apico990 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Στο τέλος του οδηγού θα δεις ότι σου δίνει αρχείο στην περίπτωση ππου δεν μπορείς να μπεις στο κινητο.. κατι μου λεει πως δεν θα κοιμηθώ το βράδυ ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 κατι μου λεει πως δεν θα κοιμηθώ το βράδυ ...... κόψε τους πολλούς καφέδες και τα πειράματα με το κινητό :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 δεν του έχω κάνει απολύτως τίποτα ... εκτός από το να φτιάξω ένα λογαριασμό στο mi account (με τον αριθμό του κινητού μου ..) οπότε είναι κλειδωμένο ... ζητα unlock permission απο την xiaomi για να το ξεκλειδωσεις εφοσον εχεις mi account στο κινητο σου. απο την αλλη βαλτο σε fastboot mode (vol- και power button πατημενα μεχρι να δεις το miui αρρωστο και να το εξεταζει η νοσοκομα ;) ) και περνα fastboot rom, αν δεν γινεται ουτε αυτο, κρατα πατημενο το vol- και το vol+ και κουμπωσε το καλωδιο usb και με το mi flash περνα μια dev rom. θελεις παντα τους καταλληλους οδηγους, δηλαδη το κινητο πρεπει να το δει ο υπολογιστης ως Qualcomm HSUSB QLoader 9008 αλλιως δεν φλασαρεις τπτ. Το τελευταιο λεγεται edl mode. καλη επιτυχια..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apico990 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 κόψε τους πολλούς καφέδες και τα πειράματα με το κινητό :lol::lol::lol: :'( :'( και κάτι ακόμα στην αναγνώριση της συσκευής που λέει στο device manager δεν γράφει πουθενά qualcomm 900E... screenshot : https://snag.gy/0zUX83.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εχεις περάσει τους drivers? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apico990 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εχεις περάσει τους drivers? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ok μισό γιατί παλεύω εδώ και κάτι ώρες και μάλλον δεν τα διαβάζω όλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 κατι μου λεει πως δεν θα κοιμηθώ το βράδυ ...... Έχεις φρικαρει φίλε σε καταλαβαίνω. Αν εχεις δοκιμάσει να κρατήσεις το Power button αρκετό χρόνο πατημένο μπας και ξεκολλήσει και δεν έγινε τίποτα τότε δυστυχώς θα πρέπει να αρχίσεις το διάβασμα και να κάνεις αυτό που σού λένε τα παιδιά πιό πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Άντε πάλι....Γιατί ρε παιδιά....όποιος δεν το κατέχει δεν το πειράζει....Επίσης όποιος δεν το κατέχει το παραγγέλνει με την ρομ που θέλει και Αφού διαβάσει πρώτα εδώ 5 πράγματα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ελα λογικο ειναι, κ εγω που το κατεχω εχω κανει μαμακια σε lenovo s960, ξεχασα να τικαρω το checksum και δεν ξεκινουσε, εδω μου εδωσαν λυση..... κατσε να τον βοηθησουμε γτ η καρδια του εχει παει στην κουλουρη. Ειμαι σιγουρος οτι τωρα διαβαζει τις σελιδες των φορουμ πιο γρηγορα απο ποτε....... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apico990 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 έκανα τους drivers (adb universal ) ανοιξα το cmd και εβαλα τις εντολες που λεει ... αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα στο device mngr ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apico990 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 παιδιά , σας ευχαριστώ πάρα πολύ , μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να το ανοίξω !!! love you all <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν εχει σημασια αμα το κατεχεις ή οχι απλα μην προσπερνατε βηματα.. Πρωτα διαβαζεις καλα τον οδηγο 2-3 φορες να καταλαβεις τι κανεις και μετα τα πας ολα με την σειρά βημα βημα..δεν προσπερναμε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos_13 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό περισσότερο από ένα εξάμηνο με global stable από την αρχή. Δεν μπήκα σε καμία διαδικασία ξεκλειδωματος μιας και βολευομαι μια χαρά με τα Αγγλικά. Το φορτιζω πάντα με τον φορτιστή που μου στειλανε κατά την αγορά. Εδώ και κάμποσο καιρό, χωρίς να μπορώ να προσδιορισω αν ήταν πριν το update στην 8, έχει ξεκινήσει και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι σε άσχετες στιγμές, εννοώντας ότι το κάνει ακόμη κι αν έχει 80% πχ μπαταρία. Συνήθως μόλις το παρατηρήσω το βάζω για λίγο στη φόρτιση και παύει να αναβοσβήνει. Συν τοις άλλοις μετά τη μετάβαση στην 8 η μπαταρία εξαντλειται σαφώς γρηγορότερα από ότι συνέβαινε με την 7. Υπάρχει λόγος ανησυχίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited October 13, 2016 by billakos_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό περισσότερο από ένα εξάμηνο με global stable από την αρχή. Δεν μπήκα σε καμία διαδικασία ξεκλειδωματος μιας και βολευομαι μια χαρά με τα Αγγλικά. Το φορτιζω πάντα με τον φορτιστή που μου στειλανε κατά την αγορά. Εδώ και κάμποσο καιρό, χωρίς να μπορώ να προσδιορισω αν ήταν πριν το update στην 8, έχει ξεκινήσει και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι σε άσχετες στιγμές, εννοώντας ότι το κάνει ακόμη κι αν έχει 80% πχ μπαταρία. Συνήθως μόλις το παρατηρήσω το βάζω για λίγο στη φόρτιση και παύει να αναβοσβήνει. Συν τοις άλλοις μετά τη μετάβαση στην 8 η μπαταρία εξαντλειται σαφώς γρηγορότερα από ότι συνέβαινε με την 7. Υπάρχει λόγος ανησυχίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά Για Το λαμπακι δεν ξερω..μηπως ειναι bug της ρομ; Αλλα η μπαταρια στην 7 ηταν καλυτερη οντως..η 8 ειναι σχετικα καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 . Υπάρχει λόγος ανησυχίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά Νομίζω πρέπει να το ξεκλειδώσεις και ας μην περάσεις άλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλημερα,εχω την εκδοση με τα 2 gb και ειμαι προβληματισμενος με τη διαθεσιμη μνημη του κινητου που ειναι συνεχεια κατω απο 1 gb ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosPain1973 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μολις παρελαβα το κινητο απο αλλαγη μικροφωνου. Μου έχουν κανει update σε global stable8 8.0.5.0 . Πριν πάθει το θεμα με το μικροφωνο λειτουργουσε κανονικα με 2 sim vodafone. Τωρα οταν βάζω την 1 sim δουλευει κανονικα. Οταν βάζω και την δευτερη sim μου ζηταει συνεχεια pin και για τις 2 sim και δεν μπαινει σε δικτυο και ξαναζηταει pin συνεχεια. Εχει τυχει σε κανενα? Πως διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μολις παρελαβα το κινητο απο αλλαγη μικροφωνου. Μου έχουν κανει update σε global stable8 8.0.5.0 . Πριν πάθει το θεμα με το μικροφωνο λειτουργουσε κανονικα με 2 sim vodafone. Τωρα οταν βάζω την 1 sim δουλευει κανονικα. Οταν βάζω και την δευτερη sim μου ζηταει συνεχεια pin και για τις 2 sim και δεν μπαινει σε δικτυο και ξαναζηταει pin συνεχεια. Εχει τυχει σε κανενα? Πως διορθωνεται? Ποια είχες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Την αλλαγή μικροφώνου που την έκανες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161014/28a537dc31507829b6cbc3d71d9a1bf2.jpg Είμαι με global dev και με zcx twrp recovery. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση και μου εμφανίζει αυτό όταν ήθελα να δω τι νέο υπάρχει στην τελευταία έκδοση του. Μπήκα στο MI account όλα καλά. Εκανα αποσύνδεση, σύνδεση ξανά και αυτό ακόμα υπάρχει. Δεν έχω δει κάποιο άλλο πρόβλημα να έχω στείλει αυτό το κομμάτι. Θα το τσεκάρω ξανά βέβαια. Απλά απορία, να δω εάν το έχει και κάνεις άλλος. zaf_4 means Zafeira Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apico990 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 καλημέρα , να ρωτήσω , μου κανει πάλι τα ίδια με το playstore( δεν κατεβάζει με δεδομενα παρα μονο μεσω wifi)του πέρασα την ρομ που το πήρα ... (china version) αν το φλασαρω όπως ακριβώς λέει στο φόρουμ................. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353 ............... και του βάλω την global stable θα γίνει τίποτα ή θα brickarei και θα κάνω πάλι τα ίδια ...?!?! ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 καλημέρα , να ρωτήσω , μου κανει πάλι τα ίδια με το playstore( δεν κατεβάζει με δεδομενα παρα μονο μεσω wifi) Μπες μέσα στην εφαρμογή λήψεις και πάτα πρατεταμένα το Ξ ... Σου δίνει επιλογή να κάνεις ρυθμίσεις το όριο κατεβάσματος; Μπες μέσα σε ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosPain1973 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ποια είχες πριν? THN 8.0.1.0 global stable ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την αλλαγή μικροφώνου που την έκανες; Λογω τιμολογιου το πηρα απο Ελλαδα απο το youhou.gr και το έστειλα σε αυτούς μεσα στην εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 THN 8.0.1.0 ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογω τιμολογιου το πηρα απο Ελλαδα απο το youhou.gr και το έστειλα σε αυτούς μεσα στην εγγυηση Αυτό το κάνει αν το κινητό έχει περάσει από marshmallow και γύρισε σε lollipop/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosPain1973 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτό το κάνει αν το κινητό έχει περάσει από marshmallow και γύρισε σε lollipop/. Εχεις απολυτο δικιο. Οταν επαθε την ζημια με το μικροφωνο επειδη δεν ηξερα τι ήταν, αλλαξα ρομ απο global dev (marshmallow) σε global stable (lollipop) αλλα με miflash (flash all). Πρεπει να ξαναβάλω dev για να λειτουργουν και οι δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα και απο μένα!Ευτυχής κάτοχος της συσκευής εδώ και 2 μέρες.Το πήρα απο vickmall με global dev έκανα αναβάθμιση σε 6.9.29,ξεκλείδωσα bootloader μπας και βάλω καμιά ελληνική.Γενικά το κινητό ακόμα και με την global πήγαινε βολίδα για τις απαιτήσεις μου το μόνο που θέλω ειναι την καλύτερη δυνατή μπαταρία!Να περάσω σε ελληνική gtv 6.9.29 ή δεν υπάρχει λόγος να φύγω απο την official?Και τώρα ευχαριστημένος ειμαι απο την μπαταρία αλλα θέλω το καλύτερο δυνατό και ψαχνομαι.. Γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts