takaros31 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ωπα ρε παιδιά μακάρι να μην το πάθουμε ποτέ! Εγώ προς το παρόν με 505 είμαι κομπλέ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πραγματικα, ειδα ξενο φορουμ ακριβως γι'αυτο το σκοπο και προσπαθουσε με το ζορι να μαζεψει 100 ατομα. 79 ειχε μαζεψει μεχρι πριν 3-4 μερες που κοιταξα. Δεν ειναι τοσο πολλα τα περιστατικα μαλλον οσο πιστευουμε...Οι μισοι δε μπαινουν να γραψουν και οσοι γραφουν , δε φτανουν ικανο αριθμο για να θορυβησουν την LG... Πρεπει να το παθουμε ολοι μαζικα μαλλον :p μην το λες μονο που εχει πληγεί η αξιοπιστία της lg και στο λεω αυτο γιατι γινεται κουβεντα και σε φορουμ αλλων συσκευων τετοιες εταιριες δεν τα φηνουν αυτα ειμαι αισιοδοξος οτι θα σκασει στα κοντα λυση εστω και για αυτους τους λιγους...σκεψου πως εχει απο εκεινα που μαζευουν υπογραφες στο νετ και εχθες μου ηρθε μαιλ πως εφτασε τα 5.000 εεεεε νταξει δεν ειναι πολλα ανα τον κοσμο αλλα σαν νουμερο δινει διαστάσεις στα μμε των κινητών να παρει εκταση το θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 μην το λες μονο που εχει πληγεί η αξιοπιστία της lg και στο λεω αυτο γιατι γινεται κουβεντα και σε φορουμ αλλων συσκευων τετοιες εταιριες δεν τα φηνουν αυτα ειμαι αισιοδοξος οτι θα σκασει στα κοντα λυση εστω και για αυτους τους λιγους...σκεψου πως εχει απο εκεινα που μαζευουν υπογραφες στο νετ και εχθες μου ηρθε μαιλ πως εφτασε τα 5.000 εεεεε νταξει δεν ειναι πολλα ανα τον κοσμο αλλα σαν νουμερο δινει διαστάσεις στα μμε των κινητών να παρει εκταση το θεμα Οτι δινει , δινει. Απο που πηγαζει ομως η αισιοδοξια σου; Για την LG μιλαμε :lol: :lol: :lol: Ωπα ρε παιδιά μακάρι να μην το πάθουμε ποτέ! Εγώ προς το παρόν με 505 είμαι κομπλέ Φυσικα να μη το παθουμε ποτέ φιλε μου! Γιατι νταξει, κακα τα ψεμματα, και να λυθει με hard reset , σου μενει το ψυχολογικο! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια εγω το εστειλα για σερβις προχθες κ μου ειπαν οτι θα παραλαβουν τις πλακετες την δευτερα οποτε θα μου ερθει τριτη τεταρτη ισως κ πιο μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια εγω το εστειλα για σερβις προχθες κ μου ειπαν οτι θα παραλαβουν τις πλακετες την δευτερα οποτε θα μου ερθει τριτη τεταρτη ισως κ πιο μετα Ποια Δευτέρα σε είπαν?? Εμένα με είχαν πει τη Δευτέρα που πέρασε. Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο είπαν πως είχανε πρόβλημα και στην παραλαβή δεν ήξερε αν είχε πλακέτες, και να τους ξανά έπαιρνα αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το δικο μου ειναι 7+ μερες στο service και ακομα περιμενει πλακετα. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θορυβημένος από την περίπτωση του φίλου που ενώ δεν είχε πειράξει bootloader, το service της lg τον έβγαλε εκτός εγγύησης (χωρίς βέβαια να ξέρει κανείς μας τον ακριβή λόγο), ήθελα να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν την εγγύηση λόγω εγκατάστασης κάποιου άλλου επίσημου firmware; Εγώ εγκατέστησα την 10 d open europe χωρίς να γνωρίζω τότε ότι το lg up δεν είναι επίσημο εργαλείο της lg. Εξ 'όσων ξέρω δεν αναφέρεται κάπου ρητά ότι ΜΟΝΟ το ξεκλείδωμα bootloader σε βγάζει εκτός εγγύησης. Συγνώμη για το μακροσκελές post, αλλά ανησυχώ ιδιαίτερα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θορυβημένος από την περίπτωση του φίλου που ενώ δεν είχε πειράξει bootloader, το service της lg τον έβγαλε εκτός εγγύησης (χωρίς βέβαια να ξέρει κανείς μας τον ακριβή λόγο), ήθελα να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν την εγγύηση λόγω εγκατάστασης κάποιου άλλου επίσημου firmware; Εγώ εγκατέστησα την 10 d open europe χωρίς να γνωρίζω τότε ότι το lg up δεν είναι επίσημο εργαλείο της lg. Εξ 'όσων ξέρω δεν αναφέρεται κάπου ρητά ότι ΜΟΝΟ το ξεκλείδωμα bootloader σε βγάζει εκτός εγγύησης. Συγνώμη για το μακροσκελές post, αλλά ανησυχώ ιδιαίτερα πλέον Οποιαδήποτε παρέμβαση στο λογισμικό σε βγάζει εκτός. Τώρα δεν ξέρω να σου πω για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά παίζει να έχεις θέμα θαρρώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Οποιαδήποτε παρέμβαση στο λογισμικό σε βγάζει εκτός. Τώρα δεν ξέρω να σου πω για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά παίζει να έχεις θέμα θαρρώ Ευχαριστώ Τάκαρε! Και εγώ νομίζω ότι θα την πατήσω αν το αφήσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είμαι σε Bootloop από Την Δευτέρα.. Το έχω από τον Ιούλιο, 506 παρτίδα. Από τον Νοέμβρη είμαι με custom Rom, χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.. Sent from my PadFone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είμαι σε Bootloop από Την Δευτέρα.. Το έχω από τον Ιούλιο, 506 παρτίδα. Από τον Νοέμβρη είμαι με custom Rom, χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.. Sent from my PadFone using Tapatalk Δέχτηκαν κανονικά την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δέχτηκαν κανονικά την εγγύηση; Εννοειται πως δε θα τη δεχτουν, με custom rom ειναι Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εννοειται πως δε θα τη δεχτουν, με custom rom ειναι Αυτό υπέθεσα και εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αυτό υπέθεσα και εγώ :) και τι θα κανεις..? δεν μπαινει ουτε σε ρεκοβερυ..?? ουτε επανερχεται με hard reset.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 και μετά από όλα αυτά, που μπορεί να βρεθεί το firmware που φοράει από τηλέφωνο για την χώρα που προορίζεται ? από όσο έχω ψάξει μόνο το open europe κυκλοφορεί και όχι κάποιο country specific firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Οποιαδήποτε παρέμβαση στο λογισμικό σε βγάζει εκτός. Τώρα δεν ξέρω να σου πω για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά παίζει να έχεις θέμα θαρρώ και μετά από όλα αυτά, που μπορεί να βρεθεί το firmware που φοράει από τηλέφωνο για την χώρα που προορίζεται ? από όσο έχω ψάξει μόνο το open europe κυκλοφορεί και όχι κάποιο country specific firmware Ποια χωρα εισαι???δες εδω http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ποια χωρα εισαι???δες εδω http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ Το κουτί γράφει ROM (Romania) μάλλον και δεν βρίσκω πουθενά για H815 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το κουτί γράφει ROM (Romania) μάλλον και δεν βρίσκω πουθενά για H815 !!! http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Romania βρες με την εφαρμογη LG PHONE FROM τον 6ψηφιο σου και κατεβασε την αναλογη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Romania βρες με την εφαρμογη LG PHONE FROM τον 6ψηφιο σου και κατεβασε την αναλογη.... Thanks very πολύ. :rolleyes: έχουν μέχρι την 10D. Δεν πειράζει όμως γιατί θα γίνει ΟΤΑ μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Thanks very πολύ. :rolleyes: έχουν μέχρι την 10D. Δεν πειράζει όμως γιατί θα γίνει ΟΤΑ μετά. ετσι και αν δεν γινει μονο του καντο με lg bridge ευκολακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 άσχετο με το θέμα , αλλά υπάρχει τρόπος να δούμε η rom που είναι φορεμένη αυτή την στιγμή σε πια χώρα ανήκει κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 άσχετο με το θέμα , αλλά υπάρχει τρόπος να δούμε η rom που είναι φορεμένη αυτή την στιγμή σε πια χώρα ανήκει κλπ ? μπα οχι δυστυχώς!!το ειχαμε κανει και παλιοτερα κουβεντα με τον τακαρο και δεν υπαρχει..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 μπα οχι δυστυχώς!!το ειχαμε κανει και παλιοτερα κουβεντα με τον τακαρο και δεν υπαρχει..... Τότε απλώς μένουμε με την απορία, για το πως μπορεί η αντιπροσωπία να βγάλει μια συσκευή εκτός εγγύησης, εάν απλώς φοράει μιας άλλης χώρας rom εφόσον δεν φαίνεται με κάποιον απλό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Ετσι μου ειπε ειχαν προβλημα με την παραλαβη κ θα ερχοντουσαν δευτερα τωρα μουφες μου ειπαν δεν ξερω ειμαι 5 μερες χωρις κινητο κ δεν την παλευω ,ειναι κ αλλα παιδια που περημενουν μου ειπε κ θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας για να δουμε εμενα ηταν αγγλικο σειρα 507 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited April 9, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ετσι μου ειπε ειχαν προβλημα με την παραλαβη κ θα ερχοντουσαν δευτερα τωρα μουφες μου ειπαν δεν ξερω ειμαι 5 μερες χωρις κινητο κ δεν την παλευω ,ειναι κ αλλα παιδια που περημενουν μου ειπε κ θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας για να δουμε εμενα ηταν αγγλικο σειρα 507 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Εμενα ειναι 12 μερες στο service της procordia. Φανταζομαι θα ειναι αρκετοι πριν απο εμενα που περιμενουν πλακετα. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts