vamire666 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Tοτε εχεις άλλο θέμα και οχι bootloop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Tοτε εχεις άλλο θέμα και οχι bootloop! Ίσως να μην το έγραψα σωστά. Ενώ ξεκινά η οθόνη με το λογότυπο της LG προσπαθεί να bootαρει μερικές φορές και από κει και πέρα τίποτα Edited August 15, 2016 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ίσως να μην το έγραψα σωστά. Ενώ ξεκινά η οθόνη με το λογότυπο της LG προσπαθεί να bootαρει μερικές φορές και από κει και πέρα τίποτα Δοκίμασε hard reset πριν το στείλεις για να στο φτιάξουν.Ισως πιάσει. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Δοκίμασε hard reset πριν το στείλεις για να στο φτιάξουν.Ισως πιάσει. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Δυστυχώς δεν πιάνει τίποτα και δεν θα εχω τηλ 2 εβδομάδες:mad: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κρίμα και πάλι κρίμα γμτ.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κρίμα και πάλι κρίμα γμτ.... Οπως τα λες και το χα βολευτεί..... Γρηγορο καλη φωτο μια χαρα στο χερι για 5.5 τηλέφωνο. Μεγαλο αυτογκόλ της lg. Με ξενέρωσε. Και να πεις οτι θα το φτιάξεις και ολα οκ αμ δε......:( Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Σε καταλαβαίνω... :( Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Οπως τα λες και το χα βολευτεί..... Γρηγορο καλη φωτο μια χαρα στο χερι για 5.5 τηλέφωνο. Μεγαλο αυτογκόλ της lg. Με ξενέρωσε. Και να πεις οτι θα το φτιάξεις και ολα οκ αμ δε......:( Και το γελειο δεν υπάρχει επίσημο σέρβις σε ολη την Κρήτη. Απο το support της lg αυτο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Και το γελειο δεν υπάρχει επίσημο σέρβις σε ολη την Κρήτη. Απο το support της lg αυτο. Μόνο στην Αθήνα. Ωστόσο επικοινωνείς με το service και έρχεται courier και παραλαμβάνει τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μόνο στην Αθήνα. Ωστόσο επικοινωνείς με το service και έρχεται courier και παραλαμβάνει τη συσκευή σου. Έτσι είναι. Αλλά είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει σε ένα λυψο κατά τα άλλα service point. Για όλη την Κρήτη μιλάμε και όχι πάνω στον ψυλορητη Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Έτσι είναι. Αλλά είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει σε ένα λυψο κατά τα άλλα service point. Για όλη την Κρήτη μιλάμε και όχι πάνω στον ψυλορητη Εδώ δεν έχει σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη..δεν παίζει να έδιναν προτεραιότητα σε νησί από την στιγμή που υπάρχει μόνο ένα ή δύο(αν βάλω και την arvato) επίσημα service όλα κι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εδώ δεν έχει σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη..δεν παίζει να έδιναν προτεραιότητα σε νησί από την στιγμή που υπάρχει μόνο ένα ή δύο(αν βάλω και την arvato) επίσημα service όλα κι όλα. Δεν το ήξερα αυτό. :blink: τα πραγματα είναι χειρότερα απο οτι νομιζα. Αν και βγαινω off topic. Θα ψαξω να δω και άλλες μεγάλες εταιρείες τι γίνεται με τα δίκτυα των σέρβις. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πήγα σήμερα από procordia για να παραδώσω το G4 πρός αλλαγή πλακέτας αφού με χτύπησε το Bootloop κατά τη διάρκεια των διακοπών μου και στα είκοσι λεπτά που ήμουν εκεί, αλλά δύο G4 παραδώθηκαν με το ίδιο πρόβλημα. Περιμένουν να παραλάβουν πλακέτες από 25 αυγούστου αφού όπως μου είπαν έχει έλλειψη στο εργοστάσιο(!) και θα με ειδοποιήσουν όταν είναι έτοιμο. Για την ιστορία είναι παρτίδα 507 και το είχα αγοράσει κανούργιο πέρσι τον Αύγουστο ενώ μία κοπέλα που ήταν εκεί με το ίδιο πρόβλημα είπε ότι έχει το τηλέφωνο μόλις ένα μήνα, ενώ μία δεύτερη πήγε το τηλέφωνο για αλλαγή πλακέτας δεύτερη φορά που σημαίνει ότι το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και σε πλακέτες που έχουν αντικατασταθεί. Το Bootloop χτύπησε όταν προσπάθησα να συνδεθώ σε WiFi. Πρώτη και μάλλον τελευταία φορά LG :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babiskaiser Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πήγα σήμερα από procordia για να παραδώσω το G4 πρός αλλαγή πλακέτας αφού με χτύπησε το Bootloop κατά τη διάρκεια των διακοπών μου και στα είκοσι λεπτά που ήμουν εκεί, αλλά δύο G4 παραδώθηκαν με το ίδιο πρόβλημα. Περιμένουν να παραλάβουν πλακέτες από 25 αυγούστου αφού όπως μου είπαν έχει έλλειψη στο εργοστάσιο(!) και θα με ειδοποιήσουν όταν είναι έτοιμο. Για την ιστορία είναι παρτίδα 507 και το είχα αγοράσει κανούργιο πέρσι τον Αύγουστο ενώ μία κοπέλα που ήταν εκεί με το ίδιο πρόβλημα είπε ότι έχει το τηλέφωνο μόλις ένα μήνα, ενώ μία δεύτερη πήγε το τηλέφωνο για αλλαγή πλακέτας δεύτερη φορά που σημαίνει ότι το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και σε πλακέτες που έχουν αντικατασταθεί. Το Bootloop χτύπησε όταν προσπάθησα να συνδεθώ σε WiFi. Πρώτη και μάλλον τελευταία φορά LG :/ οποτε δεν στο εφτιαξαν δηλαδη; δεν ειχαν καθολου αποθεμα απο πλακετας; Σημερα ηρθε κουριερ και εμενα να το παραλαβη οποτε οπως βλεπω καλο Σεπτεμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν το ήξερα αυτό. :blink: τα πραγματα είναι χειρότερα απο οτι νομιζα. Αν και βγαινω off topic. Θα ψαξω να δω και άλλες μεγάλες εταιρείες τι γίνεται με τα δίκτυα των σέρβις. Από όσο ξέρω όλα στην Αθήνα τα στέλνουν και δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει μόνο για το service της Lg. Για εμένα αχρείαστο να είναι και ας είναι όπου θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimonaskos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καλησπερα ξανα και απο εμενα... για οσους εχουν διαβασει και προηγουμενες απαντησεις, ειμαι ο τυπος που το εστειλε για επισκευη στο e-shop , μου πεταξαν τη δικαιολογια οτι ειχε ροζ αυτοκολλητακι υγρασιας, ομως εγω επεμεινα και ζητησα να το στειλουν στην LG για επανεξεταση, και μετα απο περιπου 1 μηνα μου το γυρισαν πισω, "φτιαγμενο", χωρις να πληρωσω φυσικα ουτε δεκαρα. Εχω αλλο προβλημα ομως! εχω την εντυπωση οτι οφειλεται σε κακη συναρμολογηση της συσκευης με τη νεα πλακετα. Δεν ξερω ομως και πολλα και ισως καποιος να βοηθησει.. Συχνα, ιδιως οταν η συσκευη έχει ανεβασει υψηλες θερμοκρασιες (λογω ζεστης, χρησης, φορτισης κλπ) η οθόνη αφης αντιλαμβάνεται / νιώθει δεκάδες "αγγιγματα" απο μονη της (λανθασμενα φυσικα, εγω μπορει να μην αγγιζω καν την οθονη). Παρατηρησα όμως οτι αυτο συμβαίνει ΚΥΡΙΩΣ όταν α) με καλούν, ή καλω εγω καποιον (και αρα ειναι "ανοιχτη" η γραμμη, "μιλαω" στο τηλέφωνο) β) έχω ανοιχτά τα δεδομένα (είτε 4G είτε 2G προβλημα ειναι το ιδιο.) Φυσικα αυτο έχει ως αποτελεσμα η συσκευη να τρελαίνεται και να κανει διαφορα μονη της, πχ να τερματισει ή να βαλει σε αναμονη την κληση, να ανοιγει ή να κλεινει εφαρμογες, να πληκτρολογει μηνυματα κλπ κλπ. Κατα αυτο το διαστημα της τρελας, δεν ανταποκρινεται στα δικα μου αγγιγματα, και ο μονος τροπος να το σταματησω ειναι να το κλειδωσω απο το κουμπι. Μπορει ομως να ξεκλειδωσει μονο του, λογω διπλου "αγγιγματος" στην οθονη... Εχθες, για παραδειγμα, χαθηκα με κατι φιλους με αυτοκινητο στα ζογοροχωρια, ανοιγω δεδομενα και GPS για να δω στους χαρτες που βρισκομαστε, και το κινητο έκαιγε απο θερμοκριασια, το επιασε η τρελα του, με πεταξε στους χαρτες της νιγηριας, και εν τελει βγηκε τελειως απο την εφαρμογη... Εχω κουραστει με αυτο το πραγμα. Δε μπορω να κανω τη δουλεια μου σαν ανθρωπος. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? και μου προτεινετε να το παω παλι στο eshop και να μεινω αλλον εναν μηνα χωρις συσκευη μέχρι να μου το επιστρέψοουν, αν φτιαχτηκε, με κινδυνο φυσικα να ξαναπαθει bootloop? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrodimitris Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γεια σας και από εμένα. Περίπτωση bootloop, αλλαγή πλακέτας σε 607. Με το που το πήρα το άνοιξα και δεν δούλευε το ένα κουμπί της έντασης. Το έστειλα για service πάλι ελπίζοντας ότι δεν είχε γίνει κάποια σύνδεση σωστά. Και τι έφταιγε τελικά; ΠΛΑΚΕΤΑ! Αναμονή μέχρι τις 25 και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μόλις το πήραν. Και τώρα στο περίμενε..... Έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει η γρήγορη φόρτιση. Είναι το μόνο διαφορετικό που έκανα στο κινητό πλην της τελευταίας αναβάθμισης. Απλά υποψία Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καλησπερα ξανα και απο εμενα... για οσους εχουν διαβασει και προηγουμενες απαντησεις, ειμαι ο τυπος που το εστειλε για επισκευη στο e-shop , μου πεταξαν τη δικαιολογια οτι ειχε ροζ αυτοκολλητακι υγρασιας, ομως εγω επεμεινα και ζητησα να το στειλουν στην LG για επανεξεταση, και μετα απο περιπου 1 μηνα μου το γυρισαν πισω, "φτιαγμενο", χωρις να πληρωσω φυσικα ουτε δεκαρα. Εχω αλλο προβλημα ομως! εχω την εντυπωση οτι οφειλεται σε κακη συναρμολογηση της συσκευης με τη νεα πλακετα. Δεν ξερω ομως και πολλα και ισως καποιος να βοηθησει.. Συχνα, ιδιως οταν η συσκευη έχει ανεβασει υψηλες θερμοκρασιες (λογω ζεστης, χρησης, φορτισης κλπ) η οθόνη αφης αντιλαμβάνεται / νιώθει δεκάδες "αγγιγματα" απο μονη της (λανθασμενα φυσικα, εγω μπορει να μην αγγιζω καν την οθονη). Παρατηρησα όμως οτι αυτο συμβαίνει ΚΥΡΙΩΣ όταν α) με καλούν, ή καλω εγω καποιον (και αρα ειναι "ανοιχτη" η γραμμη, "μιλαω" στο τηλέφωνο) β) έχω ανοιχτά τα δεδομένα (είτε 4G είτε 2G προβλημα ειναι το ιδιο.) Φυσικα αυτο έχει ως αποτελεσμα η συσκευη να τρελαίνεται και να κανει διαφορα μονη της, πχ να τερματισει ή να βαλει σε αναμονη την κληση, να ανοιγει ή να κλεινει εφαρμογες, να πληκτρολογει μηνυματα κλπ κλπ. Κατα αυτο το διαστημα της τρελας, δεν ανταποκρινεται στα δικα μου αγγιγματα, και ο μονος τροπος να το σταματησω ειναι να το κλειδωσω απο το κουμπι. Μπορει ομως να ξεκλειδωσει μονο του, λογω διπλου "αγγιγματος" στην οθονη... Εχθες, για παραδειγμα, χαθηκα με κατι φιλους με αυτοκινητο στα ζογοροχωρια, ανοιγω δεδομενα και GPS για να δω στους χαρτες που βρισκομαστε, και το κινητο έκαιγε απο θερμοκριασια, το επιασε η τρελα του, με πεταξε στους χαρτες της νιγηριας, και εν τελει βγηκε τελειως απο την εφαρμογη... Εχω κουραστει με αυτο το πραγμα. Δε μπορω να κανω τη δουλεια μου σαν ανθρωπος. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? και μου προτεινετε να το παω παλι στο eshop και να μεινω αλλον εναν μηνα χωρις συσκευη μέχρι να μου το επιστρέψοουν, αν φτιαχτηκε, με κινδυνο φυσικα να ξαναπαθει bootloop? Ευχαριστω Στην procordia να πας να σου αλλάξουν οθόνη Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAOKARAS31 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Edit μετα απο 1 ημερα το ξαναεκανε.....εκανα set up as new phone και απο τοτε ολα μια χαρα. Χθες περασα και τη v20g ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια γεια σας. Εχω το Η815 602 αγορασμενο απο kaiserstore το μαρτιο. Μου εκανε bootloop πριν απο 15 μερες. Hard reset και έφτιαξε. Απο προχθες το βραδυ 4 συνεχομενα!!! Εντοπισα το προβλημα στο wifi. Μολις προσπαθουσα να αλλαξω διξτυο.. .bootloop. Φτιαχνει με hard reset. Μετα απο λιωσιμο στο google βρηκα ενα ποστ στο skroutz οπου καποιος ελεγε οτι το προβλημα δημιουργειται απο το lg backup service οποτε δοκιμασα το εξης και προς το παρων ειμαι οκ. Καταρχην ενημερωσα το lg back up και το κεντρο ενημερωσης της lg. Κατοπιν ρυθμισεις--δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας&επαναφορα---δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας φια τα δεδομενα μου (Google):ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Κατεβασα το app backup restore transfer και αφου εκανα backup ολες μου τις εφαρμογες αντεγραψα (es file) τα apks στην sd. Μουσικη ,φωτο στην sd . Αν μου το ξανακανει θα κανω set up new phone Το εχω λιωσει απο χθες και ειναι οκ. Πριν αλλάξω τη ρυθμιση εφαγα τρια bootloop σε 2 ωρες!!! ΥΓ παντα φτιαχνει με hard reset . Καθαρα software στο δικο μου. Την αλλη μερα το ξαναεπαθε:mad: Εκανα set up as new phone και απο τοτε (2 βδομαδες) δουλευει ρολοι. Τη λειτουργια backup την απενεργοποιησα απο την εγκατασταση και την εχω μονιμως off. Κανω backup τακτικα στα apps χρησιμοποιω google photos εδω και χρονια και χθες εβαλα μετα φοβου θεου την 20g. Ελπιζω να μην ξαναδω το τρισκαταρατο logo life is good. Κατα τα αλλα το κινητο τα σπαει. Η μπαταρια μονο με χαλαει Edited August 18, 2016 by PAOKARAS31 Λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsio Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Μήπως μπορούνε να μας πούνε αυτοί που είχανε το φαινόμενο του bootloop στο κινητό τους τι ελεύθερο χώρο είχανε στον κύριο χώρο αποθήκευσής τους; Edited August 19, 2016 by atsio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μήπως μπορούνε να μας πούνε αυτοί που είχανε το φαινόμενο του bootloop στο κινητό τους τι ελεύθερο χώρο είχανε στον κύριο χώρο αποθήκευσής τους; Θες να δεις κατά πόσο σχετίζεται με τον "φορτωμένο" χώρο αποθήκευσης? Σε περίπτωση που ρωτάς για αυτό εγώ με 800mb ελεύθερα που είχα κάποια στιγμή, κοινώς με γεμάτο κινητό δεν έπαθα ποτέ bootloop. Γενικά πλέον θεωρώ ότι απασχολεί πιο πολύ εμάς γιατί πέφτουν σε bootloop τα g4 πάρα την LG. Καμία διάθεση διόρθωσης - αντικατάστασης στις περιπτώσεις τον ελλατωματικων συσκευών, δυστυχώς! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μήπως μπορούνε να μας πούνε αυτοί που είχανε το φαινόμενο του bootloop στο κινητό τους τι ελεύθερο χώρο είχανε στον κύριο χώρο αποθήκευσής τους; 2,5 gb....... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μήπως μπορούνε να μας πούνε αυτοί που είχανε το φαινόμενο του bootloop στο κινητό τους τι ελεύθερο χώρο είχανε στον κύριο χώρο αποθήκευσής τους; Την πρώτη φορά 4.5 gb περίπου (είχα sd card) την δεύτερη και τρίτη φορά δεν είχα περάσει τπτ μόνο επαφές ούτε καν Google account έτσι της επόμενες δύο φορές ήταν τέρμα άδειο ούτε apps ούτε sd ούτε τπτ μόνο το είχα συνδέσεις στο pc και είχα βάλει αρχείο για επαφές Την πρώτη φορά το έπαθε στο άγνωστο (το σήκωσα το πρωί και ήταν στο logo) hard reset δεν έκανε τπτ (βασικά ούτε να μπω κατάφερα) την δεύτερη ήμουν σε κλήση και άρχισε να ζεσταίνεται και το έπαθε(πάλι για πλακέτα) , και την Τρίτη είχα ανοίξει το WiFi πάγωσε και το έπαθε (αυτό που επανήλθε με hard reset) μετά απλά το σκότωσα σε ένα παιδί καθος είχα άγχος συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manaros19 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 παιδια με τη 20g εχει πεσει κανεις σε bootloop;πολυ μαζικη ηταν η αναβαθμιση σε ολες τις χωρες,κατι που δε συνηθιζει η Lg....ενδιαφερον κινηση... Παράθεση manaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts