DxL Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Σωστά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 mipos na to kanoume standart kathe mera??? estw 2-3 fores tin evdomada. alla oxi 1200 kapia wra to apogeuma pou oute na doulevoun osoi ergazontai oute na exoume sxolio osi pame sxolio. egw protinw deytera tetarti kai savato stis 4. ti lete??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Εχετε κανει τιποτα? Ποτε θα κανουμε κατι? Εχουν ξεφυγει αρκετα ειδικα η ΤΙΜ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 3 Ιαν. 2005 , 15:35) Εχετε κανει τιποτα? Ποτε θα κανουμε κατι? Εχουν ξεφυγει αρκετα ειδικα η ΤΙΜ...... Μηπως να αλλαξετε δικτυο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 3 Ιαν. 2005 , 22:33) Μηπως να αλλαξετε δικτυο? ;) Και τι να βαλουμε??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 4 Ιαν. 2005 , 12:16) Και τι να βαλουμε??? :confused: Ελα στη Q :D Edit: Καλωσηρθες :rolleyes: :happy: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Καλως σας βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 καμία άλλη ομαδική διαμαρτυρία;; τίποτα;;; Εγω λέω να κάνουμε ομαδική διαμαρτυρία για τη χρέωση MMS Να αρχίσουμε όλοι ταυτόχρονα να στέλνουμε MMS 100kbyte ή 300(αναλόγως τι έχει η συσκευή μας) και στο τέλος να σταματάμε την αποστολή χωρίς να χρεωνόμαστε :D Θα μπλοκάρουν για καλά τα mmsc στην Ελλάδα και θα μάθουν τι σημαίνει δύναμη της μάζας... ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Μα θα κάνουμε διαμαρτυρία για τις υψηλές χρεώσεις και θα τους δώσουμε και λεφτά; Αν δεν χάσουνε λεφτά δεν καταλαβαίνουν τπτ. Για αυτό και δεν έπιασε η πρώτη διαμαρτυρία. Πιστεύω ότι η λύση βρίσκεται στο θέμα. Πάντως για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί μποϊκοτάζ δεν γίνετε, θα βάλω q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Και εγώ για q-telecom θα την κάνω αν και δεν έχει δίκτυο,υπηρεσίες όπως η ΤΙΜ αλλά έχει ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. Είναι εντελώς μλκ εκεί στην ΤΙΜ:αντί να καταλάβουν πως όπως εγώ και πολλοί άλλοι συνδρομητές τους κοιτώντας τις χρεώσεις την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια προς q-telecom αυξάνουν τις τιμές λες και θα μας τιμωρήσουν... Εγώ πάντως για να τα έχω καλά με το πορτοφόλι μου του χρόνου σε q...Εκτός και αν η επιδότηση είναι τόσο καλή(καλό ανέκδοτο και αυτό στις μέρες μας...) και πάρω το Α1000 το οποίο θα χρησιμοποιώ για υπηρεσίες 3ης γεννιάς.Αλλά και αυτό πάλι θα εξαρτηθεί από τις χρεώσεις του 3g:αν είναι πιο υψηλές από ότι μια κοινή συνομιλία την ΚΑΝΩ 100% για q-telecom... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Πέρα από την Q υπάρχουν και άλλες λύσεις αν είμαστε διατιθέμενοι για μερικές υποχωρήσεις. 1) Στέλνουμε SMS από το mycosmos. Ειδικά όσοι έχουμε μόνιμη σύνδεση στο Internet. 2) Μιλάμε από σταθερά. Και πιο φθηνά και πιο ασφαλή (δε τρως ακτινοβολία). Όταν είμαστε σε ξένο μέρος με χρονοκάρτα και στον δρόμο από καρτοτηλεφωνα. Δε θα μας πέσει ο ποπός για μερικά μέτρα, άσε που οι περισσότεροι έχουν περιττά κυλά. 3) Συνεννοούμαστε και με αναπάντητες, δεν είναι ντροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri ( 7 Ιαν. 2005 , 13:36) Και εγώ για q-telecom θα την κάνω αν και δεν έχει δίκτυο ,υπηρεσίες όπως η ΤΙΜ αλλά έχει ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. Δεν νομιζω οτι η ΤΙΜ εχει καλυτερο δικτυο απο τη Vodafone.Εκτος αν εννοεις καθαρα το δικτυο της Q, που δεν νομιζω οτι μας απασχολει ιδιαιτερα καθως υπαρχει η εσωτερικη περιαγωγη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JimBs ( 7 Ιαν. 2005 , 17:14) Πέρα από την Q υπάρχουν και άλλες λύσεις αν είμαστε διατιθέμενοι για μερικές υποχωρήσεις. 1) Στέλνουμε SMS από το mycosmos. Ειδικά όσοι έχουμε μόνιμη σύνδεση στο Internet. 2) Μιλάμε από σταθερά. Και πιο φθηνά και πιο ασφαλή (δε τρως ακτινοβολία). Όταν είμαστε σε ξένο μέρος με χρονοκάρτα και στον δρόμο από καρτοτηλεφωνα. Δε θα μας πέσει ο ποπός για μερικά μέτρα, άσε που οι περισσότεροι έχουν περιττά κυλά. 3) Συνεννοούμαστε και με αναπάντητες, δεν είναι ντροπή. Πως ακριβως γινεται αυτου του τυπου η συννενοηση? :o :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 7 Ιαν. 2005 , 21:10) Πως ακριβως γινεται αυτου του τυπου η συννενοηση? :o :wacko: :blink: Στις 9 θα περασω να σε παρω,αν οκ κανε 1 αναπ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Τετοιου ειδους επικοινωνια... Νομιζα αμφιδρομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 7 Ιαν. 2005 , 19:08) Δεν νομιζω οτι η ΤΙΜ εχει καλυτερο δικτυο απο τη Vodafone.Εκτος αν εννοεις καθαρα το δικτυο της Q, που δεν νομιζω οτι μας απασχολει ιδιαιτερα καθως υπαρχει η εσωτερικη περιαγωγη ;) στην περιοχή μου έχει άθλια κάλυψη η vodafone :cry: H TIM πιάνει τέλεια... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 7 Ιαν. 2005 , 19:36) Τετοιου ειδους επικοινωνια... Νομιζα αμφιδρομη... Μακάρι στην ελλάδα να υπάρξει το push to talk.κάτι σαν walkie talkie.έτσι μόνο θα έχεις αμφίδρομη φθηνή επικονωνία...Αν το βγάλει η ΤΙΜ,μια και αυτή ενδιαφέρεται μόνο για υπηρεσίες,θα το τιμήσω δεόντως... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JimBs ( 7 Ιαν. 2005 , 17:14) Πέρα από την Q υπάρχουν και άλλες λύσεις αν είμαστε διατιθέμενοι για μερικές υποχωρήσεις. 2) Μιλάμε από σταθερά. Και πιο φθηνά και πιο ασφαλή (δε τρως ακτινοβολία). Όταν είμαστε σε ξένο μέρος με χρονοκάρτα και στον δρόμο από καρτοτηλεφωνα. Δε θα μας πέσει ο ποπός για μερικά μέτρα, άσε που οι περισσότεροι έχουν περιττά κυλά. Έχω την άποψη ότι τώρα πια με συμφέρει καλύτερα όταν είμαι έξω να κάνω κλήσεις προς κινητά από το καρτοκινητό μου Q, διότι: 1). Η χρέωση από διάφορες κάρτες σταθερών για κλήσεις προς κινητά είναι είτε ανά 1' (Χρονοκάρτα) είτε ανά 30'' (Τηλεκάρτα) ή υπάρχει μεγάλη ελάχιστη χρέωση (π.χ. Smartalk της Forthnet, ελάχιστη χρέωση 1'). 2). Τηλεφωνόντας από το κινητό μου σε κινητό, ο άλλος βλέπει ότι είμαι εγώ, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό και μπορεί ακόμα και να μειώσει την χρονική διάρκεια της κλήσης. Επίσης, σε περίπτωση μη απάντησης της κλήσης από τον καλούμενο, γνωρίζει ότι του τηλεφώνησα και μπορεί να με βρει, ενώ στο καρτοτηλέφωνο πώς??? :p - Όσον αφορά τις κλήσεις από το σπίτι προς κινητά, πάντα από το σταθερό με Q 1765 μιας και σίγουρα συμφέρει, και δεν "τρώω" και ακτινοβολία! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan ( 8 Ιαν. 2005 , 06:48) Επίσης, σε περίπτωση μη απάντησης της κλήσης από τον καλούμενο, γνωρίζει ότι του τηλεφώνησα και μπορεί να με βρει, ενώ στο καρτοτηλέφωνο πώς??? :p Σ' αυτή την περίπτωση του κάνεις και μία αναπάντητη απο το κιν σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 7 Ιαν. 2005 , 21:08) Δεν νομιζω οτι η ΤΙΜ εχει καλυτερο δικτυο απο τη Vodafone.Εκτος αν εννοεις καθαρα το δικτυο της Q, που δεν νομιζω οτι μας απασχολει ιδιαιτερα καθως υπαρχει η εσωτερικη περιαγωγη ;) Προσωπικά εμένα με ενοχλούν τα προβλήματα με τα SMS (καθυστερήσεις κτλ). Δε ξέρω αν οφείλονται στο roaming βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 gia posois tou minos ine afto re pedia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Παίδες, θα προσπαθήσω να ετοιμάσω ένα αρχείο Excel με τις χρεώσεις των δικτύων κινητής στην Κύπρο. Επίσης θα στείλω τις χρεώσεις της ΑΤΗΚ για διεθνείς κλήσεις, τόσο από σταθερό, όσο και από κινητό. Απλά στειλτε μου ΠΜ πού να τα στείλω, αν ενδιαφέρεστε... :whistle: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Μηπως μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις στις αυξησεις των τιμων του sms μηπως ηρθε η ωρα να αποβαλουμε τη προβατιλα απο πανω μας? Ελεος πια, για ποσο ακομα θα ειμαστε προβατα? :cry: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Μηπως μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις στις αυξησεις των τιμων του sms μηπως ηρθε η ωρα να αποβαλουμε τη προβατιλα απο πανω μας? Ελεος πια, για ποσο ακομα θα ειμαστε προβατα? :cry: :mad: Εγώ με το μικρούτσικο forum μου είμαι έτοιμος να συμβάλλω. Λίγο ο καθένας και κυρίως τα μεγάλα forum (myphone, insomnia, adslgr) μπορούν να μας οργανώσουν σε μια δυναμική και διαρκή απάντηση. Να δείτε τότε πόσο γρήγορα κατεβαίνουν οι τιμές. Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts