ειναι κακο απλα ειναι μια κατηγορια κατω απο οσα ειπωθηκαν.

Aν σε ενδιαφερει να παιζεις και με dng/raw καλο θα ηταν να προτιμησεις καποιο που να υποστηριζει.

Επειδή έχω δει δείγματα του Nexus πιστεύω ότι σε auto σίγουρα χάνει το S7. Εκτός και αν πρόκειται για κοντινά πλάνα.

Δεν μπορω να πω οτι χανει και δυστυχως ουτε οτι κερδιζει. Ελπιζω να μη μιλαμε για τους γνωστους πορους/μη πορους ..:p

Διαφορετικες εικονες ..αλλα το ζητουμενο ειναι τι προσφερει το καθενα . Το μεν nexus μια πολυ καλη εικονα στο αυτοματο το δε s7 μια καλη εικονα ανταξια του χειριστη που το εχει. Γιατι απο ρυθμισεις ενα σωρο, χωρια το dng.

Edited by xteacher

g4 g5 v10 δεν διαφερουν..

Το δε z11 που ειπωθηκε δεν ειναι αρκετο. Ουτε καν για νεωκορους δεν φτανει : p

Καμμια σχεση με το ζ9 ..

Οχι οτι ειναι κακο απλα ειναι μια κατηγορια κατω απο οσα ειπωθηκαν.

Aν σε ενδιαφερει να παιζεις και με dng/raw καλο θα ηταν να προτιμησεις καποιο που να υποστηριζει.

Δεν μπορω να πω οτι χανει και δυστυχως ουτε οτι κερδιζει. Ελπιζω να μη μιλαμε για τους γνωστους πορους/μη πορους ..:p

Διαφορετικες εικονες ..αλλα το ζητουμενο ειναι τι προσφερει το καθενα . Το μεν nexus μια πολυ καλη εικονα στο αυτοματο το δε s7 μια καλη εικονα ανταξια του χειριστη που το εχει. Γιατι απο ρυθμισεις ενα σωρο, χωρια το dng.

Που το ειδες ρε συ xteacher to z11? ακομα δεν κατασκευαστηκε

Που το ειδες ρε συ xteacher to z11? ακομα δεν κατασκευαστηκε

Τι παραπανω να δεις απο imx298-ish..

Το z9 ηταν πισωγυρισμα σε hw και αναβαθμιση σε καμερα απο το z7..

Το z11 ειναι ενα απλο συγχρονο τηλεφωνο. Δυστηχως βγαινει απο καλη μαρκα..αλλα απο κινα πανω απο 150€ δεν θα πρεπει να τα δωσει καποιος.

1000φορες το 640xl σε θεμα καμερας εκτος αν προσθεσουν dng -που δε το βλεπω- στο z11...χωρια το letv χ620 (το απλο) που ειναι αντιστοιχης ποιοτητας σενσορα με το ζ11 αλλα με σαφως καλυτερο hw..

(κοινο σημειο ολων τα 150€ που ανεφερα).

S7 auto https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/012c6942952b8ac33a3101d0378c53da.jpg

Galaxy S7 EDGE

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα το απόγευμα οδηγώντας...Δε λέω μάρκα κινητού γιατί δεν είναι ναυαρχίδα!

http://s33.postimg.org/6yhzsl8tr/13324390_10209302713500850_593344946_o.jpg

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Καλημέρα. Δεν έχει νόημα να ανεβάζεις έτσι φωτογραφία. Τι να δούμε; Χωρίς flickr χωρίς στοιχεία.. ούτε να δούμε ούτε να πούμε κάτι μπορούμε :)
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλημέρα. Δεν έχει νόημα να ανεβάζεις έτσι φωτογραφία. Τι να δούμε; Χωρίς flickr χωρίς στοιχεία.. ούτε να δούμε ούτε να πούμε κάτι μπορούμε :)

Μπορείς όμως να το διαβάσεις στο φλυτζάνι......:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Lg g4 auto

27415988745_1b26f34986_c.jpg2016-06-02_04-34-15 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αμφότεροι οι θεσσαλονικείς, παιδιά έπρεπε να χρησιμοποιήσετε hdr... Πολύ κοντά πάντως το G4 με το G5. Ενδιαφέρον θα είχε και ένα συγκριτικό μεταξύ τους.
Illusionary profit !

Αμφότεροι οι θεσσαλονικείς, παιδιά έπρεπε να χρησιμοποιήσετε hdr... Πολύ κοντά πάντως το G4 με το G5. Ενδιαφέρον θα είχε και ένα συγκριτικό μεταξύ τους.

Εμενα hdr ειναι.. το βλέπω στις λεπτομέρειες όταν ανοίγω τη φωτο στο κινητό. Δεν ξέρω γιατί δεν το γράφει και στο flickr

τον προκάλεσα να έρθει στο meeting της Θεσσαλονίκης να τα στήσουμε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ :p

Μια πρώτη προσπάθεια, με ένα καινούριο κινητό (S7 Edge). Οποιαδήποτε συμβουλή είναι, προφανώς, ευπρόσδεκτη.

27417584225_6fcb6d84ee_k.jpg1 by Kobos550, on Flickr

26810571163_2aceaea55a_k.jpg8 by Kobos550, on Flickr

26810533983_b9ee20153b_k.jpg2 by Kobos550, on Flickr

27319524172_a4f05eca7d_k.jpg3 by Kobos550, on Flickr

26810548633_8b89de673c_k.jpg4 by Kobos550, on Flickr

27383726496_3a67ca1cf8_k.jpg5 by Kobos550, on Flickr

27383730176_6c3713d48f_k.jpg6 by Kobos550, on Flickr

26809270774_b23307603f_k.jpg7 by Kobos550, on Flickr

Εμενα hdr ειναι.. το βλέπω στις λεπτομέρειες όταν ανοίγω τη φωτο στο κινητό. Δεν ξέρω γιατί δεν το γράφει και στο flickr

τον προκάλεσα να έρθει στο meeting της Θεσσαλονίκης να τα στήσουμε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ :p

Ωπ, sorry αλλά είδα το πάνω δεξιά σημείο τον ουρανό που τον έχει κάψει και είπα μήπως εβγαινε καλλίτερα με hdr... Όχι ότι με χαλάει όμως... Πολύ φυσικό πάντως το hdr του G5. Γιατί δεν ανεβάζεις μερικές λήψεις με και χωρίς hdr να δούμε γενικότερα πως δουλεύει στο κινητό...;)

@kobos Η πρώτη με τη ρακέτα τα σπάει, μου αρέσει πολύ...

Illusionary profit !

Μια πρώτη προσπάθεια, με ένα καινούριο κινητό (S7 Edge). Οποιαδήποτε συμβουλή είναι, προφανώς, ευπρόσδεκτη.

Η ρακετα οκ ..φαινεται για "αγορι", τα μπαλακια να ειναι tretorn και να βαζεις αντιηλιακο :p

Lol..

To εχω συμπαθησει αρκετα το s7 ...και μιας και το ζητησες ..περισσοτερο τεχνικες συμβουλες..

Μη βαζεις το θεμα σου στο καρακεντρο.

Εκμεταλευσου το "rule of thirds" και βαλε πχ τη ρακετα στο κατω δεξια σημειο (στην ενωση). Να το "τοποθετησεις" καλυτερα στο χωρο που βρισκεσαι που και αυτος δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα. Ομοιως αναλογα στα φυτα προσπαθωντας να βρεις ενα κολακευτικοτερο καδρο.

Στην ομπρελα απο φοινικα (αν δε κανω λαθος απο αυτο που βλεπω δλδ) επρεπε να χαμηλωσεις λιγο ωστε να μην πιανουν το μισο καδρο οι φυλλωσιες αλλα το πανω 1/3. Στη μεσαιο 1/3 θα ειχες τη στερια (νησακι ο,τι και αν ειναι) και στο κατω 1/3 τη θαλασσα με τη παραλια.

Και οπως θα συμπληρωνε και ο aptaliko, οχι οτι πρεπει ντε και καλα να τα ακολουθησεις...αλλα η 1η , 4η και η 7η νομιζω το ηθελαν.

Κανεις με κανενα meizu δεν υπαρχει εδω περα?? (mx , pro series). Τα πεθυμησα : p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...