steliosk Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Φίλε onefluffycloud καλημέρα. Το καλό στην υπόθεση είναι ότι θα τα φτιάξουν τα Ελληνικά, το θέμα όμως είναι πότε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 perimenoume kamia apo aytes ellada? omorfa tilefona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 De thelw na prodwsw ti Nokia,alla pws na anteksw me ta thaumata pou vgazei i Samsung???? :( Idi skeftomai na parw to D500.. Alla to korufaio,to S2300 to eidate kala?! Apisteuto.. Tha kukloforisei stin Ellada omws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 opoia exoun kodiko SGH mprosta einai gia tin evropaiki agora... opote einai pithana (oxi aparaitita) na perasoun kai apo ellada... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tina Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Γεια σας παιδιά,είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του σπάνιου κινητού.Το πήρα πρόσφατα και δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ.1)Ξέρω ότι δεν έχει bleutooth υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να δώσει λύση σ' αυτό το ( κατά την γνώμη μου ) πρόβλημα? 2) Υπάρχει κανένα νέο με τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 μαλιστα λοιπον μου αρεσαν το e-880 αν και θα το προτιμουσα μαυρο τελειως σαν το d-500,το z-300 πολυ ωραιο φαινεται,το d-720 απλα ολα τα λεφτα μακαρι να ερθει και ελλαδα ολα τα αλλα μοντελα ενταξει καλα αλλα δε με ενθουσιασαν και τοσο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 1. to bluetooth einai mia hardware ylopoihsh ara den iparxei pithanothta na to pros8eseis mesw software. kata th gnwmh mou padws den einai katholou meionekthma. ti na to kaneis to bluetooth??? meionektima einai pou den exei wifi. 2. oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 προδωσε την φιλε μου δεν αξιζει και τιποτα πλεον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tina Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Ευχαριστώ onefluffycloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Και το Ζ500 πανεμορφο ε; Να του βαζανε και λιιιγο καλυτερη καμερα (2mpx) θα ηταν σχεδον τελειο! Και σιγουρα θα ηταν η επομενη αγορα μου.. :( Ισως να τπ παρω anyway λογω εμφανισης.. :confused: (κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος σχεδιασμος που εχω δει σε κινητο - ειχα το Ε700) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linton Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 den ksero onefluffy analoga tin xrisi pou to thelei o kathenas alla sigoura ena blootooth tha anabathmize kata poli tin siskeyi kai tha tin ekane gia allon ena logo na petaei kai na min sigkrinete.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 esy dhladh poses fores to mhna xrhsimopoieis/8a xrhsimopoiouses to bluetooth???egw isws pote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tina Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Γειά σας, 1)Κανένα νέο για ελληνικά? 2)Μήπως κατάφερε κανένας να περάσει photo από το pc στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linton Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 onefluffy εγώ πάντως πιστεύω οτι το bluetooth είναι ένα αρκετα εύχρηστο εργαλείο που δίνει λύσεις σε πολλά πράγματα και ιδιαιτέρως σε μια συσκευή όπως την δική μας που δεν είναι απλά ένα κινητό! π.χ. πάω σε φίλο μου ο οποίος εχει την δυνατότητα στον υπολογιστή του να τον συνδέει με το κινητό του με bluetooth......ΓΙΑΤΙ να χάνω την δυνατότητα να μεταφέρω κάποια πράγματα απο τον υπολογιστή του ...όπως μουσικά κομμάτα στο κινητό και με λίγα λόγια το κινητό να μπορεί ακόμα πιο εύκολα να παίζει τον ρόλο του flash disk? Αντίστοιχα και για μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε κινητα...γιατι να ζορίζομαι με τις υπέρυθρες? Επίσης θα το χρησιμοποιούσα σε οποιονδήποτε χώρο βρισκόμουν με φίλους και αγνωστους προκειμένου να επικοινωνώ μαζί τους χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι αλλα και τσαμπα! Με λίγα λόγια το bluetooth μας φέρνει όλους τους χρήστες των κινητών πιο κοντά και πιο φτηνα....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 egw padws den kserw pollous ypologistes pou na exoun enswmatomeno bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilasgv Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 geia sas! eimai k egw enas apo tou ligous katoxous tou gnwstou pleon kinhtou.. to exw ap'to kalokairi,alla ap'to septemvrio htan sto kouti tou giati opws k polloi alloi den evgaza kammia akrh.. eutyxws mou irthe na yaxw sto net kai vrhka esas edw ;-) exw xarei para poly kai pou vrhka to forum..!! hdh exw parei polles apanthseis diavazontas k mono ola osa exoun graftei.. parol'auta,thelw na rwthsw kati.. exw kataferei na sygxronisw to kin me to pc// ola kala me tis photo,tis pernaw aneta sto pc,alla mono autes pou exw vgalei egw.Autes pou mou exoun erthei me MMS den mporw..mhpws auto den ginetai?? epishs ta programmata gia na akouw mp3 pou mporw na ta vrw?? exw mia karta 256mb, thank god.. euxaristw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 gia mp3 player des ton aeroplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilasgv Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 mm.. vrhka k perasa sto kin to pocket tunes.. se 15 meres omws lhgei leei.. mhpws exei kaneis kanena key-generator h kati tetoio?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 εδω απαγορευεται να σου δωσουμε απευθειας συνδεσμο. ψαξε στον γκουγκλη και θα βρεις. οταν το βρεις στειλε το μου και μενα με PM please :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilasgv Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 kati vrhka...! telika ginetai na perasw sto pc tis eikones pou mou exoun steilei me mms?? a kai kati allo ..otan kleinw to kinhto,panta mono to thelfwno kleinei?oles oi ypoloipes leitourgies tou den kleinoun?periergo mou fainetai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 το pda μας (δεν ειναι κινητο απλα η λειτουργια του ως κινητο μπορει θεωρηθεί ως ενα χαρακτηριστικό αναμεσα στα πολλά αλλα) δεν σβηνει εκτος αν βγαλεις την μπαταρια. αυτο συμβαινει σε ολα τα pda. εγω παντως εχω απογοητευτει απο την αυτονομια της μπαταρίας - κραταει το πολυ 1,5 μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parginos1 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 γεια σας παιδια και συγχαριτηρια για τη δουλεια που ολοι κανετε εδω μεσα. ασχοληθηκα πρωτη φορα με το flashing πριν δυο μερες και μπορω να πω οτι τα πηγα αρκετα καλα αφου ζει ακομα το κινητο μου :D. εχω μια ερωτησουλα εκανα back up thn original firmware και εχω αυτο το textfile dumb.bin, αυτο πως το μεταρεπω σε *.bin file? αυτο μονο και αν υπαρχει καποιος να ξερει αν εχει κυκλοφορησει κανενα new firmware με ελληνικο τ9. ευχαριστω και συνεχιστε δυνατα ;) http://gsp.iwebland.com/ Παράθεση http://img367.imageshack.us/img367/5659/untitled1copy0by.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arsenalgr Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Gia sas kai apo emena. Eime kainourios stin parea kai den ksero kai para pola apo palm... Diabasa olles tis sizitiseis sas kai i alithia einai oti me boithisate poly me olla auta pou grapsate, omos parola auta exo kapoies apories... :wacko: i) To kinito auto den mporei na trabiksei bideaki? Yparxei mipos kanena programataki gia na to kano auto? ii) An mou steiloun binteaki apo allo kinito tha mporo na to do? iii)Pos mporo na dimiourgiso dikous mou fakelous mesa sto kinito? iv)Yparxei mipos kanenas explorer gia ayto to kinito? v)Exo sindesi cosmote kai fortosa kai to programataki tou cd gia na mpeno sto internet alla de mporo na mpo. Mipos xriazete kamia rithmisi? Sorry an sas kourasa. Na eiste oloi kala!!! ;) Παράθεση my wii number: 5697 5643 1049 8962 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 1,2. μπορει αλλα χρειαζεται το κατάλληλο software. 3.με εναν file explorer (αν και δεν εχει νοημα να φτιαξεις φακελους). 4. ενας freeware ειναι ο filez 5.οταν λες να μπαινεις στο διαδικτυο μεσω ποιου προτωκολλου εννοειις? WAP ή HTML ? αν εννοεις HTML χρειαζεσαι καταλληλο software στο PC σου για να δεις σελιδες HTML στο PDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttitos Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Κι ποιο ειναι το καταλληλο software για να δουμε videakia??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts