Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Παρέλαβα πριν λίγο το κινητό με dev, όπως το ζήτησα από το μαγαζί (φαντάζομαι δηλαδή, γιατί δεν ξέρω πως να το εξακριβώσω).

Θέλω να περάσω την ελληνική rom, αλλά για να το κάνω πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader.

Έχω δυο ερωτήσεις λοιπόν. Πρώτον, αν είναι απαραίτητο, να έχω μέσα στο κινητό την sim και αν είναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη sim από αυτή, που θα έχει το κινητό αργότερα? Και δεύτερον, η διαδικασία για την αίτηση του ξεκλειδώματος, απαιτεί αρκετές μέρες και μηνύματα για να φανώ ενεργός χρήστης, όπως αναφέρεται σε μερικούς οδηγούς ή γίνεται άμεσα, χωρίς πολλά πολλά?

Αν δεν μπορούν να γίνουν άμεσα το ξεκλείδωμα και το φλασάρισμα της rom (δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερος χρόνος από τις οδηγίες που βλέπω), επειδή πρόκειται να φύγω, να κάνω το ΟΤΑ update (6.8.4), που μου ήρθε?

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω από εκείνο το βράδυ αυτήν: kenzo_global_images_V7.2.5.0.LHOMIDA_20160129.0000.14_5.1_global

Ξεκινώ;

Είσαι κομπλέ.. ξεκίνα με προσοχή τα βήματα..

Και δεύτερον, η διαδικασία για την αίτηση του ξεκλειδώματος, απαιτεί αρκετές μέρες και μηνύματα για να φανώ ενεργός χρήστης, όπως αναφέρεται σε μερικούς οδηγούς ή γίνεται άμεσα, χωρίς πολλά πολλά?

Σε αυτό μπορώ να σου πω ότι έκανα την αίτηση στις 31/7, έχω κάνει 37 post στο official forum και έχω 9 hours online εκεί. Ακόμα δεν μου έχει έρθει sms. Γενικά λένε οτι περιμένεις 10 μέρες.

Θα ήθελα να ρωτήσω εδώ τους ειδήμονες, εάν μπορώ με official global rom( όχι ξεκλείδωτο) να κάνω root τη συσκευή;

Υπάρχουν οδηγοί αλλά νομίζω ρισκάρεις....

Σε αυτό μπορώ να σου πω ότι έκανα την αίτηση στις 31/7, έχω κάνει 37 post στο official forum και έχω 9 hours online εκεί. Ακόμα δεν μου έχει έρθει sms. Γενικά λένε οτι περιμένεις 10 μέρες.

Μάλλον είναι τυχαία ή σειρά που έρχονται τα μηνύματα (ενδέχεται να έχεις πάρει άδεια και να μην έρθει μήνυμα ποτέ). Φαντασου εγώ τον Μαιο απλώς έκανα εγγραφή, ζήτησα άδεια για ξεκλειδωμα και σε 4 μέρες είχε έρθει το οκ χωρίς να έχω γράψει ούτε ένα post και η σύνδεση μου κράτησε το πολύ 5 λεπτά ,όσο χρειάστηκε για την εγγραφή.

Άρα να κάνω την αίτηση από τώρα.

Το update το κάνω? Και πως βλέπω, αν όντως μου πέρασαν την dev?

Άρα να κάνω την αίτηση από τώρα.

Το update το κάνω? Και πως βλέπω, αν όντως μου πέρασαν την dev?

BETA = DEVELOPER ROM ..

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.... αφού θα την αλλάξεις.

BETA = DEVELOPER ROM ..

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.... αφού θα την αλλάξεις.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.

Μόλις πέρασα GTV 6.8.4 και νομίζω όλα δουλεύουν ρολόι.. Περισσότερα αύριο-μεθαύριο..

οντως δουλευουν ολα ρολοι... τεταρτη ημερα (global official) και δυσκολα να βρεθει ψεγαδι...

Μόλις πέρασα GTV 6.8.4 και νομίζω όλα δουλεύουν ρολόι.. Περισσότερα αύριο-μεθαύριο..

Ωραίος!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.

Βασικά αν είχα καταλάβει σωστά,θα στο έλεγα και εγώ για να ξεκουραστεί λίγο ο geoanto555! :p

Μάλλον είναι τυχαία ή σειρά που έρχονται τα μηνύματα (ενδέχεται να έχεις πάρει άδεια και να μην έρθει μήνυμα ποτέ). Φαντασου εγώ τον Μαιο απλώς έκανα εγγραφή, ζήτησα άδεια για ξεκλειδωμα και σε 4 μέρες είχε έρθει το οκ χωρίς να έχω γράψει ούτε ένα post και η σύνδεση μου κράτησε το πολύ 5 λεπτά ,όσο χρειάστηκε για την εγγραφή.

Η βλακεία ξέρεις ποιά είναι; Είναι η πρώτη φορά που κάνω όλη αυτήν την διαδικασία και μετά απο το κλείδωμα που έφαγε το κινητό μου από την λαλακία μου, νόμιζα πως έπρεπε να περιμένω τον κωδικό για να το φτιάξω. Είμαι τόσες μέρες χωρίς κινητό και έχω φάει και το δούλεμα του αιώνα. Πάλι καλά που υπάρχει ο geoanto555 και με έσωσε!

Μιας και δεν έχει Ελλάδα στο choose your locale,να βάλω Τουρκία που είναι η πιο κοντινή; Επίσης,τώρα είμαι με την ROM που έγραψα πριν,θα κάνει κανονικά Update σε official global rom(7.5.3. δηλαδή) στην συνέχεια από μόνο του;

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου!

Παιδιά, είχα αφήσει στο κινητό της φίλης μου πάνω την official stable αγγλοκινεζικη. Μου παραπονιεται ότι κάποιες φορές κολλάνε τα πλήκτρα αφής. Τα πατάει και δεν ανταποκρινονται. Λέτε να φταίει η ρομ; Λέει ότι πείραξε λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν νομίζω να είναι από αυτό. Θα το έχω πάλι στα χέρια μου το Σάββατο οπότε λέω να το ξεκλειδωσω και να βάλω official global stable. Είναι καλή έχει άποψη επίσης κάνεις; Η να βαλω την official global developers ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ωραίος!

Μιας και δεν έχει Ελλάδα στο choose your locale,να βάλω Τουρκία που είναι η πιο κοντινή; Επίσης,τώρα είμαι με την ROM που έγραψα πριν,θα κάνει κανονικά Update σε official global rom(7.5.3. δηλαδή) στην συνέχεια από μόνο του;

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου!

Βάλε μία κοντινή... Πολλοί βάζουν Ισπανία... νομίζω..:confused:

Όλα οκ... ;;; Άνοιξε κανονικά;

Απ ότι φάνηκε έφταιγε το Miflash..

Βάλε μία κοντινή... Πολλοί βάζουν Ισπανία... νομίζω..:confused:

Όλα οκ... ;;; Άνοιξε κανονικά;

Απ ότι φάνηκε έφταιγε το Miflash..

Μέχρι να πάρω σίγουρη απάντηση για το τι τοποθεσία να βάλω,δεν πειράζω τίποτα,το φοβάμαι! :D Μόλις βάλω και ανοίξω θα σου πω.

Ναι όντως,αλλα τι πρόβλημα είχε; Ήταν πολύ παλιά ή καινούργια η έκδοση που είχα βάλει μάλλον.

Μέχρι να πάρω σίγουρη απάντηση για το τι τοποθεσία να βάλω,δεν πειράζω τίποτα,το φοβάμαι! :D Μόλις βάλω και ανοίξω θα σου πω.

Ναι όντως,αλλα τι πρόβλημα είχε; Ήταν πολύ παλιά ή καινούργια η έκδοση που είχα βάλει μάλλον.

απλά είχε κάτσει στραβά.. Δεν πιστεύω τώρα να σου ζητάει κανένα κωδικό Mi κλπ;

καλησπέρα σας

είπα να κάνω και ένα test antutu με την multilanguage rom και είχα το παρακάτω άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα

http://oi67.tinypic.com/3005xdy.jpg

οι θηκες και τα τζαμια για το redmi note 3 κανουν και για το pro?γιατι στο gearbest με μπερδεψαν..

ενδιαφερομαι για αυτη http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Sparkle-Flip-Matte-PU-Leather-Phone-Cases-Covers-For-XIAOMI-RedMi-Note-3-/161917856188?var=&hash=item25b30e69bc:m:mLDhVsrsxXPIeaCyt7rcpmA

Τα λεντ ειδοποιησης λειτουργουν οκ; Για φβ,γουατς απ και λοιπα;

Τα λεντ ειδοποιησης λειτουργουν οκ; Για φβ,γουατς απ και λοιπα;

Δεν έχω τέτοιες εφαρμογές.. αλλά για τα μηνύματα που είχε αναφερθεί μια χαρά δουλέυουν..

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οι θηκες και τα τζαμια για το redmi note 3 κανουν και για το pro?γιατι στο gearbest με μπερδεψαν..

ενδιαφερομαι για αυτη http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Sparkle-Flip-Matte-PU-Leather-Phone-Cases-Covers-For-XIAOMI-RedMi-Note-3-/161917856188?var=&hash=item25b30e69bc:m:mLDhVsrsxXPIeaCyt7rcpmA

Ναι ίδια είναι...

Δεν έχω τέτοιες εφαρμογές.. αλλά για τα μηνύματα που είχε αναφερθεί μια χαρά δουλέυουν..

οοοοο :chair:

για αυτο βγαζεις 10 μερες με την μπαταρια

οοοοο :chair:

για αυτο βγαζεις 10 μερες με την μπαταρια

10 μέρες να βγάζεις εσύ.. Τουλάχιστον 15 :rolleyes:

απλά είχε κάτσει στραβά.. Δεν πιστεύω τώρα να σου ζητάει κανένα κωδικό Mi κλπ;

Ακόμα δεν έχω βάλει χώρα γιατί δεν μου έχει απαντήσει κάποιος. Όντως φοβάμαι παιδιά,δεν θέλω να ριψοκινδυνέψω νέα βλακεία ξανα!!!