deni77 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ναι μπορείς με factory reset (wipe cache, dalvik, data). Μη ξεχάσεις να πάρεις backup. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Την πέρασα εχθές φιλε τελικά Rom by Gkalen που έχεις και εσύ,η rom πετάει δεν ξαναδοκιμάζω τίποτα άλλο μόνο Rom by Gkalen.ειναι πολυ γρήγορη και γενικά άψογη,μου έχει κάνει εντύπωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν έχει χάσει ούτε ενα,με την μια το ανοίγει το κινητό.:cool::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ρε παιδιά, το ξεκλειδωμα γίνεται μόνο με dev rom? Βρίσκω οδηγούς που λένε κ με stable, αλλά σε μένα βγάζει το γνωστό cannot verify device. Θέλω να μείνω με την miui 7 global stable, απλά θέλω να ξεκλειδώσω για root μόνο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω την global dev 6.9.9 beta και σε μια επανεκίνηση κλείδωσε το κινητό και δεν δέχεται ούτε το δακτυλικό άνοιγμα ούτε το μοτίβο,και ενώ δέχομαι κανονικά κλήσεις δεν μπορώ να το ανοίξω, μου γράφει ότι το κινητό κλείδωσε να προσπαθήσω σε μισή ώρα να το ξεκλειδώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Official rom μην επιχειρείς να βάλεις twrp.. Μόνο το cofface μπαίνει αν δεν κάνω λάθος. Το έβαλα σήμερα με Official stable 8. Δεν ξανά ξεκίνησε ποτέ... έμενε κολλημένο στο λογότυπο Mi. Βέβαια εγώ έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να βάλω GTV. Απλά το αναφέρω. Με το που έβαλα TWRP 3 στην Official, καληνύχτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Την πέρασα εχθές φιλε τελικά Rom by Gkalen που έχεις και εσύ,η rom πετάει δεν ξαναδοκιμάζω τίποτα άλλο μόνο Rom by Gkalen.ειναι πολυ γρήγορη και γενικά άψογη,μου έχει κάνει εντύπωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν έχει χάσει ούτε ενα,με την μια το ανοίγει το κινητό.:cool::cool: Δηλαδη μονο twrp και factory reset (wipe cache, dalvik, data) και εγκατασταση της rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Την πέρασα εχθές φιλε τελικά Rom by Gkalen που έχεις και εσύ,η rom πετάει δεν ξαναδοκιμάζω τίποτα άλλο μόνο Rom by Gkalen.ειναι πολυ γρήγορη και γενικά άψογη,μου έχει κάνει εντύπωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν έχει χάσει ούτε ενα,με την μια το ανοίγει το κινητό.:cool::cool: Ποιά έβαλες φίλε την 6.8.18 ή την 6.9.9; Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω την global dev 6.9.9 beta και σε μια επανεκίνηση κλείδωσε το κινητό και δεν δέχεται ούτε το δακτυλικό άνοιγμα ούτε το μοτίβο,και ενώ δέχομαι κανονικά κλήσεις δεν μπορώ να το ανοίξω, μου γράφει ότι το κινητό κλείδωσε να προσπαθήσω σε μισή ώρα να το ξεκλειδώσω. Kαμιά ιδέα ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Το έβαλα σήμερα με Official stable 8. Δεν ξανά ξεκίνησε ποτέ... έμενε κολλημένο στο λογότυπο Mi. Βέβαια εγώ έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να βάλω GTV. Απλά το αναφέρω. Με το που έβαλα TWRP 3 στην Official, καληνύχτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να φλασάρεις έξτρα boot.img μετά για να πάρει μπρός..:p ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαμιά ιδέα ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω. Αυτά είναι τα μείον του κλειδωμένου bootloader... Ο μόνος τρόπος flash official rom με miflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πρέπει να φλασάρεις έξτρα boot.img μετά για να πάρει μπρός..:p ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά είναι τα μείον του κλειδωμένου bootloader... Ο μόνος τρόπος flash official rom με miflash Χθες που το είχα κοιτάξει ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Ρε παιδιά, το ξεκλειδωμα γίνεται μόνο με dev rom? Βρίσκω οδηγούς που λένε κ με stable, αλλά σε μένα βγάζει το γνωστό cannot verify device. Θέλω να μείνω με την miui 7 global stable, απλά θέλω να ξεκλειδώσω για root μόνο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Πήγαινε σε ελληνική custom φίλε και δε θα το μετανιώσεις. Βάλε κινέζικη dev για να ξεκλειδώσεις σε 10 δευτερόλεπτα και κατέβασε μία ελληνική custom. Εγώ θα σου πρότεινα την 6.8.18 του Gkalen που είναι σταθερή και γρήγορη και απολαμβάνεις και όλα τα προνόμια μίας ρουταρισμενης συσκευής. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Edited September 17, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Χθες που το είχα κοιτάξει ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader Πες μου λίγο για αρχή το κινητό κόλλησε σε κωδικό εισόδου,όχι σε mi account κλπ? Αν ναι κατέβασε το cofface το recovery και πέρνα το.. Κάνε από μεσα factory reset και θα είσαι οκ.. Δεν θυμάμαι αν αυτό δίνει να φλασάρεις boot.img ή το περνάει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Χθες που το είχα κοιτάξει ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader flash official rom με miflash κανονικά σαν να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader ή θα είναι κλειδωμένος και θα έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πήγαινε σε ελληνική custom φίλε και δε θα το μετανιώσεις. Βάλε κινέζικη dev για να ξεκλειδώσεις σε 10 δευτερόλεπτα και κατέβασε μία ελληνική custom. Εγώ θα σου πρότεινα την 6.8.18 του Gkalen που είναι σταθερή και γρήγορη και απολαμβάνεις και όλα τα προνόμια μίας ρουταρισμενης συσκευής. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Υπάρχουν οδηγίες αναλυτικές για αρχάριους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Υπάρχουν οδηγίες αναλυτικές για αρχάριους? Ποιά ρομ έχεις; Έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 flash official rom με miflash κανονικά σαν να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader ή θα είναι κλειδωμένος και θα έχω πρόβλημα 'Οταν πατάω refresh για να δει το κινητό δεν το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ποιά ρομ έχεις; Έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Global 7.2. δεν έχω ξεκλειδωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πες μου λίγο για αρχή το κινητό κόλλησε σε κωδικό εισόδου,όχι σε mi account κλπ? Αν ναι κατέβασε το cofface το recovery και πέρνα το.. Κάνε από μεσα factory reset και θα είσαι οκ.. Δεν θυμάμαι αν αυτό δίνει να φλασάρεις boot.img ή το περνάει έτσι... Πως θα περάσω το cofface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Global 7.2. δεν έχω ξεκλειδωσει Δες την υπογραφή του geoanto555 που έχει γράψει από πάνω. "Οδηγός σχεδόν για τα πάντα". Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα φίλε τον bootloader για να περάσεις custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ερώτηση: αφού πέρασα την China Dev 8.6.9.9 Beta δεν μου αναγνωρίζει ο φορητός το κινητό. Το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή και δεν συνδέεται ούτε στο Mi PcSuite. Έχω περασμένα τους Universal Adb Drivers & MiFlash. Μέσα από τη διαχείριση συσκευών το βάζω να κάνει αυτόματα ενημέρωση και λέει ότι το βρίσκει σαν MTP Device αλλά λόγω σφάλματος δεν μπορεί να προχωρήσει. Τι κάνω λάθος; Τι πρέπει να διορθώσω; καμιά ιδέα/πρόταση για εδώ;;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 flash official rom με miflash κανονικά σαν να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader ή θα είναι κλειδωμένος και θα έχω πρόβλημα Δες αν ειναι κλειδωμένος και ανάλογα πράττεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 καμιά ιδέα/πρόταση για εδώ;;; Πως πέρασες την κινεζική dev; Με ποιόν οδηγό; Για να μήν την αναγνωρίζει σίγουρα έχεις θέμα με τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 καμιά ιδέα/πρόταση για εδώ;;; κι εμενα το ιδιο εκανε, κανε τα εξης: διαχειριση συσκευων δεξι κλικ στο Mtp devices ή στο αγνωστη συσκευη ενημερωση προγραματος οδηγησης απο τον υπολογιστη επιλογη android phone ή usb mtp device Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Δες αν ειναι κλειδωμένος και ανάλογα πράττεις.. Πέρασα ξανά την Rom και όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πως πέρασες την κινεζική dev; Με ποιόν οδηγό; Για να μήν την αναγνωρίζει σίγουρα έχεις θέμα με τους drivers. με αυτόν εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353 κι εμενα το ιδιο εκανε, κανε τα εξης: διαχειριση συσκευων δεξι κλικ στο Mtp devices ή στο αγνωστη συσκευη ενημερωση προγραματος οδηγησης απο τον υπολογιστη επιλογη android phone ή usb mtp device το κάνω, βρίσκει και μου το εμφανίζει σαν "Φορητή συσκευή" (Redmi note 3) & "Android Phone" (Android composite Adb interface). Δεν έχω όμως πουθενά το "Xiaomi Android interface". Είναι πρόβλημα ή όχι; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχεις ξεκλειδώσει; Δοκίμασες να ξεκλειδώσεις και δεν τα κατάφερες; Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts