bad281 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 καλησπερα ηρθε και το δικο μου ας ελπιζουμε να τα καταφερω να βαλω ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 καλησπερα ηρθε και το δικο μου ας ελπιζουμε να τα καταφερω να βαλω ελληνικα Εύκολο είναι μην αγχώνεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Α μάλιστα.. Άρα θεωρείται ασφαλής επιλογή αφού ειναι εξάλλου και η βάση της ελληνικής ρομ. Περιμένουμε εντυπώσεις από μπαταρία και κάμερα σε σχέση με την προηγούμενη ρομ που είχες :) απο μπαταρια θα δωσω αναφορα αν και η προηγουμενη που ειχα ηταν η official stable global 7.3.7.0 που ειχε εξαιρετικη διαχειριση μπαταριας...απο καμερα δεν ειμαι ειδικος οποτε δεν ειμαι ο καταλληλοτερος... παντως απ οσες multi με ελληνικα εχω δοκιμασει(τις εχω δοκιμασει ολες τουλαχιστον 3 ημερες) καμμια δεν φτανει τις official ειτε global ειτε china ,πραγμα που το θεωρω φυσιολογικο αφου ειναι "απειραχτες"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παιδια η τρεχουσα ελληνικη ρομ την κατεβάζουμε από εδώ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14688-GTV-6-6-30-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-2-7-02-18/ και είναι αυτή? GTV-6.6.30 ειμαι με official dev για την ωρα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 χα χα εκανα αναβαθμιση και εβαλε τηνMIUI 8.6.6.23 να την πεταξω εεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα φίλε Deni77. Έχει ανέβει (για VIP) η Stable 7.5.1 για το Redmi 3. Οπότε λογικά τις επόμενες μέρες μπορεί να έχουμε κάτι και για το Redmi Note 3 Pro. :) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Καλησπέρα φίλε μου αυτα ειναι καλά νέα, δεν είμαι VIP γιαυτό δεν ενημερώνομαι απο το αλλο φόρουμ,μόνο απλά μηνύματα. Άντε να δοκιμάσουμε και κάτι νέο .:D:D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια η τρεχουσα ελληνικη ρομ την κατεβάζουμε από εδώ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14688-GTV-6-6-30-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-2-7-02-18/ και είναι αυτή? GTV-6.6.30 ειμαι με official dev για την ωρα. Δεν ειναι Stable αυτην ειναι dev, εμείς περιμένουμε να την δώσουν στον λαό την νεα Stable , η ελληνική κοινότητα.:lol::lol::lol::p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppas Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΙΟ SITE?ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΤΙΜΗ ΟΣΟ Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα και παλι Οπως ειπα σημερα παρέαλαβα το τηλεφωνο και το σκαλιζω Ειδα οτι φοράει την miui global 7.2 stable 7.2.13.00(LHOCNCL) Θα έχω προβλημα με αυτην την Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα και παλι Οπως ειπα σημερα παρέαλαβα το τηλεφωνο και το σκαλιζω Ειδα οτι φοράει την miui global 7.2 stable 7.2.13.00(LHOCNCL) Θα έχω προβλημα με αυτην την Rom Όλο και περισσότερες καινούριες ρομ βλέπω.. Φαντάζομαι κ αυτή έχει Ελληνικά και είναι μία από τις unofficial. Αν είναι όπως οι παλιές Multi ,ναι θα έχεις αρκετά προβλήματα. Δοκιμάζεις και πράττεις ανάλογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εμένα εχει την global stable 7.1.9.Ειναι καλή? Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε τη χρήση των πυρήνων και πως λειτουργούν? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Όλο και περισσότερες καινούριες ρομ βλέπω.. Φαντάζομαι κ αυτή έχει Ελληνικά και είναι μία από τις unofficial. Αν είναι όπως οι παλιές Multi ,ναι θα έχεις αρκετά προβλήματα. Δοκιμάζεις και πράττεις ανάλογα.. Στις γλώσσες υπαρχει η Ελληνική αλλά στις τοπικές ρυθμίσεις δεν εχει Ελληνικά μόνο κατι περιέργες Αν ειναι να προχωρήσω ποια rom μου προτεινετε (Με ελληνικα) Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Στις γλώσσες υπαρχει η Ελληνική αλλά στις τοπικές ρυθμίσεις δεν εχει Ελληνικά μόνο κατι περιέργες Αν ειναι να προχωρήσω ποια rom μου προτεινετε (Με ελληνικα) Ευχαριστώ!!! Οι stable 7.2.2 και 7.2.3 είναι καλές.. Καλά λόγια ακούω και για τις τελευταίες developer.. Αν θέλεις όμως να πας σε Ελληνική ρομ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 sorry παιδες αλλα κατι κανω λαθος ,... παταω στο adb devices kai δεν το βρισκει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 sorry παιδες αλλα κατι κανω λαθος ,... παταω στο adb devices kai δεν το βρισκει το τηλεφωνο Ή δεν έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging ή δεν έχεις drivers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 το εχω ενεργοποιηση drives που βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 το εχω ενεργοποιηση drives που βρισκω Βοήθα λίγο την κατάσταση.. τι windows έχεις; Έβαλες mipcsuite & miflash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 συγνωμη το κανω πρωτη φορα λοιπον εχω windows 10 pro x64 το ξεκλειδωσα κανονικα και κατεβασα τα αρχεια και εμεινα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έχουμε νέα έκδοση 7.5.1 από xiaomi.eu με ελληνικά https://www.androidfilehost.com/?fid=24591020540823848 Για ξεκλειδωτο bootloader και εγκατάσταση μέσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Χρειάζεσαι και αυτό Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers και αν δεν... πρέπει να μπεις διαχείριση συσκευών να δεις αν έχει κολλήσει κανένας από το παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 εβαλα μια 64αρα sd card και δε την βλεπω.. 1.πρεπει να κανω root, πως? 2.και πως θα μεταφερω αρχεια, 3.δε θα πρεπε εστω μεσω υπολογιστη? 4.μπορω να μεταφερω εκει και apps? εχω stable 7,5,1,0 thanks, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 εβαλα μια 64αρα sd card και δε την βλεπω.. 1.πρεπει να κανω root, πως? 2.και πως θα μεταφερω αρχεια, 3.δε θα πρεπε εστω μεσω υπολογιστη? 4.μπορω να μεταφερω εκει και apps? εχω stable 7,5,1,0 thanks, Την έχεις βάλει σωστά; Βέβαια οι 64άρες είναι φορμαρισμένες σε ExFat και κάποιες Android συσκευές δεν τις βλέπουν. Προσωπικά τις φορμάρω σε Fat32 και λειτουργούν κανονικά, αλλά αυτό προυποθέτει Linux PC και το Gparted. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αν αγοράσω το Xiaomi από Ελλάδα τι γίνεται με την εγγύηση; Αν πάθει κάτι το στέλνω Κίνα εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αν αγοράσω το Xiaomi από Ελλάδα τι γίνεται με την εγγύηση; Αν πάθει κάτι το στέλνω Κίνα εγώ; Ε ναι από την στιγμή που δεν έχει service στην Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αν αγοράσω το Xiaomi από Ελλάδα τι γίνεται με την εγγύηση; Αν πάθει κάτι το στέλνω Κίνα εγώ; Αν αγοράσεις από Ελλάδα το μαγαζί που το πήρες θα το στείλει. Αν τον πρήξεις κιόλας επειδή αργεί θα σε βγάλει και εκτός εγγύησης για υγρασία και όλα καλά. Καλύτερα πάρε το από Κίνα για εμένα. Η εγγύηση που δήθεν δίνουν τα μαγαζιά είναι ίδια με των κινεζων. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Κοίτα, για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις ούτε παρερμηνείες,όπως ρωτησε και ο bbtp υπάρχουν διάφοροι τύποι equaliser που όπου το βάλεις θεωρητικά μένει. Απο κει και μετά οι διακοπές είναι αυτοι που ορίζουν τις τιμές. Τώρα όσο το δουλευα στο RN2 τον τρίτο κατα σειρά διακόπτη τον είχα off, πολύ δυνατά ηταν.Ετσι δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε αυτό το θέμα ανάμεσα στις δύο συσκευές. Τώρα το rn3 pro το περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα .Στου φίλου μου που έφτιαξα πριν λίγες μέρες μεν το πέρασα μα δεν το έφτιαξα έτσι αφού δεν είδα πως χρειαζόταν. Διαβάζω όμως εδώ <παράπονα >για τον ήχο που μου κάνουν εντύπωση. Αυτός ήταν ο λόγος που αναφερθηκα περί αυτού και μόνο. Οκ,ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts