kostashas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Η διαδικασία είναι απλή; πχ κατεβάζω τη rom, την περνάω στον αποθηκευτικό χώρο ,μπαίνω στο recovery και ζητάω να bootαρει με τη νέα rom; Στο δικό μου το Oppo μπορώ να το κάνω. Από Samsung δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα... Αν ακολουθήσω τη διαδικασία που προτείνεις χάνεται η εγγύηση; Πηρα τηλεφωνο στη samsung και μου προτειναν να μην πειραξω τιποτα και να το παω στο σερβις ,γιατι αν παει κατι στραβα θα βγει εκτος εγγυησης. Θα το παω αυριο στο service στο Χαιδαρι και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 παιδια οσοι ειχατε προβλημα με τα 1080p το εχετε ακομα? γιατι και εγω ειχα παλια κατι "μικροσπασιματα" στην εικονα στα 1080p video στο youtube αλλα μετα τα τελευταια updates παιζουν ολα κομπλε. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Tελικα το πηγα στο Χαιδαρι. Μεσα σε ενα διωρο το πηρα πισω με αλλαγη κεντρικης πλακετας και αλλαγη καμερας (γιατι μου ειπαν πως βραχυκυκλωνε τα υπολοιπα :blink: ) Τωρα θα το ξανασεταρω και ελπιζω να πανε ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα παιδια, ήρθε η ωρα για αλλαγή κινητού μιας και το S4 mini μου δεν την παλεύει άλλο. Είμαι μεταξύ του A5 2016 και του S6 Edge (μιας και απο cosmote που εχω επιδοτηση δεν εχω και πολλες άλλες επιλογες). Δεν είμαι heavy user, με νοιαζει η μπαταρια να με βγαζει ανετα την μερα με wifi και 3G/4G (και να ψοφάει στο 5λεπτο αν ανοίξω gps! :lol:). Απο χρήση, παίζει πολύ τηλέφωνο, Social media, mail και άλλες ψιλοεφαρμογες. Καθόλου gaming και από κάμερα νορμάλ πραγματα. Από logαρισματα το Α5 πως πάει; το καλύπτουν τα 2 gb ραμ? Για το Α5 2017 ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει btw? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα παιδια, ήρθε η ωρα για αλλαγή κινητού μιας και το S4 mini μου δεν την παλεύει άλλο. Είμαι μεταξύ του A5 2016 και του S6 Edge (μιας και απο cosmote που εχω επιδοτηση δεν εχω και πολλες άλλες επιλογες). Δεν είμαι heavy user, με νοιαζει η μπαταρια να με βγαζει ανετα την μερα με wifi και 3G/4G (και να ψοφάει στο 5λεπτο αν ανοίξω gps! :lol:). Απο χρήση, παίζει πολύ τηλέφωνο, Social media, mail και άλλες ψιλοεφαρμογες. Καθόλου gaming και από κάμερα νορμάλ πραγματα. Από logαρισματα το Α5 πως πάει; το καλύπτουν τα 2 gb ραμ? Για το Α5 2017 ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει btw? Ευχαριστώ. 1)lag δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.τα 2gb τα διαχειριζεται τελεια. 2)η μπαταρια ειναι πολυ καλη.κραταει ανετα ολη τη μερα. 3)το a5 2017 λογικα θα κυκλοφορησει σε 2-3 μηνες. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgkaka Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα σας, άλλαξα συσκευή κι απο το Α5 πήρα το Α5 2016 όμως έχω μείνει απογοητευμένος σε μεγάλο βαθμό απ την μπροστινή κάμερα.... Σαφώς υποδεέστερη από το προηγούμενο Α5 κάτι που δεν περίμενα αφού στην ουσία περιμένεις απ την αναβάθμιση του μοντέλου και αναβάθμιση των ικανοτήτων του. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε περίπτωση που πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις γιατί αν δεν φτιάχνει τότε θεωρώ πως έκανα λάθος επιλογή σε σχέση με το παλιό Α5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλημερα.Επειδη περασα και απο απλο Α αν βλεπεις την καμερα χειροτερη απο το παλιο τοτε θελει service.Το Α5 2016 ειναι μιλια μπροστα απο το περσινο σε ολα.Μπαταρια,καμερα (ειδικα σε βραδυνες ληψεις,σταθεροποιηση κτλ),οθονη.Δεν υπαρχει απλα συγκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgkaka Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Και πως θα φτιαχτεί με το service το κινητό το εχω 2 μέρες.... Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση??? Αν το παω σε samsung service μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αφου έχεις αποδειξη αγορας πας για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Και πως θα φτιαχτεί με το service το κινητό το εχω 2 μέρες.... Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση??? Αν το παω σε samsung service μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα??? Πήγαινε το άμεσα στο επίσημο service για να εξακριβωθεί αν όντως μιλάμε για πρόβλημα και από εκεί και πέρα βλέπεις τι κάνεις ούτως ώστε σε περίπτωση προβλήματος να είσαι εντός του χρονικού ορίου για DOA και να επιστρέψεις τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλημερα.Επειδη περασα και απο απλο Α αν βλεπεις την καμερα χειροτερη απο το παλιο τοτε θελει service.Το Α5 2016 ειναι μιλια μπροστα απο το περσινο σε ολα.Μπαταρια,καμερα (ειδικα σε βραδυνες ληψεις,σταθεροποιηση κτλ),οθονη.Δεν υπαρχει απλα συγκριση... μηπως μιλας για την πισω? γιατι ο φιλος μιλαει για την μπροστα, και εσυ λες για βραδινες ληψεις και σταθεροποιηση... Γενικα η μπροστα ειναι μετρια. Μηπως ειναι ενεργο το εφε που σε "μακιγιαρει" και για αυτο μπερδευεται ο φιλος ομως? Μηπως απλα πρεπει να κλεισει το εφε αυτο να βγαζει πιο ρεαλιστικα αποτελεσματα? γιατι ειναι ενεργο by default. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Ξέρει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω τις ειδοποίησεις του Gmail να εμφανίζονται μόνο στην πάνω πάνω μπάρα της ώρας; Μόνο αυτό. Χωρίς ήχους κτλ στο android 6.0.1.. Edited November 16, 2016 by kapodistrias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Χαιρετω την παρεα!! ενδιαφερομαι για το samsung galaxy A5 2016,κι εκανα ενα τηλεφωνημα σε γνωστο καταστημα της Αθηνας για την επιβεβαιωση της διαθεσιμοτητας.. μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμο σε στοκ,αλλα μου ανεφεραν οτι η συγκεκριμενη παρτιδα που εχουν ειναι απο Ιταλια και μαλιστα κατασκευασμενα για την ΤΙΜ,κ συνεπως φερει καποιες εφαρμογες του εν λογω παροχου,που φυσικα δε θα δουλευουν στο δικο μου δικτυο,αλλα επισης θα εχει και ενα welcome logo της ΤΙΜ οταν θα ενεργοποιειται η συσκευη..τους ρωτησα βεβαια αν με επηρεαζει εμενα σε κατι,οσον αφορα τα updates η οτιδηποτε αλλο,και μου ειπαν οχι... θα ηθελα λοιπον κ τη γνωμη σας αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο branded κινητο..ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Χαιρετω την παρεα!! ενδιαφερομαι για το samsung galaxy A5 2016,κι εκανα ενα τηλεφωνημα σε γνωστο καταστημα της Αθηνας για την επιβεβαιωση της διαθεσιμοτητας.. μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμο σε στοκ,αλλα μου ανεφεραν οτι η συγκεκριμενη παρτιδα που εχουν ειναι απο Ιταλια και μαλιστα κατασκευασμενα για την ΤΙΜ,κ συνεπως φερει καποιες εφαρμογες του εν λογω παροχου,που φυσικα δε θα δουλευουν στο δικο μου δικτυο,αλλα επισης θα εχει και ενα welcome logo της ΤΙΜ οταν θα ενεργοποιειται η συσκευη..τους ρωτησα βεβαια αν με επηρεαζει εμενα σε κατι,οσον αφορα τα updates η οτιδηποτε αλλο,και μου ειπαν οχι... θα ηθελα λοιπον κ τη γνωμη σας αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο branded κινητο..ευχαριστω!! Με λίγο ψάξιμο μπορείς να αποφύγεις branded συσκευή εκτός αν το βρίσκεις τόσο φθηνά σε σχέση με unbranded…Από την στιγμή που μπορείς να την βρεις την συσκευή "καθαρή" γιατί να την πάρεις με άχρηστες εφαρμογές που ποιάνουν χώρο και καταναλώνουν και μνήμη άδικα;Να πώ ότι είναι και branded Ελλάδος πάει στα κομμάτια αλλά branded εξωτερικού δεν έχει νόημα! Προσωπικά το απέφυγα φίλε και το πήρα unbranded όπως και όλες μου τις συσκευές γενικά τα τελευταία χρόνια…. ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Με λίγο ψάξιμο μπορείς να αποφύγεις branded συσκευή εκτός αν το βρίσκεις τόσο φθηνά σε σχέση με unbranded…Από την στιγμή που μπορείς να την βρεις την συσκευή "καθαρή" γιατί να την πάρεις με άχρηστες εφαρμογές που ποιάνουν χώρο και καταναλώνουν και μνήμη άδικα;Να πώ ότι είναι και branded Ελλάδος πάει στα κομμάτια αλλά branded εξωτερικού δεν έχει νόημα! Προσωπικά το απέφυγα φίλε και το πήρα unbranded όπως και όλες μου τις συσκευές γενικά τα τελευταία χρόνια…. ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αληθεια ειναι οτι επειδη μενω Κυπρο,εδω το βρισκω 80 ευρω ακριβοτερο κ απο μια ερευνα που εκανα στα ελληνικα σκρουτζομαγαζα,το συγκεκριμενο ειναι το μονο που το στελνει εδω,γι'αυτο σκεφτομαι πολυ να το παρω κι αναρωτιεμαι αν θα εχω κανενα θεμα με τα updates..οσον αφορα τις εφαρμογες δε θα εχω τη δυνατοτητα να τις βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Η αληθεια ειναι οτι επειδη μενω Κυπρο,εδω το βρισκω 80 ευρω ακριβοτερο κ απο μια ερευνα που εκανα στα ελληνικα σκρουτζομαγαζα,το συγκεκριμενο ειναι το μονο που το στελνει εδω,γι'αυτο σκεφτομαι πολυ να το παρω κι αναρωτιεμαι αν θα εχω κανενα θεμα με τα updates..οσον αφορα τις εφαρμογες δε θα εχω τη δυνατοτητα να τις βγαλω? Ότι είναι να έρθει από update θα έρθει… δεν υπάρχει θέμα εκεί! Για τις εφαρμογές μόνο με root μπορείς να τις βγάλεις ή να τις αδρανοποιήσεις και να μην "φαίνονται" με διάφορες εναλλακτικές μεθόδους όπως το Package Disabler το οποίο το αγοράζεις αν θυμάμαι καλά… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ότι είναι να έρθει από update θα έρθει… δεν υπάρχει θέμα εκεί! Για τις εφαρμογές μόνο με root μπορείς να τις βγάλεις ή να τις αδρανοποιήσεις και να μην "φαίνονται" με διάφορες εναλλακτικές μεθόδους όπως το Package Disabler το οποίο το αγοράζεις αν θυμάμαι καλά… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλιστα..θα περιμενω μερικες μερες κι αν δεν βρω καποια καθαρη συσκευη τοτε ισως το αγορασω τελικα...σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μαλιστα..θα περιμενω μερικες μερες κι αν δεν βρω καποια καθαρη συσκευη τοτε ισως το αγορασω τελικα...σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Φίλε μου το φλασάρισμα άλλης rom κρατάει 10 λεπτά και γίνεται με 5 κλικ, πραγματικά δεν αξιζει να το σκέφτεται κανείς αυτό το θέμα πλέον. Ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τίποτα. Εγώ να το που πήρα S7 του πέρασα άλλη ρομ, απλά για να έχω πιο γρήγορα updates..κανένα θέμα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Φίλε μου το φλασάρισμα άλλης rom κρατάει 10 λεπτά και γίνεται με 5 κλικ, πραγματικά δεν αξιζει να το σκέφτεται κανείς αυτό το θέμα πλέον. Ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τίποτα. Εγώ να το που πήρα S7 του πέρασα άλλη ρομ, απλά για να έχω πιο γρήγορα updates..κανένα θέμα[/ Να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα αυτο με την αλλαγη ρομ,απλα δεν ημουν σιγουρος για το αν χανεται η εγγυηση..δηλαδη αν το αφησω ως εχει θα αργω να παρω αναβαθμισεις σε σχεση με αν ηταν καθαρο?ευχαριστω για τη βοηθεια..)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Φίλε μου το φλασάρισμα άλλης rom κρατάει 10 λεπτά και γίνεται με 5 κλικ, πραγματικά δεν αξιζει να το σκέφτεται κανείς αυτό το θέμα πλέον. Ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τίποτα. Εγώ να το που πήρα S7 του πέρασα άλλη ρομ, απλά για να έχω πιο γρήγορα updates..κανένα θέμα[/ Να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα αυτο με την αλλαγη ρομ,απλα δεν ημουν σιγουρος για το αν χανεται η εγγυηση..δηλαδη αν το αφησω ως εχει θα αργω να παρω αναβαθμισεις σε σχεση με αν ηταν καθαρο?ευχαριστω για τη βοηθεια..)) Συνήθως οι παροχοι αργούν να δώσουν αλλά έχουμε δει να δίνουν και πιο νωρίς από βασικές χώρες. Εγώ βάζω γερμανική που παίρνει νωρίς συνήθως. Αν όχι πρώτη, μέσα στις πρώτες 15 μέρες. Τωρα έχω αγγλική βέβαια,. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Συνήθως οι παροχοι αργούν να δώσουν αλλά έχουμε δει να δίνουν και πιο νωρίς από βασικές χώρες. Εγώ βάζω γερμανική που παίρνει νωρίς συνήθως. Αν όχι πρώτη, μέσα στις πρώτες 15 μέρες. Τωρα έχω αγγλική βέβαια,. Καλα κι αυτη που εχει το μοντελο που ειδα ιταλικη ειναι,οποτε ισως παιρνει νωρις..θα δειξει μεσα στις επομενες μερες αν το χτυπησω τελικα.. Νικο σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Εγώ πήρα πριν δύο εβδομάδες το Α5 της <del>TIM</del> WIND Italia. Δεν έχει κανένα logo, ούτε στο κινητό ούτε στο software. Έχει δύο εφαρμογές, η μια είναι της Samsung Italia που την απενεργοποιησα και η άλλη της [del]TIM[/del] WIND. Το περίεργο είναι ότι με άφησε και την έκανα απεγκατασταση. EDIT: έκανα λάθος, Το τηλέφωνο δεν είναι της TIM αλλά της WIND Italia. Edited November 17, 2016 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σε κινητό της VDF IT με άφησε και έσβησα τα πάντα εκτός από μια εφαρμογή της που λέγεται start. Την ρύθμισα από το μενού της να μην κάνει τίποτα και να μη με ειδοποιεί ποτέ και δεν την έχω "δει" ποτέ σε χρήση μπαταρίας, μνήμης κλπ Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εγώ πήρα πριν δύο εβδομάδες το Α5 της TIM Italia. Δεν έχει κανένα logo, ούτε στο κινητό ούτε στο software. Έχει δύο εφαρμογές, η μια είναι της Samsung Italia που την απενεργοποιησα και η άλλη της TIM. Το περίεργο είναι ότι με άφησε και την έκανα απεγκατασταση Σοβαρα?γιατι κι εμενα μου ειπαν οτι ειναι της ΤΙΜ Ιταλιας κι οτι θα φαινεται το λογοτυπο στην εκκινηση κ θα εχει κ καποιες εφαρμογες οι οποιες ομως δε θα δουλευουν σε μενα λογω αλλου παροχου..βρε λες? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κινητό της VDF IT με άφησε και έσβησα τα πάντα εκτός από μια εφαρμογή της που λέγεται start. Την ρύθμισα από το μενού της να μην κάνει τίποτα και να μη με ειδοποιεί ποτέ και δεν την έχω "δει" ποτέ σε χρήση μπαταρίας, μνήμης κλπ Στάλθηκε; Οποτε υπαρχει αρκετη μεγαλη πιθανοτητα να συμβει κ σε μενα το ιδιο αν το παρω τελικα.. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πήρα πριν δύο εβδομάδες το Α5 της TIM Italia. Δεν έχει κανένα logo, ούτε στο κινητό ούτε στο software. Έχει δύο εφαρμογές, η μια είναι της Samsung Italia που την απενεργοποιησα και η άλλη της TIM. Το περίεργο είναι ότι με άφησε και την έκανα απεγκατασταση Γενικα πως σου φαινεται σαν συσκευη?εισαι ευχαριστημενος?απο μπαταρια τι λεει?εχω διαβασει αρκετα θετικα βεβαια,αλλα παντα οσες περισσοτερες κριτικες,τοσο το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 καλημερα,Συγνωμη δεν καταλαβα οτι ο φιλος ποιο πανω αναφεροταν στην μπροστινη καμερα για selfies.Απο αυτη μην περιμενεις πολλα.Ακομη και στο S7 ειναι μετρια.Αν θελεις να βγαζεις selfies τις προκοπης κατεβασε απο την κυρια καμερα δωρεαν την αντιστοιχη εφαρμογη η οποια ειναι σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts