Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι όντως στην οθόνη χάνει λίγο αλλά σκέψου ότι άμα θες δεν βάζεις tempered glass που φαίνεται άσχημα στο πλάι και έχεις προστασία του τηλεφώνου
Xiaomi Redmi Note 7

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω δεν εχω τπτ στην οθονη. Το εχω 6 μηνες και εχει παρει 2 τουμπες η μια σε ασφαλτο. Η οθονη δεν εχει το παραμικρο σημαδακι. Με μια καλη θηκη ειναι αρκετη πιστευω.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη σκεφτομαι να το παρω, η καμερα εχει manual ρυθμισεις για ταχ.κλειστρου iso κλπ οπως του G5 ?

Ναι έχει manual ρυθμίσεις, όπως ρυθμίσεις για το ISO, ισορροπία λευκού, ισορροπία έκθεσης , λειτουργίες μέτρησης (εστίαση στο κέντρο, matrix, σημείο) κ.λ.π.

δεν έχω δει όμως κάπου για ταχ. κλειστρου.

Γενικότερα έχει αξιόλογη κάμερα το βοηθάει πολύ και το OIS.

Edited by pasgr

Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή κάμερας που κάνει όλα όσα ζητάς. Iso, ισορροπία λευκού και άλλα. Είχε πολλές ρυθμίσεις manual. Δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν αλλά πιστεύω πως θα σε καλύψει κάτι τέτοιο αν δεν δεν σε καλύψει η στοκ κάμερα. Αν θυμηθώ ποια ήταν θα κάνω Edit σε αυτό το σχόλιο να σου πω.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή κάμερας που κάνει όλα όσα ζητάς. Iso, ισορροπία λευκού και άλλα. Είχε πολλές ρυθμίσεις manual. Δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν αλλά πιστεύω πως θα σε καλύψει κάτι τέτοιο αν δεν δεν σε καλύψει η στοκ κάμερα. Αν θυμηθώ ποια ήταν θα κάνω Edit σε αυτό το σχόλιο να σου πω.

Camera FV-5 και Α Better Camera Unlocked, είναι 2 από τις καλύτερες εφαρμογές για περισσότερα πράγματα πέραν της μαμάς εφαρμογής. Κάνουν παπάδες ....

Ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις με βοηθησαν, μαλλον θα το παρω σε λιγες μερες αφου και η τιμη του ειναι καλη γιαυτα που προσφερει.

Ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις με βοηθησαν, μαλλον θα το παρω σε λιγες μερες αφου και η τιμη του ειναι καλη γιαυτα που προσφερει.

Και η τιμή του είναι καλή αλλά η μπαταρία του ακόμα καλύτερη!! Με έχει εντυπωσιάσει η αυτονομία του. Και φορτίζει και πολύ γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό να μη φεύγει η μπαταρία νεράκι από ένα Smartphone. Ήμουν με το lg g4 τόσο καιρό και όταν έβγαινα έξω φοβόμουν μη μείνω από μπαταρία γιατί έφευγε με το παραμικρό. Τουλάχιστον τώρα έφυγε αυτό το άγχος με το Α5 :D

Edited by lek88

Την είχα τη συσκευή, manual shutter speed ΔΕΝ έχει, ούτε με τη στοκ κάμερα ούτε με εφαρμογές τρίτων.

Την είχα τη συσκευή, manual shutter speed ΔΕΝ έχει, ούτε με τη στοκ κάμερα ούτε με εφαρμογές τρίτων.

Με εφαρμογες τρίτων ενώ φαίνεται ότι έχει , δεν λειτουργεί σωστά..όποτε ναι αν θες τέτοιες λειτουργίες πας προς G5..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αληθευει οτι δεν εχει OTG ?

Εννοείς αν διαβάζει φλασάκια?

Εγώ πάντως έχω συνδέσει φλασάκι και λειτουργεί άψογα, αν αυτό εννοείς!!

Ναι αυτο, να συνδεω φλασακι απευθειας στο κινητο με ανταπτορακι - Ευχαριστω.

Ναι δουλεύει και εγώ με ανταπτοράκι το συνδέω απευθείας στο κινητό και το διαβάζει κανονικότατα!!!

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_2017_leaks_in_renders_video-news-21314.php

Και η επομενη εκδοση φαινεται δυνατη!

Edited by GMF80

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_2017_leaks_in_renders_video-news-21314.php

Και η επομενη εκδοση φαινεται δυνατη!

το κακο ειναι μονο το οτι η τιμη θα ξεκινησει πανω απο τα 400 ευρω οπως και του 2016 ( ξεκινησε απο 439 ευρω ), και μεχρι να πεσει θα περασει καιρος.

Το πηρα Απριλη στα 310. Καπου εκει θα εχει και τον Απριλη του 2017 το νεο μοντελο. 430 αν ξεκινησει θα εχει πανω κατω τα ιδια με το S7.

Edited by GMF80

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σύντομα, διάβασα ότι γενικά οι οθόνες AMOLED παρουσιάζουν flickering σε χαμηλή φωτεινότητα, και κάπου είδα ότι το φαινόμενο είναι πιο έντονο στο εν λόγω κινητό...Όσοι το έχετε, έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Είναι πολύ ενοχλητικό και ορατό? Και για τι επίπεδα φωτεινότητας μιλάμε και κάτω? Και θα συμβεί σίγουρα ή μόνο σε κάποιες συσκευές (ενδεχομένως ελαττωματικές) ίσως να συμβαίνει ? (πάντα για το A5 εννοώ)

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σύντομα, διάβασα ότι γενικά οι οθόνες AMOLED παρουσιάζουν flickering σε χαμηλή φωτεινότητα, και κάπου είδα ότι το φαινόμενο είναι πιο έντονο στο εν λόγω κινητό...Όσοι το έχετε, έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Είναι πολύ ενοχλητικό και ορατό? Και για τι επίπεδα φωτεινότητας μιλάμε και κάτω? Και θα συμβεί σίγουρα ή μόνο σε κάποιες συσκευές (ενδεχομένως ελαττωματικές) ίσως να συμβαίνει ? (πάντα για το A5 εννοώ)

Όταν λες flickering τι εννοείς;

Είναι sAMOLED η οθόνη.

Edit: το googlαρα το flickering... Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο κινητό!!!

Για το αν όμως θα σου βγάλει βλάβη αργότερα με τον καιρό δεν μπορεί να στο εγγυηθει κανένας. Κινητό είναι... Γι αυτό υπάρχει και το σέρβις

Edited by lek88

Δεν εχω δει κατι τετοιο. Χαμηλωσα και φωτεινοτητα μεχρι το 0 τπτ....

Δεν εχω δει κατι τετοιο. Χαμηλωσα και φωτεινοτητα μεχρι το 0 τπτ....

Ναι δεν υπάρχει αυτό! Εγώ τη νύχτα έχω την φωτεινότητα στο 0 για να μη με ενοχλεί και το χρησιμοποιώ έτσι. Την υπόλοιπη μέρα το έχω από το 100 και μειωνω ανάλογα την φωτεινότητα του χωρου και το πως με βολεύει. Είναι μια χαρά το κινητό. Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στο κινητό γενικά.

Edited by lek88

αα μάλιστα παιδιά, κατάλαβα... οπότε μάλλον τυχαίνει κάποιες φορές να συμβαίνει σε κάποια...

και γενικά θα μου το προτείνατε το κινητό αυτό? Μήπως έχετε υπόψιν σας και κάποιο άλλο καλύτερο μέχρι 300 € (από skroutz) ?

Κάποιο μειονέκτημα ή αρνητικό που έχει?

Κατω απο 300 ειναι το καλυτερο με διαφορα. Αλαγκαριστο, μπαταριαρα, premium κατασκευη και οθοναρα.

Μειονεκτημα η ελλειψη led αλλα λυνεται με εφαρμογη οπως το no led.

αα μάλιστα παιδιά, κατάλαβα... οπότε μάλλον τυχαίνει κάποιες φορές να συμβαίνει σε κάποια...

και γενικά θα μου το προτείνατε το κινητό αυτό? Μήπως έχετε υπόψιν σας και κάποιο άλλο καλύτερο μέχρι 300 € (από skroutz) ?

Κάποιο μειονέκτημα ή αρνητικό που έχει?

Φίλε εγώ που το πήρα πρόσφατα σαν 2η συσκευή -αν και είχα τις επιφυλάξεις μου για την μη αποσπώμενη μπαταρία- όλα καλά και η μπαταρία του πολύ καλή και τα specs του για λεφτά του μια χαρά πάντα για αγορά μέσο skroutz φυσικά… ;) Στο προτείνω ανεπιφύλακτα…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Η πίσω κάμερα καλή? Νομίζω λίγο η μπροστινή μόνο έχει κάποια προβλήματα αλλά είναι ικανοποιητική...

Από ποιό κατάστημα λέτε να το πάρω? Σκεφτόμουν από citisshop αλλά σήμερα λέει εξαντλήθηκε σε μαύρο χρώμα που το θέλω, οπότε τώρα λέω για phonegallery...Είναι αξιόπιστο αρκετά?

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)