Johnnybdjl Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Γειά σας. Θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Επειδή το κινητό μου το έχασα και ο "καινούργιος κάτοχος" του k5 note έκλεισε σχεδόν αμέσως το κινητό, μήπως υπάρχει περίπτωση με το imei του κινητού να γίνει κάτι? Ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γειά σας. Θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Επειδή το κινητό μου το έχασα και ο "καινούργιος κάτοχος" του k5 note έκλεισε σχεδόν αμέσως το κινητό, μήπως υπάρχει περίπτωση με το imei του κινητού να γίνει κάτι? Ευχαριστώ πολύ.... http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/41714/prota-dilosi-klopis-kai-meta-to-blokarisma-tou-kinitoy δες στο συνδεσμο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Το έχω κάνει ήδη. Δήλωσα κλοπή και μετά στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το μπλοκαραν από όλα τα δίκτυα.... Κρίμα το κινητό.... Πολύ καλό και το είχα μόνο 23 μέρες... Δεν πρόλαβα να το χαρώ.... Δυστυχώς.... Πίστευα ότι επειδή έχω βρει 2 φορές κινητό και 3 φορές πορτοφόλι, θα μου το έδιναν και εμένα πίσω...! Αλλά έχει γίνει ο κόσμος κακός και μπο@ρδέλ@...Αυτή είναι η κοινωνία μας πλέον... Γιαυτό πάμε κατά διαβόλου.... Κρίμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω, εχω παρει το κινητο απο το Gearbest. Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, θα υπαρξει καποιο προβλημα με την ρομ? Δηλαδη θα χαθει αυτη που ειναι εγκατεστημενη απο το Gearbest κ θα μπει η Κινεζικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 όχι, θα γινει ξανα όπως οταν ήρθε στα χερια σου Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 :rolleyes: - μια ερωτηση για κατοχους του συγκεκριμενου κινητου: απο θεμα φωτογραφιας δηλαδη κατι καπως κοντινο (πιατο φαγητου,το ρολοι στον καρπο σου,ενα βαζο λουλουδια,ενα παγωτο στο τραπεζι κλπ) ιδιως σε φωτεινη μερα ´η σε περιβαλλον με κανονικο φως βγαζει καλες φωτογραφιες ´η τυπικες που λεμε ? εχει ρυθμισεις για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ´η μετα θα θελουν παιδεμα με photoshop ? δεν θελω να κουβαλαω καμια ογκωδη ψηφιακη μηχανη μαζι μου,ειμαι απλος χρηστης στο κινητο ομως με ενδιαφερουν πολυ καντινα πλανα (θα μου πεις παρε κατι με Carl Zeiss) αλλα λεω μηπως με ενα τετοιο Lenovo μπορω να κανω αυτην την φωτογραφικη "δουλεια". Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 εχει παρει κανεις απο εσοπ? ψαχνει φιλος μου με αυτα τα χαρακτηριστικα απο Ελλαδα αλλα με κολλαει το android 5? θα έχει αναβαθμιστει αραγε στο 6.0(ή 6,0,1) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts