onefluffycloud Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 για να δεις τις φοτο πρεπει να εχεις εναν image viewer οπως ο VFSi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 at last βρηκα λιγο χρονο.. so here it is. greek support by intertype! δουλευουν παντου αλλα στα SMS αν προσπαθησετε να στειλετε ελληνικα ο παραληπτης θα λαβει κενο μηνυμα. visit http://elgreco.unstable.nl/palm_home.htm και πηγενετε στο applications. enjoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilasgv Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 ok. tha yaxw na to vrw onefluffy. dhladh tis anoigei etsi??? oi photo twn mms den perniountai sto pc telika?? exw gnwrisei k allous 2 me to idio kin pou den thn palevoun oute autoi.. mhpws telika na kanonistei kammia synanthsh gia na voithithoume oloi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ok. tha yaxw na to vrw onefluffy. dhladh tis anoigei etsi??? oi photo twn mms den perniountai sto pc telika?? exw gnwrisei k allous 2 me to idio kin pou den thn palevoun oute autoi.. mhpws telika na kanonistei kammia synanthsh gia na voithithoume oloi??? kai oi photo apo thn kamera toy pernane me ena extention .pdb jerete giati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 kai oi photo apo thn kamera toy pernane me ena extention .pdb jerete giatiXαρακτηριστικο του PalmOS να μην κανει native handling των jpg στην ραμ,οποτε τα μετονομαζει σε pdb. Καλωσορισες στο myphone & σε συμβουλευω ενθερμα να επισκεφτεις το Palm pda's forum στο myphone για περισσοτερες πληροφοριες για τις δυνατοτητες του Palm powered smartphone σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navycris35 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ . ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ .... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 mporei kapoios na mou steilei to arxeio gia ellinika se e-mail giati den mporw na to katevasw apo to link pou yparxei parapanw? please!! e-mail: giannis_ps@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 re paidia exw provlima me ti sindesi tou tilefonou me to pc. zitaei kwdiko kata ti sindesi kai to 0000 den einai to swsto. kserei kanenas kati? mporw na kanw kati allo gia na prosperasw afto? kapoio allo programma isws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pesci13 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 θα πας στην σελιδα http://www.freepalm.com και θα κατεβασεις το nosecuirity ξεκλειδωνει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 to provlima einai oti den mporw na perasw oute to nosecurity afou den syndeetei me to pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 stin anagnwrisi klisewn yparxei dinatotita gia ellinika? me to inteltype pantws den bgazei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 εννοεις στην εξωτερικη οθονη, γιατι στην εσωτερικη νομιζω ειναι οκ. παντως εγω εχω και ενα αλλο προβλημα: οταν μου στελνουν μερικοι SMS στα ελληνικα εμφανιζει 5-6 κινεζικους χαρακτηρες και τιποτα αλλο..αυτο συμβαινει με μερικα μονο απο τα SMS που δεχομαι στα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assimako Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Επιτελους η parαgon εβγαλε ελληνικα για αθτο το μοντελο!!!!!!! Τοθλαχιστον λειτουργει η αναγνωριση κλήσεων και στις δθο οθόνες!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 more info please.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Splats_jp Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 http://piloc.penreader.com/cgi-bin/piloc.cgi?Choice=A&Greek&_Samsung_SGH_I530 <------------------------ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assimako Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Η διαφορά απο το intertype ειναι οτι αναγνωρίζει τα ελληνικά στον τηλ. κατάλογο (και στις 2 οθόνες) αλλα για αλλη μια φορα, sms τιποτα! κινέζικα.Το μονο που μου έκανε εντύποση ήταν οτι κάπια sms που ειχα στην sim καρτα μπορουσα να τα διαβάσω! Ξερει κανεις πως μπορώ να ορίσω ως memory για τα sms την sim και οχι το τηλ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pesci13 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 φιλε μου ο μονος τροπος να βαλεις το no secuirity ειναι απο υπολογιστη που διαθετει υπερυθρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyelit Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Αλλη διαφορα ειναι οτι εχει graffiti που δεν εχει το αντιστοιχο πακετο της Beiks Οσον αφορα τα SMS οταν μου εστειλα(!) ενα ελληνικο SMS, το διαβαζα κανονικα. Απλα τα μικρα γραμματα ερχονται ως κεφαλαια Μαλλον ειναι η καλυτερη λυση ελληνικων για εμας ως σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 προσπαθησες να στειλεις και σε αλλους;;;ηταν οκ τα ελληνικα;;; εγω αντιμετοπιζω προβληματα στην αναγνωση συγκεκριμενων sms που μου στελνουν μερικοι στα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyelit Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μαλλον θα ειναι σε μυνηματα που ερχονται Unicode. Απο Nokia 6230 εστειλα ολο το ελληνικο αλφαβητο και ηρθε κανονικα. Οσον αφορα την αποστολη σε ελληνικα δυστυχως κινεζικα και οι μικροι και οι κεφαλαιοι χαρακτηρες αλλα θα ζησουμε Αλλο προβληματακι ειναι τα κεφαλαια ελληνικα με Graffiti και το Θ. Πταισματα αν παιζει καλα στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyelit Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Δεν ξεκαθαρισα οτι οταν μου εστειλα SMS ηταν απο αλλο τηλεφωνο (Nokia 6230 )και οχι απο το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Επισης προβλημα ειναι οτι για τις επαφες που εχεις αποθηκευμενες στα ελληνικα οταν ερχεται καποιο sms, στο message box το ονομα του αποστολεα ειναι και αυτο σε κινεζικα.Αυτο δεν το εχω καταλαβει.Το να μην μπορεις να στειλεις για καποιο προβλημα γραμματοσειρων το καταλαβαινω,το να μην εμφανιζει ομως το ονομα του αποστολεα που ειναι αποθηκευμενο στη μνημη δεν το εχω καταλαβει. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 αρα τα ιδια..καμια προοδος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Υπαρχει προοδος και μαλιστα μεγαλη.Η υποστηριξη ελληνικων απο την εξωτερικη οθονη ηταν το μεγαλυτερο προβλημα για μενα και λυθηκε με το piloc.Προσωπικα δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που εστειλα sms οποτε δε θα με απασχολησει και πολυ το συγκεκριμενο θεμα. Το ποιο βασικο κατα την γνωμη μου ομως ειναι οτι το τηλεφωνο υποστηριζεται επισημα απο την εταιρια και μπορουμε να ελπιζουμε και ακομα περισσοτερες βελτιωσεις σε καποια επομενη εκδοση.Γι' αυτο και ετρεξα να ΠΛΗΡΩΣΩ το Piloc βοηθωντας τη μονη εταιρια που εκανε κατι πραγματικα διαφορετικο για το τηλεφωνο μας.Θα σας συνιστουσα να κανετε και εσεις το ιδιο. Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 pws mporw na energopoihsw thn 'anafora paradoshs' sta sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts