adversus Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σήμερα πήρα το refund μου και το paypal μου έκλεισε το account επειδή είχα πολλά disputes τελευταία ( ήταν το μοναδικό εδώ και 1μιση μήνα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά να ρωτησω,τα μηνύματα που στέλνουμε μέσω resolution center στον πωλητή,τα βλέπει το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σήμερα πήρα το refund μου και το paypal μου έκλεισε το account επειδή είχα πολλά disputes τελευταία ( ήταν το μοναδικό εδώ και 1μιση μήνα ) Αν είναι δυνατόν. Είχες δικαιωθεί στα προηγούμενα και στο τελευταιο? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά να ρωτησω,τα μηνύματα που στέλνουμε μέσω resolution center στον πωλητή,τα βλέπει το paypal? Μονο αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας νομιζω μετα όταν αναλαμβανε το papypal βλέπει τι παίχτηκε και αποφασιζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλά σου κάναν. Σε πήραν χαμπάρι ότι είσαι απατεώνας....:X Μέχρι το Λουξεμβούργο εφτασε η χάρη σου...:lol: Παίρνει σειρά και ο Βασίλης... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αν είναι δυνατόν. Είχες δικαιωθεί στα προηγούμενα και στο τελευταιο? εκτός από ένα ναι Καλά σου κάναν. Σε πήραν χαμπάρι ότι είσαι απατεώνας....:X Μέχρι το Λουξεμβούργο εφτασε η χάρη σου...:lol: Παίρνει σειρά και ο Βασίλης... :lol: :lol: :lol: χαχαχα τουλάχιστον τα πήρα όλα πίσω :p απλά πρέπει να βρω άλλον τρόπο να παραγγείλω σε καινούργιο account :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Στις 4 Φεβρουαρίου, έπεσα πάνω στην νέα χρονια τους και ειχαν 2 βδομαδες διακοπες. Μου έστειλαν tracking number στις 20 και δούλευε απο τις 26 και τώρα δείχνει ότι ειναι ακομα Σιγκαπουρη. στις 8 φεβ. εχω παραγγελει σημερα το πηρα πρωι πρωι :lol: http://www.17track.net/en/track?nums=RF378452752SG&fc=0 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά να ρωτησω,τα μηνύματα που στέλνουμε μέσω resolution center στον πωλητή,τα βλέπει το paypal? aa to πιασα ,ναι για το μαυρο κοροιδια,καλα κανεις.. ναι resolution ισον εισαι μπροστα στον δικαστη και μιλατε με fct οτι γραφεται αν δεν τα λυσετε θα τα δει και θα παρει αποφαση ο δικαστης paypal Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια ποτε γυριζει η υποθεση στο paypal απο dispute σε claim?το κανουμε εμεις?η περιμενουμε απο paypal?νομιζω το ειχε αναφερει καπου ο φιλος demakhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλά θυμάσαι... :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565065#post6565065 Εσύ το κάνεις, το PayPal δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να κάνει τον Κινέζο γενικά. Σε όσες περιπτώσεις, που θα ναι πολλες, ξεγελάσει κάποιον το fct και πραγματοποιηθεί συμπληρωματική πληρωμή (αν τσονταρεις για παράδειγμα για να πάρεις μια καλύτερη συσκευή, σε περίπτωση που αυτή που παρήγγειλες, accidentally, δεν υπάρχει και έχει γίνει, accidentally πάλι, λάθος) , το PayPal σε γειώνει, γιατί υπάρχει στους όρους που έχεις συμφωνήσει όταν εγγραφηκες σαν μέλος εκεί ότι δε σε καλύπτει για τμηματικες πληρωμές :!: Δεν έχει σημασια σε αυτήν την περίπτωση αν σου στείλουν ελαττωματική συσκευή ή δε στη στείλουν καθόλου και πολύ απλά είσαι εντελώς ακάλυπτος (Καφετζόπουλος) :!: Το χουν στημένο τόσο καλά το παραμύθι... Και μετά μας έχουν μόνο εμάς τους Έλληνες μεγάλα λαμόγια!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Το χουν στημένο τόσο καλά το παραμύθι... Και μετά μας έχουν μόνο εμάς τους Έλληνες μεγάλα λαμόγια!! :blink: Ρε σαν του βαλκάνιους, οι κινέζοι δεν θα γίνουν ποτέ :lol: Και που το χουν στημένο, όλο και κάτι θα βρίσκουμε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια μολις τωρα το paypal μου εστειλε αυτο,θελω τα φωτα σας,σημαινει οτι τελειωσαμε?και εξηγειστε μου please αυτο που λεει στο τελος οτι μπορω να τραβηξω τα χρηματα αμεσα?γιατι υποθετω στην καρτα της Πειραιως θα αργησουν να φανουν This Case is Now Closed ---------------------------------------------------------------------- Dear Ioannis This email confirms that your dispute with FCT Mobi Technology Co. is now closed. Disputes are automatically closed if you receive a refund or if it's been more than 20 days since the dispute was opened. If your seller issued you a refund, you can view the status of this refund at any time. Here's how: 1. Log in to your PayPal account. 2. Click "History" near the top of the page. 3. Click "Refunds" under More Filters and then click "Details". Note: - If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. It can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement. - If you paid with your bank or PayPal account balance, the money is refunded to your PayPal account. After you receive the refund, you can withdraw money from your PayPal balance to your bank account. Yours sincerely, PayPal επισης μπαινω στο λογαριασμο μου paypal και δειχνει πλεον +277,76euro και γραφει refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αν είχε τραβήξει τα χρήματα από κάρτα τότε σε 3-4 μέρες θα τα δεις στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αν είχε τραβήξει τα χρήματα από κάρτα τότε σε 3-4 μέρες θα τα δεις στην κάρτα Απο την χρεωστικη visa της Πειραιως εγινε η αγορα,μεσω paypal φυσικα,αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Απο την χρεωστικη visa της Πειραιως εγινε η αγορα,μεσω paypal φυσικα,αυτο εννοεις? Σε 3-4 μέρες αν όχι νωρίτερα θα τα δεις στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σε 3-4 μέρες αν όχι νωρίτερα θα τα δεις στην κάρτα Να σαι καλά ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Συγχαρητήρια. Πάνε πάρε το xiaomi Redmi note 3 pro στα 200 κάτι ή το meizu mx5 στα 250 κάτι και θα σου περάσει ο "πονος".....:lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια μολις τωρα το paypal μου εστειλε αυτο,θελω τα φωτα σας,σημαινει οτι τελειωσαμε?και εξηγειστε μου please αυτο που λεει στο τελος οτι μπορω να τραβηξω τα χρηματα αμεσα?γιατι υποθετω στην καρτα της Πειραιως θα αργησουν να φανουν ---------------------------------------------------------------------- επισης μπαινω στο λογαριασμο μου paypal και δειχνει πλεον +277,76euro και γραφει refund Το ίδιο μήνυμα μου έστειλαν και εμένα τη Δευτέρα. Την επόμενη μέρα πιστώθηκε η κάρτα από την οποία είχε γίνει η χρέωση. Συγχαρητήρια. Πάνε πάρε το xiaomi Redmi note 3 pro στα 200 κάτι ή το meizu mx5 στα 250 κάτι και θα σου περάσει ο "πονος".....:lol: :p Για εμένα που βαρέθηκα τα πενταμισάρια τι προτείνεις στις 5 ίντσες; Redmi 3, Mi4 4G ή κάτι άλλο; (Το Mi4C ξεφεύγει λίγο από το budget μου...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Το 32ρι mi4c από ever buying στα 225 ευρώ είναι πιο φθηνό από το 32ρι Mi4 4G. http://www.everbuying.net/product1116385.html?admitad_uid=0ea11ca4198b6d79839e18487a56f183 Το 16ρι Mi4 4G στα 180 ευρώ, έχει αποθηκευτικό χώρο που απλά δε......φτάνει....:p Το, παλιότερο, meizu mx4 , αν και 5.36" είχε διαστάσεις 5-ιντσου και το χω βολευτεί αφάνταστα. Ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί θα ζοριζομουν με τις διαστάσεις του νοτελιου και ήταν κάτι που με ανησυχουσε. Το 32ρι mx4 πάντως πωλείται αρκετά ακριβά ακόμα στα κινεζομαγαζα!! :blink: Το καινούριο meizu mx5, δυστυχώς έχει διαστάσεις 5.5"...:( Το Redmi 3 μια χαρά συσκευή είναι για τα λεφτά που ζητάει και αυτά που προσφέρει. Θα προτιμούσα το Redmi note 3 Pro όμως... :lol: :p :wacko: Edited March 3, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 είναι πιο φθηνό από το 32ρι Mi4 4G. http://www.everbuying.net/product1116385.html?admitad_uid=0ea11ca4198b6d79839e18487a56f183 Δεν υπάρχει 32άρι mi4 ωρέ, μόνο 16 και 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 αααααααα... ββββββββ γγγγγγγγγ Χα χα χα χα χα... Κάτι άλλο είδα τότε... :p Όπως και να χει το 16ρι δεν αξίζει, οπότε το 32ρι Mi4c φαντάζει μια καλή λύση, με το Redmi 3 μια φθηνή λύση και το rn3 PRO μια τέλεια λύση, αν φυσικά συμβιώνεις "αρμονικά"με τις 5.5". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Το ίδιο μήνυμα μου έστειλαν και εμένα τη Δευτέρα. Την επόμενη μέρα πιστώθηκε η κάρτα από την οποία είχε γίνει η χρέωση. Για εμένα που βαρέθηκα τα πενταμισάρια τι προτείνεις στις 5 ίντσες; Redmi 3, Mi4 4G ή κάτι άλλο; (Το Mi4C ξεφεύγει λίγο από το budget μου...) Βεβαια εμενα εγινε εχτες και σημερα ειναι Παρασκευη οποτε χλωμο το βλεπω,απο Δευτερα μαλλον? Για<< demakhs>> φιλε για μενα κινητο χωρις ext sd(xiaomi Redmi note 3 pro), ειναι ακυρο,μονο παλια που παιζαμε με iphone αποδεχομαστε αυτην την ελλειψη,για μενα παντα,μην παρεξηγηθω και οχι λογω επαρκειας χωρου, αλλα για αλλους ευνοητους λογους..... Ωστοσο εχω βρει μεταχειρο note 4 απο γνωστο,γνωστου αστερι και ψιλοφτιαχτηκα οποτε ειμαι οκ. Edited March 4, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το RN3 PRO παίρνει SD CARD αντί για 2η SIM. Οπότε και τη φθηνή έκδοση με τα 16GB ROM να πάρει κάποιος, εφόσον δε χρειάται δίκαρτο, είναι αρχηγόπουλο....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Το RN3 PRO παίρνει SD CARD αντί για 2η SIM. Οπότε και τη φθηνή έκδοση με τα 16GB ROM να πάρει κάποιος, εφόσον δε χρειάται δίκαρτο, είναι αρχηγόπουλο....;) Σιγουρος εισαι? γιατι στην περιγραφη αναφερει: Extended Storage N/A,κατα τα αλλα τα xiao ειναι πολυ καλα τηλεφωνα,ειχα παλιοτερα redmi note 2 και ημουν πολυ ευχαριστημενος,επισης ενα αρνητικο στο 3 η μη αποσπωμενη μπαταρια οκ ειδα βιντεοπαρουσιαση που δειχνει την micro sd στη θεση της σιμ,εχεις δικιο φιλαρακι,ειναι πανεμορφο αλλα η μπαταρια!!!!! εσυ το χτυπησες?σε βλεπω πολυ φτιαγμενο!!! Edited March 4, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παραλίγο, αλλά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο καιρό, δε θα είχα κουράγια να περιμένω άλλο ένα μήνα να μου ρθει. Πέτυχα το 32-ρι Meizu MX4 σε καλή τιμή ελάχιστα μεταχειρισμένο με εγγύηση (από το Γερμανό 1 χρόνο +) και το χω ήδη και τραβάω σούπερ φωτογραφίες....:lol: :lol: Εκτός της φωτογραφικής που με ενδιέφερε, έχει διαστάσεις 5-ιντσου, η μπαταρία του δείχνει ικανοποιητικότατη και το GPS του επίσης σκοτώνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Παραλίγο, αλλά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο καιρό, δε θα είχα κουράγια να περιμένω άλλο ένα μήνα να μου ρθει. Πέτυχα το 32-ρι Meizu MX4 σε καλή τιμή ελάχιστα μεταχειρισμένο με εγγύηση (από το Γερμανό 1 χρόνο +) και το χω ήδη και τραβάω σούπερ φωτογραφίες....:lol: :lol: Εκτός της φωτογραφικής που με ενδιέφερε, έχει διαστάσεις 5-ιντσου, η μπαταρία του δείχνει ικανοποιητικότατη και το GPS του επίσης σκοτώνει!! Ωραίος,καλοριζικο,σου εύχομαι να το χαρεις Νομιζω και σε αυτο το ίδιο ισχυει με την κάρτα μνημης Edited March 4, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts