geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εγώ πάλι δεν σκάω.. Από το να βγει και να είναι σάπια καλύτερα μια ζωή lollipop. Λες και θα καταλάβω καμιά τρομερή διαφορά.. Sent from my Redmi Note 3 Θα υπάρχουν κάποιες δυνατότητες παραπάνω παιδιά.. Θα είναι πιο χρήσιμο το fingerprint ας πούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 H rom που διερευσε δε νομίζω ότι λέει τίποτα, και miui 7 Marshmallow είχε διαρρεύσει αν θυμάμαι καλά με αρκετά θέματα, όπως και η miui 8 που αναφέρεσαι, απ ότι βλέπω στο σχετικό xda νήμα δεν είναι τόσο σταθερή για καθημερινή χρήση έχει κολλήματα σοβαρά. Τι να πω, μακάρι να βγει στο τέλος γιατί βλέπω το redmi 3d φίλης με Marshmallow και λέω που πάμε.. Απο την στιγμη που ειναι official ειναι σοβαρο μπόνους. Επισης οσοι την περασαν σωστα δεν ειχαν θεματα.τα πολλα μπαγκς ήταν απο αυτους που την περασαν απο recovery.. Αλλα και μονο που θα παρει μμ ειναι καλο! Θα την αναλαβουν μετα οι ελληνες και θα τα φτιάξουν ολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Θα υπάρχουν κάποιες δυνατότητες παραπάνω παιδιά.. Θα είναι πιο χρήσιμο το fingerprint ας πούμε.. Εννοείται αυτό. Αλλά αν είναι να βάζουν ένα πράμα και να χαλάνε δύο, δεν το προτιμώ. Αυτό εννοούσα. Δεν λέω πως θα ισχύει κάτι τέτοιο... Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εννοείται αυτό. Αλλά αν είναι να βάζουν ένα πράμα και να χαλάνε δύο, δεν το προτιμώ. Αυτό εννοούσα. Δεν λέω πως θα ισχύει κάτι τέτοιο... Sent from my Redmi Note 3 Μα δεν κυκλοφόρησε επίσημα.διερευσε απο λαθος. Αν ήταν ετοιμη θα την ειχαν βγαλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Θα υπάρχουν κάποιες δυνατότητες παραπάνω παιδιά.. Θα είναι πιο χρήσιμο το fingerprint ας πούμε.. Μακάρι να την βγάλουνε. Δλδ τι παραπάνω να κάνεις με το fingerprind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μακάρι να την βγάλουνε. Δλδ τι παραπάνω να κάνεις με το fingerprind? Το winbank ας πούμε θα έχει είσοδο με fingerprint και όχι κάθε φορά κωδικούς...(ένα απλό παράδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μολις το παρηγγειλα και εγω απο banggood. ξερει κανεις με ποια rom ερχεται απο κει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μα δεν κυκλοφόρησε επίσημα.διερευσε απο λαθος. Αν ήταν ετοιμη θα την ειχαν βγαλει! Εφόσον το Redmi pro έχει αυτή είναι ζήτημα χρόνου πιστεύω να την δώσει και στα άλλα μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εφόσον το Redmi pro έχει αυτή είναι ζήτημα χρόνου πιστεύω να την δώσει και στα άλλα μοντέλα Δεν παιζει τοσο ρολο... Αντιθετα θα ηταν λογικο να μην την δωσει αφου εβγαλε καινουριο μοντελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Γεια χαρά παρέλαβε σήμερα με MIUI 7.6.5.28 Beta έτσι γράφει έχει πάντως κ google play ... είχα παραγγείλει απο Vickmall με china dev με σκοπό να περάσω την Ελληνική προχωράω ? είναι όντος dev αυτή που μου ήρθε ? δεν εχω ιδέα πάντως απο αλλαγή ρομ κτλ μόνο οτι εχω διαβάσει εδω ,,,έγκριση πάντως για bootloader εχω πάρει ... Thnx Edited July 27, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γεια χαρά παρέλαβε σήμερα με MIUI 7.6.5.28 Beta έτσι γράφει έχει πάντως κ google play ... είχα παραγγείλει απο Vickmall με china dev με σκοπό να περάσω την Ελληνική προχωράω ? είναι όντος dev αυτή που μου ήρθε ? δεν εχω ιδέα πάντως απο αλλαγή ρομ κτλ μόνο οτι εχω διαβάσει εδω ,,,έγκριση πάντως για bootloader εχω πάρει ... Thnx Είσαι έτοιμος ναι.. Κάνε τα βήματα σιγά σιγά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γεια χαρά παρέλαβε σήμερα με MIUI 7.6.5.28 Beta έτσι γράφει έχει πάντως κ google play ... είχα παραγγείλει απο Vickmall με china dev με σκοπό να περάσω την Ελληνική προχωράω ? είναι όντος dev αυτή που μου ήρθε ? δεν εχω ιδέα πάντως απο αλλαγή ρομ κτλ μόνο οτι εχω διαβάσει εδω ,,,έγκριση πάντως για bootloader εχω πάρει ... Thnx Ναι φίλε είναι κανονικά dev.Έφοσον έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και έχεις πάρει έγκριση διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς και προχωρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 loipon sory gia tagreeklish alla den exei elliniko pliktrologio ...akana ena update pou zitise k twra exei MIUI 8 6.7.21 beta kakos ekana to.update? thmx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) loipon sory gia tagreeklish alla den exei elliniko pliktrologio ...akana ena update pou zitise k twra exei MIUI 8 6.7.21 beta kakos ekana to.update? thmx Βάλε Ελληνικό πληκτρολόγιο απο το play store (πολλά υπάρχουν δωρεάν, π.χ. swiftkey, google keyboard κλπ)... Επίσης η ρομ που έχεις τώρα (6.7.21 beta) έχει και Ελληνικά μέσα (έστω μισομεταφρασμένα). Δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο με αυτή; ΥΓ: καλά έκανες το update... Αυτή η beta είναι MIUI 8 (λίγο διαφορετική απο το MIUI 7), πιο καινούργια, με Ελληνικά (έστω και τα μισά προς το παρών) και επίσης ξεκλειδώνει μια χαρά και με αυτή το τηλέφωνο! Edited July 28, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Α ωραία... ελληνικά στην ρομ δε βλέπω να έχει, έχει αγγλικά και δύο κινέζικες... λοιπόν να προχωρήσω με bootloader και αλλαγή ρομ; είναι dev αυτή που έχω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 ΥΓ: καλά έκανες το update... Αυτή η beta είναι MIUI 8 (λίγο διαφορετική απο το MIUI 7), πιο καινούργια, με Ελληνικά (έστω και τα μισά προς το παρών) και επίσης ξεκλειδώνει μια χαρά και με αυτή το τηλέφωνο! Bill Καλημέρα. Δεν θα έχει Ελληνικά γιατί είναι η China developer..Α ωραία... ελληνικά στην ρομ δε βλέπω να έχει, έχει αγγλικά και δύο κινέζικες... λοιπόν να προχωρήσω με bootloader και αλλαγή ρομ; είναι dev αυτή που έχω τώρα; Βρε μην το συζητάς πολύ. Δώστου να καταλάβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Bill Καλημέρα. Δεν θα έχει Ελληνικά γιατί είναι η China developer.. Καλημέρα! Ναι το είδα κατόπιν εορτής οτι αφορούσε την China Dev, που αλήθεια, καθώς περιμένω και εγώ 1 ακόμη τηλέφωνο με China Dev (πρέπει να πάρουμε και ποσοστά απο xiaomi, μήπως να οργανωθούμε;:lol:), πως αντικαθιστούμε την China Dev με Global Dev (λέω αν γίνεται χωρίς Miflash, μέσω updater ή Mipcsuite?). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα! Ναι το είδα κατόπιν εορτής οτι αφορούσε την China Dev, που αλήθεια, καθώς περιμένω και εγώ 1 ακόμη τηλέφωνο με China Dev (πρέπει να πάρουμε και ποσοστά απο xiaomi, μήπως να οργανωθούμε;:lol:), πως αντικαθιστούμε την China Dev με Global Dev (λέω αν γίνεται χωρίς Miflash, μέσω updater ή Mipcsuite?). Δεν νομίζω να καταφέρεις μέσω Mipc ή updater. Ποιο είναι το θέμα όμως.. δεν μπορείς και να την βάλεις απευθείας με miflash. Σου προτείνω ξεκλείδωμα αρχικά και μετά πέρασμα. Έτσι νομίζω θα μπει με mipcsuite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omzy Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα σας, αγόρασα ενα Xaoimi redmi note 3 pro και θα θελα τη βοηθεια σας καθως με δυσκολευει σε ορισμένα θέματα. το 1ο που θα ηθελα αν ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω import καποιες επαφες τις οποιες ειχα κανει export απο το παλιο μου κινητο Samsung galaxy S3. ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και αλλες δυσκολιες μελλοντικα και θα ξαναχρειαστω τη βοηθεια σας, παρολα αυτα το 1ο μου μελλημα ειναι το να περασω μεσα τις επαφες μου. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Δεν νομίζω να καταφέρεις μέσω Mipc ή updater. Ποιο είναι το θέμα όμως.. δεν μπορείς και να την βάλεις απευθείας με miflash. Σου προτείνω ξεκλείδωμα αρχικά και μετά πέρασμα. Έτσι νομίζω θα μπει με mipcsuite. Με miflash δεν θέλω να ασχοληθώ λόγω 32bit windows (αν και ξέρω για το beta 32bit Miflash, που δεν έχω δοκιμάσει). Αφού θα το ξεκλειδώσω που θα το ξεκλειδώσω θα περάσω απευθείας την Ελληνική απο πάνω (αφού δεν είναι και για εμένα τα πλήρη Ελληνικά ειναι must(... Αν κάποια στιγμή αργότερα θελήσω official global στο δικό μου κινητό μου θα τη βάλω μέσω TWRP (γίνεται αν πειράξεις λίγο το zip). Καλησπέρα σας, αγόρασα ενα Xaoimi redmi note 3 pro και θα θελα τη βοηθεια σας καθως με δυσκολευει σε ορισμένα θέματα. το 1ο που θα ηθελα αν ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω import καποιες επαφες τις οποιες ειχα κανει export απο το παλιο μου κινητο Samsung galaxy S3. ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και αλλες δυσκολιες μελλοντικα και θα ξαναχρειαστω τη βοηθεια σας, παρολα αυτα το 1ο μου μελλημα ειναι το να περασω μεσα τις επαφες μου. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. 1) Αν τις έχεις κάνει export σε VCF αρχείο κάνε το import στο note 3 (μη σου πω ψέματα, δε θυμάμαι πως γίνεται). 2) Αν τις έχει εισάγει στο gmail account σου κάνε απλά συγχρονισμό και στο νέο τηλέφωνο (που θα έχεις βάλει το ιδιο gmail). Αν δεν τις έχει εισάγει στο gmail (απίθανο το θεωρώ, έστω και καταλάθος θα υπάρχουν εκεί) μπορείς να μπεις στο gmail account και να εισάγεις vcf αρχεία. 3) Μέσω Mimover (πρόγραμμα της xiaomi για μεταφορά δεδομένων απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο). Edited July 28, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omzy Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 1) Αν τις έχεις κάνει export σε VCF αρχείο κάνε το import στο note 3 (μη σου πω ψέματα, δε θυμάμαι πως γίνεται). 2) Αν τις έχει εισάγει στο gmail account σου κάνε απλά συγχρονισμό και στο νέο τηλέφωνο (που θα έχεις βάλει το ιδιο gmail). Αν δεν τις έχει εισάγει στο gmail (απίθανο το θεωρώ, έστω και καταλάθος θα υπάρχουν εκεί) μπορείς να μπεις στο gmail account και να εισάγεις vcf αρχεία. 3) Μέσω Mimover (πρόγραμμα της xiaomi για μεταφορά δεδομένων απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο). Αρχικα σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Αναφερομαι σε vcf αρχειο ναι. Δεν μπορω να βρω τον τροπο ουτε εγω να το περασω στο note 3. Δεν ηξερα οτι γινεται μεσω του gmail η αληθεια ειναι να ανεβασω vcf. θα προσπαθησω να το κανω ετσι αν δεν θυμαται καποιος το πως γινεται import απευθειας το vcf. Κατα Δευτερον επειδη σιγα σιγα ψαχνω το τηλεφωνο και βρισκω και αλλα πραγματα ανησυχητικα (ταυτοχρονα προσπαθω να διαβασω και τις απειρες σελιδες του post :p) να ρωτησω. -ειναι ανησυχητικο το οτι φαινεται να ανεβαζει αρκετα μεγαλη θερμοκρασια μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου? -εχει μεσα και playstore και ελληνικο πληκτρολογιο οποτε υποθετω οτι εχω την Multi rom. Ποια η γνωμη σας? Σας ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα κ απο μένα.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή αλλά έχω 1-2 ερωτήσεις που σίγουρα θα έχουν απαντηθεί κ sorry που τις ξανακάνω αλλά με μια αναζήτηση που έκανα στο θέμα (είναι κ τεράστιο τώρα πιά) δεν έχω σαφή εικόνα. Όποιος δεν βαριέται λοιπόν μου λύνει όποια απορία μπορεί. 1. Καταρχήν αγορά.Το βρίσκουμε παντού. Έχετε να προτείνεται απο κάπου συγκεκριμένα?(κ με ποια rom να προτιμήσω να έρθει.οτι θα την αλλάξω αυτό είναι σίγουρο απλά ρωτάω αν είναι καλύτερα να το παραγγείλω με την official ή με τη multi για να μου είναι πιο εύκολη η διαδικασία μετά) 2.Θα ήθελα να μάθω αν το notification led φαίνεται εξίσου καλά κ στην λευκή-γκρι συσκευή αλλά κ στη μαύρη.Εχω την εντύπωση οτι στη μαύρη θα φαίνεται καλύτερα όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση.Λάθος μου? Αυτά προς το παρόν.Thanks προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα κ απο μένα.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή αλλά έχω 1-2 ερωτήσεις που σίγουρα θα έχουν απαντηθεί κ sorry που τις ξανακάνω αλλά με μια αναζήτηση που έκανα στο θέμα (είναι κ τεράστιο τώρα πιά) δεν έχω σαφή εικόνα. Όποιος δεν βαριέται λοιπόν μου λύνει όποια απορία μπορεί. 1. Καταρχήν αγορά.Το βρίσκουμε παντού. Έχετε να προτείνεται απο κάπου συγκεκριμένα?(κ με ποια rom να προτιμήσω να έρθει.οτι θα την αλλάξω αυτό είναι σίγουρο απλά ρωτάω αν είναι καλύτερα να το παραγγείλω με την official ή με τη multi για να μου είναι πιο εύκολη η διαδικασία μετά) 2.Θα ήθελα να μάθω αν το notification led φαίνεται εξίσου καλά κ στην λευκή-γκρι συσκευή αλλά κ στη μαύρη.Εχω την εντύπωση οτι στη μαύρη θα φαίνεται καλύτερα όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση.Λάθος μου? Αυτά προς το παρόν.Thanks προκαταβολικά. Αγορα απο οπου θες. Αφου εχειςνσκοπο να βαλεις ελληνικη το παραγγελνεις με dev.ο ποια dev εχει το μαγαζί. Σιγουρα οχι με μυλτι σε καμια περιπτωση. Το λεντ φαινεται μια χαρα αρκετά καλα στην ασπρη που εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Συγκρινοντας δίπλα δίπλα το κινητό μου και της κολλητής μου. Έχουν διαφορά στον φωτισμό των κουμπιών. Τα δικά μου είναι πιο εντονα όπως και το notification Light. Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά. Οπότε έχουμε να κάνουμε με παρτίδες που είχαν θέμα; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει παλαιότερα γι αυτό με το φωτισμό. Πιστεύω ότι δεν διορθώνεται αλλά και δεν αξίζει αναμονή για να το στείλεις και πίσω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Αρχικα σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Αναφερομαι σε vcf αρχειο ναι. Δεν μπορω να βρω τον τροπο ουτε εγω να το περασω στο note 3. Δεν ηξερα οτι γινεται μεσω του gmail η αληθεια ειναι να ανεβασω vcf. θα προσπαθησω να το κανω ετσι αν δεν θυμαται καποιος το πως γινεται import απευθειας το vcf. Κατα Δευτερον επειδη σιγα σιγα ψαχνω το τηλεφωνο και βρισκω και αλλα πραγματα ανησυχητικα (ταυτοχρονα προσπαθω να διαβασω και τις απειρες σελιδες του post :p) να ρωτησω. -ειναι ανησυχητικο το οτι φαινεται να ανεβαζει αρκετα μεγαλη θερμοκρασια μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου? -εχει μεσα και playstore και ελληνικο πληκτρολογιο οποτε υποθετω οτι εχω την Multi rom. Ποια η γνωμη σας? Σας ευχαριστω και παλι. -Εισαγωγή VCF αρχείου στο κινητό: πήγαινε στις "Επαφές" (contacts) -> κράτα πατημένο το αριστερό capacitive πλήκτρο (με τις 3 γραμμές) για 2 δευτερόλεπτα -> θα σου εμφανίσει μενού με επιλογές μία απο τις οποίες είναι "Εισαγωγή/Εξαγωγή" (Import/Export). Απο εκεί έχει και συγχρονισμό με Google, εισαγωγή απο αποθηκευτικό χώρο κλπ. EDIT: ναι, βρήκα πως γίνεται και ανέβασμα vcf στο Gmail account. Μπαίνεις στο gmail- πάνω δεξιά το εικονίδιο σαν τετράγωνο με τις έξι τελίτσες -> κάτω κάτω έχει πλήκτρο "Περισσότερα" -> Επαφές. Εκεί διαχειριζόμαστε επαφές. Απο εκεί θα εμφανίσει τις επαφές και στα αριστερά έχει κάποιες επιλογές, μία απο αυτές γράφει "Περισσότερα" -> Εισαγωγή -> Αχείο Csv ή Vcard -> Vcard και εισάγουμε το VCF αρχείο. -Θερμοκρασία ναι, είναι λογικό να ανεβάζει (καλοκαίρι, παιχνίδια στο κινητό + αλουμίνιο = θερμότητα). Μη φοβάσαι, είναι φυσιολογικό και δεν επηρεάζει. -Αν πας στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> και μας αναφέρεις τι γράφει στο πεδίο MIUI θα σου πούμε τι είδους rom έχεις. Αν πάλι μας πεις απο που το πήρες πιθανώς να ξέρουμε χωρίς να αναφέρεις άλλα. Πάντως, μάλλον, ναι, έχεις κάποια πειραγμένη multi στο κινητό (όπως το στέλνουν τα περισσότερα μαγαζιά). Αν δεις προβλήματα να ξέρεις οτι πιθανώς ευθύνεται η ρομ καθώς είναι γνωστές για μικρό-προβλήματα που προκαλούν. Ανέβασε και εδώ ενα screenshot απο το "Σχετικά με το τηλέφωνο" να μπορούμε και εμείς να σου απαντήσουμε με σιγουριά. Edited July 28, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts