GMF80 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τετοιες εφαρμογες ειναι εντελως αχρηστες. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημερα σε ολους...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και ελπιζω να μην κανω κατι λαθος. Κατοχος του Α5 κι εγω εδω και μερικες μερες και μπορω να πω οτι εχει πανεμορφη κατασκευη και ικανοποιητικη μπαταρια. Μονο παραπονο το κυρτο γυαλι που δεν επιτρεπει στην ζελατινα η γυαλι προστασιας να πατησει σωστα. Επισης δεν μπορουσα να εγκαταστησω με τιποτα την TWRP σε Lolipop 5.1 και οπως ειδα σε προηγουμενα ποστ ειχαν και αλλοι το ιδιο θεμα. Με μια καινουργια εκδοση που ανεβασαν προχτες στο XDA το θεμα λυθηκε. Να τονισω ομως οτι η νεα εκδοση του TWRP που ανεβασαν λεει οτο προοριζεται για MM και οχι Lollipop. Σε εμενα παντως δουλευει μια χαρα σε LL 5.1. Επιζω να βοηθησει οσους εψαχναν λυση στο θεμα...:D Για πόσταρε ιστοσελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Με αργη φορτιση η μπαταρια ειναι μυθικη! Με ενα παλιο φορτιστη 0.75 το αφηνω τη νυχτα να φορτισει. Με 2 ωρες και 50 λεπτα οθονης ειμαι στο 75%!!! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 5, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω τη συσκευη καθως με καλυπτει για αυτο που τη θελω.εχω ομως μια απορια.επειδη κανω πολλες τραπεζικες συναλλαγες ηλεκτρονικα, εχει δοκιμασει κανεις το δαχτυλικο αποτυπωμα με την εφαρμογη της τραπεζας πειραιως; δουλευει; γιατι διαβασα οτι απαιτειται marshmellow 6 και απο οτι διαβαζω το κινητο εχει lollypop. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω τη συσκευη καθως με καλυπτει για αυτο που τη θελω.εχω ομως μια απορια.επειδη κανω πολλες τραπεζικες συναλλαγες ηλεκτρονικα, εχει δοκιμασει κανεις το δαχτυλικο αποτυπωμα με την εφαρμογη της τραπεζας πειραιως; δουλευει; γιατι διαβασα οτι απαιτειται marshmellow 6 και απο οτι διαβαζω το κινητο εχει lollypop. Στο δικό μου με lollypop ούτε καν αναγνωρίζει οτι έχει δαχτυλικο αποτυπωμα (και λέω “ούτε καν” για στο sony Ζ5 που είχα το αναγνώριζε σαν επιλογή, αλλά δεν μου το ενεργοποιούσε) Edited August 5, 2016 by fostirop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Η Marshmallow βγαινει με το σταγονομετρο για αυτο το μοντελο. Οι πρωτες χωρες πηραν τελη Ιουνιου... Για να παρουν ολες μαλλον θα παει Οκτωβρης... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω τη συσκευη καθως με καλυπτει για αυτο που τη θελω.εχω ομως μια απορια.επειδη κανω πολλες τραπεζικες συναλλαγες ηλεκτρονικα, εχει δοκιμασει κανεις το δαχτυλικο αποτυπωμα με την εφαρμογη της τραπεζας πειραιως; δουλευει; γιατι διαβασα οτι απαιτειται marshmellow 6 και απο οτι διαβαζω το κινητο εχει lollypop. Σε μένα με marshmellow 6 μέσα στο app της τράπεζας Πειραιώς, ενώ υπάρχει η επιλογή για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν γίνεται να το ενεργοποιήσω. Μπαίνω και κάνω συναλλαγές με μόνο QUICK PIN. Κατά τ΄άλλα το δακτυλικό αποτύπωμα στη συσκευή για τις υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε μένα με marshmellow 6 μέσα στο app της τράπεζας Πειραιώς, ενώ υπάρχει η επιλογή για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν γίνεται να το ενεργοποιήσω. Μπαίνω και κάνω συναλλαγές με μόνο QUICK PIN. Κατά τ΄άλλα το δακτυλικό αποτύπωμα στη συσκευή για τις υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύει μια χαρά. Έχω παρατηρήσει οτι δεν παίζει και με pay pal στην lollypop :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έχω παρατηρήσει οτι δεν παίζει και με pay pal στην lollypop :confused: έχεις δίκιο, ούτε με marhmellow μου αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα στην paypal.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 ΣΉΜΕΡΑ το ππήρα και εγώ προερχόμενος από sony z3.οι πρώτες εντυπώσεις καλές θα έλεγ . Notification led έχει ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Οχι δεν εχει λεντακι. Μπορεις να βαλεις το πολυ καλο no led για ειδοποιησεις. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Οχι δεν εχει λεντακι. Μπορεις να βαλεις το πολυ καλο no led για ειδοποιησεις. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφαρμογή είναι αυτή που γράφεις no Led? Τι κάνει αυτό? Εγώ βρήκα στις ρυθμίσεις του κινητού μια ρύθμιση, που οταν έχεις αναπάντητη η μήνυμα και σηκώσεις το κινητό με το χέρι, καταλαβαίνεις δόνηση. Εφαρμογή εννοείς, ,,μολις τις είδα και έχει αρκετές. . Ποια από όλες είναι η καλύτερη? Edited August 9, 2016 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Εφαρμογή είναι αυτή που γράφεις no Led? Τι κάνει αυτό? Εγώ βρήκα στις ρυθμίσεις του κινητού μια ρύθμιση, που οταν έχεις αναπάντητη η μήνυμα και σηκώσεις το κινητό με το χέρι, καταλαβαίνεις δόνηση. Εφαρμογή εννοείς, ,,μολις τις είδα και έχει αρκετές. . Ποια από όλες είναι η καλύτερη? no led όπως έγραψε παραπάνω και ο GMF80 ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα σε ολους...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και ελπιζω να μην κανω κατι λαθος. Κατοχος του Α5 κι εγω εδω και μερικες μερες και μπορω να πω οτι εχει πανεμορφη κατασκευη και ικανοποιητικη μπαταρια. Μονο παραπονο το κυρτο γυαλι που δεν επιτρεπει στην ζελατινα η γυαλι προστασιας να πατησει σωστα. Επισης δεν μπορουσα να εγκαταστησω με τιποτα την TWRP σε Lolipop 5.1 και οπως ειδα σε προηγουμενα ποστ ειχαν και αλλοι το ιδιο θεμα. Με μια καινουργια εκδοση που ανεβασαν προχτες στο XDA το θεμα λυθηκε. Να τονισω ομως οτι η νεα εκδοση του TWRP που ανεβασαν λεει οτο προοριζεται για MM και οχι Lollipop. Σε εμενα παντως δουλευει μια χαρα σε LL 5.1. Επιζω να βοηθησει οσους εψαχναν λυση στο θεμα...:D μπορείς να ποσταρεις την σχετική ιστοσελίδα παρακαλώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το link στο XDA για TWRP που ζητησε καποιος φιλος πιο πανω http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/general/twrp-3-0-0-0-galaxy-a52016-sm-a510f-t3313781 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzastin007 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς επειδή το τηλέφωνό μας δεν έχει Notification Led με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να καταλαβαινουμε, όταν έρχετε μήνυμα είτε στο viber είτε γενικά στα μηνύματα..? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς επειδή το τηλέφωνό μας δεν έχει Notification Led με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να καταλαβαινουμε, όταν έρχετε μήνυμα είτε στο viber είτε γενικά στα μηνύματα..? Ευχαριστώ Δες μια σελίδα πίσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIS29 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Το παρέλαβε η γυναίκα και σε πρώτη φάση μια χαρά κινητό απλά γλιστράει πολύ το πίσω μέρος και επειδή δεν βλέπω τα την γλιτώνει την τούμπα.. Καμιά καλή πρόταση για οικονομική θήκη; Edited August 11, 2016 by PERIS29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Θήκη σιλικόνης, και προστασία και καλύτερο πιάσιμο της συσκευής. Χαλάει την ομορφιά της αλλά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ρε παιδια μια ερώτηση. Κολις αφησα το iphone και ηρθα στηβ εν λογο συσκευη ! Η απορια μου ειναι γιατι δεν μπορω να ανεβασω στο φεισμπουκ βιντεο σε αναλυση hd και τα ανσβαζει ολα χαλια ? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ρε παιδια μια ερώτηση. Κολις αφησα το iphone και ηρθα στηβ εν λογο συσκευη ! Η απορια μου ειναι γιατι δεν μπορω να ανεβασω στο φεισμπουκ βιντεο σε αναλυση hd και τα ανσβαζει ολα χαλια ? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην ίδια απορία έχω και εγώ με άλλες 5 συσκευές και δεν ξέρω τι φταιει ενώ επιλέγω ανέβασμα HD Στις φώτο που έχει επιλογή. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Απλα τραγικο ! Τι να πω Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουτε ειδοποιηση led ;; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Σε μένα με marshmellow 6 μέσα στο app της τράπεζας Πειραιώς, ενώ υπάρχει η επιλογή για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν γίνεται να το ενεργοποιήσω. Μπαίνω και κάνω συναλλαγές με μόνο QUICK PIN. Κατά τ΄άλλα το δακτυλικό αποτύπωμα στη συσκευή για τις υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύει μια χαρά. Kαλημερα. Αν επιτρεπαι πια rom με marshmellow εχεις φιλε? Γιατι απ'οτι βλεπω στο Samobile μονο η rom της Vodafone [απο Ελληνικες εννοω] εχει παρει ΜΜ...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Kαλημερα. Αν επιτρεπαι πια rom με marshmellow εχεις φιλε? Γιατι απ'οτι βλεπω στο Samobile μονο η rom της Vodafone [απο Ελληνικες εννοω] εχει παρει ΜΜ...:happy: Καλησπέρα, εγώ έχω περάσει την Ιταλική :happy: και όλα μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα, εγώ έχω περάσει την Ιταλική :happy: και όλα μια χαρά!! Οκ. Ευχαριστω πολυ φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Kαλημερα. Αν επιτρεπαι πια rom με marshmellow εχεις φιλε? Γιατι απ'οτι βλεπω στο Samobile μονο η rom της Vodafone [απο Ελληνικες εννοω] εχει παρει ΜΜ...:happy: και γω Ιταλική..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts