Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έκανα τη βλακεία και κατέβασα την 6 (την οποια δε θελω να βαλω)οπότε τώρα όλο πετάει μηνύματα για εγκατάσταση. Κοίταξα στα αρχεία μήπως βρω να τη σβήσω αλλά τζίφος. Καμία ιδέα ?

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε προηγούμενο post είχαμε αναφερθεί σε αυτό το θέμα κανένας δεν βρήκε λύση ?????

Πάντως αφού κατεβάσατε το αρχείο είναι αδύνατον να μην το βρίσκεται μην τρελαθούμε...

Κάπου είναι αποθηκευμένο. Τσεκάρατε στα αρχεία μου την επιλογή "προβολή κρυφών αρχείων"

Κοιτάξατε όλους τους φακέλους, τον φάκελο android και τους υποφακέλους του, καθώς αντίστοιχα και στην κάρτα sd?

Αν ναι τότε τι να πω, μένει μόνο επαναφορά εργοστασιακών, δεν ξανά κατεβάζουμε την αναβάθμιση και από επιλογή της αυτόματης λήψης!!!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε προηγούμενο post είχαμε αναφερθεί σε αυτό το θέμα κανένας δεν βρήκε λύση ?????

Πάντως αφού κατεβάσατε το αρχείο είναι αδύνατον να μην το βρίσκεται μην τρελαθούμε...

Κάπου είναι αποθηκευμένο. Τσεκάρατε στα αρχεία μου την επιλογή "προβολή κρυφών αρχείων"

Κοιτάξατε όλους τους φακέλους, τον φάκελο android και τους υποφακέλους του, καθώς αντίστοιχα και στην κάρτα sd?

Αν ναι τότε τι να πω, μένει μόνο επαναφορά εργοστασιακών, δεν ξανά κατεβάζουμε την αναβάθμιση και από επιλογή της αυτόματης λήψης!!!

Πουθενά δεν είναι. .έβγαλα και τη κάρτα sd αλλά τίποτα.

Έκανα τη δοκιμή και με ραδιόφωνο και με mp3 , εντάξει δούλεψε η κλήση που έγινε με το κινητό της γυναίκας μου.

Το Bluetooth δε το δοκίμασα.

Ποιο αντροιτ έχεις τώρα, έβαλες τηνέα 6 άρα; ;

Έχω το 5 δεν πέρασα την αναβάθμιση.

Κοίτα εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές ελληνικών σταθμών ραδιοφώνου. Πχ σήμερα αυτό που έγινε, ήταν ακούγοντας sfera ( :p ) Στο iPhone αν έπαιζε η εφαρμογή και είχα κλήση, η μουσικη έμπαινε σε παύση. Εδώ και τον Σφαίρα άκουγα και τον συνομιλητη μου!

:cool:

Κατέβασα χτες την 6. Όλο προβλήματα. Σποραδικές επανεκκινήσεις, δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου και ό,τι έχω στην SD και το κυριότερο δεν αναγνωρίζει το PC το κινητο!

Είχε κανένας τα ίδια προβλήματα?

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Εγω δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο. Απο τις καλυτερες αναβαισεις που εχω παρει σε κινητο...

Παιδιά, όταν περνάτε μεγάλες αναβαθμίσεις πάντα reset to factory settings το κινητό και στήσιμο από την αρχή.

Μόνο τότε στρώνει 100% καλά χωρίς προβλήματα.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Παίδες μια ερώτηση. Να πάρω καλύτερα αυτό (για έναν φιλο) σαν ποιο καινούργιο κινητό ή να ψάξω για s6? Η χρήση είναι κλήσεις,Facebook,Messenger,YouTube,κάνα παιχνίδι και φωτογραφίες με την παρέα.

Παίδες μια ερώτηση. Να πάρω καλύτερα αυτό (για έναν φιλο) σαν ποιο καινούργιο κινητό ή να ψάξω για s6? Η χρήση είναι κλήσεις,Facebook,Messenger,YouTube,κάνα παιχνίδι και φωτογραφίες με την παρέα.

Αυτό για τα λεφτά ότι καλύτερο, αλλιώς s7 αν τον ενδιαφέρει πιο πολύ η φωτογραφία !!!!

Edited by pasgr

Αυτό για τα λεφτά ότι καλύτερο, αλλιώς s7 αν τον ενδιαφέρει πιο πολύ η φωτογραφία !!!!

250-300€ θέλει να δώσει. Μόνο αυτά τα 2 μου ήρθαν στο μυαλό επειδή μόνο Samsung θέλει. Απλά σκέφτομαι περισσότερο αυτό επειδή είναι πιο φρέσκο. Κάμερα όχι δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Αν δεν κάνω λάθος το Α5 πρέπει να έχει και καλύτερη μπαταρία από του S6?!?!?!

Ναι σαφως καλύτερη μπαταρια απο το S6! Απο τα 2 αυτα να παρει το Α5 2016 άφοβα
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

250-300€ θέλει να δώσει. Μόνο αυτά τα 2 μου ήρθαν στο μυαλό επειδή μόνο Samsung θέλει. Απλά σκέφτομαι περισσότερο αυτό επειδή είναι πιο φρέσκο. Κάμερα όχι δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Αν δεν κάνω λάθος το Α5 πρέπει να έχει και καλύτερη μπαταρία από του S6?!?!?!

Ναι να το πάρεις άφοβα θα το κατά ευχαριστηθεί στα συν μπαταρία, οθόνη , κάμερα, ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλλημα και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Α5 και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό, όχι s6 έχει θέμα μπαταρίας την τρώει νεράκι και μετά από απαιτητική χρήση αν ζεσταθεί αρκετά βγάζει κάτι σαν κοκκινίλες στην οθόνη του!!!

παντως το s6 ειναι σαφως καλυτερο σε ολα...εκτος απο μπαταρια. Για μενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης, και ας ειναι πιο φρεσκο το Α5 6.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι να το πάρεις άφοβα θα το κατά ευχαριστηθεί στα συν μπαταρία, οθόνη , κάμερα, ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλλημα και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Α5 και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό, όχι s6 έχει θέμα μπαταρίας την τρώει νεράκι και μετά από απαιτητική χρήση αν ζεσταθεί αρκετά βγάζει κάτι σαν κοκκινίλες στην οθόνη του!!!

αυτα που λες τα εχεις δει? εγω σε οσα s6 εχω δει δεν τα εχω δει. Μονο η μπαταρια ειχε θεμα περισυ, μετα το καλοκαιρινο update του Αυγουστου 2015 εστρωσε αρκετα, και τωρα με ανδροιδ 6 παει ακομα καλυτερα. Δεν ειναι τερας αλλα βγαζει μερα ανετα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν ηταν στην ιδια τιμη ΟΚ. Αλλα +100 δεν αξιζει το S6 σε συγκριση με το Α5.

Αν ηταν στην ιδια τιμη ΟΚ. Αλλα +100 δεν αξιζει το S6 σε συγκριση με το Α5.

σιγουρα ειναι μεγαλη η διαφορα, αλλα η καμερα ειναι κατωτερη του Α5, εκτος αν εδωσε στην 6αρα Μ ρυθμισεις, καθως σε σουρουπο ή βραδυ δε μου αρεσε το αποτελεσμα.

Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα η συσκευη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Από άποψη κάμερας δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Έτσι και αλλιώς Auto τραβάει και ας έχει θόρυβο δεν τον ενοχλεί. Απλά θέλει τώρα ένα καλύτερο από το Μ7 που του είχα δώσει πέρσι και κατέληξα σε αυτά τα δύο. Αν βρεθεί s6 στα 300 σε άριστη κατάσταση καλώς,αλλιώς θα πάω για το Α5. Την δουλειά του θα την κάνει άνετα και με τα δύο.

(Η μπαταρία στο s6 έχει στρώσει πολύ πλέον)

Από άποψη κάμερας δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Έτσι και αλλιώς Auto τραβάει και ας έχει θόρυβο δεν τον ενοχλεί. Απλά θέλει τώρα ένα καλύτερο από το Μ7 που του είχα δώσει πέρσι και κατέληξα σε αυτά τα δύο. Αν βρεθεί s6 στα 300 σε άριστη κατάσταση καλώς,αλλιώς θα πάω για το Α5. Την δουλειά του θα την κάνει άνετα και με τα δύο.

(Η μπαταρία στο s6 έχει στρώσει πολύ πλέον)

Οπότε έχεις κατασταλάξει μάλλον περιττή η άποψή μας!!!!

εδω και δυο μερες αρχισε να μην μου αποθηκευει τις ρυθμισεις σε καποια παιχνιδια.π.χ. στο True Skate καθε φορα που μπαινω μου βγαζει να παιξω το tutorial...τι μπορει να φταιει?
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Αν το J7 εκανε 180 ναι. Αλλα με 20-30 παραπανω αξιζει να παρεις το Α5.

Παιδιά εμένα μου ήρθε στο α5 2016 η αναβάθμιση για marshmallow.να την κάνω είναι καλή ή έχει προβλήματα?

Παιδιά εμένα μου ήρθε στο α5 2016 η αναβάθμιση για marshmallow.να την κάνω είναι καλή ή έχει προβλήματα?

Μια από τα ίδια, περισσότερη μπερδεψούρα και σπαστικό δακτυλικό, αν έχεις συνηθίσει την lollipop μείνε εκεί δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω.... (γνώμη μου πάντα)

Καλύτερα δες από μόνος σου από κάποιον γνωστός σου και κρίνε ιδίοις όμμασι !!!!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά Α5 16 η J7 16;;;

A5 16

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_(2016)-7870.php και κάνε μια σύγκριση ....

αν σου είναι και εύκολο επιδίωξε να τα δεις από κοντά και δούλεψε τα για πιο σωστή απόφαση ....

Σημερα μου κολλησε 2 φορες το κινητο στον dialer τη στιγμη που πηγαινα να τερματισω κληση και χρειαστηκε επανεκκινηση για να ξεκολησει. Εχει τυχει σε καποιον αυτο; Εκανα ενα wipe cache καλου κακου.

Δυστυχώς έγινε και 3η φορά και έκανα επαναφορά εργοστασιακων...

Δυστυχώς έγινε και 3η φορά και έκανα επαναφορά εργοστασιακων...

Εχεις τη mars εσυ ετσι ??

Ναι. Μετα το ρεσετ ειμαι ΟΚ προς το παρων.

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)