karamel Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html international edition με 800αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 something new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 :offtopic: Διότι φίλος θέλει να κανει αγορά το κινητό του προτείνω το Kate απο geekbuying.Περνάει η αγορα PayPal με ελληνική visa? Οποίος ξέρει η έχει πάρει απο εκεί ας πει. Ναι περναει κανονικα δεν θα εχεις προβλημα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 εναλα τα gaaps και δουλευουν καλα . εκανα τον ελενχο και τωρα εχει κλειδωσει ο bootloader. αν κξατεβασω την dev απο εδω http://en.miui.com/download-301.html#439 και την περασω μεσω updater θα ειμαι οκ? βασικα δεν μου αρσε και το καινουργιο interface της καμερας... ευχαριστω και παλι Μπορείς να βάλεις global dev μέσα από global stable.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html international edition με 800αρα Μόλις το χτύπησα. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ναι περναει κανονικα δεν θα εχεις προβλημα.;) Ευχαριστώ. Ξέρει κανεις ακόμα να μου πει,η global έχει Ελληνικά? Οι stable αν θυμάμαι ειπατε οτι δεν έχει η dev όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδια με το international τι κανουμε απο θεμα θηκης? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrros Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ευχαριστώ. Ξέρει κανεις ακόμα να μου πει,η global έχει Ελληνικά? Οι stable αν θυμάμαι ειπατε οτι δεν έχει η dev όμως? Η global dev έχει 50% και αυξάνει σε κάθε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδια με το international τι κανουμε απο θεμα θηκης? Ας ευχηθουμε να ταιριαζουν απο το το RN3 αλλιως την κατσαμε.:( Εχω ηδη παραλαβει δυο θηκες,μια δερματινη original xiaomi flip up και μια asling σιλικονης. Επισης,δυο tempered glass ενα της xiaomi και ενα της asling.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδια με το international τι κανουμε απο θεμα θηκης? υπομονη μεχρι να βγουνε για αυτο το μοντελο ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας ευχηθουμε να ταιριαζουν απο το το RN3 αλλιως την κατσαμε.:( Εχω ηδη παραλαβει δυο θηκες,μια δερματινη original xiaomi flip up και μια asling σιλικονης. Επισης,δυο tempered glass ενα της xiaomi και ενα της asling.:confused: οι θηκες δυσκολα να κανουν καθως το κινητο ειναι μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 να ρωτήσω έχω vodafone,πώς ενεργοποιείται το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 να ρωτήσω έχω vodafone,πώς ενεργοποιείται το 4G? Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisc230 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 υπομονη μεχρι να βγουνε για αυτο το μοντελο ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι θηκες δυσκολα να κανουν καθως το κινητο ειναι μεγαλυτερο παιδιά καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος της internation έκδοσης και δυστυχώς η θήκη που είχα πάρει δεν ταιριάζει! :( κατά τ'αλλα όλα καλά με το τουμπανακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδιά καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος της internation έκδοσης και δυστυχώς η θήκη που είχα πάρει δεν ταιριάζει! :( κατά τ'αλλα όλα καλά με το τουμπανακι! :(:(:(Μας εκανες την καρδια περιβολι!!!:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδιά μπορεί κανείς να μου πεί τελικά πώς ενεργοποιώ το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδιά μπορεί κανείς να μου πεί τελικά πώς ενεργοποιώ το 4G? αν δεν το εχεις ενεργοποιησει στελνεις 4G NAI στο 1285 Αν το εχεις ενεργοποιησει και δεν πιανεις πας στην διαχειρηση σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 καλησπερα παιδια ..την βοηθεια σας μολις αγορασα το κινητο αυτο.αλλα οταν παω στην καμερα λειπει το κουμπι για την μπροστινη καμερα.κατεβαζω αλλη εφαρμογη και παλι το ιδιο..τι κανω? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 καλησπερα παιδια ..την βοηθεια σας μολις αγορασα το κινητο αυτο.αλλα οταν παω στην καμερα λειπει το κουμπι για την μπροστινη καμερα.κατεβαζω αλλη εφαρμογη και παλι το ιδιο..τι κανω? ποια ρομ εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδιά καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος της internation έκδοσης και δυστυχώς η θήκη που είχα πάρει δεν ταιριάζει! :( κατά τ'αλλα όλα καλά με το τουμπανακι! ποια θηκη ειναι? θεωρω οτι οι σιλικόνης και οι tpu οντας μαλακες θηκες οτι θα κανουν απλα λιγο πιο σφιχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 αν δεν το εχεις ενεργοποιησει στελνεις 4G NAI στο 1285 Αν το εχεις ενεργοποιησει και δεν πιανεις πας στην διαχειρηση σιμ thank you!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδιά καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος της internation έκδοσης και δυστυχώς η θήκη που είχα πάρει δεν ταιριάζει! :( κατά τ'αλλα όλα καλά με το τουμπανακι! Αν θες ανέβασε μια φωτό απο τις ενδείξεις της συσκευής. Απο την αλλη για πες εομ που εχεις και αν έχει την γλώσσα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisc230 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 ποια θηκη ειναι? θεωρω οτι οι σιλικόνης και οι tpu οντας μαλακες θηκες οτι θα κανουν απλα λιγο πιο σφιχτά... η θήκη είναι η ipaky και δεν μπαίνει το δαχτυλίδι που έχει ! λογικά οι σιλικόνης μπορεί να μπαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 ποια ρομ εχει; τους ζητησα να περασουν ελληνικα. glibal 7.1 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 τους ζητησα να περασουν ελληνικα. glibal 7.1 Γραψε ολη την εκδοαη miui οπως το γραφει αλλιως ανεβασε ενα στιγμιοτυπο απο το σχετικα με το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts