Tol7 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έχουμε κανένα νεότερο για Marshmallow? Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Είχα και το p9 lite στο μυαλό μου πριν πάρω το a5 και είδα το παρακάτω Λινκ... και χαλαστικα λίγο. Βγαίνει καλύτερο από το A5. http://www.gsmarena.com/hauwei_p9_lite-review-1461.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν το νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν το νομίζω Δεν γνωρίζω πολλά από κινητά. Πίνακες κοιτω, και βλέπω ότι το p9 είναι πιο πάνω από το A5. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλημέρα. Διάβασα μια γρήγορη το thread. Θέλω να το πάρω για έναν φίλο που δεν είναι τόσο σχετικός. Αν κατάλαβα καλά το δίκαρτο εχει snapdragon και το μονόκαρτο έχει exynos? Είναι κανόνας αυτό ή υπάρχουν διαφορές αν περίπτωση. Θα του το πάρω απο skroutzomagazo όχι απο τα "μεγάλα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτή τη θήκη παιδιά την έχει πάρει κανείς; ; αξίζει τόσα χρήματα, την έχει βρει κάποιος φθηνότερα; http://mobilefan.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=101912 Υπάρχει και αυτή εδώ που μοιάζει τη γνήσια και είναι αρκετά πιο οικονομική. Να είναι η ίδια; ; http://m.ebay.co.uk/itm/Slim-Mirror-Smart-View-Clear-Flip-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Phone-/301960001707?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) http://m.ebay.co.uk/itm/Slim-Mirror-Smart-View-Clear-Flip-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Phone-/301960001707?nav=SEARCH Αυτή την έχω παραγγείλει, λογικά έως τέλος του μήνα θα έρθει, αν δεν βιάζεσαι θα σου πω εντυπώσεις. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και φίλοι που την είδαν τους άρεσε πολύ, να την παραγγείλει αν δεν το έχεις κάνει ήδη !!!! Edited July 15, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Και μονον την οθονη να συγκρινεις φθανει.Σε αυτα τα χρηματα,καμερα,οθονη,μπαταρια,ραδιο και εμπειρια χρησης μονον Α5 για μενα.Αμεσως μετα s6 (μονον για την καμερα και αυτη με μικρες διαφορες) και μετα s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτή την έχω παραγγείλει, λογικά έως τέλος του μήνα θα έρθει, αν δεν βιάζεσαι θα σου πω εντυπώσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε σε ένα Public που έχει το P9 lite, δούλεψε το λίγο και θα καταλάβεις από μόνος σου πιο αξίζει και ποιες οι διαφορές.... Α5 χωρίς δεύτερη σκέψη για μένα.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ' ότι έχω διαβάσει το δικαρτο φοράει snapdragon, λογικά στο κατάστημα θα γνωρίζουν Θα περιμένω νέα σου για τη θήκη. Μη με ξεχάσεις. .αν τη παραγγειλες από Αγγλία έρχονται νωρίς. 8 με 10 μέρες. Τα δούλεψα τα κινητά στο public. Φαίνεται η οθόνη του a5 να είναι οπτικά καλύτερη. Το antutu τι μετράει τελικά και είναι πιο ψηλά το p9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτή τη θήκη παιδιά την έχει πάρει κανείς; ; αξίζει τόσα χρήματα, την έχει βρει κάποιος φθηνότερα; http://mobilefan.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=101912 Υπάρχει και αυτή εδώ που μοιάζει τη γνήσια και είναι αρκετά πιο οικονομική. Να είναι η ίδια; ; http://m.ebay.co.uk/itm/Slim-Mirror-Smart-View-Clear-Flip-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Phone-/301960001707?nav=SEARCH Εχω την αντιστοιχη της Spiegen η οποια ειναι στο 1/3 της τιμης. Ειναι πολυ ποιοτικη αλλα σε ασημι που την εχω γεμιζει δαχτυλιες ευκολα... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Εχω την αντιστοιχη της Spiegen η οποια ειναι στο 1/3 της τιμης. Ειναι πολυ ποιοτικη αλλα σε ασημι που την εχω γεμιζει δαχτυλιες ευκολα... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χρώμα φταίει που γεμίζει δαχτυλιες; ; Από που την πήρες και πόσο; Μπορείς να βάλεις ένα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 http://m.ebay.com/itm/151854807907?_mwBanner=1 Λογικα ειναι θεμα χρωματος γιατι γυαλιζει πολυ. Ειναι σαν καθρεφτης. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Σε όλες αυτές τις θήκες βλέπω την ωρα σε ένα σημείο της οθόνης που δεν είναι στο Α5. Τι παίζει; Εξήγησε μας αυτό το τζάμι της θηκης τι κάνει; Δουλεύεις την οθόνη όπως το τζάμι tempered? Η απλά βλέπεις ποιος σε παίρνει και ανοίγεις το καπάκι μετά και απαντάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Σε όλες αυτές τις θήκες βλέπω την ωρα σε ένα σημείο της οθόνης που δεν είναι στο Α5. Τι παίζει; Εξήγησε μας αυτό το τζάμι της θηκης τι κάνει; Δουλεύεις την οθόνη όπως το τζάμι tempered? Η απλά βλέπεις ποιος σε παίρνει και ανοίγεις το καπάκι μετά και απαντάς; Aυτο μπορεις να το κάνεις με εφαρμογή τύπου Always On Tο τζαμακι της θηκης ειναι ημιδιαφανες και μπορείς να δεις ειδοποιησεις, να απαντήσεις σε κλήσεις χωρίς να το ανοιξεις και να χειριστείς την οθόνη. Τα capacitive buttons δεν μπορείς να τα πατήσεις όμως. Προσφέρουν προστασία αλλά ποιο πολύ εφε είναι. Είπα να πάρω μια να ξεφύγω λίγο από την σιλικόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με την εφαρμογή always on δηλαδή βάζουμε την ώρα όπου θέλουμε στην οθόνη, αυτό εννοείς; ; Μήπως υπάρχει και εφαρμογή να βάλουμε την ώρα όπως την βάζει η σονη , από πάνω η ώρα και από κάτω τα λεπτά; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δεν ξερω αν ψαξεις λιγο στο playstore κατι θα βρεις.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλημερα.ειδα το p9 ,το δοκιμασα στον κωτσοβολο,καλο αλλα οχι για μενα,το Α5 στο συνολο ομορφοτερο,οθονη,interface κτλ,τα νουμερα δεν τα ψυριζω γιατι η καθημερινοτητα εναι αυτη που μετραει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδια καλημέρα σας.Επείγον!Δεν άντεξα και την έκανα την πατάτα.Πήγα μέσω Odin να flasαρω μια ROM και η φόρτωση απέτυχε.Κόλησε στο download mode και πήγα να το κάνω reboot με home+power+down volume και πήρα το μήνυμα "An error has occurred while updating the device software. Use the emergency recovery function in the Smart Switch PC software." Τι κάνω τώρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδια καλημέρα σας.Επείγον!Δεν άντεξα και την έκανα την πατάτα.Πήγα μέσω Odin να flasαρω μια ROM και η φόρτωση απέτυχε.Κόλησε στο download mode και πήγα να το κάνω reboot με home+power+down volume και πήρα το μήνυμα "An error has occurred while updating the device software. Use the emergency recovery function in the Smart Switch PC software." Τι κάνω τώρα??? το επαθα και εγω, μην αγχωνεσαι.. Βαζεις smart switch, δινεις μοντελο κινητου (A510F -πρεπει να το γραψεις ακριβως οπως το γραφει και το serial number του κινητου και εισαι κομπλε. Το serial και το μοντελο ακριβως τα εγγραφε το αυτοκολλητο που ειχε στην πλατη, εγω το ειχα αφησει, αν δεν το εχεις δες το κουτι.) Θα σου φλασαρει την παλια ρομ. Απλα βγαλε το κινητο απο το καλωδιο, κλεισε το και ανοιξε το παλι με τον ιδιο τροπο που το ειχες πριν για φλασαρισμα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Λοιπον,,πηρα τη γνησια θηκη με το τζαμι απο αγγελια ελαφρως μεταχειρησμενη,,,,μπιμπελο ειναι παιδια,το πορτακι στη γνησια ειναι ενεργο. Η ωρα φαινεται οπως στις φωτο ,μολις πατησεις το πλαινο κουμπι φαινεται η ωρα,ημερομηνια ,μπαταρια και σημα σε αυτο το σημειο. Οταν ανοιγεις το πορτακι ανοιγει και η οθονη κανονικα,ξεκλειδωνει δηλαδη. Παιδια ειναι ολα τα λεφτα... Αλλα ειναι μπιμπελο ,,...μενουν δαχτυλιες,,μαζι με την οθονη θελει καθαρισμα και η θηκη.. Σε μπλε χρωμα τη πηρα. Ειναι να την εχεις για το καφε,για το ποτο,για το γραφειο. Οχι για το μηχανικο αυτοκινητου,για το σιδερα, για το χωραφι. Αυτοι θα βαλουν μια αλλη για τη δουλεια και τη γνησια για τη βολτα !!!! Edited July 13, 2016 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 το επαθα και εγω, μην αγχωνεσαι.. Βαζεις smart switch, δινεις μοντελο κινητου (A510F -πρεπει να το γραψεις ακριβως οπως το γραφει και το serial number του κινητου και εισαι κομπλε. Το serial και το μοντελο ακριβως τα εγγραφε το αυτοκολλητο που ειχε στην πλατη, εγω το ειχα αφησει, αν δεν το εχεις δες το κουτι.) Θα σου φλασαρει την παλια ρομ. Απλα βγαλε το κινητο απο το καλωδιο, κλεισε το και ανοιξε το παλι με τον ιδιο τροπο που το ειχες πριν για φλασαρισμα.. Καλησπέρα. Σε ευχαρισ΄τω πολύ για την απάντηση! Με τα πολλά κατάφερα να την flashαρω και να παίξει τέλεια χάρη σε αυτό το videaκι που το βρήκα πού χρήσιμο οπότε το παραθέτω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα. Σε ευχαρισ΄τω πολύ για την απάντηση! Με τα πολλά κατάφερα να την flashαρω και να παίξει τέλεια χάρη σε αυτό το videaκι που το βρήκα πού χρήσιμο οπότε το παραθέτω! :) Σωστος. Ποια εβαλες? Δεν την ανεβαζεις σε κανα dropbox ετσι οπως την εφτιαξες να την παρουμε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μπήκα στο club! Παιδιά γρήγορη ερώτηση γίνεται να το ρυθμίσω να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών κατευθείαν στην εξωτερική sd? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μπήκα στο club! Παιδιά γρήγορη ερώτηση γίνεται να το ρυθμίσω να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών κατευθείαν στην εξωτερική sd? Δεν νομίζω να γίνεται... ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος με 6αρα να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_PetroSS Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ρε παιδιά, Android 6.0 το Α5 2016 θα πάρει; κάθονται και μου αναβαθμίζουν το απολιθωμένο (no offense) S5 και εμείς ακόμα περιμένουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts