Jump to content

Την καλύτερη camera στα 300 ευρώ

giannis_al
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρετε,

Επανέρχομαι μετά από κανένα δίμηνο με αυξημένο όσο γίνεται budget.

Όπως λέει ο τίτλος θέλω ένα κινητό με την καλύτερη δυνατή camera.

Στα άλλα χαρακτηριστικά:

MUST have:

- οθόνη μέχρι 5.2"

-μνήμη τουλάχιστον 16+sd ή 32

-ανάλυση τουλάχιστον fhd

-μπαταρία μία μέρα με αρκετή χρήση

-ram τουλάχιστον 2gb

-manual mode στην camera( είτε στο stock app, είτε δυνατότητα χρήσης 3rd party)

-8 πύρηνο mediatek ή snapdragon σειρά 8xx, ή 615-617

Επιθυμητά:

-radio fm

-3-4 gb ram

-υπέρυθρες για remote control

-dual sim

Θέλω να παίζω σχετικά βαριά παιχνίδια και να χρησιμοποιώ εργαλεία τύπου office, pdf viewer και linux emulators. Δε θέλω απαραίτητα το δυνατότερο κινητό, αλλά κάτι να σηκώνει τα περισσότερα σημερινά προγράμματα και να κάνει multitasking.Δεν ψάχνω απαραίτητα κάτι επώνυμο, αλλά για κινέζικες προτάσεις θα ήθελα δοκιμασμένη camera και όχι στα χαρτιά γιατί πολλές φορές δεν κάνουν ότι υπόσχονται..

Αν υπάρχει κάτι που τα προσφέρει αυτά με καλή κάμερα σε μικρότερο budget, παρακαλώ να μου το πείτε..

Έχω δει το s6 32gb στα 310 ευρώ, το m8 στα 180 και το m9 στα 250 στο fastcardtech που από ένα πρόσφατο θέμα φαίνεται αξιόπιστο..

Οποιαδήποτε πρόταση/εμπειρία δεκτή. Παρακαλώ μόνο όχι 5.5"+

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by giannis_al

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 200$ για να πάρεις refurbished κινητό από fastcardtech. Εφόσον διαθετεις 300€, κοίτα το Huawei honor 7 και το lg g3. Αν και το lg είναι 5.5' έχει πολύ μικρά bezel και δεν θα έχει θέμα με το μέγεθος. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 200$ για να πάρεις refurbished κινητό από fastcardtech. Εφόσον διαθετεις 300€, κοίτα το Huawei honor 7 και το lg g3. Αν και το lg είναι 5.5' έχει πολύ μικρά bezel και δεν θα έχει θέμα με το μέγεθος.

Σ'ευχαριστώ για ην απάντησή σου!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι refurb. Σε ένα post λίγο παρακάτω λένε ότι είναι καινούργιες συσκευασίες. Και το A3 που είδα, έλεγε ότι είναι refurb.

Έχω δει και από κοντά και από review την camera του g3 και δεν με έχει ενθουσιάσει πλην του γρήγορου autofocus σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης(αν και το fastc. το έχει 160$)

Θα κοιταξω το honor 7 πάντως, δεν το είχα δει καθόλου..

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Σ'ευχαριστώ για ην απάντησή σου!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι refurb. Σε ένα post λίγο παρακάτω λένε ότι είναι καινούργιες συσκευασίες. Και το A3 που είδα, έλεγε ότι είναι refurb.

Έχω δει και από κοντά και από review την camera του g3 και δεν με έχει ενθουσιάσει πλην του γρήγορου autofocus σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης(αν και το fastc. το έχει 160$)

Θα κοιταξω το honor 7 πάντως, δεν το είχα δει καθόλου..

Για κινέζικες μαρκες ναι, είναι καινουργια. Για επώνυμες μη κινέζικες κατά 99% ισχύει αυτό που σου είπα. Και εμένα καινούργιο μου έλεγαν...Αλλά όταν παρέλαβα και άνοιξα dispute ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι refurbished...δεν σου λέω να μην παρεις, απλά να το λαβεις υπόψην σου ώστε να αξιολογήσεις αν αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Για κινέζικες μαρκες ναι, είναι καινουργια. Για επώνυμες μη κινέζικες κατά 99% ισχύει αυτό που σου είπα. Και εμένα καινούργιο μου έλεγαν...Αλλά όταν παρέλαβα και άνοιξα dispute ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι refurbished...δεν σου λέω να μην παρεις, απλά να το λαβεις υπόψην σου ώστε να αξιολογήσεις αν αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις.

Ευχαριστώ πολύ θα το έχω υπόψη αν αποφασίσω να πάρω από εκεί τελικά.

Κάποια άλλη πρόταση;

Στις 5,5" απο Ελλαδα παιζει το ακομη αξιολογο Lg G3 που με τα 3gb του, αν και μοντελο του 2014, ειναι πολυ καλο με την τελευταια αναβαθμιση σε Marshmallow.

Απο Ελλαδα ειναι νομιζω κατ' εμε η καλυτερη λυση στα 300 ευρω αν ο κυτιος γνωμονας ειναι η καμερα.

Huawei ascend P8. ;)

http://www.gsmarena.com/huawei_p8-7006.php

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στις 5,5" απο Ελλαδα παιζει το ακομη αξιολογο Lg G3 που με τα 3gb του, αν και μοντελο του 2014, ειναι πολυ καλο με την τελευταια αναβαθμιση σε Marshmallow.

Απο Ελλαδα ειναι νομιζω κατ' εμε η καλυτερη λυση στα 300 ευρω αν ο κυτιος γνωμονας ειναι η καμερα.

Παρ'ότι έχει μικρά bezel, είναι μεγάλο για μένα. Και ούτως ή άλλως δε νομίζω πως θα έδινα 300 για μία σχετικά παλιά συσκευή που ούτε τρομερή camera έχει και έχει κάποια γνωστά lag (το 2ο μόνο από διάβασμα, δεν το έχω δει από κοντά..). Ευχαριστώ όπως και να'χει όμως!!

Απ'όσο βλέπω είναι καλύτερο το honor 7 (στα χαρτιά τουλάχιστον) γιατί έχει 20mp αντί των 13, timelapse στο video και manual στις φωτό (Δεν ξέρω αν έχει και το p8, αλλά δεν το αναφέρει το phonearena) Θα κοιτάξω review και αν μπορώ να βρω κάποιο συγκριτικό ανάμεσα στις φωτό τους. Ευχαριστώ πολύ! :)

Παρ'ότι έχει μικρά bezel, είναι μεγάλο για μένα. Και ούτως ή άλλως δε νομίζω πως θα έδινα 300 για μία σχετικά παλιά συσκευή που ούτε τρομερή camera έχει και έχει κάποια γνωστά lag (το 2ο μόνο από διάβασμα, δεν το έχω δει από κοντά..). Ευχαριστώ όπως και να'χει όμως!!

Απ'όσο βλέπω είναι καλύτερο το honor 7 (στα χαρτιά τουλάχιστον) γιατί έχει 20mp αντί των 13, timelapse στο video και manual στις φωτό (Δεν ξέρω αν έχει και το p8, αλλά δεν το αναφέρει το phonearena) Θα κοιτάξω review και αν μπορώ να βρω κάποιο συγκριτικό ανάμεσα στις φωτό τους. Ευχαριστώ πολύ! :)

Το G3 δεν εχει τοσο πολυ lag,εχω δει τεσσερα-πεντε απο φιλους και γνωστους.Δεν λαγκαρουν(και ειναι 16αρια με 2GB Ram.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στα λεφτα σου ειναι και το g flex 2 που εχει και λιγο καλυτερη καμερα απο g3 νομιζω
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Καμία σχέση το ενα κινητο με το αλλο. Σαφως ανωτερη καμερα το ρ8. Μόνο τα ΜΡ ειναι λιγοτερα. Μετα το χαος. Καμια επαφή το ενα τηλεφωνο με το αλλο.

PS: Time lapse έχει και το ρ8.

Lag? Τι είναι αυτό? Άγνωστη λέξη για το ρ8.

Αυτη την στιγμή είναι οτι καλύτερο στα 300 ευρω. Το τονίζω αυτη τη στιγμή. Αύριο ισως είναι κάποιο αλλο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καμία σχέση το ενα κινητο με το αλλο. Σαφως ανωτερη καμερα το ρ8. Μόνο τα ΜΡ ειναι λιγοτερα. Μετα το χαος. Καμια επαφή το ενα τηλεφωνο με το αλλο.

PS: Time lapse έχει και το ρ8.

Lag? Τι είναι αυτό? Άγνωστη λέξη για το ρ8.

Αυτη την στιγμή είναι οτι καλύτερο στα 300 ευρω. Το τονίζω αυτη τη στιγμή. Αύριο ισως είναι κάποιο αλλο.

Έχεις προσωπική άποψη και για τα 2? (Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, απλώς θα ήθελα να μου πεις σε τι υπερτερεί σε camera το p8)

Το lag το είπα για το G3 που έλεγε ο φίλος παραπάνω

@nikolas14, arte1234566 ευχαριστώ, αλλά και τα 2 είναι και από άποψη μεγέθους off.

Αν και μπερδευτικα με το mate7 (ενω εσύ λες για το honor7), τα συν του ρ8 είναι το ois και ο rgbw sensor σε σχέση με τον επείσης πολύ καλό 20αρι της sony που υστερεί σ' αυτά τα δυο αφού δεν έχει ois και είναι επείσης απλός rgb.

Eγραψα οτι δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα δυο τηλέφωνα γιατι είχα στο μυαλό μου το mate7. Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει για το honor.

Τες πα, τις προτάσεις μας λέμε και αυτός που θ' αποφασίσει είναι ο ίδιος.

Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις καλή κάμερα ,πάρε την παρακάτω φωτογραφική μηχανή βάζει κάτω πολλές slr με κιτ φακο... Φέρει πολλά καλούδια κ θα σε κάνει να αγαπήσεις την φωτογραφία να ασχοληθείς με το manual έχει πολύ δυνατό αισθητήρα...με το κινητό θα πάρεις άλλο ένα κινητό με κάμερα κινητού! ;)

http://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-RX100.html

Konakis.

Στα λεφτα σου ειναι και το g flex 2 που εχει και λιγο καλυτερη καμερα απο g3 νομιζω

Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις καλή κάμερα ,πάρε την παρακάτω φωτογραφική μηχανή βάζει κάτω πολλές slr με κιτ φακο... Φέρει πολλά καλούδια κ θα σε κάνει να αγαπήσεις την φωτογραφία να ασχοληθείς με το manual έχει πολύ δυνατό αισθητήρα...με το κινητό θα πάρεις άλλο ένα κινητό με κάμερα κινητού! ;)

http://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-RX100.html

Φίλε μου έχω nikon d3100 και canon powershot sx230, απλά είναι φορές που δεν κουβαλάω το kitάκι μαζί μου από αμέλεια ή αδυναμία να έχω τσάντα και θα ήθελα να μπορώ να βγάζω ποιοτικές φωτογραφίες με το κινητό! Ευχαριστώ για την πρόταση όπως και να'χει, κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! :D

Παρε ενα g3.Με τα μικρα του bezzels και 5.2 να παρεις στο ιδιο μεγεθος θα ειναι.Και μην ακους για τα προβλήματα που λενε.Το ιδιο λαθος εκανα και εγω αλλα ευτυχως τελικα το πηρα!

Από άποψη μεγέθους το LG G3 είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία 5.5 inch.

Έχω ένα meizu mx3 με 5.1 inch, και είναι σχεδόν ολόιδια στο μέγεθος.

Παρε ενα g3.Με τα μικρα του bezzels και 5.2 να παρεις στο ιδιο μεγεθος θα ειναι.Και μην ακους για τα προβλήματα που λενε.Το ιδιο λαθος εκανα και εγω αλλα ευτυχως τελικα το πηρα!

Τι εννοείς δηλαδή? Τα ραγισμενα bezel, οι αυξημενες θερμοκρασιες, οι κιτρινιλες στην οθονη και τα κατώτερης ποιότητας πάνελ που δίνουν στις επισκευές είναι ψέματα? Χαμός γίνεται στο νήμα του!

Να μην παρεξηγηθω, δεν λέω οτι όλα τα g3 είναι προβληματικά αλλά το ποσοστό των προβλημάτων στην συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδιαίτερα μεγαλο.

Τώρα βέβαια αν είσαι τύπος του τζόγου και γουσταρεις να παίξεις με τα ποσοστά οκ, no problem.

Για μένα το g3 ηταν (και είναι) μέγα fail, μετά το εξαιρετικό και αειθαλές g2.

Edited by fanatikos

Όπως ανέφεραν και παραπάνω, με xcam settings της lg από play store θα έχεις αρκετά καλό αποτέλεσμα. Για το g3 αναφέρομαι κι εγώ. Έχει κ αυτό καλή τιμή διαφράγματος στα 2.4 ;)
Konakis.

Τι εννοείς δηλαδή? Τα ραγισμενα bezel, οι αυξημενες θερμοκρασιες, οι κιτρινιλες στην οθονη και τα κατώτερης ποιότητας πάνελ που δίνουν στις επισκευές είναι ψέματα? Χαμός γίνεται στο νήμα του!

Να μην παρεξηγηθω, δεν λέω οτι όλα τα g3 είναι προβληματικά αλλά το ποσοστό των προβλημάτων στην συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδιαίτερα μεγαλο.

Τώρα βέβαια αν είσαι τύπος του τζόγου και γουσταρεις να παίξεις με τα ποσοστά οκ, no problem.

Αυτο παντως που μερικοι προτιμάτε να παρετε συσκευη απο κινα να περιμενετε να ερθει.Και αν βγει προβληματικη ξανα μανα..Εγω το πηρα το G3 εφοσον σε περιπτωση ραγισματος με καλύπτει η εγγύηση δεν με απασχολει καθολου.

Αυτο παντως που μερικοι προτιμάτε να παρετε συσκευη απο κινα να περιμενετε να ερθει.Και αν βγει προβληματικη ξανα μανα..Εγω το πηρα το G3 εφοσον σε περιπτωση ραγισματος με καλύπτει η εγγύηση δεν με απασχολει καθολου.

Το θέμα είναι ότι από Κίνα παίρνω στα ίδια λεφτά (σχεδόν) s6 ή 2 G3 από Κίνα :Ρ (Το οποίο δε θα έκανα με αυτά που ακούω για τα προβλήματα που θέλουν εγγύηση! )

Από θέμα κάμερας της συσκευής τώρα (αν και μιλάω για stock app πάντα) έχω προτιμήσει από samples που έχω δει το mi4c που με 211 το φέρνω και έχει hardware του g4 (soc, ram)

Μόνο στην ταχύτητα του focus υστερεί, λόγω laser. Μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμη να δω αν το mi4c έχει manual settings..

Αυτο παντως που μερικοι προτιμάτε να παρετε συσκευη απο κινα ....

Το θέμα είναι ότι από Κίνα παίρνω στα ίδια λεφτά (σχεδόν) s6 ή 2 G3 από Κίνα :Ρ .....

Προς στιγμή νόμιζα ότι είναι ο ίδιος Γιάννης που την πέφτει....στον εαυτό του!! :lol:

Όχι Γιάννης … Γιαννάκης

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη

Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει

Τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω

Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί , πότε ο ***** του πονεί

:lol: :lol: :lol:

Προς στιγμή νόμιζα ότι είναι ο ίδιος Γιάννης που την πέφτει....στον εαυτό του!! :lol:

Αχαχαχαχα βαράει η εξεταστική στο κεφάλι αλλά όχι και διπολικές διαταραχές :lol::lol::lol:

Ποιό είναι από Κίνα? Το Ρ8? Γιατί εγώ αυτό πρότεινα. Κάποιο λάθος κάνεις!

Όσο για την εγγύηση και τα ραγισματα, διευκρίνισε πρώτα ποια καλύπτει. Αυτά στο πανω μέρος ή αυτά στο κάτω? Γιατί δεν τα καλύπτει όλα κσι ραγίζει σε διάφορα σημεια!

Ασε που πολλοί κάτοχοι (πλεον) προτιμούν να το κρατήσουν ραγισμένο γιατί το πανε στην procordia και τους αλλάζει bezel σετ με το πάνελ (δεν παει αλλιως) και τους βάζει σαφώς κατωτερο απο το αρχικό, μες στην κιτρινιλα, λες και ανέβασε ίκτερο!

Edited by fanatikos

Φιλε,εχω πιασει 5 G3 16αρια.Κανενα θεμα δεν ειχαν.Μια χαρα αποκριση,μονο η φωτεινοτητα δεν ει αι τοσο καλη,αμα την κατεβασεις δεν βλεπεις τιποτα.Και αυτο λογω QHD και 801.Αλλα αυτα τα bezels ειναι απιστευτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24