Jump to content

insane

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About insane

  • Ημ. Γέννησης 05/06/1982

insane's Achievements

  1. προσωπικά κάνω φόρτιση μέχρι το 85% αλλά τα ίδια και καλα μου λεει χαχαχα 1 ημέρα και 17 ώρες
  2. Τι να σου πω, δεν έχω ιδέα. Ούτως ή άλλως απευθύνεται σε μικροσκοπικό κοινό, εμείς απλά για να το λέμε το θέλουμε χαχαχαχα
  3. Σήμερα που ήμουν στο κέντρο και εκεί έχει 5G, μου συνδέθηκε ή τουλάχιστον το έγραψε στην οθόνη. Vodafone
  4. όχι είναι καθαρά το καλώδιο. Παίζει μόνο με το καλώδιο της Samsung. Δοκίμασα με καλώδιο huawei και xiaomi που δουλεύουν κανονικά σε όλες τις άλλες συσκευές τόσο στο android auto όσο και στη σύνδεση με υπολογιστή. Με το καλώδιο της Samsung επίσης παίζει τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στον υπολογιστή
  5. αγόρασα και εγώ τη συσκευή και επίσης δεν έχει 5g. Η Vodafone μου είπε δεν είναι στη λίστα με τις πιστοποιημένες συσκευές. Έκανα αίτημα να συμπεριληφθεί τονίζοντας ότι έκανα ανανέωση λόγω του 5g, αφήνοντας υπόνοια ότι η Vodafone θα εκδηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης του συμβολαίου μου αν δε το πράξει με ότι αυτό συνεπάγεται στη λύση του συμβολαίου. Επειδή τα γραπτά μένουν...το κόβω να γίνεται σύντομα η πιστοποίηση. Κατά τα άλλα πολύ μου αρέσει η συσκευή, η μπαταρία καλή. Ο φορτιστής των 15w που όλοι κράζουν εμένα μια χαρά μου φάνηκε αλλά τέλος πάντων.... Αγόρασα και τη θήκη Nillkin Camshield Back Cover, πολύ ποιοτική και συρτάρι για προστασία των φακών της κάμερας. Πρόβλημα μου: Πρώτη φορά χρησιμοποιώ Samsung, έτσι όταν πήγα να το συνδέσω στο αυτοκίνητο για android auto, με τίποτα να μη συνδέεται, επανεκκινήσεις, πείραγμα στις ρυθμίσεις κανένα αποτέλεσμα, το huawei από δίπλα αμέσως σύνδεση στο καπάκι (οπότε απέκλεια το σενάριο να φταίει το καλώδιο...). Για να μη τα πολυλογώ, παίζει μόνο με το καλώδιο του φορτιστή που είχε μέσα το κουτί, όπως μόνο με αυτό το καλώδιο συνδέεται και στον υπολογιστή. Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος??? Έχει δικό της πρότυπο στα καλώδια usb-c η Samsung?
  6. insane

    Honor 10

    Αν δε σας εμφανίζεται το update και έχετε την COL-L29 συσκευή, μάλλον είναι rooted η συσκευή σας για συγκεκριμένη αγορά πελάτης της εταιρίας.
  7. insane

    Honor 10

    μετά την αναβάθμιση λες και δε λειτουργεί το πάνω τμήμα της οθόνης, δλδ δε μπορώ να κάνω κάτω και να μου βγάλει το μενού με τις συντομεύσεις ρυθμίσεων κατά τα άλλα νομίζω η μπαταρία κρατά πολύ καλύτερα
  8. insane

    Honor 10

    από το Gearbest είχα πάρει το https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_009808586159.html?wid=1433363 και μια χαρά ταιριάζει, απλά λίγο στο περιθώριο αφήνει ένα σημείο που δεν πατά πλήρως (τύπου 1 mm)
  9. insane

    Honor 10

    Καλημέρα, με Android Auto το Honor 10 παίζει, με mirrorlink μάλλον δεν είναι συμβατό όμως, εκτός και αν τα κατάφερε κάποιος???
  10. insane

    Honor 10

    Είμαι εγώ? Δεν έχω πειράξει κατι
  11. insane

    Honor 10

    ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το NFC, προσπάθησα με το app Winbank wallet αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου πετάει τις υπηρεσίες Google και δεν ανοίγει. Διάβασα στο site της τράπεζας ότι λειτουργεί μονο σε συσκευές που δεν ειναι rooted (και ότι ένα μεγάλο ποσοστό έρχονται rooted εργοστασιακά-υποθέτω και τα Honor μας?) οπότε τι κάνουμε? Υπάρχει κάτι άλλο αξιόπιστο για να χρησιμοποιώ την πιστωτική μου κάρτα και να μη την κουβαλάω μαζί μου συνέχεια?
  12. insane

    Honor 10

    η μπαταρία και εμένα βγάζει δε βγάζει το 24ωρο, όμως είμαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι για παιχνίδια και social media μέσω wifi. Το δαχτυλικό αποτύπωμα και εμένα μια χαρά μου παίζει και απορώ γιατί έχει κατακριθεί τόσο. Έχω και το ξεκλείδωμα με εικόνα το οποίο αν και δουλεύει τόσο καλα ακόμα και σε σκοτάδι είναι σπαστικό να φωτίζει την οθόνη οτιδήποτε και αν "δει"
  13. insane

    Honor 10

    Νέο update, patch 1.0 το ονομαζει και διορθώνει ειδοποιήσεις wifi
  14. insane

    Honor 10

    αρα αν δεν ειχε κάτι εγκατεστημένο θα ήταν τελείως φλατ η οθόνη σωστά? Το πρόβλημα ειναι πως ειναι τοσο καλα κολλημένο που δείχνει να ειναι η οθόνη και όχι κάποιο προστατευτικό, για αυτό με ψάρωσε τόσο πολύ. Για τζαμάκι δείχνει και όχι ζελατίνη
  15. insane

    Honor 10

    Άλλη μια χαζή ερώτηση, θέλω να βάλω το τζαμακι και δεν είμαι σίγουρος αν έχει ζελατίνα εγκατεστημένη ή όχι από το εργοστάσιο. Με το νύχι μου κάνει σαν δόντι αλλά δεν αφαιρείται κάτι. Για αυτό ρωτώ μην κάνω καμιά βλακεια. Εσάς είχε ζελατίνη η όχι?
×
×
  • Create New...