Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 παιρνουν games μεσω wap ομως..τωρα οσον αφορα τη μπαταρια ειναι και αναλογα τη χρηση που θα κανεις.για 3 μερες με αρκετη χρηση δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 D600 δαγκωτό.7 ώρες ομιλία και 300 ώρες αναμονή.Το κινητό είναι κορυφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 an dn kanw la8os to d900 einai "allhs klashs" apo to d600... emena mou krataei mia mera h mpataria alla me liwsimo sth xrhsh..photo's, java, wap, mp3... theme nai dn dexontai oute games..mono mesw wap opws exoun hdh pei..h an to "peira3eis" ;) Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 an dn kanw la8os to d900 einai "allhs klashs" apo to d600... emena mou krataei mia mera h mpataria alla me liwsimo sth xrhsh..photo's, java, wap, mp3... theme nai dn dexontai oute games..mono mesw wap opws exoun hdh pei..h an to "peira3eis" ;) ti ennoeis an to peirakseis? na to anoikseis?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Θα πρότεινα d600 για την μπαταρία (η κάμερα δεν είναι όμως κάτι εξαιρετικό) ή d900 για την κάμερα(όμως από μπαταρία θα απογοητευτείς). Εγώ θα έπαιρνα το πρώτο λόγω μικρότερης τιμής και διαστάσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πάντως το Ε900 που έχω εγώ με μικρή χρήση όμως η μπαταρία του κρατάει 4 μέρες. Με κλείσιμο το βράδυ , δεν παίζω παιγνίδια , 5-6 κλήσεις καθημερινά , ΒΤ σχεδόν μόνιμα ανοικτό, 2-3 φωτογραφίες την ημέρα. Τώρα είμαι στην τέταρτη μέρα και θα το αφήσω να τελειώσει τελείος έτσι για να κάνει και ένα κύκλο ακόμα η μπαταρία του. :O Οι φώτο ικανοποιητικές με φως ημέρας. Για νύκτα δεν συζητάμε. Για τις φωτογραφίες έχω ψηφιακή μηχανή και ξέρω ότι τις φωτογραφίες που τραβάω με αυτήν δεν πρόκειται ούτε στον ύπνο μου να τις δω με οποιοδήποτε κινητό. Το D900 θα είναι σίγουρα καλύτερο , αλλά μου έπεφτε λιγάκι ακριβό όταν αποφάσισα να το πάρω :cry: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα samsung κινητό το οποίο να είναι μικρό, ελαφρύ, πλήρες σε δυνατότητες, με καλή ποιότητα ήχου, και κυρίως να ανοίγει μηχανικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Θέλω τις απόψεις σας ως επαιόντων και χρηστών samsung κινητών. Ευχαριστώ! Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα το samsung d900.Βέβαια αρκεί να διαθέτεις και το χρηματικό ποσό.Πάντως, αυτό το κινητό τηλέφωνο τηρεί όλες τις προδιαγραφές που ζητάς.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ε900 στεγνά πλακα μου κανεις?n70 φυσικα καλυτερο Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 kai ego re paidia psaxno ena kinitaki mexri 200E exete kamia idea. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 samsung z650i δαγκωτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 tha sou elega samsung x700 mexri 200 euro.pisteuo se afta ta lefta den paizi kalitero.gia tin akrivia prepi na kani kapou 190 euro pleon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 to kalwdio einia to idio des edw http://www.gsmbase.de/shop/advanced_search_result.php?keywords=d900&SESS=dccetldjfkhsub4ntqiacijrv0&x=0&y=0 dn nomizw pws 8a sou baloun allh ekdwsh..egw to eixa paei gia kapoio problhma kai dn alla3an..alla genikotera dn nomizw pws allazoun.. Gia tn akribeia dn nomizw pws yparxei allo ellhniko FW diaforo tou D900BDFH1.. GENIKA deite auto to mod!!elpizw na sas aresei!!to mono problhma (p elpizw pws 8a ly8ei) einai oti ta sms einai mono me unicode epilogh..dhl 70 character.. http://www.samsung-stuff.de/board/thread.php?threadid=15579 PN gia otidhpote... Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koeman Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Με το απλό usb data cable που είχε μέσα η συσκευασία δεν μπορώ να κάνω firmware update στο d900 ; Παράθεση Live the moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 dokimaste kai to *#8999*8378# exei ena poly kalo menu (doyleyei sigoyra se d900 σε αυτο το μενου εχει και ρυθμισεις για ηχεια κτλ...μηπως μπορουμε να κανουμε κατι για να χτυπαει πιο δυνατα? ας σημειωθει οτι εχω d 820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Με το απλό usb data cable που είχε μέσα η συσκευασία δεν μπορώ να κάνω firmware update στο d900 ; lupamai alla oxi...:( Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Poio apo ta dio lete re pedia?To X820 me intrigarei me o poso lepto einai,episis exei kai tin epilogi flight mode pou theoro aparaititi pleon.Episis maresei kai to e900 gold. Apo apopsi dinatotion poia i diafora metaksi ton dio?Sta posa kare kai se ti analisi einai i eggrafi video? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Giati na thelei kaneis na metatrpesei to fw enos d900 se d600,poio to kerdos? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 και το Ε900 έχει Flight mode.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Apo xaraktiristka? A)Ti ixous kleiseis dexontai? B)Exoun kalo akoustiko,kali poiotita sinomilias? C)Lipsi simatos? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 το x820 Ποτε δεν μου αρεσε,προτιμω το e900. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το e900 γενικα πιστευω πως ειναι πιο ολοκληρωμενο,και στο θεμα χαρακτηριστικων ειναι πληρες καθως λιγο που το εχω σκαλισει απο ενα φιλο που το εχει μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σε θεμα ομορφιας ειναι πολυ ωραιο. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ως πιο ειδηκος στο θεμα :p γιατι τα εχω κ τα δυο θα σου πω φιλε μου οτι ειναι σχεδον ιδια σε ολα!! το θεμα ειναι πιο σου αρεσει περισοτερο. Τα μειον κατεμε ειναι οτι το χ820 δεν περνει καρτα μνημης:( κ δεν εχει τοσο καλη αναλησει οθονης οπως το ε900 αλλα γενικα σαν τηλ ειναι σχεδον ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 K_m_l. Apo sima kai poiotita akoustiko pos pane?Otan se kaloun akougetai kathara o ixos kliseis i einai les kai akougetai san ixografimenos,mountos kai apomakros? Plirofories sxetika me eggrafi video?Analisi,kare? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγώ προτείνω το Samsung e900, είτε σε χρυσό χρώμα ή σε μαύρο χρώμα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 παντως ναι μεν το x-820 Μπορει να ειναι λεπτο ομως εγω το βλεπω αχαρο κι αρκετα φαρδυ και μακρυ.γουστα ειναι αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts