Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

LG V10 STOCK AUTO HDR

26896625156_68fe57f52e_h.jpg20160510_130309_HDR by Vasileios Kallioras, on Flickr

26862848451_65dcbce8a6_h.jpg20160510_130220_HDR by Vasileios Kallioras, on Flickr

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Με ταχυτητα 1/10, το αμαξι βγηκε χωρις καθολου blur

Αρα ο πεζός στα αριστερά που βγήκε θολός, πήγαινε πιο γρήγορα απο το αυτοκίνητο :blink:

Αρα ο πεζός στα αριστερά που βγήκε θολός, πήγαινε πιο γρήγορα απο το αυτοκίνητο :blink:

O Usain θα ναι :p :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ναι...πρεπει να ετρεχε/

nexus 5x auto

26934329685_bff8b56cc9_c.jpgIMG_20160507_213234 by saleakos, on Flickr

lg g4 auto

26866606151_233bb9896a_c.jpg20160507_213308 by saleakos, on Flickr

πολυ χαμηλος φωτισμος...ουσιαστικα το μεγαλυτερο μερος του φωτος ερχεται απο το ταμπλετ

Καλα δεν υπαρχει συγκριση,το νεξους κενταει σε προσωπα και εδω ειναι ξεκαθαρο το παραδειγμα που βλεπουμε.

Το g4 δειχνει πολυ λιγο εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

nexus 5x auto

lg g4 auto

πολυ χαμηλος φωτισμος...ουσιαστικα το μεγαλυτερο μερος του φωτος ερχεται απο το ταμπλετ

Saleakos, θα μας βάλεις σε έξοδα.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Σε συνέχεια του προηγούμενού μου σχολίου, δεν υπάρχει κινητό από όσα έχω δει στο Flickr που να είναι πιο φυσικό και λεπτομερές. Και δεν είναι τελικά όπως ειπώθηκε τροποποιημένες... Άρα όπως συνηθίζεται να λέγεται, στα πορτραίτα έχουμε τον απόλυτο νέο βασιλιά. Το game of thrones κερδήθηκε από το 5χ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Lumia 640XL

26906198946_063651e081_z.jpgLumia 640 XL manual mode by Giwrgos George, on Flickr

Θολή φιλε μου. Προσπάθησε σε τέτοιες ταχύτητες να έχεις εντελώς ακίνητο το κινητό και στηριγμένο καπου.

Θολή φιλε μου. Προσπάθησε σε τέτοιες ταχύτητες να έχεις εντελώς ακίνητο το κινητό και στηριγμένο καπου.

Στο πρόχειρό τώρα ενδεικτικά,το ιδανικό θα ήταν να είχα τριποδάκι,αλλά η φωτογραφία ήταν στο χέρι..

O Usain θα ναι :p :lol:

Κλαίω...:cry:... από τα γέλια... :lol:

Το αυτοκίνητο πρέπει να είχε σταματήσει σε stop στην κυκλική κίνηση όπου ερχόταν από δεξιά ο κος κανένας που είχε προτεραιοτητα!! :lol: :rotfl: :lol:

Άρα όπως συνηθίζεται να λέγεται, στα πορτραίτα έχουμε τον απόλυτο νέο βασιλιά. Το game of thrones κερδήθηκε από το 5χ

Το κάνε το θαύμα της η καινούρια τεχνολογια του hdr+

Και κάτι άσχετο, το Xiaomi Mi Note Pro, τι ψάρια πιάνει σε σχεση με τις φώτο? Ματόψαρα (Fish eye) ? :lol: :lol:

Σε συνέχεια του προηγούμενού μου σχολίου, δεν υπάρχει κινητό από όσα έχω δει στο Flickr που να είναι πιο φυσικό και λεπτομερές. Και δεν είναι τελικά όπως ειπώθηκε τροποποιημένες... Άρα όπως συνηθίζεται να λέγεται, στα πορτραίτα έχουμε τον απόλυτο νέο βασιλιά. Το game of thrones κερδήθηκε από το 5χ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ελα babill, με τα πορτραιτα σου και το nexus.

Αφιερωμενη Lumia 950 portrait...αντε γεια

26667479210_f5acd8eea6_c.jpgWP_20150924_09_23_31_Pro by foxy4270, on Flickr

Ελα babill, με τα πορτραιτα σου και το nexus.

Αφιερωμενη Lumia 950 portrait...αντε γεια

26667479210_f5acd8eea6_c.jpgWP_20150924_09_23_31_Pro by foxy4270, on Flickr

Φίλη σου?

Ωραίο κοντινό.

Λοιπόν πρέπει να συγκρατηθώ.

Στο ζωντανό δείγμα χρήστη για το 5χ , κατηγορηθηκε χωρίς να να τελικά βάσιμη ή θεωρία, ότι ήταν πειραγμένη, και σε απάντηση νέων δειγμάτων από κατόχους, βλέπε Saleakos, μας προβάλλεις φωτο από promotion της Microsoft.

Τρολλαρεις το κινητό σου έτσι Paok.

Edited by babill2004

Φίλη σου?

Ωραίο κοντινό.

Λοιπόν πρέπει να συγκρατηθώ.

Στο ζωντανό δείγμα χρήστη για το 5χ , κατηγορηθηκε χωρίς να να τελικά βάσιμη ή θεωρία, ότι ήταν πειραγμένη, και σε απάντηση νέων δειγμάτων από κατόχους, βλέπε Saleakos, μας προβάλλεις φωτο από promotion της Microsoft.

Τρολλαρεις το κινητό σου έτσι Paok.

Που, πότε έγινε αυτο και το έχασα;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Που, πότε έγινε αυτο και το έχασα;

Σχόλιο 1761, page 118

nexus 5x auto

lg g4 auto

Aπιστευτα indoor πρόσωπα πραγματικά

Το G4 στο auto indoor βράδυ μπαίνει αυτόματα σε night Μode και κανει μεγάλο Noise reduction ετσι και το πρόσωπα βγαίνουν χωρίς λεπτομέρεια σαν selfie!!

Σε manual παίρνω καλυτερα αποτελέσματα αλλα ισως χρειαστείς 2-3 προσπαθειες.

Παντως οντως ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει το auto του Nexus σε indoor πρόσωπα. Θα ψησω την γυναικα να πουλήσει το g3 να παει σε αυτο για να εχω και τα 2 :lol:

Aπιστευτα indoor πρόσωπα πραγματικά

Το G4 στο auto indoor βράδυ μπαίνει αυτόματα σε night Μode και κανει μεγάλο Noise reduction ετσι και το πρόσωπα βγαίνουν χωρίς λεπτομέρεια σαν selfie!!

Σε manual παίρνω καλυτερα αποτελέσματα αλλα ισως χρειαστείς 2-3 προσπαθειες.

Παντως οντως ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει το auto του Nexus σε indoor πρόσωπα. Θα ψησω την γυναικα να πουλήσει το g3 να παει σε αυτο για να εχω και τα 2 :lol:

Αυτό ακριβώς ήθελα και γω να κάνω με τη σύζυγο :), αλλά πήγε σε Α5 2016

Η φωτογραφία του 950 εφόσον είναι της microsoft δεν είναι ενδεικτική. Όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν τεχνάσματα για να προωθήσουν τα προιόντα τους.

Από την άλλη η φώτο του Saleakos αν δεν υπήρχε η συγκριτική του G4, που δείχνει την ανωτερότητα του 5Χ, θα έλεγα εντάξει πολύ καλή αλλά το iPad λειτουργεί σαν πηγή φωτός και μάλιστα λευκού, όπως η λευκή ομπρέλα που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για να φωτίζει τις σκιες του προσώπου χωρίς να το καίει. Στην ίδια φιλοσοφία βασίζεται και το "φλας" της λευκής οθόνης στις σελφι.

Ομως εδώ έχουμε το 5Χ να δίνει εξαιρετική λεπτομέρεια και φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν μπορεί να το ακολουθήσει το G4 το οποίο είναι κι αυτό πολύ καλό.

Δοκίμασα κι εγώ με το S7. Δεν έβαλα iPad αλλά ένα λευκό γυαλιστερό χαρτί να αντανακλά το φως στο πρόσωπο ώστε να εκμηδενίσει τις σκιές. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Σαν ημερησια φωτογραφία αλλά όχι στα επίπεδα του 5Χ. Δεν ξέρω πόσο κοντά ηταν, γιατί φωτογράφισα την κόρη μου που το προσωπο της είναι εντελώς φλατ λογο ηλικιας. Δεν υπάρχουν ουτε ρυτιδες ουτε πόροι στο δερμα. Ομως πιστευω ότι είναι ενα σκαλί πιό κατω.

Το αποτέλεσμα που δίνει το HDR+ είναι τέλειο. Φοβερή ιδέα από την Google.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...