Teo010 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δε νομίζω, εδώ δεν σ' αφήνουν να έχεις δηλωμένες 2 συσκευές. Ή laptop σού λέει ή smartphone ή tablet, διάλεξε και πάρε. Τουλαχιστον η νοβα σου λεει παρε 1 novago και δες το οπου θες. Ο Οτε σου λεει παρε καιι βαλε σιμ οτε, wifi οτε, πακετο 5€... ε τι σκ@τ@ οτε go ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τουλαχιστον η νοβα σου λεει παρε 1 novago και δες το οπου θες. Ο Οτε σου λεει παρε καιι βαλε σιμ οτε, wifi οτε, πακετο 5€... ε τι σκ@τ@ οτε go ειναι αυτο? Στο Elladistan ζεις οπότε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τουλαχιστον η νοβα σου λεει παρε 1 novago και δες το οπου θες. Ο Οτε σου λεει παρε καιι βαλε σιμ οτε, wifi οτε, πακετο 5€... ε τι σκ@τ@ οτε go ειναι αυτο? Δεν είπα ότι ο ΟΤΕ είμαι μια χαρά. Εκείνοι πάλι, πέρα από τα γελοία που ζητάνε για να παίζει η εφαρμογή, δεν με άφηναν καν να δω από το κινητό μου που έχει σύνδεση της Cosmote με ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων, γιατί όπως μου έλεγαν οι περισσότεροι υπάλληλοι της Εξυπηρέτησης Πελατών (εδώ γελάμε, για ποια εξυπηρέτηση μιλήσαμε όταν δεν ξέρουν τι τους γίνεται, για την ίδια ερώτηση ο καθένας σού δίνει και διαφορετική απάντηση) το ΟΤΕ TV είναι στο όνομα του μπαμπά μου και η σύνδεση του κινητού στο δικό μου, και το σύστημα δεν αφήνει να δηλωθεί νούμερο που δεν είναι στο όνομα αυτού που έχει κάνει τη σύνδεση. Τελικά μετά από, δεν ξέρω κι εγώ πόσα τηλεφωνήματα, βρέθηκε υπάλληλος ο οποίος από τη πρώτη στιγμή μού είπε ότι το μόνο που έχω να κάνω είναι να του πω το νούμερο μου να το δηλώσει στο σύστημα!!!!!!!! Η υπηρεσία φυσικά από εκείνη την ώρα παίζει μια χαρά στη rooted συσκευή μου. Απλά στο post που έκανες quote, απάντησα σε σχόλιο που αφορούσε τη Nova. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Σας παίζει σήμερα η υπηρεσία OTE TV Go; Εμένα σε όποιο κανάλι πατάω από το μεσημέρι μου βγάζει "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη". Εχτές το βράδυ έπαιζε κανονικά σε root Android TV Box. Το ίδιο συμβαίνει και σε smartphone root Sony Xperia Z1 Compact. Τι έγινε, σταμάτησε να δουλεύει σε root συσκευές; Edited February 27, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σας παίζει σήμερα η υπηρεσία; Εμένα σε όποιο κανάλι πατάω από το μεσημέρι μου βγάζει "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη". Εχτές το βράδυ έπαιζε κανονικά σε root Android TV Box. Το ίδιο συμβαίνει και σε smartphone root Sony Xperia Z1 Compact. Τι έγινε, σταμάτησε να δουλεύει σε root συσκευές; Ote η Nova? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Σας παίζει σήμερα η υπηρεσία; Εμένα σε όποιο κανάλι πατάω από το μεσημέρι μου βγάζει "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη". Εχτές το βράδυ έπαιζε κανονικά σε root Android TV Box. Το ίδιο συμβαίνει και σε smartphone root Sony Xperia Z1 Compact. Τι έγινε, σταμάτησε να δουλεύει σε root συσκευές; Στο rooted Oneplus One δεν παίζει. Στο non rooted Nexus 7 παίζει. Δεν ξέρω!! Ελπίζω να είναι όντως κάποιο προσωρινό πρόβλημα όπως γράφει στο μήνυμα και να λυθεί αργά ή γρήγορα, ή όντως κλείδωσαν την υπηρεσία και δεν παίζει σε rooted συσκευές. Edited February 27, 2016 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Λέτε το ότι έπαιξε για λίγο να ήταν σφάλμα τους? Και να το κλείδωσαν πάλι? Αν ισχύει αυτό την π0υτσ1σ@με ομαδικώς! Αλλιώς έχουμε ελπίδες και στο Νοβα. Αν το άνοιξαν συνειδητά για ροοτ δε νομίζω να το ξαναέκλεισαν! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Διάβασα σε ένα άλλο forum ότι χρήστης επικοινώνησε με τον ΟΤΕ και του είπαν ότι η εφαρμογή βλέπει ότι τα κινητά είναι rooted και μπλοκάρει. Άρα, αυτό ήταν. Μας άφησαν για λίγο να χαρούμε. :( Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ote η Nova? κααααλά η nova (go) μας έχει σπάσει τα νεύρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagasios7 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 https://github.com/devadvance/rootcloak/issues/20 Μόνο εδώ αν γίνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τι ειναι αυτη η σελιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagasios7 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Τι ειναι αυτη η σελιδα? Το αναφέρουν και πιο πίσω τα παιδιά... Ουσιαστικά ζητάς από κάποιον developer να σπάσει την εφαρμογή Έτσι ώστε να παίζει σε root συσκευές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosdor Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα, επικοινώνησα και εγώ με τον ΟΤΕ και μου είπαν πως έγινε το update και μπλόκαραν όλες τις ροοτ συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ουσιαστικά ζητάς από κάποιον developer να σπάσει την εφαρμογή Έτσι ώστε να παίζει σε root συσκευές!!! Και την εχουν σπασει? Εχει δουλεψει σε καποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Και την εχουν σπασει? Εχει δουλεψει σε καποιον? Όχι, δεν έχει γίνει κάτι ακόμα! Εϊναι θέμα για συλλογή "υπογραφών" αυτό εκεί! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagasios7 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Και την εχουν σπασει? Εχει δουλεψει σε καποιον? Αν δουν κοσμοσυρροή ίσως και να ασχοληθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τι έγινε έχουμε κανένα νέο για nova go σε ρουταρισμενη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Όχι, δεν έχουμε κανένα νέο ούτε για Nova Go ούτε για OTE TV GO. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Τον Ant1 γιατί δεν τον έχουν μέσα; οεο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Οπως ειχα πει και σε αλλο topic, αν ενδιαφερεται κανεις μπορουμε να παιξουμε λιγο με τα APK να δουμε τι μπορουμε να κανουμε (και αν). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Επειδή δεν είμαι Ελλαδα (αυτός είναι ο λόγος υποθετω) και δεν μου τα βγάζει στο play store, μπορεί κάποιος να μου στείλει τα apks? Σε pm ένα link αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Επειδή δεν είμαι Ελλαδα (αυτός είναι ο λόγος υποθετω) και δεν μου τα βγάζει στο play store, μπορεί κάποιος να μου στείλει τα apks? Σε pm ένα link αν γίνεται. Σου έστειλε κάποιος κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Του τα εστειλα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ναι μου τα έστειλε ο κωστας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ναι μου τα έστειλε ο κωστας. Ευχαριστώ. Α, πολύ ωραία. Σου έστειλα κι εγώ κάτι pm. Μπορεί να χρειαστεί:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts