Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC One M10 Perfume

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ανησυχω καθολου

35% κατω απο το edge...

μαλιστα.

Σε ορισμένα σενάρια χρήσης θα πάει και τόσο ναι. Μέχρι να σου δώσω τα screenshots για τα οποία αδημονεις, μπορείς να δεις τα συγκριτικά εδώ

http://www.androidauthority.com/htc-10-battery-life-review-689418/

Σε video playback και standby πχ είναι χάος οι διαφορές...

Edited by v@gelis

• Απαντήσεις 830
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ορισμένα σενάρια χρήσης θα πάει και τόσο ναι. Μέχρι να σου δώσω τα screenshots για τα οποία αδημονεις, μπορείς να δεις τα συγκριτικά εδώ

Υπάρχουν διαφορές σίγουρα στην αυτονομία μεταξύ των δύο συσκευών αλλά το πιο σωστό θα ήταν να συγκριθεί με το απλό το 7 μιας κ παίζουν στην ίδια κατηγορία. Επίσης καλό θα ήταν να το ξαναδούμε με επίσημη συσκευή, με πιο φρέσκα updates και όχι με pre-release όπως γίνεται τώρα.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Υπάρχουν διαφορές σίγουρα στην αυτονομία μεταξύ των δύο συσκευών αλλά το πιο σωστό θα ήταν να συγκριθεί με το απλό το 7 μιας κ παίζουν στην ίδια κατηγορία. Επίσης καλό θα ήταν να το ξαναδούμε με επίσημη συσκευή, με πιο φρέσκα updates και όχι με pre-release όπως γίνεται τώρα.

Και με το μικρό χάνει στη μπαταρία ακόμα και από το snap820 φαντάζομαι με τον exynos θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν νομιζω στο standby να επιβεβαιωθουν αυτες.

εχω και το Α9 και δεν καταναλωνει τιποτα το βραδυ.

θα το δουμε βεβαια.

Τι fw ειχε το κινητο;

τελικο;

Οπως και να εχει κινητο να γραφει samsung μπροστα δεν αγοραζω και δεν με ενδιαφερει καθολου αν το φορτιζω ή του δινω ενα μισαωρο φορτιση καθε μερα.

αρκετα πια ,θελω αισθηση και θελω exclusive ,σιχαινομαι τα home buttons και τα κλικς.

δεν θελω samsung μαζι με την μαζα,ακομα και αν ειναι edge και αν ειναι καλο,δεν με ενδιαφερει.

αυτα ειναι επιλογες ακρως προσωπικες ακομα και αν παραδεχομαι οτι πχ το edge εχει ανωτερη μπαταρια ,οθονη,και ισως καμερα ,δεν αρκουν για να με κανουν να το αγορασω.

καποιοι ανθρωποι κοιταζουμε άλλα πραγματα ,οχι τους αριθμους και την δυναμη η τα αποτελεσματα.

ρομαντικοι;

χαζοι;

ισως :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για μπαταρία αξιώσεων στα κορυφαια μοντέλα κάθε εταιρείας τα πράγματα εξακολουθούν να είναι από μέτρια ως απογοητευτικά.

Τόσα χρόνια συζητάμε ακόμα για αυτονομία της μιας - μιάμισης μέρας.

Όποιος θέλει πραγματικά μεγάλη αυτονομία κοιτά άλλες προτάσεις που δυστυχώς δεν προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και ποιοτικες καμερες.

Στο κόστος των 700€ αγοράζουμε κάμερα και αναφέρω μόνο αυτή γιατί για επιδόσεις έχουμε προτάσεις και με λιγότερα χρήματα.

Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο τόσα χρήματα για camera phone.

Όσο και αν ψάχνω το τελευταίο διάστημα για camera phone, αμφιταλαντεύομαι για την ορθότητα μιας τέτοιας κίνησης.

Λίγο η μπαταρία ,λίγο κάποιες άλλες ελλείψεις όπως Ραδιόφωνο κτλ, λίγο το ότι την κάμερα τελικά θα την χρησιμοποιήσω πολυ λίγο σε σχέση με τις άλλες λειτουργίες που προσφέρει ένα smartphone... Ε κάπου λες νισάφι.

θα το δουμε βεβαια.

Τι fw ειχε το κινητο;

τελικο;

Οπως και να εχει κινητο να γραφει samsung μπροστα δεν αγοραζω και δεν με ενδιαφερει καθολου αν το φορτιζω ή του δινω ενα μισαωρο φορτιση καθε μερα.

αρκετα πια ,θελω αισθηση και θελω exclusive ,σιχαινομαι τα home buttons και τα κλικς.

δεν θελω samsung μαζι με την μαζα,ακομα και αν ειναι edge και αν ειναι καλο,δεν με ενδιαφερει.

αυτα ειναι επιλογες ακρως προσωπικες ακομα και αν παραδεχομαι οτι πχ το edge εχει ανωτερη μπαταρια ,οθονη,και ισως καμερα ,δεν αρκουν για να με κανουν να το αγορασω.

καποιοι ανθρωποι κοιταζουμε άλλα πραγματα ,οχι τους αριθμους και την δυναμη η τα αποτελεσματα.

ρομαντικοι;

χαζοι;

Home button έχει και το m10 και είναι ένας από τους λόγους που θα το δοκιμάσω τέλος τα χαζό on screen buttons που έκαναν την 5 ίντσες οθόνη του m8 4,5,πραγματικά οι απόψεις χωρίς καμία τεκμηρίωση με βρίσκουν αντίθετο πχ δεν είναι καλό το htc,samsung,apple γιατί έτσι...... αυτά δεν είναι σχόλια για τεχνολογικό φόρουμ

Και με το μικρό χάνει στη μπαταρία ακόμα και από το snap820 φαντάζομαι με τον exynos θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά

Καλύτερα να περιμένουμε έως ότου έχουμε την τελική συσκευή-λογισμικο ώστε να κάνουμε συγκρίσεις.

Τα galaxy παντως έχουν τρομερές οθόνες όσον αφορά την αυτονομία.

Καλύτερα να περιμένουμε έως ότου έχουμε την τελική συσκευή-λογισμικο ώστε να κάνουμε συγκρίσεις.

Τα galaxy παντως έχουν τρομερές οθόνες όσον αφορά την αυτονομία.

Μαζί σου περιμένω την κάμερα,αυτονομία έχω δηλώσει ότι μου αρέσει και δεν έχω θέμα με κανένα brand name έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις ναυαρχιδες τα τελευταία 2 χρόνια των Apple,samsung,lg,htc,one plus,Sony

Μαζί σου περιμένω την κάμερα,αυτονομία έχω δηλώσει ότι μου αρέσει και δεν έχω θέμα με κανένα brand name έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις ναυαρχιδες τα τελευταία 2 χρόνια των Apple,samsung,lg,htc,one plus,Sony

Μια από τα ίδια κ εγώ εκτός από iPhone και Κινέζο.

Αυτήν την απροβληματιστη και προπάντων σταθερη λειτουργία σε android δεν έχω δει πουθενά. Τα Samsung από το εξαρι κ μετά έχουν βελτιωθεί αρκετά στο software (δεν έχω αγοράσει αλλά παίρνω μια γεύση από το s6 του αδερφού μου).

Μου αρέσει αρκετά το s7 edge αλλά τρία πράγματα με χαλάνε πολυ.

Πρώτον το γυαλί πισω που γεμίζει δαχτυλιές κ είναι επιφοβο στις πτώσεις, δεύτερον το home button που πατιέται και τρίτον κ σπουδεοτερον τα λογισμικού φύσεως προβλήματα που μπαίνω κ διαβάζω στο αντίστοιχο νήμα.

Edited by venduza

To S7 Edge ειναι απλα μια gimmick συσκευη,το HTC 10 προσφερει μια δυνατη συσκευη απ οπου και να το πιασεις(λογισμικο,υλισμικο) μαζι με μια premium αισθηση.

Τωρα αν το βραδυ που θα φορτισω το κινητο το ενα εχει 15% και το αλλο 30% ειναι ανουσιο να το συζηταμε μιας και 2ημερα+ δεν υπαρχουν σε καμια συσκευη με σχετικα εντονη χρηση.

Για μενα ειναι ή HTC ή iphone για καποιον που θελει συσκευες πολυ ποιοτικες με εμφαση στο λογισμικο και σε ουσιωδη χαρακτηριστικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Home button έχει και το m10 και είναι ένας από τους λόγους που θα το δοκιμάσω τέλος τα χαζό on screen buttons που έκαναν την 5 ίντσες οθόνη του m8 4,5,πραγματικά οι απόψεις χωρίς καμία τεκμηρίωση με βρίσκουν αντίθετο πχ δεν είναι καλό το htc,samsung,apple γιατί έτσι...... αυτά δεν είναι σχόλια για τεχνολογικό φόρουμ

ευτυχως που ανελυσα την αποψη μου κι ολας με αρκετο χιουμορ.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θα το δουμε βεβαια.

Τι fw ειχε το κινητο;

τελικο;

ρομαντικοι;

χαζοι;

Μαζί σου. Σε όλα. Χωρίς πλάκα. Το χαρακτήρα τον γουστάρω κι εγώ.

Η σχεδόν όλα. Ένα μόνο δεν αντέχω. Αυτονομία. Πλέον καλομαθα. Θέλω ξεσκισμα της συσκευής και στο 95% των περιπτώσεων να φτάνω σπίτι χωρίς να φορτίσω...

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Βασικά απο την Google :p αλλα έστω και έτσι θα επιστρέψω στην HTC μετά απο πολλα χρονια.

Το μόνο που με φοβίζει σε ένα HTC nexus ειναι οτι δεν θα πέσει ποτε η τιμή του :p

θα το δουμε βεβαια.

Τι fw ειχε το κινητο;

τελικο;

ρομαντικοι;

χαζοι;

Θα συμφωνήσω μέ όσα γράφεις.

Υπάρχουν κάποιοι που εδώ και καιρό ειχαν βαρεθεί την ζαμζουνγκίλα αιφονίλα και η HTC τους έδινε σπιτικό.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η εταιρία.

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Η ελληνική HTC κρατάει στάση μυστικοπαθειας και δε δίνει συσκευή για δοκιμή. Πολύ "σοφή" κίνηση. Έχουν δυνατό χαρτί στα χέρια τους και το κρύβουν.

Ελλάδα κυκλοφορία Ιούνη και με σκέψη για τιμολόγηση στα 799. Ελπίζω τελικά να μην παραλογιστουν...

στην Ιταλια το εβγαλαν 799 μετα το πηγαν 749 και σκεφτονται να το πανε 699 γιατι φοβουνται.

Δε εμας μετα απο το Πασχα οπως λενε οι κυβερνητικοι,ερχεται η αναπτυξη!

οποτε ανετα μπορουν και 849 :lol:

κλασσικα στην χωρα μας και με το νεο ΦΠΑ θα γινει χαμος.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και αργοπορημένα χαρακτηριστικά και υψηλή τιμολόγηση ειναι συνδυασμός θανατηφόρος για οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης.

Έπρεπε πιο ευέλικτη πολιτική να ακολουθήσουν ειδικά τώρα που δεν εχουν κάτι το ιδιαιτερο σαν selling point που να ενθουσιάσει να πεις ότι απο εκεί θα είχε συμπαρασύρει το κόσμο με το μέρος της,να τραβήξει την προσοχή τέλος πάντων.

Ούτε καν promotion δεν βάζουν(που η Samsung και η LG δίνουν)κάτι τέλος τέλος πάντως να δελεάσουν τον χρήστη-καταναλωτή να του δώσουν ένα κίνητρο ρε αδερφέ.

Εκτός αν εχουν αποφασίσει στην HTC να πουλάνε αυστηρά στους λίγους πιστούς φίλους της εταιρίας οπου πάω πάσο.

Μετά μην παραπονιούνται γιατί ο κόσμος εχει στραφεί αλλου.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ποια λεξη απο το μοτο της δεν καταλαβαίνετε?

Ειπαμε "quietly brilliant" :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Και αργοπορημένα χαρακτηριστικά και υψηλή τιμολόγηση ειναι συνδυασμός θανατηφόρος για οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης.

Έπρεπε πιο ευέλικτη πολιτική να ακολουθήσουν ειδικά τώρα που δεν εχουν κάτι το ιδιαιτερο σαν selling point που να ενθουσιάσει να πεις ότι απο εκεί θα είχε συμπαρασύρει το κόσμο με το μέρος της,να τραβήξει την προσοχή τέλος πάντων.

Ούτε καν promotion δεν βάζουν(που η Samsung και η LG δίνουν)κάτι τέλος τέλος πάντως να δελεάσουν τον χρήστη-καταναλωτή να του δώσουν ένα κίνητρο ρε αδερφέ.

Εκτός αν εχουν αποφασίσει στην HTC να πουλάνε αυστηρά στους λίγους πιστούς φίλους της εταιρίας οπου πάω πάσο.

Μετά μην παραπονιούνται γιατί ο κόσμος εχει στραφεί αλλου.

Sent from my iPad Air 2

Αυτές τις μαμακιες κάνει η HTC Alex και δυστυχώς θα επιβεβαιώσει με στομφο αυτο που έγραψα πριν ένα μήνα. Πωλήσεις s7/edge - HTC 10 - lg g5: 7-2-1

Φυσικα οι πωλήσεις με αφήνουν παγερα αδιάφορο για την επιλογή συσκευής, αλλά αν δεν πάει καλά σε πωλήσεις πως θα μεγαλώσει, ωστε να ρίξει ακόμα περισσότερο χρήμα την επόμενη φορά....

H HTC είναι σα το γκουρμέ μπακάλικο που το ξέρουν όσοι θα ήθελαν να το ξέρουν και η Samsung σα το Super market που βάζει διαφημίσεις στη τηλεόραση.

H HTC είναι σα το γκουρμέ μπακάλικο που το ξέρουν όσοι θα ήθελαν να το ξέρουν και η Samsung σα το Super market που βάζει διαφημίσεις στη τηλεόραση.

Χάχαχα σωστός. Ναι αλλά το γκουρμέ μπακάλικο κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσει και να γίνει υπερκαταστημα. Κι εκεί το στόμα με στόμα δεν αρκεί, χρειάζεται κι άλλα μαρκετιστικα τρικακια...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...