geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μου εμφανιζει μια αδεια μπαταρια Αν το κάνεις σωστά .. η μόνη λύση είναι win 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 mipcsuite σε recovery mode και υπομονη ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει επιλογή για Αγγλικα.. Συνήθως στο κάτω μέρος εχει στο κατω δεξια . παταω αγγλικα και με βγαζει στο αρχικο site - παταω unlock και ξανα παλι στα κινεζικα.... τρελα... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 εχει στο κατω δεξια . παταω αγγλικα και με βγαζει στο αρχικο site - παταω unlock και ξανα παλι στα κινεζικα.... τρελα... Μπες με άλλον browser .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν το κάνεις σωστά .. η μόνη λύση είναι win 64. Πφφφφ αντε να βγαλεις ακρη. Ν ρωτησω ...ρουτ μπορω να κανω ωστε να κανω να σβησω τ baterrystats.bin (calibration battery)μπας και στρωσει η μπαταρια? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν το κάνεις σωστά .. η μόνη λύση είναι win 64. Καλησπερα φιλε αν ειναι άδεια η μπαταριά δεν θα τελειώσει η αναβάθμιση,θα του μπικαρει και θα του μείνει στα χέρια,ας λύσει πρώτα το πρόβλημα με την μπαταριά να γεμίσει τουλάχιστον λιγο πρώτα και μετά άφοβα ας το αναβαθμίσει.:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπερα φιλε αν ειναι άδεια η μπαταριά δεν θα τελειώσει η αναβάθμιση,θα του μπικαρει και θα του μείνει στα χέρια,ας λύσει πρώτα το πρόβλημα με την μπαταριά να γεμίσει τουλάχιστον λιγο πρώτα και μετά άφοβα ας το αναβαθμίσει.:ninja::ninja: Η μπαταρια λογικα γεμιζει.αλλα η ενδειξη μενει στο 2 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Η μπαταρια λογικα γεμιζει.αλλα η ενδειξη μενει στο 2 @deni δεν έχει ανάγκη με miflash.. Παίρνει όσο χρειάζεται...Άσε που λογικά έχει θέμα η ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πού να τα γράψω αυτά; Απλό μέιλ ή έχει κάπου καμιά φόρμα με σχόλια; Γιατί θα ήθελα να τους πω και να μη μου φορέσουν το γυαλί στο κινητό... Mail ή chat..δεμ θα σου βαλουν το τζαμακι σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 @deni δεν έχει ανάγκη με miflash.. Παίρνει όσο χρειάζεται...Άσε που λογικά έχει θέμα η ένδειξη. Αν ειναι έτσι ας δοκιμάσει τότε να λυθεί το πρόβλημα του,καλο μεσημέρι φιλε.:ninja::ninja::D:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Γεια σας παιδιά, σε περίπτωση που θέλει να πάρει κάποιος αυτό το τηλέφωνο, και απ' ότι προτείνετε όλοι κυρίως από το geekbuying, τι γίνεται με φόρους τελεωνείο κλπ? Σκέφτομαι άμεση αγορά και έχω προβληματιστεί, έχω διαβάσει τα περισσότερα ποστ αλλά δεν είδα κάπου για τα θέματα αποστολής και πληρωμής (visa, paypal κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια επειδη εχασα επεισοδια.... η τελευτεα ελληνικη developer ειναι η 6.8.4?περιμενουμε marshmalow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια επειδη εχασα επεισοδια.... η τελευτεα ελληνικη developer ειναι η 6.8.4?περιμενουμε marshmalow? 6.8.18 και περιμένουμε την μμ μεσα στην βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα. Έχω καρτοκινητό στην cosmote και συγκεκριμένα whats up... Με χρέωσε με 1.01 € (ημερήσια συνδρομή) διότι λέει χρησιμοποίησα τα mb χωρίς να έχω κάποιο πακέτο εκείνη τη στιγμή! Το θέμα είναι ότι εγώ δεν άνοιξα ποτέ τα δεδομένα και είμαι 100% σίγουρος γι αυτό! Σέρφαρα μονάχα μέσω του WiFi... Γνωρίζετε μήπως είναι κόλλημα της rom που φοράει το κινητό μου (ελληνική gtv 6.8.11) ή κάποια εφαρμογή (για παράδειγμα ο Καιρός) ενεργοποιεί από μόνη της τα δεδομένα για να ενημερωθεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webrider Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά, σε περίπτωση που θέλει να πάρει κάποιος αυτό το τηλέφωνο, και απ' ότι προτείνετε όλοι κυρίως από το geekbuying, τι γίνεται με φόρους τελεωνείο κλπ? Σκέφτομαι άμεση αγορά και έχω προβληματιστεί, έχω διαβάσει τα περισσότερα ποστ αλλά δεν είδα κάπου για τα θέματα αποστολής και πληρωμής (visa, paypal κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπες εδώ και δες τα σχόλια όσων παρήγγειλαν: http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html Θα σε βοηθήσουν. Edited September 8, 2016 by webrider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μπες εδώ και δες τα σχόλια όσων παρήγγειλαν: ww.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html Θα σε βοηθήσουν. Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καλησπερα!ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη.Αν το παρω απο μαγαζι σκρουτζ θα εχει ελληνικο μενου?αυτη τη στιγμη πωλειται 187 ευρω οπως βλεπω..Δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θρεντ,αν μπορει καποιος να μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ν ρωτησω ...ρουτ μπορω να κανω ωστε να κανω να σβησω τ baterrystats.bin (calibration battery)μπας και στρωσει η μπαταρια? Μπα όχι... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα!ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη.Αν το παρω απο μαγαζι σκρουτζ θα εχει ελληνικο μενου?αυτη τη στιγμη πωλειται 187 ευρω οπως βλεπω..Δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θρεντ,αν μπορει καποιος να μου απαντησει θα έχει Ελληνικό μενού αλλά αυτό δεν είναι ότι καλύτερο.. ΄Γενικά οι ρομ(με Ελληνικα) που βάζουν στα μαγαζιά έχουν αρκετά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Γιωργοοο απο mm εχουμε κανα νεο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Γιωργοοο απο mm εχουμε κανα νεο;; Αν μιλάς για Ελληνική όχι ακόμη... Είναι κοντά νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν μιλάς για Ελληνική όχι ακόμη... Είναι κοντά νομίζω.. Γιατι εχουμε οφισιαλ για ολους; (Εκτος μπετα τεστερ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webrider Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μπράβο το vickmall... Χθες παρήγγειλα το τηλεφωνάκι και σήμερα μου έδωσαν tracking number με sg post! Ξέρετε σε πόσες ημέρες θα μου έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μπράβο το vickmall... Χθες παρήγγειλα το τηλεφωνάκι και σήμερα μου έδωσαν tracking number με sg post! Ξέρετε σε πόσες ημέρες θα μου έρθει? 10 με 30 αλλα τωρα νομιζω έρχονται γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μπα όχι... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα έχει Ελληνικό μενού αλλά αυτό δεν είναι ότι καλύτερο.. ΄Γενικά οι ρομ(με Ελληνικα) που βάζουν στα μαγαζιά έχουν αρκετά θέματα.απο που προτεινεις να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 απο που προτεινεις να το αγορασω? Ψάξε κάποιον που το χει με official rom. kongeo αν δεν βγήκε(δεν ξέρω δεν ασχολήθηκα) σίγουρα θα βγει σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα, έχω την ελληνική dev 6.8.18, κάθε φορά που χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο, αφού το σβήσω, τρέχει το music player, παρότι έχω κάνει τερματισμό της συγκεκριμένης εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts