Sniaf Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα! Πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει μια εφαρμογή όπου έδειχνε ζωντανά τον καιρό στην οθόνη, πχ αν χιόνιζε έξω τότε χιόνιζε και στην οθόνη, αν έβρεχε έξω έβρεχε και στην οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή στο store . Ξέρετε κάποια παρόμοια; Διευκρίνηση. Δεν θέλω να δείχνει τον καιρό με δικά τους wallpaper. Στην εφαρμογή που είχα έβαζα εγώ ότι wallpaper ήθελα. Send from Samsung Note 9 γιατί δεν τσεκάρεις μέσω google markt - λογαριασμός να βρεις την εφαρμογή από την λίστα που έχεις αγορασμένα να μας πεις και εμάς ποια ήταν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Πολύ μεγάλη αναβάθμιση στο weather pro, που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού. Μιλάμε για ανανέωση εκ βάθρων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Πολύ μεγάλη αναβάθμιση στο weather pro, που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού. Μιλάμε για ανανέωση εκ βάθρων. Αν δεις τα σχόλια από κάτω,πέφτει μπινελίκι φουλ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εγώ έκανα login με τους κωδικούς μου και μια χαρά διατηρήθηκε η premium έκδοση. Μάλιστα πήρε και παράταση μέχρι Νοέμβριο, ενώ έληγε τον Ιούνιο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εγώ έκανα login με τους κωδικούς μου και μια χαρά διατηρήθηκε η premium έκδοση. Μάλιστα πήρε και παράταση μέχρι Νοέμβριο, ενώ έληγε τον Ιούνιο. πλέον δεν την εμφανίζει στο μάρκετ ! ίσως είναι κάτι προσωρινό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Aπό ό,τι κατάλαβα δεν θα υπάρχει πια ξεχωριστή pro εφαρμογή, αλλά μέσα από την υπάρχουσα θα αγοράζεις pro έκδοση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Παίδες ποια ακριβώς εφαρμογή weather pro εννοείτε διότι υπάρχουν αρκετές με σχεδόν το ίδιο όνομα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 γενικά όλοι είναι στα ίδια πάνω κάτω , πάντα πέφτουν έξω ;) Έτσι ακριβώς,Κρήτη τουλάχιστον χιονίζει έξω και δείχνουν λιακάδα AOSiP PIE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Παίδες ποια ακριβώς εφαρμογή weather pro εννοείτε διότι υπάρχουν αρκετές με σχεδόν το ίδιο όνομα. WeatherPro: Forecast, Radar & Widgets,αυτή φίλε - μάλλον - αλλά είναι για τα μπάζα Την κατέβασα για δοκιμή και δεν αξίζει. Εγώ έχω AccuWeather: Weather Tracker & Live Forecast Maps - Weather Liveº. Και τις δύο τις έχω χωρίς διαφημίσεις δωρεάν από promotions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Σε σύγκριση με τη δεύτερη εφαρμογή, η πρώτη απέχει έτη φωτός σε ακρίβεια προβλέψεων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Είχα από παλιά το weatherpro που σχεδόν πάντα έπεφτε πολύ μέσα στις προβλέψεις του. Η παλιά εφαρμογή εμένα μου αρέσε περισσότερο από την καινούργια. Προς το παρόν πάνω πάνω στην λίστα έχω την eweather hd η οποία είναι πάρα πολύ καλή στις προβλέψεις, παρά το απαρχαιωμένα γραφικά και τις πάρα πολλές επιλογές που χάνεις τη μπάλα. Για αέρα και κυματισμούς θάλασσας έχω το windy την οποία την θεωρώ τρομερή εφαρμογή. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Για αέρα και κυματισμούς θάλασσας έχω το windy την οποία την θεωρώ τρομερή εφαρμογή. Συμφωνώ, Windy.com - Wind, Waves and Hurricanes Forecast η καλύτερη δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Συμφωνώ, Windy.com - Wind, Waves and Hurricanes Forecast η καλύτερη δωρεάν. Να προσθέσω και εγώ την εφαρμογή VentuSky και μαζί με Windy, είναι οι κύριες εφαρμογές καιρού που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Να προσθέσω και εγώ την εφαρμογή VentuSky και μαζί με Windy, είναι οι κύριες εφαρμογές καιρού που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο. Ventusky: Weather Maps και μια ακόμα Weather & Widget - Weawow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Ventusky: Weather Maps και μια ακόμα Weather & Widget - Weawow. Σαν πιο αξιόπιστη στις προβλεψεις ποια θα ελεγες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Σαν πιο αξιόπιστη στις προβλεψεις ποια θα ελεγες?Μόλις κατέβασα και σεταρα την 2η από αυτές.φαινεται πολύ ωραία και ευχάριστη.και χωρίς διαφημίσεις.θα κριθεί τις επόμενες μέρες ως προς την πρόγνωση. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Weather & Widget - Weawow. Με αυτήν αλλάζεις και weather provider δωρεάν. http://i65.tinypic.com/o5rgad.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Πολύ καλό φαίνεται το weawow. Το έχω ήδη εγκαταστήσει και το δοκιμάζω να δω πως θα τα πάει ως προς την ακρίβεια των προγνώσεων. :cool: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Πολύ καλό φαίνεται το weawow. Το έχω ήδη εγκαταστήσει και το δοκιμάζω να δω πως θα τα πάει ως προς την ακρίβεια των προγνώσεων. :cool:Και εγώ αυτό έχω εδώ και μερικές μέρες πολύ ωραίο ως προς το περιβάλλον και τα widgets.ποια πηγή εχεις επιλεξει? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 (edited) Weather & Widget - Weawow. Αφού σας άρεσε το Weawow που πρότεινα,αν θέλετε γράψτε ποιος Weather provider πέφτει μέσα στις προβλέψεις. Edited July 22, 2019 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Αφού σας άρεσε το Weawow που πρότεινα,αν θέλετε γράψτε ποιος Weather provider πέφτει μέσα στις προβλέψεις. Δεν την έχω πια την εφαρμογή, προτίμησα το "Διαφανής καιρός και ρολόι" , αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό που την είχα, πιο κοντά νομίζω έπεφτε το "Dark sky" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν την έχω πια την εφαρμογή, προτίμησα το "Διαφανής καιρός και ρολόι" , αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό που την είχα, πιο κοντά νομίζω έπεφτε το "Dark sky" World weather online,εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 World weather online,εγώ. World weather on line και εγώ για την ώρα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δωρεάν για λίγο. WEATHER NOW - forecast radar & widgets ad free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Για πόσο λίγο? Μόλις τσέκαρα το link και είναι επί πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts