lek88 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Παιδιά πως κάνω μεταφορά μιας φώτο από ένα άλμπουμ στο αλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλημερα παιδια.προσεχτε το τζαμακι γιατί αν γδαρθει η σπασει 90 ευρω θελει η σμαρτεκ για αλλαγη.αλλαγη ολο με το περιβλημα.Αφου δεν επηρεάζει τις φωτο να κατσει με τις γρατζουνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παιδιά πως κάνω μεταφορά μιας φώτο από ένα άλμπουμ στο αλλο;;; Καλημέρα φίλε.Από την «Συλλογή» μπαίνεις μέσα στο άλμπουμ που θες, επιλέγεις πατημένα την photo που θες μέχρι να φανεί ότι είναι τικαρισμένη και μετά πάνω δεξιά επιλέγεις «ΠΕΡΙΣ.» και από εκεί «Αντιγραφή σε άλμπουμ» ή «Μετακίνηση σε άλμπουμ» ;) Edit:Ουπς!:X Να το διορθώσω τότε...Καλημέρα φίλη! :p Edited November 10, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλημέρα φίλε.Από την «Συλλογή» μπαίνεις μέσα στο άλμπουμ που θες, επιλέγεις πατημένα την photo που θες μέχρι να φανεί ότι είναι τικαρισμένη και μετά πάνω δεξιά επιλέγεις «ΠΕΡΙΣ.» και από εκεί «Αντιγραφή σε άλμπουμ» ή «Μετακίνηση σε άλμπουμ» ;) Εντελώς στραβή..... Σ'ευχαριστω!!!! :D Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα παιδια.Λετε στην επομενη αναβαθμιση να μπει.και σε εμας το always on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα παιδια.Λετε στην επομενη αναβαθμιση να μπει.και σε εμας το always on? Δυσκολα μιας και το πρωθουν σαν feature στις high end συσκευες. Υπαρχουν παντως εφαρμογες στο play store αν θελεις. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μου ήρθε προχθές αναβάθμιση γύρω στα 139mb και το κινητό το νιώθω πλέον ένα δύο κλικ πιο "βαρύ". VDF IT η συσκευή. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Υπάρχει κάποιο toggle για notification bar που να μπορείς να επιλέξεις network mode , χωρίς να χρειάζεται καθε φορά να το κάνεις από της ρυθμίσεις. Δεν ψάχνω widget αλλά toggle , όπως πχ το ( mobile data) η wifi για το notification bar Sent from my SM-A510F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Υπάρχει κάποιο toggle για notification bar που να μπορείς να επιλέξεις network mode , χωρίς να χρειάζεται καθε φορά να το κάνεις από της ρυθμίσεις. Δεν ψάχνω widget αλλά toggle , όπως πχ το ( mobile data) η wifi για το notification bar Sent from my SM-A510F using Tapatalk Σωστή η σκέψη, τα Sony το έχουν πάνω στη μπάρα.. Βολεύει πολύ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Kαλησπερα κι απο μενα. Εχει το Α5 (2016) η γυναικα μου απο τον Σεπτεμβριο. Απο χθες δε μπορει να ενεργοποιησει το wifi. Οταν προσπαθει να το ενεργοποιησει, γραφει Γινεται ενεργοποιηση... και κολλαει εκει. Η επιλογη απο τις ρυθμισεις του wifi δεν μπορει να αλλαξει. Οτι κι αν κανεις παραμενει επιλεγμενο το Ανενεργο. Εκανα restart, τιποτα. Εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις , παλι τιποτα. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή παμε για service; Ποιο service center της samsung να επιλεξω για καλυτερη εξυπηρετηση, γιατι δεν υπαρχει αλλο κινητο και επειγει λιγο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Το ρουτερ το ελεγξες; καντου μια επανεκκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Kαλησπερα κι απο μενα. Εχει το Α5 (2016) η γυναικα μου απο τον Σεπτεμβριο. Απο χθες δε μπορει να ενεργοποιησει το wifi. Οταν προσπαθει να το ενεργοποιησει, γραφει Γινεται ενεργοποιηση... και κολλαει εκει. Η επιλογη απο τις ρυθμισεις του wifi δεν μπορει να αλλαξει. Οτι κι αν κανεις παραμενει επιλεγμενο το Ανενεργο. Εκανα restart, τιποτα. Εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις , παλι τιποτα. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή παμε για service; Ποιο service center της samsung να επιλεξω για καλυτερη εξυπηρετηση, γιατι δεν υπαρχει αλλο κινητο και επειγει λιγο ; Κανονικά ότι πρόβλημα είχε Έπρεπε να είχε φτιάξει αφού το γυρισατε εργοστασιακες ρυθμίσεις!! Κάνε μια επανεκκίνηση και το ρουτερ όπως σου είπε και το παιδί πιο πριν και αν πάλι δεν δεις να φτιάχνει στείλε το στο σέρβις. Από άλλες συσκευές η υπολογιστή έχετε κανονικά ίντερνετ;; λέω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το ρουτερ και δεν φταίει το κινητό που δεν συνδέεται. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Oχι, το ρουτερ είναι εντάξει. Όλες οι συσκευές μου συνδέονται κανονικά. Δεν βλεπει ετσι κι αλλιώς δίκτυα, αφου δεν ενεργοποιείται το WiFi. Όταν παταω για να ενεργοποιηθεί, η "κεραία" (σήμα του WiFi) δεν γίνεται μπλε που σημαίνει πως ενεργοποιήθηκε, αλλά έχει ένα πολύ αχνό μπλε χρώμα. Μάλλον για hardware το βλέπω. Τι να πω; 3 μηνών συσκευή και με ελάχιστη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Υπάρχει πιθανότητα να έχει κρασάρει τμήμα της ρομ. Αν θέλεις να δοκιμάσεις επανεγκατάσταση της ρομ το κάνεις (αν έχει πρόβλημα σε hardware δε θα δουλέψει και πάλι), διαφορετικά το πας σε service. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Είναι άπαιχτο το κινητό πάντως, είμαι με 20% και μου έχει δώσει οθόνη 7 ώρες και 5 λεπτά!!! Δεν παίζεται. με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Βρε παιδια ηθελα να κανω δωρο ενα smartphone στον πατερα μου που εχει ενα απλο νοκια και δεν βλεπει καλα την μικρη οθονη, τα μικρα πληκτρα και δυσκολευεται στις επαφες κλπ. Για χρηση εντελως απλη καταλαβαινετε. Σκεφτομουν το A5 2016 λογω της καλης φωτεινης οθονης και της καλης μπαταριας. Ομως σε καποια σχολια στο σκρουτζ διαβαζα για υπερθερμανση κατα τη χρηση και φορτιση, κολληματα ή βλαβες μετα απο μηνες, ακομα και για προβληματικη cpu που φοραει το συγκεκριμενο. Βεβαια ολα τα παραπανω σε μια μικρη μεριδα χρηστων και δεν ξερω αν ηταν αστοχιες υλικου ή υπερεβαλλαν εαυτον. Και και το προοριζω για ηλικιωμενο το πρωτο που με ενδιαφερει ειναι η σωστη απροσκοπτη χρηση του χωρις κολληματα και βλαβες. Αλλιως θα μου φορτωθει στο σβερκο να του φτιαχνω τυχον κολληματα κλπ ή θα το πεταξει σε κανενα συρταρι. Στην αρχη σκεφτομουν για καποιο xiaomi redmi, αλλα ελεγα να το αποφυγω. Θα πρεπει να αλλαξω rom να ψαχτω να ειναι ολα ελληνικα κλπ. Μιλαμε παντα για κινητο 5-5,2" ιντσες και να δουλευει απροσκοπτα στα χερια ενος αρχαριου. Για να πω την αληθεια περαν αυτων, με προβληματησε και το γεγονος που αναφερατε πως η οθονη ειναι υπερευεσθητη και πατιεται με το παραμικρο. Με φοβιζει αυτο στα δικα του χερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Φίλε μου αν πάρεις κινέζικο θα έχεις θέματα.. Και ο λόγος είναι γιατί δεν έχουν λύσει θέματα λογισμικού. Πχ lenovo..έχω βαρεθεί να βλέπω προβλήματα από αναβαθμίσεις κτλ, από σοβαρά μέχρι αλλά μικρά αλλά υπάρχουν σε όλους τους Κινέζους. Στο Α5 ο πατέρας σου δε θα έχει θέμα εκτός αν λιώνει εφαρμογές όπως fb.. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι αυτά που διαβάζουμε δεν αφορούν όλους μας.. Πχ αυτό σίγουρα δε σε αφορά. Τώρα στα της ουσίας. Εμένα ο πατέρας μου έχει email, viber, whatsapp, 3 ώρες κλήσεις τη μέρα τουλάχιστον και δεν κλείνει ποτέ 4g, bt, WiFi. Ούτε τη συσκευή.. Τον βγάζει 2 με 3 ημέρες και δεν έχει κανένα θέμα.. Όλα τα updates OTA και το μόνο που του έχω αλλάξει είναι ο φορτιστής γιατί δε θέλω γρήγορη φόρτιση. θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη συντήρηση μπαταρίας για να βγάλει 2 χρόνια χωρίς πολλές απώλειες.. Πριν είχε Ζ1c και τον έβγαλε άριστα μέχρι που τα εφτυσε η μπαταρία... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Φίλε μου αν πάρεις κινέζικο θα έχεις θέματα.. Και ο λόγος είναι γιατί δεν έχουν λύσει θέματα λογισμικού. Πχ lenovo..έχω βαρεθεί να βλέπω προβλήματα από αναβαθμίσεις κτλ, από σοβαρά μέχρι αλλά μικρά αλλά υπάρχουν σε όλους τους Κινέζους. Στο Α5 ο πατέρας σου δε θα έχει θέμα εκτός αν λιώνει εφαρμογές όπως fb.. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι αυτά που διαβάζουμε δεν αφορούν όλους μας.. Πχ αυτό σίγουρα δε σε αφορά. Τώρα στα της ουσίας. Εμένα ο πατέρας μου έχει email, viber, whatsapp, 3 ώρες κλήσεις τη μέρα τουλάχιστον και δεν κλείνει ποτέ 4g, bt, WiFi. Ούτε τη συσκευή.. Τον βγάζει 2 με 3 ημέρες και δεν έχει κανένα θέμα.. Όλα τα updates OTA και το μόνο που του έχω αλλάξει είναι ο φορτιστής γιατί δε θέλω γρήγορη φόρτιση. θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη συντήρηση μπαταρίας για να βγάλει 2 χρόνια χωρίς πολλές απώλειες.. Πριν είχε Ζ1c και τον έβγαλε άριστα μέχρι που τα εφτυσε η μπαταρία... Οχι χρηση ιντερνετ και εφαρμογων δεν θα κανει καθολου. Τοτε γιατι smartphone θα μου πειτε. Για να του εχω παντα συχρονισμενες επαφες που χρειαζεται. Και για να μπορει να βλεπει ευκολα πολλαπλους ατιθμους σε καθε επαφη κλπ Για να του εχω ανοιχτο κατα περιστασεις τα data και το gps, ωστε οταν βγαινει εξω και χρειαστει να δω που ειναι αν δεν απαντα, να μπορω να εντοπισω το κινητο απο το find my phone της google. Και φυσικα την απλη χρηση ως κινητου με καλη αυτονομια, μικροφωνο, δυνατο ακουστικο (Κλησεις και αναγνωση sms, ουτε καν αποστολη sms) Το μονο που με ενδιαφερει λοιπον ειναι μια φωτεινη οθονη στον ηλιο να τη βλεπει στις κλησεις, μια σχετικα καλη αυτονομια και προπαντως οχι μυστηρια κολληματα, κλεισιματα κλπ και μενει ευκολα χωρις τηλεφωνο και με φωναζει με το παραμικρο. Μια απαντηση και για την ευαισθητη οθονη θα ηθελα που αναφερατε πως πατιεται ευκολα, κανει ευκολα την κληση σε αναμονη κατα λαθος κλπ οπου αυτα θα ειναι μειον για εναν αρχαριο σαν αυτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Τότε πάρε το.. Αν πατιεται εύκολα βάλε ένα tempered και θα μειωθεί λίγο η ευαισθησία. Νομίζω ότι είναι ιδανικό το κινητό αν δεν πας σε wp.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Για μενα οτι καλύτερο all around κινητο σαμμυ για το 2016.και με εξαιρετικη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Υπάρχει πιθανότητα να έχει κρασάρει τμήμα της ρομ. Αν θέλεις να δοκιμάσεις επανεγκατάσταση της ρομ το κάνεις (αν έχει πρόβλημα σε hardware δε θα δουλέψει και πάλι), διαφορετικά το πας σε service. Ευχαριστώ πολύ. Η διαδικασία είναι απλή; πχ κατεβάζω τη rom, την περνάω στον αποθηκευτικό χώρο ,μπαίνω στο recovery και ζητάω να bootαρει με τη νέα rom; Στο δικό μου το Oppo μπορώ να το κάνω. Από Samsung δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα... Αν ακολουθήσω τη διαδικασία που προτείνεις χάνεται η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 τελικα οντως σε αναλυση 1080p60 στο youtube παγωνει η εικονα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Οχι χρηση ιντερνετ και εφαρμογων δεν θα κανει καθολου. Τοτε γιατι smartphone θα μου πειτε. Για να του εχω παντα συχρονισμενες επαφες που χρειαζεται. Και για να μπορει να βλεπει ευκολα πολλαπλους ατιθμους σε καθε επαφη κλπ Για να του εχω ανοιχτο κατα περιστασεις τα data και το gps, ωστε οταν βγαινει εξω και χρειαστει να δω που ειναι αν δεν απαντα, να μπορω να εντοπισω το κινητο απο το find my phone της google. Και φυσικα την απλη χρηση ως κινητου με καλη αυτονομια, μικροφωνο, δυνατο ακουστικο (Κλησεις και αναγνωση sms, ουτε καν αποστολη sms) Το μονο που με ενδιαφερει λοιπον ειναι μια φωτεινη οθονη στον ηλιο να τη βλεπει στις κλησεις, μια σχετικα καλη αυτονομια και προπαντως οχι μυστηρια κολληματα, κλεισιματα κλπ και μενει ευκολα χωρις τηλεφωνο και με φωναζει με το παραμικρο. Μια απαντηση και για την ευαισθητη οθονη θα ηθελα που αναφερατε πως πατιεται ευκολα, κανει ευκολα την κληση σε αναμονη κατα λαθος κλπ οπου αυτα θα ειναι μειον για εναν αρχαριο σαν αυτον. Δες και το j7. Είναι στην ίδια τιμή με λιγο μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση. Έχει και μεγαλύτερη μπαταρία. Edited November 13, 2016 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ειχα το J7.καλο αλλα κατωτερη καμερα και λειπει και ο αυτοματος φωτισμος που ειναι ακρως σπαστικο στην J σειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος να έχει ασύρματη φορτηση το κιν;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts