spirospatra Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και πάλι μήπως θα είναι πιθανοτικη η απάντηση; απειραχτο το έχω -παρτιδα Ιουνίου-και δεν εχει κανει ουτε κιχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Παιδιά να το ξαναπώ...Το κινητό δεν είχε ρουταριστεί ούτε φυσικά ο bootloader ηταν ξεκλείδωτος.Το λέω απόλυτα και με κάθε ειλικρίνεια.Αν το είχα κάνει ρουτ δεν θα έσχιζα τα ιμάτια μου γιατί πολύ απλά θα ήμουν ένοχος και θα το έκανα εν γνώση μου. Update:Η κάρτα sd καταστράφηκε... Edited April 27, 2016 by billias7815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά να το ξαναπώ...Το κινητό δεν είχε ρουταριστεί ούτε φυσικά ο bootloader ηταν ξεκλείδωτος.Το λέω απόλυτα και με κάθε ειλικρίνεια.Αν το είχα κάνει ρουτ δεν θα έσχιζα τα ιμάτια μου γιατί πολύ απλά θα ήμουν ένοχος και θα το έκανα εν γνώση μου. Update:Η κάρτα sd καταστράφηκε... Μα και για να τον ξεκλειδωσεις θελει καποια διαδικασια για να παρεις το .bin αρχειο. Σου λεει , οτι χανεις την εγγυηση ρητα και κατηγορηματικα. Να μπεις εδω για να ριξεις απλα hate θα ηταν τουλαχιστον αστειο . Οποτε εγω τουλαχιστον, πιστευω αυτα που λες. ΥΓ: Τι εννοεις η καρτα καταστραφηκε; Δουλευε πριν το σκηνικο και μετα απο αυτο χαλασε ΚΑΙ αυτη; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Update:Η κάρτα sd καταστράφηκε... Τι εννοείς; Τι έπαθε δηλαδή και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν την είχα κοιτάξει αφότου έγινε η ζημιά και την βάζω σήμερα στο pc και μου βγάζει ότι θέλει format και ότι ο χώρος είναι unformatted...Δεν ξέρω τι να πώ ...έχω ξενερώσει απίστευτα.Θανάση hater δεν είμαι καθώς είχα και G2,G3,G4 πριν και πίστεψε με έχω ρίξει πολύ διαφήμιση στο περιβάλλον μου για τις δυνατότητες που έχει το κινητό.H LG απάντησε ότι θα με πάρει τηλέφωνο μόλις έχουν update από το σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Διαβαζω τοσα σχολια εδω μεσα και στο τελος θα νομιζω οτι εγω φταιω με αυτο που εχει παθει το κινητο. Εχουμε μπει 2 ατομα τουλαχιστον τελευταια και εχουμε γραψει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα. Αντι να σκεφτουμε οτι μας παιζουν πουστια αναλωνομαστε σε σχολια οτι μπορει ο χρηστης να εχει βαλει την ΙΜΕΙ στο διαδυκτυο και να εχει γινει root. Υπαρχει τροπος να το αποδειξει καποιος αυτο?? Καταλαβαινουμε λιγο πολυ οτι εχουμε φτασει σε ενα σημειο να σε γειωνει κανονικοτατα το σερβις και η εταιρεια και να ανγκαζεσαι να τρεχεις σε αλλα μονοπατια? Μιλατε ολοι με τεχνικους και ορους developer που οντως δεν καταλαβαινει καποιος και πολλα, αυτο που εχει ομως συμβει ειναι αποκλειστικη ευθυνη της LG και της procordia και κανενος χρηστη. Γιατι ο χρηστης που θα κανει root θα ξερει και οτι χανει την εγγυηση και δεν θα τρεχει να στο σερβις να διακιολογηθει. Επισης δεν θα τρεχει σε συνηγορο του καταναλωτη και θα γραφει καταγγελιες στην LG. Συνεπως δεν υπαρχει ουτε καταλαθος ουτε τπτ. Αυτον τον αγωνα θα το φτασω στο τελος οσο μπορω και αντεχω. Με τα λεφτα μου και την υπομονη μου δεν θα παιζει καμια εταιρεια που προσπαθει να περασει φταιξιμο στον πελατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι λέει ο φίλος panthiras... Update: Μίλησα και με την Lg και η απάντηση τους περί "μπορεί να κατεβάσατε μια εφαρμογή από το playstore και να έγινε root" συνεχίζεται...επόμενη κίνηση είναι να πάω από το σέρβις και να μιλήσω με τεχνικό να δω πόσο δούλεμα μπορώ να φάω ακόμα... Edited April 27, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σε ειπαν μονο που θα κατεβασεις το superuser απο το store γινεται root???XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!σορρυ για τα κεφαλαια αλλα δεν κρατηθηκα... Σε ποιον πλανητη ζουν?Μπορει να μου εξηγησει καποιος? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Update: Μίλησα και με την Lg και η απάντηση τους περί "μπορεί να κατεβάσατε μια εφαρμογή από το playstore και να έγινε root" συνεχίζεται...επόμενη κίνηση είναι να πάω από το σέρβις και να μιλήσω με τεχνικό να δω πόσο δούλεμα μπορώ να φάω ακόμα... Αυτή η δικαιολογία είναι για γέλια και πάνε να κοροιδέψουν κανέναν που δεν ξέρει. Αν το κυνηγήσεις θα βρεις το δίκιο σου. Πάντως, δεν το περίμενα να κοροιδεύουν έτσι ξεδιάντροπα. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 και κεφαλαία βαλε φίλε κ οτι θες...ειναι τραγικοι οι τυποι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα στην Procordia ζήτησα να μιλήσω με τεχνικό και μου λένε δεν γίνεται να μιλήσει μαζί σας γιατί δεν έχει να σας πει τιποτα...έβαλε την πλακέτα στο μηχάνημα και του είπε από τον σερβερ της LG οτι είναι root...Δεν έχει να σας πει κάτι παραπάνω...Της λέω από την στιγμή που θέλω να ρωτήσω κάτι τεχνικό ο τεχνικός δεν μπορει να μιλήσει ;;; όχι κύριε δεν μπορεί , δεν έχει να σας πει τιποτε... Να τους χαιρομαστε....Καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το πασαρουν σε 10 να τσιμπησουν οι 4-5 οτι γλυτωσουμε καλο ειναι.... Παντως πιστευω αν μιλησεις με τον τεχνικο(πιστευω να στο επιτρεψουν γιατι μπορει να σου πουν μα μου δεν γινεται και αλλα τετοια) να βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Xάλασε και η procordia? Βλέπω να πιάνει πάτο η LG... Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως, είναι πως το δίκαρτο δεν παρουσιάζει το πρόβλημα... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 και κεφαλαία βαλε φίλε κ οτι θες...ειναι τραγικοι οι τυποι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα στην Procordia ζήτησα να μιλήσω με τεχνικό και μου λένε δεν γίνεται να μιλήσει μαζί σας γιατί δεν έχει να σας πει τιποτα...έβαλε την πλακέτα στο μηχάνημα και του είπε από τον σερβερ της LG οτι είναι root...Δεν έχει να σας πει κάτι παραπάνω...Της λέω από την στιγμή που θέλω να ρωτήσω κάτι τεχνικό ο τεχνικός δεν μπορει να μιλήσει ;;; όχι κύριε δεν μπορεί , δεν έχει να σας πει τιποτε... Να τους χαιρομαστε....Καλές γιορτές σε όλους. Δε μπορει να μιλησει; Ειτε μου τον φερνεις , ειτε σου ερχεται χαρτακι , ειναι απλα τα πραγματα. Και το αλλο το αστειο οτι εγινε ρουτ απο μια εφαρμογη στο playstore για ποσο θα κρατησει; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τελικα οπως το ανεφερα σχετικα με τον τεχνικο...Το ιδιο ανεφεραν και εμενα οταν ειχα παει το Flex 2 στο service Αν εχεις ορεξη χρονο χρηματα κυνηγησε το οσο δεν παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Θα πάω από κεί και θα απαιτήσω να μιλήσω με τεχνικό...το θέμα είναι άντε και μου λέει τα ίδια "το έβαλα στο μηχάνημα και μου έβγαλε ότι είναι ρουτ..δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο.."πείτε πως αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας από την στιγμή που δεν bootarei ούτε μπορώ να δω τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης...;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η απάντηση της LG στο facebook σε ερώτησή μου αν υφίσταται πρόβλημα με bootloop στο G4 η απάντησή τους ήταν: Καλησπέρα Βασίλη, Αρχικά θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία. Αναφορικά με το θέμα των bootloops του LGG4, εμείς δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις συσκευές που εισάγουμε. Σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε με το κινητό σου, μπορείς να απευθυνθείς στο customer care ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστούμε και πάλι και καλό Πάσχα! Δώστε βάση στην φράση "δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις συσκευές που εισάγουμε" Οι κακές παρτίδες είναι των αλλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Θα πάω από κεί και θα απαιτήσω να μιλήσω με τεχνικό...το θέμα είναι άντε και μου λέει τα ίδια "το έβαλα στο μηχάνημα και μου έβγαλε ότι είναι ρουτ..δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο.."πείτε πως αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας από την στιγμή που δεν bootarei ούτε μπορώ να δω τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης...;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η απάντηση της LG στο facebook σε ερώτησή μου αν υφίσταται πρόβλημα με bootloop στο G4 η απάντησή τους ήταν: Καλησπέρα Βασίλη, Αρχικά θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία. Αναφορικά με το θέμα των bootloops του LGG4, εμείς δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις συσκευές που εισάγουμε. Σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε με το κινητό σου, μπορείς να απευθυνθείς στο customer care ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστούμε και πάλι και καλό Πάσχα! Στη κοσμαρα τους.. Καλα δεν υπαρχουν αξια και "περιεργα" ατομα σε αυτες τις εταιριες πια που να θελουν να ψαξουν και να μαθουν ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ειναι αυτο το θεμα που εχει το G4..???? Τα λεφτακια τους μονο.. Δεν γινεται να λενε οτι δεν υπαρχει ενημερωση για το θεμα του bootloop :angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Κασσετα ειναι παιδια, δεν ειναι κατι περιεργο αυτο που σας ειπε. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ειπε και σε μενα. Ας το παρουμε χαμπαρι χρειαζεται αλλους τροπους. Billia θες μετα τις γιορτες να παμε παρεα απο procordia να μας που τα ιδια πραγματα απο κοντα να γελασουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Nai πάμε γιατί και γω δεν έχω όρεξη να χαλαστώ ακόμα παραπάνω και έχω και άδεια μπροστά μου...να δώ τι θα πούν...μαλλον ξέρω ..."τα κινητά σας είναι ρουτ..δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο...κατεβάσατε το rayman adventures και ρουταρίστηκε , ξεκλειδώθηκε ο bootloader και πέρασε και την genysys rom...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 και κεφαλαία βαλε φίλε κ οτι θες...ειναι τραγικοι οι τυποι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα στην Procordia ζήτησα να μιλήσω με τεχνικό και μου λένε δεν γίνεται να μιλήσει μαζί σας γιατί δεν έχει να σας πει τιποτα...έβαλε την πλακέτα στο μηχάνημα και του είπε από τον σερβερ της LG οτι είναι root...Δεν έχει να σας πει κάτι παραπάνω...Της λέω από την στιγμή που θέλω να ρωτήσω κάτι τεχνικό ο τεχνικός δεν μπορει να μιλήσει ;;; όχι κύριε δεν μπορεί , δεν έχει να σας πει τιποτε... Να τους χαιρομαστε....Καλές γιορτές σε όλους. Ζητα απο την τηλεφωνητρια τα στοιχεια του νομικα υπευθυνου γιατι πες οτι επιθυμεις να καταθεσεις μηνυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δε θα γελασετε. Οταν σου πει για μηχανημα και ιστοριες, θα ζητησεις να το βαλει εκει μπροστα σου το κινητο στο μηχανημα να δεις οτι ειναι root. Και να σου εξηγησει ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ γινεται αυτο το πραγμα , ενω δε το εχεις πειραξει ή πως στην ευχη γινεται ρουτ απο μια εφαρμογη χωρις τις αναλογες διαδικασιες. Κανουν λες και ειναι ολοι ασχετοι. Και μετα να τους τριψετε τις καταγγελιες στη μουρη. Δε γινεται να μην υπαρχει κανενας απο αυτους που να διαβαζουν αυτο το forum... Ειμαι 100% σιγουρος οτι καποιος θα υπαρχει και θα κανει την παπια.. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και ξαναλέω...οκ θα πάω και στην γενική γραμματεία καταναλωτή..πως αποδεικνύεις ότι το κινητό δεν έχει γίνει ρουτ από την στιγμή που ούτε ανοίγει ούτε έχω πρόσβαση στα εσωτερικά αρχεία;;;αυτοί έχουν αποδεικτικό ..την οθόνη τους...εγω δεν έχω..παρα μόνο τον λόγο μου.. Σίγουρα αν είναι σωστή εταιρεία το διαβάζουν το φόρουμ..Αν πιστεύουν ότι με όλα αυτά δεν χάνουν πιθανούς πελάτες τι να πω....ελληνικό μαρκετινγκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Παρακολουθώ εδώ και ένα μήνα το νήμα (και τα υπόλοιπα που είναι σχετικά με το LG G4), διότι είναι κάτοχος της συσκευής ο αδερφός μου, και του το έχει εμφανίσει απο όταν κάναμε την αναβάθμιση σε Android 6.0, πίσω στον Δεκέμβρη! Σκέφτομαι να το πάρω εγώ μετά, και είπα να παρακολουθώ για τυχόν προβλήματα που έχει η συσκευή. Θα προσπαθήσω να το γυρίσω σε Android 5.1.1, αφού όσο καιρό παρακολουθώ, είναι ελάχιστες οι συσκευές που εμφανίζουν πρόβλημα με αυτή την έκδοση, σε σύγκριση με όσες έχουν Android 6.0. Ζητα απο την τηλεφωνητρια τα στοιχεια του νομικα υπευθυνου γιατι πες οτι επιθυμεις να καταθεσεις μηνυση. Η συμβουλή μου στα παιδιά (και αυτό που εγώ θα έκανα) θα ήταν να ζητήσουν εγγράφως την διάγνωση της Procordia για Root, και αν σας ρωτήσουν για ποιο λόγο, απαντήστε "διότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά". Πάτε με κάποιον άλλον, ώστε να υπάρχει και μάρτυρας, σε περίπτωση που αρνηθούν. Έπειτα επικοινωνήστε με Συνήγορο του Καταναλωτή και να κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Σημειώστε ημερομηνίες, ώρες και τα λοιπά και να είστε αρκετά σχολαστικοί, ενώ και το άτομο που θα πάρετε μαζί καλό είναι να μην έχει συγγένεια και, επίσης, να μην έχει και συμφέρον (εάν έχει την συσκευή στην κατοχή του, και έχει το ίδιο πρόβλημα). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μια χαζή ερώτηση. Αφού τα κινητά δεν ανοίγουν πως καταλαβαίνουν ότι είναι ρουτ; Ποιο σερβερ τους; Από έναν σέρβερ διαβάζεις ότι έχεις βάλει εσύ να μπορείς να τραβάς σα δεδομένα. Εάν λέω βλακείες διορθώστε με να καταλάβω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Agelosmo ευχαριστώ για τις συμβουλές. Μιλτο δεν λες βλακείες αυτό ισχύει όμως δεν θέλω να είμαι τόσο κακοπροαίρετος...ακόμα ...ας υποθέσουμε ότι δεν πάει τόσο βαθιά η κοροιδια... φαντάζομαι ότι εννοούν ότι είναι blacklisted το imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παρακολουθώ εδώ και ένα μήνα το νήμα (και τα υπόλοιπα που είναι σχετικά με το LG G4), διότι είναι κάτοχος της συσκευής ο αδερφός μου, και του το έχει εμφανίσει απο όταν κάναμε την αναβάθμιση σε Android 6.0, πίσω στον Δεκέμβρη! Σκέφτομαι να το πάρω εγώ μετά, και είπα να παρακολουθώ για τυχόν προβλήματα που έχει η συσκευή. Θα προσπαθήσω να το γυρίσω σε Android 5.1.1, αφού όσο καιρό παρακολουθώ, είναι ελάχιστες οι συσκευές που εμφανίζουν πρόβλημα με αυτή την έκδοση, σε σύγκριση με όσες έχουν Android 6.0. Είναι ελάχιστες οι συσκευές με 5.1.1 που εμφανίζουν το πρόβλημα γιατί ελάχιστες είναι και αυτές που έχουν μείνει με 5.1.1. Ωστόσο και σε lollipop έχει εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα. Οπότε... Μια χαζή ερώτηση. Αφού τα κινητά δεν ανοίγουν πως καταλαβαίνουν ότι είναι ρουτ; Ποιος είπε ότι δεν ανοίγουν; Κανονικά ανοίγουν αλλά μπαίνουν σε bootloop. Αυτή τη συζήτηση θα την κάναμε αν δεν άνοιγε καθόλου η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts