terry39 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Πώς την παραγγείλατε παιδιά; Εγώ προσωπικά είχα θέμα, είχα ψάξει και είχα βρει στο e-bay θήκη και tg αλλά δεν μπορούσα να αγοράσω με paypal,έμαθα οτι και άλλοι είχαν θέμα τον τελευταίο καιρό. Revolut, εφαρμογή στο κινητό αλλά και πλαστική κάρτα αν θέλεις, υπάρχει οδηγός αγορών από διπλανό forum, aliexpress δεν έχει PayPal, οπότε ή χρεωστικη ή πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά έχω βάλει όλα τα προγράμματα που έχω δει ότι χρειάζονται με την υπερπολύτιμη βοήθεια του geoanto 555 και είμαι στην αναμονή για το sms απο την εταιρεία. Το κινητό είχε κάνει update σε 7.5.3. αλλά παραμένει κλειδωμένο-είχα κάνει την παπάτζα με το μοτίβο. Είμαι κομπλέ απο το official forum γενικά. Επίσης, για να ξεκλειδώσει ο λογαριασμός πρέπει να είναι 100% verified(που είναι) και να έχει πάνω του τη συσκευή συνδεμένη(δεν είναι και μιας και είναι ουσιαστικά κλειδωμένο το κινητό δεν μπορώ να το κάνω,τι γίνεται με αυτό; θα μπορέσω να ξεκλειδώσω bootloader; ) 1. Μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader σύμφωνα με τον οδηγό,ακόμα και εάν λέει ότι είναι για όσους έχουν dev ROM,σωστά; 2. Όταν με το καλό έρθει ο ρημαδοκωδικός και ξεκλειδώσω bl, θέλω να βάλω πάλι Οfficial global stable rom, όπως είχε και από την μάνα του δηλαδή. Πρέπει αναγκαστικά πρώτα να περάσω άλλη ROM και μετά να κάνω διαδικασία για να πάω απο unofficial σε official; Ποιόν οδηγό πρέπει να ακολουθήσω; Ρωτάω γιατί-εάν έχω καταλάβει σωστά- πρέπει πρώτα να βάλω dev. Για ποιο λόγο περιμένεις; Φλάσαρε μία global stable με miflash να φυγει το μοτίβο σου.. 1.Δυσκολο να ξεκλειδώσεις με stable 2.Αν θες να ξεκλειδώσεις μάλλον πρέπει να περάσεις από dev.. εκτός αν είσαι τόσο τυχερός,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Για ποιο λόγο περιμένεις; Φλάσαρε μία global stable με miflash να φυγει το μοτίβο σου.. 1.Δυσκολο να ξεκλειδώσεις με stable 2.Αν θες να ξεκλειδώσεις μάλλον πρέπει να περάσεις από dev.. εκτός αν είσαι τόσο τυχερός,. Καλημέρες Εγώ πάντως ξεκλείδωσα δύο Redmi 3 με China Stable. Ας κάνει μία προσπάθεια ο φίλος κι αν δεν ξεκλειδώσει αλλάζει rom. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλημέρες Εγώ πάντως ξεκλείδωσα δύο Redmi 3 με China Stable. Ας κάνει μία προσπάθεια ο φίλος κι αν δεν ξεκλειδώσει αλλάζει rom. Καλημέρα.. Ναι σίγουρα να κάνει.. Το πρόβλημά του βέβαια είναι το μοτίβο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλημέρα.. Ναι σίγουρα να κάνει.. Το πρόβλημά του βέβαια είναι το μοτίβο... :wacko: Δεν το πρόσεξα ρε George. Αν δεν ξέρει το μοτίβο το φλασάρισμα είναι αναπόφευκτο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν το πρόσεξα ρε George. Χωρίς να ξέρει το μοτίβο το φλασάρισμα είναι αναπόφευκτο. Αν δεν έχει ενεργοποιήσει το usb debugging δεν μπορεί και να ξεκλειδώσει.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Αν δεν έχει ενεργοποιήσει το usb debugging δεν μπορεί και να ξεκλειδώσει.:wink: Εγώ πάντως στα Redmi δεν κοίταξα καν το usb debugging. Ξεκλείδωσαν με τη μία. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εγώ εχθές ξεκλείδωσα κανονικά με την τελευταία global stable. Είχα προσπαθήσει και πριν από μια βδομάδα αλλά δεν γινόταν. Στο miui.com λένε ότι αν αποτύχει το ξεκλείδωμα με global stable την πρώτη φορά, θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις μετά από 1 βδομάδα πάλι. Σε εμένα δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Τώρα είμαι με 82% μπαταρία με 1ω5λ οθόνη σε 21 ω μπαταρία σύνολο. Το system 20% , android 10%, google services 0.7%. Με την προηγούμενη ρομ έπιανα ως και 70% για αυτα τα 3 και τώρα πήγα στο 30%! Συνεχιζω ! 54% 2d 9h με 2ω 47λ οθονη. Εννοείται ότι δύσκολα θα παω σε update rom (dev global 6.8.4) με τετοιες επιδοσεις αυτονομιας. Παντως ειναι φοβερο πως επηρεαζει την αποδοση της μπαταριας η ρομ. Με την προηγουμενη θα ειχα αδειασει σχεδον 2 φορες και με αυτη εχω ακομα μιση μπαταρια. Kαι τωρα παω για 6 ωρες οθονη ταυτοχρονα με 4-5 μερες αυτονομια! φοβερα νουμερα. Δλδ αν το ζοριζα σε 1-1.5 μερα θα έπιανα σιγουρα 8-9 ωρες οθονη! Edited August 8, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Αν δεν έχει ενεργοποιήσει το usb debugging δεν μπορεί και να ξεκλειδώσει.:wink: Δεν το είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά; Όσον αφορά την σύνδεση της συσκευής με τον λογαριασμό,υπάρχει πρόβλημα τελικά; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα.. Ναι σίγουρα να κάνει.. Το πρόβλημά του βέβαια είναι το μοτίβο... :wacko: Εννοείς οτί δεν με εμποδίζει σε κάτι το μοτίβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν το είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά; Όσον αφορά την σύνδεση της συσκευής με τον λογαριασμό,υπάρχει πρόβλημα τελικά; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς οτί δεν με εμποδίζει σε κάτι το μοτίβο; Λαθος τα κατάλαβες αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το usb debugging δεν μπορείς να περάσεις αλλη rom μεσώ υπολογιστή εννοεί ο κάλος φιλος Γιώργος ,με το μοτίβο τωρα που εχεις και δεν ξέρεις τον κωδικό δεν μπορείς να μπεις στο μενού του κινητού,δεν έβαλες και δαχτυλικό μετα το μοτιβο μου κανει αυτο εντύπωση.αφου το ζητάει απο μονο του σαν δεύτερη ασφάλεια για να μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό.:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά είμαι σε σκέψεις να αγοράσω το κινητό λόγω υποστίριξης Rom, kernel κτλ για να το έχω και ως 2ο. Αξίζει πιστεύετε τα λεφτά του; Έχει κάποιο θεματάκι με το hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Λαθος τα κατάλαβες αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το usb debugging δεν μπορείς να περάσεις αλλη rom μεσώ υπολογιστή εννοεί ο κάλος φιλος Γιώργος ,με το μοτίβο τωρα που εχεις και δεν ξέρεις τον κωδικό δεν μπορείς να μπεις στο μενού του κινητού,δεν έβαλες και δαχτυλικό μετα το μοτιβο μου κανει αυτο εντύπωση.αφου το ζητάει απο μονο του σαν δεύτερη ασφάλεια για να μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό.:ninja::ninja: Ναι,απλα το usb debugging το είχαμε ενεργοποιήσει με τον geo αν θυμάμαι καλα. Δακτυλικό έχω βάλει,αλλά το ζητάει μετά το μοτίβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ναι,απλα το usb debugging το είχαμε ενεργοποιήσει με τον geo αν θυμάμαι καλα. Δακτυλικό έχω βάλει,αλλά το ζητάει μετά το μοτίβο. Δυστυχώς νομίζω πως δεν το χουμε ενεργοποιήσει από την στιγμή που δεν μπορούμε να μπούμε στο menu. Θα γυρίσεις από fastboot σε EDL .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Την Συσκευή την έχω μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Την πήρα απο vickmal με official dev (chi,eng) και κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις, για τις πρώτες 4-5 μέρες δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος με την μπαταρία (δεν έβγαζε μέρα με τίποτα), μετά την αναβάθμιση την παρασκευή σε 6.8.4. beta τα αποτελέσματα είναι σούπερ. 2 μέρες ήδη και ακόμη έχω 31%. Εκτιμώ πολύ την δουλεία που κάνουν τα παιδιά και εδώ και σε άλλα φόρουμ για να περνάμε ελληνική και γλιτώνουμε από κόπο και τουβλιάσματα αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κανένα λόγω να πάω σε ξεκλείδωμα και αλλαγή ρομ. Edited August 8, 2016 by Episkeptis Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εκτιμώ πολύ την δουλεία που κάνουν τα παιδιά και εδώ και σε άλλα φόρουμ για να περνάμε ελληνική και γλιτώνουμε από κόπο και τουβλιάσματα αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κανένα λόγω να πάω σε ξεκλείδωμα και αλλαγή ρομ. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα... Μόνο μην πάθει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Την Συσκευή την έχω μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Την πήρα απο vickmal με official dev (chi,eng) και κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις, για τις πρώτες 4-5 μέρες δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος με την μπαταρία (δεν έβγαζε μέρα με τίποτα), μετά την αναβάθμιση την παρασκευή σε 6.8.4. beta τα αποτελέσματα είναι σούπερ. 2 μέρες ήδη και ακόμη έχω 31%. Εκτιμώ πολύ την δουλεία που κάνουν τα παιδιά και εδώ και σε άλλα φόρουμ για να περνάμε ελληνική και γλιτώνουμε από κόπο και τουβλιάσματα αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κανένα λόγω να πάω σε ξεκλείδωμα και αλλαγή ρομ. Σωστα ομιλεις και σωστα τα συμπερασματα σου. Η τρεχουσα official dev ειναι η καλυτερη που ειχα απο πλευρας διαχείρησης ενέργειας εδω και 2.5-3 μήνες που έχω το κινητο. Γνώμη μου τις επόμενες dev που θα ερθουν τις επόμενες Παρασκευες μην τις περάσεις αν δεν διαβάσεις πρώτα σχόλια σχετικα με την μπαταρια. Μπορεί μια από τις επόμενες να την χαντακώσουν πάλι. Αυτά ειναι τα κακά του να έχεις dev rom. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα... Μόνο μην πάθει κάτι... Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, εφόσον το έχεις ξεκλείδωτο, περασμένο με official global devs όπως εγώ χωρίς να έχω περάσει twrp recovery θεωρείς α) να το βάλω το recovery β) εάν ναι, μπαίνει με αυτή την ρομ; Γιατί δοκιμάζοντας να μπω σε ρεκοβερι βγάζει το κλασσικό εικονίδιο που δείχνει να βάλεις το κινητό με το καλώδιο στο pc. Oπότε εάν κάτι πήγαινε στραβά, θα είχα θέμα; Πάντως σαν σκέψη σίγουρα είναι καλό το twrp recovery κάνεις back up, wipe κλπ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, εφόσον το έχεις ξεκλείδωτο, περασμένο με official global devs όπως εγώ χωρίς να έχω περάσει twrp recovery θεωρείς α) να το βάλω το recovery β) εάν ναι, μπαίνει με αυτή την ρομ; Γιατί δοκιμάζοντας να μπω σε ρεκοβερι βγάζει το κλασσικό εικονίδιο που δείχνει να βάλεις το κινητό με το καλώδιο στο pc. Oπότε εάν κάτι πήγαινε στραβά, θα είχα θέμα; Πάντως σαν σκέψη σίγουρα είναι καλό το twrp recovery κάνεις back up, wipe κλπ. Μπαίνει το recovery αλλά θέλει ψάξιμο αρκετό. Και όχι το κανονικό αλλά το cofface. Στην θέση σου εννοείται πως δεν θα το βαζα.. Αν σου χρειαστεί με μία εντολή το ανοίγεις από το pc σου κ κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μπαίνει το recovery αλλά θέλει ψάξιμο αρκετό. Και όχι το κανονικό αλλά το cofface. Στην θέση σου εννοείται πως δεν θα το βαζα.. Αν σου χρειαστεί με μία εντολή το ανοίγεις από το pc σου κ κάνεις την δουλειά σου. Ok σημασία έχει να είναι ξεκλείδωτο το κινητό. Εφόσον γίνεται, δεν έχω πρόβλημα.:) Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ok σημασία έχει να είναι ξεκλείδωτο το κινητό. Αυτό ακριβώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δυστυχώς νομίζω πως δεν το χουμε ενεργοποιήσει από την στιγμή που δεν μπορούμε να μπούμε στο menu. Θα γυρίσεις από fastboot σε EDL .... 1ο βημα: http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html 2ο βημα: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html σωστά; μπορώ να φλασάρω official global rom,σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 1ο βημα: http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html 2ο βημα: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html σωστά; μπορώ να φλασάρω official global rom,σωστά; Ναι σωστά... Κατέβασε παλιότερη fastboot global ρομ... κατα προτίμηση την 7.2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ublis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω εδώ τους ειδήμονες, εάν μπορώ με official global rom( όχι ξεκλείδωτο) να κάνω root τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Ναι σωστά... Κατέβασε παλιότερη fastboot global ρομ... κατα προτίμηση την 7.2.5 Έχω από εκείνο το βράδυ αυτήν: kenzo_global_images_V7.2.5.0.LHOMIDA_20160129.0000.14_5.1_global Ξεκινώ; Edited August 8, 2016 by Pshlos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts