Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το παίρνουν ταυτόχρονα γιατί η κάθε χώρα το δίνει όποτε και εάν γουστάρει...όπως και τις αναβαθμίσεις.

Τέλος πάντων.

Γενικά μήν αναρωτιέσαι τί επίπεδο ασφαλείας έχει η πλακέτα. Δεν υφίσταται τέτοιο ερώτημα. ;)

ΑΠΛΑ,την ερωτηση δεν την εκανα για να διαπιστωσω κατι για τη πλακετα ,αυτο θελω να σου πω!

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτη μέρα και παρατηρώ μια άνοδο 1 ώρας στη sot

Άνοδο SOT 1 ώρα;;;;;;

2,5 ώρες SOT έχει όλες κι όλες το κινητό (μήν λέω και πολύ...). :confused:

Δηλαδή παρατήρησες 30-40% αύξηση;;;;;;;;;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Πριν είχα 2 με 2.30 το μέγιστο. Σήμερα δεύτερη μέρα έχω 2 ώρες sot και η μπαταρία είναι στο 48%.

Πιθανόν να μην έχει σχέση με την πλακέτα αλλά με το ότι ξαναστήθηκαν όλα από την αρχή και έφυγε η "σαβούρα"

Λιγο ή πολυ ολα μαζι ειναι.

Εμενα εχει αρχησει να τα φτυνει η μπαταρια.. 2 ωρες με 2,5.. Μεγαλο σιχαμα ο cpu τραβαει τα αντερα του.. Ενας απο τους λιγους λογους που θα αλλαζα το g4 o αλλος ειναι το μεγεθος.. Θελω κατι πιο μικρο... αλλα τη παλευω.

Μεγαλο σιχαμα ο cpu τραβαει τα αντερα του...

Αυτός ο πστΣ φταίει! Και το Mi4c που είχα και το Μoto X style τα ίδια SOT έβγαζαν. Το Mi4c χτυπούσε λίγο παραπάνω επειδή είχε μικρότερη και χαμηλότερης ανάλυση οθόνη.

Πριν είχα 2 με 2.30 το μέγιστο. Σήμερα δεύτερη μέρα έχω 2 ώρες sot και η μπαταρία είναι στο 48%.Πιθανόν να μην έχει σχέση με την πλακέτα αλλά με το ότι ξαναστήθηκαν όλα από την αρχή και έφυγε η "σαβούρα"

Το ξαναστήσιμο παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο! Αλλά, σχεδόν, 50% αύξηση;;;;; OMG! Δηλαδή εσύ πάς να πιάσεις 4+ ώρες SOT! Ούτε του παπά μήν το πείς...:p

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Εγώ αναρωτιέμαι που είναι αυτοί οι 2-3 που επί μήνες είχαν πάρει εργολαβία το θάψιμο του τηλεφώνου για το bootloop και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους...μάλιστα ήταν τόσο αγύριστα κεφάλια που τους έλεγα ότι από την στιγμή που η lg έβγαλε ανακοίνωση ότι βρήκε που είναι το πρόβλημα και το διόρθωσε το θέμα είναι λήξαν και αυτοί έλεγαν τα δικά τους ότι δεν έχει διορθώσει τίποτα κτλ χωρίς καμία απολύτως βάση και μάλιστα σε περίοδο που δεν είχε παρουσιαστεί ούτε ένα bootloop σε νέα πλακέτα. Edited by gre

Το bootloop ήταν χοντρή μπινια και δικαίως ξενέρωσε αρκετούς από εμάς που το πάθαμε.Και εν μέρη δικαιολογείται η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ανακοινώσεις της εταιρείας.Μακάρι φυσικά να έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το θέμα αυτό.Προσωπικά μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες συμβίωσης με το κινητό δηλώνω συνολικά ευχαριστημένος παρα το ξενέρωμα των δύο διαδοχικών επισκέψεων στο σέρβις(μπουτλουπ την πρώτη φορά, κοκκινιλες στην οθόνη τη δεύτερη στο καπάκι).Ελπίζω να κλείσω την τριετια και λογικά μετά τα Χριστούγεννα αν δε δώσουν επίσημα την καινούρια έκδοση αντροιντ, θα περάσω μια ανεπίσημη μόνος μου.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Εγώ αναρωτιέμαι που είναι αυτοί οι 2-3 που επί μήνες είχαν πάρει εργολαβία το θάψιμο του τηλεφώνου για το bootloop και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους...μάλιστα ήταν τόσο αγύριστα κεφάλια που τους έλεγα ότι από την στιγμή που η lg έβγαλε ανακοίνωση ότι βρήκε που είναι το πρόβλημα και το διόρθωσε το θέμα είναι λήξαν και αυτοί έλεγαν τα δικά τους ότι δεν έχει διορθώσει τίποτα κτλ χωρίς καμία απολύτως βάση και μάλιστα σε περίοδο που δεν είχε παρουσιαστεί ούτε ένα bootloop σε νέα πλακέτα.

Εδώ είμαστε , δεν μας βλέπεις; Ποστάρουμε κάπου κάπου. Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και δεν τα ξαναλέμε. Εσύ το βιολί σου και εμείς το δικό μας.

Οι βάσεις οι δικές σου είναι σε μία ανακοίνωση Ιανουαρίου 2016 όταν για μήνες μετά τα bootloop δίναν και παίρναν... Πλάκα έχεις τελικά. Είχες να ποστάρεις πόσο καιρό και τώρα μπήκες να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να νιώσεις cool που δεν διαβάζεις για bootloop στο παρόν φόρουμ.

Θεός ρε φίλε, ειλικρινά.

Καλα τωρα δεν εχει και αδικο... Καποια αλανια περιμενανε μαζικα bootloop αυτο το καλοκαιρι.. αλλα δεν.

Βγηκε αληθινος ο τυπος (πηγη) που μου τα ειχε πει αυτα.

Καλα τωρα δεν εχει και αδικο... Καποια αλανια περιμενανε μαζικα bootloop αυτο το καλοκαιρι.. αλλα δεν.

Βγηκε αληθινος ο τυπος (πηγη) που μου τα ειχε πει αυτα.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν περίμεναν τίποτα τα αλάνια (μαζί κι εγώ). Δεν ευχήθηκαν τίποτα, δεν περίμεναν τίποτα. Το αστείο είναι ότι οι πηγές του τύπου είναι από το myphone , όπου το κινητό ένα υπερτεράστιο ποσοστό ατόμων το έχουν δώσει από καιρό.

Και την αστεία ανακοίνωση της LG την ακολούθησαν εξίσου μαζικά bootloop αλλά ο άνθρωπος την έχει κάνει καραμέλα.

Επίσης, η LG μας κοροϊδεύει κανονικότατα. Το bootloop παίζει να μετριάστηκε από την τελευταία ενημέρωση πριν 1+ χρόνο (αυτή για την οποία μιλούσαμε προ ολίγων ημερών), και αυτός να είναι και ο λόγος που δεν βλέπεις άλλες ενημερώσεις :) (φοβούνται ότι θα τα κάνουν μαντάρα once again )

Τώρα φέρνουμε στην επιφάνεια πάλι τους εξωγήινους που αγόρασαν τα τηλέφωνα αυτών που τα πούλησαν και δεν μπαίνουν στο forum επειδή έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Επίσης σύμφωνα με την λογική σου δεν είναι καθόλου λογικό να χαλάνε τηλέφωνα μετά την ανακοίνωση αφού μόνο με μια ανακοίνωση επισκευαστηκαν αυτομάτως τα χιλιάδες τηλέφωνα με τις ελαττωματικές-παλιές πλακέτες.

Τέλος το update δεν αλλάζει κάτι σχετικά με το bootloop, βάλε καλοκαίρι το gps σε λειτουργία να δεις πως ζεματάει το τηλέφωνο.

Καλησπέρα σας.

Awaiting for customer reply μου βγάζει στο track της procordia..

Τι να εννοούν άραγε? :rolleyes:

Edited by redoumis

Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν περίμεναν τίποτα τα αλάνια (μαζί κι εγώ). Δεν ευχήθηκαν τίποτα, δεν περίμεναν τίποτα. Το αστείο είναι ότι οι πηγές του τύπου είναι από το myphone , όπου το κινητό ένα υπερτεράστιο ποσοστό ατόμων το έχουν δώσει από καιρό.

Και την αστεία ανακοίνωση της LG την ακολούθησαν εξίσου μαζικά bootloop αλλά ο άνθρωπος την έχει κάνει καραμέλα.

Επίσης, η LG μας κοροϊδεύει κανονικότατα. Το bootloop παίζει να μετριάστηκε από την τελευταία ενημέρωση πριν 1+ χρόνο (αυτή για την οποία μιλούσαμε προ ολίγων ημερών), και αυτός να είναι και ο λόγος που δεν βλέπεις άλλες ενημερώσεις :) (φοβούνται ότι θα τα κάνουν μαντάρα once again )

Μη με κανεις να ψαξω ποιος ειχε πει εδω μεσα μετα την αναβαθμιση πως δεν παθαινουν bootloop τωρα γιατι πιασανε τα κρυα... και πως μετα την ανοιξη του 17 θα εχουμε παλι μαζικα bootloop και θα κλαιμε ολοι μαζι. Σιγουρα δεν ησουν εσυ αλλα ονομα δεν θα πω για να μη ξεφυγουμε καθως εχει φαει κ ignore ο τυπος.

Καλησπέρα σας.

Awaiting for customer reply μου βγάζει στο track της procordia..

Τι να εννοούν άραγε? :rolleyes:

στο εθεσαν εκτος εγγυησης και περιμενουν την εγκριση σου για το αν θα δωσεις τα λεφτα για επισκευη.

στο εθεσαν εκτος εγγυησης και περιμενουν την εγκριση σου για το αν θα δωσεις τα λεφτα για επισκευη.

Θα δούμε αύριο που θα τηλεφωνήσω...

Αδυνατώ να σκεφτώ τι συμβαίνει... Το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο, και δεν έχει κακομεταχειριστει με κανένα τρόπο.

Το πρόβλημά του ήταν ότι έλεγε ότι αφαιρέθηκε η κάρτα sd χωρίς λόγο..

Επίσης η πρώτη διάγνωση πριν από 2 εβδομάδες, ήταν ότι είχε πρόβλημα ή μητρική και δεν μου είχαν πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Απλά αναμέναμε το ανταλλακτικό,οπως έγραφε και στο tracker.

Edited by redoumis

Εγώ αναρωτιέμαι που είναι αυτοί οι 2-3 που επί μήνες είχαν πάρει εργολαβία το θάψιμο του τηλεφώνου για το bootloop και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους...μάλιστα ήταν τόσο αγύριστα κεφάλια που τους έλεγα ότι από την στιγμή που η lg έβγαλε ανακοίνωση ότι βρήκε που είναι το πρόβλημα και το διόρθωσε το θέμα είναι λήξαν και αυτοί έλεγαν τα δικά τους ότι δεν έχει διορθώσει τίποτα κτλ χωρίς καμία απολύτως βάση και μάλιστα σε περίοδο που δεν είχε παρουσιαστεί ούτε ένα bootloop σε νέα πλακέτα.

πουλήσαμε και ησυχάσαμε!!

Τώρα σπίτι μόνο αποχυμωτής LG...

Θα δούμε αύριο που θα τηλεφωνήσω...

Αδυνατώ να σκεφτώ τι συμβαίνει... Το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο, και δεν έχει κακομεταχειριστει με κανένα τρόπο.

Το πρόβλημά του ήταν ότι έλεγε ότι αφαιρέθηκε η κάρτα sd χωρίς λόγο..

Επίσης η πρώτη διάγνωση πριν από 2 εβδομάδες, ήταν ότι είχε πρόβλημα ή μητρική και δεν μου είχαν πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Απλά αναμέναμε το ανταλλακτικό,οπως έγραφε και στο tracker.

Τελικά, λόγω έλλειψης ανταλλακτικού, μου πρότειναν αντικατασταση τηλέφωνου.

Άμεση εξυπηρέτηση από procordia, και στα τηλέφωνα απαντάνε σχετικά γρήγορα, και ευγένεις ήταν. Οφείλω γράψω την προσωπική μου εμπειρία γιατί διάβαζα διάφορα και ήμουν λίγο φοβισμένος..

Αντικατάσταση πάλι με g4 η κάτι άλλο?

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τελικά, λόγω έλλειψης ανταλλακτικού, μου πρότειναν αντικατασταση τηλέφωνου.

Άμεση εξυπηρέτηση από procordia, και στα τηλέφωνα απαντάνε σχετικά γρήγορα, και ευγένεις ήταν. Οφείλω γράψω την προσωπική μου εμπειρία γιατί διάβαζα διάφορα και ήμουν λίγο φοβισμένος..

Ναι είναι πολύ ευγενικα τα παιδιά στο σέρβις της procordia! Και στα Mail απαντάνε σχετικά γρήγορα και τηλέφωνα σηκώνουν και όλα.

Πάλι g4 σου δίνουν;

Βασικά είχα αφήσει ένα G3 32gb,και από λάθος έγραψα στο τοπικ του G4. :ashamed:

Το αποτέλεσμα είναι όμως παρόμοιου ενδιαφέροντος.

Προβληματική πλακέτα, και ανταλλακτικό δεν υπήρχε, η θα καθυστερούσε υπερμετρα.

Ετσι μου πρότειναν αντικατάσταση με ένα G5 se.

Βασικά είχα αφήσει ένα G3 32gb,και από λάθος έγραψα στο τοπικ του G4. :ashamed:

Το αποτέλεσμα είναι όμως παρόμοιου ενδιαφέροντος.

Προβληματική πλακέτα, και ανταλλακτικό δεν υπήρχε, η θα καθυστερούσε υπερμετρα.

Ετσι μου πρότειναν αντικατάσταση με ένα G5 se.

Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης να δεχθείς την αλλαγή σε g5

Εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης του g3 με το g5 se. Αντιθέτως αν μου τύχαινε παρόμοια πρόταση για το g4 μου δεν νομίζω ότι θα την δεχόμουν λόγω του επεξεργαστή που έχει το g5 se που δεν πιστεύω ότι φτάνει τον 808.

Μικρές οι διαφορές με το G3, ίσως η πιο σημαντική για εμένα είναι η διάσταση της οθόνης.

Παρόλα αυτά σημαντική είναι η στάση που κράτησαν, και σαν σωστοί επαγγελματίες με εξυπηρέτησαν όσο καλύτερα μπορούσαν.

+1 λοιπόν από εμένα για procordia :)

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!