jazzu4ia Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ...ξέρει κανείς πως θα περάσω τους drivers της συσκευής, να φύγει εκείνο το θαυμαστικό από τον device manager, στα windows 10 ;; Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πρόβλημα έχει η γελοία εταιρία με τους ηλίθιους τρόπους που έχει για ένα απλό πράγμα.1 ώρα παλεύω να το ξεκλειδώσω και κολλάει στο 50% και βγάζει ότι είναι άλλος ο λογαριασμός στο miunlock και άλλος στο κινητό.2 πισι δοκίμασα Εχεις συνδεθεί στο τηλέφωνο με τον mi account σου? Και εμένα το ίδιο μου έκανε μέχρι να το καταλάβω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εχεις συνδεθεί στο τηλέφωνο με τον mi account σου? Και εμένα το ίδιο μου έκανε μέχρι να το καταλάβω:lol: ναι, 50000 φορές το κοίταξα, δεν γίνεται τίποτα, έψαξα και στο ιντερνετ και αν δεις γίνεται παντού χαμός, δεν ξέρουν οι admins τι γίνεται, είναι τόσα πολλά τα ερωτήματα σε 220+ σελίδες και δεν υπάρχει απάντηση, όλος ο κόσμος τους ρίχνει καντήλια. έβαλα ντεβ ρομ, κάνει τα σχετικά και ξεκινά. ανοίγω το κινητό πάω ρυθμίσεις και εισαγωγή mi account. το κλείνω πατάω vol down + power και μπαίνει σε φαστμπουτ ανοίγω το miunlock κάνω λογκιν βάζω το καλώδιο πατάω ανλοκ και σταματάει στο 50% βγάζοντας ότι είναι άλλος λογαριασμός. τωρα δεν κάνει λογκιν γιατί προσπάθησα πολλές φορές. άσε μας κουκλίτσα μου Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ναι, 50000 φορές το κοίταξα, δεν γίνεται τίποτα, έψαξα και στο ιντερνετ και αν δεις γίνεται παντού χαμός, δεν ξέρουν οι admins τι γίνεται, είναι τόσα πολλά τα ερωτήματα σε 220+ σελίδες και δεν υπάρχει απάντηση, όλος ο κόσμος τους ρίχνει καντήλια. έβαλα ντεβ ρομ, κάνει τα σχετικά και ξεκινά. ανοίγω το κινητό πάω ρυθμίσεις και εισαγωγή mi account. το κλείνω πατάω vol down + power και μπαίνει σε φαστμπουτ ανοίγω το miunlock κάνω λογκιν βάζω το καλώδιο πατάω ανλοκ και σταματάει στο 50% βγάζοντας ότι είναι άλλος λογαριασμός. τωρα δεν κάνει λογκιν γιατί προσπάθησα πολλές φορές. άσε μας κουκλίτσα μου Μια από τα ίδια και εγώ και το παράτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πως γυρνάμε σε στοκ αγγλοκινέζικη? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ναι, 50000 φορές το κοίταξα, δεν γίνεται τίποτα, έψαξα και στο ιντερνετ και αν δεις γίνεται παντού χαμός, δεν ξέρουν οι admins τι γίνεται, είναι τόσα πολλά τα ερωτήματα σε 220+ σελίδες και δεν υπάρχει απάντηση, όλος ο κόσμος τους ρίχνει καντήλια. έβαλα ντεβ ρομ, κάνει τα σχετικά και ξεκινά. ανοίγω το κινητό πάω ρυθμίσεις και εισαγωγή mi account. το κλείνω πατάω vol down + power και μπαίνει σε φαστμπουτ ανοίγω το miunlock κάνω λογκιν βάζω το καλώδιο πατάω ανλοκ και σταματάει στο 50% βγάζοντας ότι είναι άλλος λογαριασμός. τωρα δεν κάνει λογκιν γιατί προσπάθησα πολλές φορές. άσε μας κουκλίτσα μου πάτα volume - και power button. και κατέβασε την τελευταία έκδοση του Miui unlock που έχει βγει από εδώ http://en.miui.com/thread-200858-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πάτα volume - και power button. και κατέβασε την τελευταία έκδοση του Miui unlock που έχει βγει από εδώ http://en.miui.com/thread-200858-1-1.html το είχα ήδη κάνει, αλλά το ξανα έκανα τίποτα. έχω ξεκλειδώσει ένα σωρό τηλέφωνα, τέτοιο χάλι πρώτη φορά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 το είχα ήδη κάνει, αλλά το ξανα έκανα τίποτα. έχω ξεκλειδώσει ένα σωρό τηλέφωνα, τέτοιο χάλι πρώτη φορά ναι δυστυχώς είναι ότι να ναι η διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) είχα σκοπό να πάρω το mi5 αλλά τρώει άκυρο για τον λόγο υγ πως γυρνάμε σε official? Edited March 20, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πρόβλημα έχει η γελοία εταιρία με τους ηλίθιους τρόπους που έχει για ένα απλό πράγμα.1 ώρα παλεύω να το ξεκλειδώσω και κολλάει στο 50% και βγάζει ότι είναι άλλος ο λογαριασμός στο miunlock και άλλος στο κινητό.2 πισι δοκίμασα Εγώ πάλι σε 2 λεπτά τελείωσα. Δεν ξανακοιτάς τα στοιχεία; Είναι απλή διαδικασία. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...ξέρει κανείς πως θα περάσω τους drivers της συσκευής, να φύγει εκείνο το θαυμαστικό από τον device manager, στα windows 10 ;; Εγώ εγκατέστησα το mi suite και μπήκανε μια χαρά αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ πάλι σε 2 λεπτά τελείωσα. Δεν ξανακοιτάς τα στοιχεία; Είναι απλή διαδικασία. 2000 φορές το έκανα και τα κοίταξα, δεν γίνεται τίποτα.έχουν πολλοί με xiaomi το ίδιο θέμα, ένας κιόλας είπε πως του είπαν ότι το imei δεν είναι γνήσιο.πραγματικά αν δείτε στο θέμα εδώ είναι άπειρα τα παράπονα για τον ιδιο λόγο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 2000 φορές το έκανα και τα κοίταξα, δεν γίνεται τίποτα.έχουν πολλοί με xiaomi το ίδιο θέμα, ένας κιόλας είπε πως του είπαν ότι το imei δεν είναι γνήσιο.πραγματικά αν δείτε στο θέμα εδώ είναι άπειρα τα παράπονα για τον ιδιο λόγο. Μήπως είχες και άλλη συσκευή xiaomi με το ίδιο account; Πρώτα έσβησα ότι άλλη συσκευή είχα πριν από το mi account. Τι να σου πω , πραγματικά σε 2 λεπτά ξεκλείδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μήπως είχες και άλλη συσκευή xiaomi με το ίδιο account; Πρώτα έσβησα ότι άλλη συσκευή είχα πριν από το mi account. Τι να σου πω , πραγματικά σε 2 λεπτά ξεκλείδωσε δεν υπάρχει ο ίδιος λογαριασμός πουθενά. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπει τον λογαριασμό στο κινητό αφού το κινητό είναι σε recovery mode Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 δεν υπάρχει ο ίδιος λογαριασμός πουθενά. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπει τον λογαριασμό στο κινητό αφού το κινητό είναι σε recovery mode Στον bootloader είναι, όχι recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Στον bootloader είναι, όχι recovery ναι και πάλι.στο account, devices βγάζει το παρακάτω, δεν ξέρω αν έχει καμια σημασια http://s7.postimg.org/wwsrm9cyj/Screenshot_2016_03_20_19_06_55_com_xiaomi_accoun.png free image hosting Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και σε μενα που ειναι activated το ιδιο ακριβως κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 δεν γίνεται τόσα άτομα να κάνουμε λάθος, απλά είναι για τα πανηγύρια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το πιο πιθανο να ειναι θεμα σερβερ. Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 δεν γίνεται τόσα άτομα να κάνουμε λάθος, απλά είναι για τα πανηγύρια. Τελευταία ιδέα. Έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή στο 100 % στο i.mi.com ???? ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιο πιθανο να ειναι θεμα σερβερ. Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση. Τι να πω, μολις πριν λίγο ξεκλείδωσα και τώρα έχω την ελληνική πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τελευταία ιδέα. Έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή στο 100 % στο i.mi.com ???? ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω, μολις πριν λίγο ξεκλείδωσα και τώρα έχω την ελληνική πάνω τι εννοείς? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τι εννοείς? Σου ζητάει να κάνεις verify με τηλεφωνικό νούμερο εκτός από email. Δεν ξέρω αν είναι η λύση, σκέφτομαι απλά τι είχα κάνει εγώ πριν το ξεκλείδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγω ναι ειμαι στο 100%. Μεχρι και find device εκανα μπας και αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σου ζητάει να κάνεις verify με τηλεφωνικό νούμερο εκτός από email. Δεν ξέρω αν είναι η λύση, σκέφτομαι απλά τι είχα κάνει εγώ πριν το ξεκλείδωμα το έχω κάνει, απλά έβαλα το δικό μου νούμερο αντί το άλλο γιατί το άλλο ήταν wind και δεν ερχόταν το σμς.έβαλα και την δικιά μου σιμ, τίποτα... Εγω ναι ειμαι στο 100%. Μεχρι και find device εκανα μπας και αλλα.... μια από τα ίδια Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 εδω δειχνει πως περνας την multi rom μεσω update αλλα δεν αναφέρει κατι για ξεκλείδωμα, πετυχαίνει το έχει κάνει κανείς; http://www.xiaomidevice.com/blog/how-to-update-multiple-languages-rom-for-xiaomi-mobile-phone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μήπως απλά δεν είναι συμβατές? Για ποιες κάνα δυο να τσεκάρουμε και μεις!! :) τελικά εντάξει μόλις αναβαθμίστηκε το play store διορθωθηκε. Εχω όμως καινουργια απορία. Οταν πατάω να κάνει εγκατάσταση μια εφαρμογη απο το γκουγκλ αντι να με βάλει στο play store με βάζει στο mi store πως μπορω να κάνω default το play store? λιγο που το ειδα αυτοι που το ελυσαν ήταν ρουτ. Αλλος τεόπος υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts