stef31nos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλησπερα σε ολους υπαρχει αλλο Σερβισε εκτος απο procordia???Εχω παει 2 φορες και δεν μου αλλαζουν οθωνη πλακετα μου αλλαξαν....Εχω σοβαρο προβλημα με image retetion και καμια φορα κολαει το knok code.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οχι οθονη δεν προκειτε να αλλαξεις σε οποιοδηποτε service ασχετα που η procordia ειναι η καλυτερη περιπτωση, γιατι καποιες φορες κανει τα στραβα ματια αλλα αυτο εξαρταται και απο τον "τεχνικο" που θα σου "πιασει" τη συσκευη.Αρα,να ευχεσαι να βγαλει καποιο αλλο προβλημα οσο ειναι στην εγγυση.Αν και οθονη μπορει να βρεις απο μεταχειρισμενο με κανενα 40αρικο για να βαλεις εσυ αλλα ισως χασεις την εξτρα εγγυηση της πλακετας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 παιδια γνωριζεται αν το lg x mach εχει τιποτα θεματα?το κινητο βασιζεται στο ιδιο chipset με το g4 με μονες διαφορες στην καμερα. ενδιαφερομαι να το αγορασω εχει καλη τιμη ,σχεδον ευκαιρια,αλλα φοβαμαι πως ισως δεν εχει διορθωσει τα προβληματα και σε αυτο το μοντελο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Οχι οθονη δεν προκειτε να αλλαξεις σε οποιοδηποτε service ασχετα που η procordia ειναι η καλυτερη περιπτωση, γιατι καποιες φορες κανει τα στραβα ματια αλλα αυτο εξαρταται και απο τον "τεχνικο" που θα σου "πιασει" τη συσκευη.Αρα,να ευχεσαι να βγαλει καποιο αλλο προβλημα οσο ειναι στην εγγυση.Αν και οθονη μπορει να βρεις απο μεταχειρισμενο με κανενα 40αρικο για να βαλεις εσυ αλλα ισως χασεις την εξτρα εγγυηση της πλακετας. Η οθονη θα αλλαχτει θελουν δεν θελουν απλα να ενημερωσω στην ερωτηση που εκανα γιατι δεν απαντησες στην ερωτηση μου απλα σχολιασες... Οτι υπαρχει και η ts solutions η λεγομενη (avarto) και ειναι μεσα στα κτελ στον κηφισο στον 3το οροφο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εχει στη σελιδα της lg με ποιες εταιριες συνεργαζεται ,οπως επισης εχει μια-δυο στη θεσσαλονικη! Το θεμα ειναι οτι καλυτερη περιπτωση απο την procordia δεν υπαρχει γι αυτο δεν αξιζει να αναφερθουν αλλες.Η arvato λογικα ξερεις ,ασχετα ειναι και το πρωτο πραγμα που μαθαινεις γι αυτην ,οτι ειναι απαραδεκτη.Προφανως,ηταν ασκοπο να απαντησω στην ερωτηση σου εφοσον ειναι ατοπη βαση της δικης μου αποψης(και βαση του ηλιθιου κανονα της LG, οτι το rentetion ειναι φυσικο ελαττωμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλημέρα παιδιά. Έχω στείλει το κινητό στην Procordia με το γνωστό θέμα του bootloop. Μου είπαν ότι το παρέλαβαν στις 16 Αυγούστου, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Μπαίνω στο σάιτ της εταιρίας που μπορείς να δεις την εξέλιξη μέσω του IMEI, αλλά μου γράφει μόνιμα "received". Αλλάζει ποτέ αυτή η επιλογή; Γενικά από τη δική σας εμπειρία πότε προβλέπεται να το πάρω και πάλι στα χέρια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλημέρα παιδιά. Έχω στείλει το κινητό στην Procordia με το γνωστό θέμα του bootloop. Μου είπαν ότι το παρέλαβαν στις 16 Αυγούστου, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Μπαίνω στο σάιτ της εταιρίας που μπορείς να δεις την εξέλιξη μέσω του IMEI, αλλά μου γράφει μόνιμα "received". Αλλάζει ποτέ αυτή η επιλογή; Γενικά από τη δική σας εμπειρία πότε προβλέπεται να το πάρω και πάλι στα χέρια μου; Φιλε μου το εστειλες σε δυσκολη περιοδο το κινητο σου και δεν εχουν και ανταλλακτικα .Σε δυο με τρεις βδομαδες το εχεις πισω συνηθως(εμενα σε 2 μερες ,δεν ξερω πως εγινε) .Η κατασταση επισκευης πηγαινει καπως ετσι ,received,(αμα εχουν βρει υγρασια στη πλακετα εμφανιζεται η κατασταση οτι αναμενουν να δεχτεις το κοστος για την επισκευη),waiting spare part,ready,την επομενη μερα invoiced και την μεθεπομενη το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπέρα σας, Γράφω και εγώ για το ίδιο θέμα, σήμερα το πρωι πάγωσε η οθόνη της κοπέλας μου στο lg g4 και απο τότε δεν ανοίγει καν. Το ερώτημα μου είναι το εξής, θα χαθούν τα δεδομένα που έχει μέσα μετά απο αποστολή στην LG; Αν ναι υπάρχει καποιος τρόπος να τα σώσω πριν το στείλω? Είναι όλα στη μνήμα του κινητού ..με ενδιαφέρει κυρίως φωτογραφίες! Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ.: Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ηδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες και δεν είδα κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πρέπει να τους ρωτήσεις, μάλλον ναι πάντως. Προσπάθησες να το σύνδεσεις σε υπολογιστή μπας και το δει σαν αποθηκευτικό μέσο και μπεις στο φάκελο και τραβήξεις τα αρχεία; Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπέρα σας, Γράφω και εγώ για το ίδιο θέμα, σήμερα το πρωι πάγωσε η οθόνη της κοπέλας μου στο lg g4 και απο τότε δεν ανοίγει καν. Το ερώτημα μου είναι το εξής, θα χαθούν τα δεδομένα που έχει μέσα μετά απο αποστολή στην LG; Αν ναι υπάρχει καποιος τρόπος να τα σώσω πριν το στείλω? Είναι όλα στη μνήμα του κινητού ..με ενδιαφέρει κυρίως φωτογραφίες! Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ.: Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ηδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες και δεν είδα κάτι αντίστοιχο. H μονη λυση που εχει ακουστει ειναι να το βαλεις στη καταψυξη και ισως αν εισαι τυχερος να ανοιξει για λιγο και να τραβηξεις τ αρχεια που θες .Το να το δει σαν αποθηκευτικο μεσο ο υπολογιστης ειναι λιγο δυσκολο.Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα γιατι αν μαζεψει υγρασια μεσα χανεις και την εγγυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Στην κατάψυξη;;;;;;;;;;;;; Μετά που θα το βγάλει έξω από την διαφορά της θερμοκρασίας θα υγρανθει το κινητό και θα έχει θέματα με την υγρασία μετά!!! Κινητό στην κατάψυξη; :D Μη του λες τέτοια του ανθρώπου! Θα χάσει την εγγύηση του με τα νερά! Edited September 3, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Στην κατάψυξη;;;;;;;;;;;;; Μετά που θα το βγάλει έξω από την διαφορά της θερμοκρασίας θα υγρανθει το κινητό και θα έχει θέματα με την υγρασία μετά!!! Κινητό στην κατάψυξη; :D Μη του λες τέτοια του ανθρώπου! Θα χάσει την εγγύηση του με τα νερά! σε σακουλιτσα τροφίμων :p Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 σε σακουλιτσα τροφίμων :p Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkAre you kidding me? Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Are you kidding me? ΧαχαχαχαΚαθόλου, βάλε το σε ένα σακουλάκι τροφίμων τυλιγμένο με μια χαρτοπετσέτα, και θα είσαι μια χαρά μετά. Εγώ το είχα βάλει σε χαρτοπετσέτα και μέσα σε αλουμινοχαρτο για κάμποσες ώρες. Μετά από 8 μήνες όμως χρειάστηκε service αφού απλά το κάλυψα για λίγο το πρόβλημα, δεν το διόρθωσα, σε εγγύηση κανονικότατα και κανένα παράπονο από την Procordia Προχώρα το... Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Καθόλου, βάλε το σε ένα σακουλάκι τροφίμων τυλιγμένο με μια χαρτοπετσέτα, και θα είσαι μια χαρά μετά. Εγώ το είχα βάλει σε χαρτοπετσέτα και μέσα σε αλουμινοχαρτο για κάμποσες ώρες. Μετά από 8 μήνες όμως χρειάστηκε service αφού απλά το κάλυψα για λίγο το πρόβλημα, δεν το διόρθωσα, σε εγγύηση κανονικότατα και κανένα παράπονο από την Procordia Προχώρα το... Sent from my SM-G610F using TapatalkΦίλε μου δεν το έχω εγώ το πρόβλημα.... Ένα παιδί πιο κάτω ρωτάει τι μπορεί να κάνει. Εμένα μου έκαψε πλακέτα εδώ και παραπολύ καιρό και δεν το χρησιμοποιώ πλέον το κινητό καθόλου. Το έπαθε 8 μήνες μετά την αγορά του. Πήγε σέρβις βέβαια εννοείται. Δεν είχα χάσει τίποτα από μεσα εγώ γιατί ήταν όλα τα σημαντικά αρχεία μου στο Google drive. Edited September 3, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Φίλε μου δεν το έχω εγώ το πρόβλημα.... Ένα παιδί πιο κάτω ρωτάει τι μπορεί να κάνει. Εμένα μου έκαψε πλακέτα εδώ και παραπολύ καιρό και δεν το χρησιμοποιώ πλέον το κινητό καθόλου. Το έπαθε 8 μήνες μετά την αγορά του. Πήγε σέρβις βέβαια εννοείται. Δεν είχα χάσει τίποτα από μεσα εγώ γιατί ήταν όλα τα σημαντικά αρχεία μου στο Google drive.Για όποιον το ανέφερε βρε συ, απλά απάντησα στο δικό σου μνμ... Μην το παίρνεις προσωπικά :) :) :) Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Για όποιον το ανέφερε βρε συ, απλά απάντησα στο δικό σου μνμ... Μην το παίρνεις προσωπικά :) :) :) Sent from my SM-G610F using TapatalkΝόμιζα ότι το έλεγες σε μένα! Γράψε λάθος τότε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μετά από ένα μήνα ήρθε (επιτέλους) το κινητό από το service. Στο χαρτί που το συνόδευε έγραφε πως αλλάχτηκε η πλακέτα. Έβαλα το IMEI και είδα ότι είναι νούμερο 708. Είναι από τις τελευταίες, υποθέτω. Όσον αφορά την εγγύηση δεν έγραφε κάτι ανάλογο στην απόδειξη. Είμαστε σίγουροι ότι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μετά από ένα μήνα ήρθε (επιτέλους) το κινητό από το service. Στο χαρτί που το συνόδευε έγραφε πως αλλάχτηκε η πλακέτα. Έβαλα το IMEI και είδα ότι είναι νούμερο 708. Είναι από τις τελευταίες, υποθέτω. Όσον αφορά την εγγύηση δεν έγραφε κάτι ανάλογο στην απόδειξη. Είμαστε σίγουροι ότι ισχύει; Ακόμη πλακέτες βγάζει η LG ? Αν είναι δυνατόν :p Ναι, είναι καινούρια απ'ότι φαίνεται :) Εγγύηση έχεις 2 χρόνια για το εξάρτημα που αλλάχτηκε (την πλακέτα δηλαδή) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ακόμη πλακέτες βγάζει η LG ? O αλλαχ είναι μεγαλος.... αλλα η lg μεγαλυτερη :p Πλακετες μεχρι να σβησει ο ηλιος ρει!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Χα χα χα :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αμα δεν εχει πλακετες και ξανα αρχισουν να σκανε bootloop ,θεωρητικα ,δεν θα επρεπε να δωσει καινουριο μοντελο,ως αντικατασταση συσκευης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αμα δεν εχει πλακετες και ξανα αρχισουν να σκανε bootloop ,θεωρητικα ,δεν θα επρεπε να δωσει καινουριο μοντελο,ως αντικατασταση συσκευης ;Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όμως θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όμως θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Έχει δώσει συσκευή άλλη σε μέλος εδώ στο φόρουμ. Δε μπορεί να βγάζει για πάντα πλακέτες για το G4, οπότε όσοι είναι στην εγγύηση θα πρέπει να τους γίνει αντικατάσταση με το αμέσως καλύτερο διαθέσιμο μοντέλο Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Έχει δώσει συσκευή άλλη σε μέλος εδώ στο φόρουμ. Δε μπορεί να βγάζει για πάντα πλακέτες για το G4, οπότε όσοι είναι στην εγγύηση θα πρέπει να τους γίνει αντικατάσταση με το αμέσως καλύτερο διαθέσιμο μοντέλο Εγω αναφερομαι στη περιπτωση εγγυησης ανταλλακτικου που υπηρξε μετα απο service και οχι ολοκληρης της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts