Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα δουλευει κανονικα .

εβαλες το 8.0.2.0 ?

την κατεβαζει τωρα ..... γραφει πια λαθη διορθωνει .. και μαλλον θα κανει και για το δικο σου θεμα[/QU

ολα φαινονται ενταξει

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρέλαβα σήμερα και απογοητεύτηκα . Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Έβαλα και τις 2 κάρτες sim και παρατήρησα τα εξής:

αν κλείσω την sim1 και και αφήσω ανοικτή την sim2 και κάνω επανεκκίνηση όταν ξεκινά δεν δουλεύει η sim2 ούτε τα settings των καρτων sim!

(Ενώ την εντοπίζει την sim2 δεν λειτουργεί και στην sim1 ενω υπάρχει κάρτα λέι ότι δεν βρέθηκε)

Πρέπει να βγάλεις την sim και να την ξαναβάλεις και επανέρχεται.

Edited by d1969

Παρέλαβα σήμερα και απογοητεύτηκα . Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Έβαλα και τις 2 κάρτες sim και παρατήρησα τα εξής:

αν κλείσω την sim1 και και αφήσω ανοικτή την sim2 και κάνω επανεκκίνηση όταν ξεκινά δεν δουλεύει η sim2 ούτε τα settings των καρτων sim!

Πρέπει να βγάλεις την sim και να την ξαναβάλεις και επανέρχεται.

Μουλτι ρομ;;

Δεν υπάρχει διαθέσιμο όπως αναφέρει.

Ανέβασε ένα screenshot.... να δουμε ποια έκδοση έχεις..

καλησπέρα σε όλους μια βοήθεια θέλω ψάχνω τρις ώρες τώρα και δεν μπορώ να βρω την τελευταία rom 9.9.22 by gkalen

https://www.androidfilehost.com/?fid=312968873555001488

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-9-22/#files

Edited by geoanto555

Σχετικά με το cloud print google σε global dev τελευταία, υπάρχει θέμα; Γιατί εμένα δεν λειτουργεί . Έχει αναφερθεί αν θα φτιάξει;

ευχαριστώ πολύ τον φίλο geoanto555 για τη γρήγορη απάντηση

μήπως θα ήταν εύκολο να μου δώσεις και για την τελευταία cm14

Να σαι καλά ... αλλα΄δυστυχώς δεν ασχολούμε με CM..

ευχαριστώ πολύ τον φίλο geoanto555 για τη γρήγορη απάντηση

μήπως θα ήταν εύκολο να μου δώσεις και για την τελευταία cm14

καλυτερα μην πας ακομα cm14.. cm13 ειναι καλη.

Συγνώμη παιδιά για το off topic αλλά μου έπεσε στα χέρια μου ένα Redmi Note 3 κινητό (οκταπυρηνο ΜΤΚ επεξεργαστή) και θέλω να του βάλω ελληνική rom

Ακολουθώ ίδια διαδικασία, ξεκλείδωμα bootloader, φόρτωση recovery και μετά install zip file ;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει ΜΜ για αυτό το κινητό. Σωστά;

Συγνώμη παιδιά για το off topic αλλά μου έπεσε στα χέρια μου ένα Redmi Note 3 κινητό (οκταπυρηνο ΜΤΚ επεξεργαστή) και θέλω να του βάλω ελληνική rom

Ακολουθώ ίδια διαδικασία, ξεκλείδωμα bootloader, φόρτωση recovery και μετά install zip file ;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει ΜΜ για αυτό το κινητό. Σωστά;

Eδω εισαι στο νημα του pro,εδω θα πας:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=426591

αν ξερει καποιος φιλος ας απαντησει,μου φαινεται ειναι διαφορετικη διαδικασια, δεν ειμαι σιγουρος ομως

Edited by wolf_35

Καλημέρα.. θα ήθελα μια βοήθεια.

Ίσως να γράφω και σε λάθος νήμα αλλα δεν ήξερα που να ποστάρω το ερωτημά μου.

Θέλω να ρωτήσω αν τα xiaomi redmi έρχονται με ελληνικά κ playstore.

Διαβάζω διάφορα και δεν έχω καταλάβει.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα.. θα ήθελα μια βοήθεια.

Ίσως να γράφω και σε λάθος νήμα αλλα δεν ήξερα που να ποστάρω το ερωτημά μου.

Θέλω να ρωτήσω αν τα xiaomi redmi έρχονται με ελληνικά κ playstore.

Διαβάζω διάφορα και δεν έχω καταλάβει.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει επιλογή να έρθει με αυτά που λες το kenzo.

καλησπερα!

εχω δυο ερωτησεις (που ελπιζω να μην εχουν απαντηθει πολλες φορες, γιατι ενω εβαλα τα δυνατα μου να διαβασω τις σελιδες, δεν τις καταφερα ολες!)

1. παρηγγειλα το κινητο στις 8/9 απο geekbuying, σταλθηκε απο singapore post στις 18/9 και απο σημερα το πρωι ειναι στο ελ. βενιζελος (περασε και απο το κεντρο διαλογης).... ξερει κανεις ποσες μερες παιζει να κανει να ερθει θεσσαλονικη??

2. το παρηγγειλα με την international version γιατι απο αυτα που διαβασα σε ενα site (του οποιου το link μου το προωθησε το geekbuying) και απο αυτα που ειδα/ακουσα σε ελληνικα reviews στο youtube, καταλαβα οτι αυτο ειναι το σωστο για Ελλαδα..ισχυει? (οποιος απαντησει, παρακαλω χωρις πολλες λεπτομερειες γτ ειμαι γυναικα και δεν θα καταλαβω πολλα)

Καταρχάς καλώς να σου έρθει και με γειά, για να έψαξες να πάρεις αυτό το κινητό, προφανώς καλά λόγια θα διάβασες. Κατά δεύτερον γνωρίζω ότι σου έχουν απαντήσει. Δηλαδή τι σημαίνει να έχεις international έκδοση αν και cosmote έχεις και δεν θα είχες πρόβλημα μια και που είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο. Eλπίζω να επέλεξες με global ρομ ώστε να έχεις και ελληνικά, εάν σου είναι χρήσιμα.

Απλά εάν μου επιτρέπεις και με καλή διάθεση και συγνώμη για όλους τους υπόλοιπους για το off topic, να τονίσω ότι newbie κοινώς "νέος" σ ' ένα κινητό που δεν ξέρει και φοβάται μην κάνει καμιά χαζομάρα δεν έχει φύλο. Είτε γυναίκα είτε άνδρας, θέλει λίγο διάβασμα και όχι επειδή είσαι γυναίκα δεν θα καταλάβεις. Μια πολύ- πολύ παλιά "newbie".:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πληρώνεις παραπάνω για αυτα?

Όχι βέβαια.... Με global developer αν το πάρεις ,που είναι official είναι οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να τονίσω ότι newbie κοινώς "νέος" σ ' ένα κινητό που δεν ξέρει και φοβάται μην κάνει καμιά χαζομάρα δεν έχει φύλο. Είτε γυναίκα είτε άνδρας, θέλει λίγο διάβασμα και όχι επειδή είσαι γυναίκα δεν θα καταλάβεις. Μια πολύ- πολύ παλιά "newbie".:)

Πολύ πατριωτικά το πήρες....:lol::lol:

Παιδια καλησπερα επειδη ειχα περασει την 6.8.18 και δεν ειχανε φυγει φωτογραφιες βιντεο κλπ απο το προηγουμενο install με factory reset..και σαν χαζος πηγα στο recovery και εκανα wipe και το system μαζι. Παω να κανω ινσταλ και λεει fail to unzip και πεταει ερρορ γτ ? :/

Παιδια καλησπερα επειδη ειχα περασει την 6.8.18 και δεν ειχανε φυγει φωτογραφιες βιντεο κλπ απο το προηγουμενο install με factory reset..και σαν χαζος πηγα στο recovery και εκανα wipe και το system μαζι. Παω να κανω ινσταλ και λεει fail to unzip και πεταει ερρορ γτ ? :/

Σαν χαζός:p κάνε reboot recovery και ξανά install και όλα θα είναι οκ..