Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οντως στις ρυθμίσεις γράφει Hexa-Core

Τελικά ειναι Pro?

ΕΕ ΝΑΙ..........

@bbtp dalvik cache,cache,data, και αν θέλεις και συστεμ..

Hexa core είναι το pro.. είσαι οκ..

Και κάπου στην συσκευασία λέει νομίζω sd.. ή κάτι τέτοιο.

Α! δεν είναι official.. και γω λέω τι γίνεται;

Βασίζεται σε miui 8 να φανταστώ;

stable miui 7 ειναι με λιγες προσθηκες απο την 8... δεν την εχω ψαξει ακομα για ηχους κλπ μολις την περασα οπως ειπα...απο twrp wipe cache dalvik,cache,system(εγω παντα το κανω),data και εισαι ετοιμος

stable miui 7 ειναι με λιγες προσθηκες απο την 8... δεν την εχω ψαξει ακομα για ηχους κλπ μολις την περασα οπως ειπα...απο twrp wipe cache dalvik,cache,system(εγω παντα το κανω),data και εισαι ετοιμος

πες μας φιλε μου εντυπωσεις οταν το ψαξεις παραπανω ................

πες μας φιλε μου εντυπωσεις οταν το ψαξεις παραπανω ................

Εσύ μην το σκέφτεσαι.. πάρε ένα nandroid backup και βάρα την. Να σου λυθεί και η απορία με τον ήχο..

Εσύ μην το σκέφτεσαι.. πάρε ένα nandroid backup και βάρα την. Να σου λυθεί και η απορία με τον ήχο..

μεσα απο το TWRP μπορω να παρω το nandroid backup;

thanks....

αρκει να το επαναφερει καλα μετα μην χασω τιποτε !!!!!!!!

Θα έχεις τα πάντα μετά την επαναφορά....

να μπω recovery και να κανω install to zip

https://www.androidfilehost.com/?fid=24591020540823848

xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V7.5.1.0.LHOCNDE_v7-5.1.zip

με clear DALVIK cache , Cache, System

εχουμε εμπιστοσυνη σε αυτο ο αρχειο;;;;

Δεν πρέπει να είναι για το δικό μας, αλλά για το 5ιντσο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πρέπει να είναι για το δικό μας, αλλά για το 5ιντσο

Λέει note 3pro..και το δοκίμασαν ήδη πιο πάνω.

Επειδή δεν ήρθε σαν ΟΤΑ σε κανένα, εγώ θα έκανα υπομονή

Καλησπερα φιλε geoanto555 ,δεν θα βγαλει σύντομα κάποια νεα stable ρομ η ελληνική κοινότητα,εχω καιρό να μπω και δεν εχω ενημερώσει,αν και είμαι μέλος τους,πάντα καθυστερούν να βγάλουνε κάποια stable όμως.

Καλησπέρα φίλε Deni77. Έχει ανέβει (για VIP) η Stable 7.5.1 για το Redmi 3. Οπότε λογικά τις επόμενες μέρες μπορεί να έχουμε κάτι και για το Redmi Note 3 Pro. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Πήρες έγκριση απλά δεν έχει έρθει το SMS γιατί πιθανόν θα έχεις Wind. Μην αγχώνεσαι είσαι έτοιμος σε αυτήν την φάση.

Ναι wind έχω μάντης εισαι ? χαχαχα όποτε το sms που στέλνουνε ειναι μονο ενημερωτικα ότι έχεις εγκριθεί ...

και οι κωδικοί που λένε κάποιοι οτι έχουν κ μπορούν να δώσουν τι ειναι ρε παιδιά ?

Thnx

Edited by stelioskrete

ξαναγραφω...η 7.5.1.0 ειναι η multi rom για το redmi note 3 pro που ανεβαζει το xiaomi.eu και παιρνουν και φτιαχνουν τα παιδια στην ελληνικη κοινοτητα... η ρομ καθησε αψογα στο τηλεφωνο ,εχει τα ελληνικα και μου φαινεται περισσοτερο smooth απο οποιαδηποτε αλλη...αυτα μεχρι στιγμης...

ξαναγραφω...η 7.5.1.0 ειναι η multi rom για το redmi note 3 pro που ανεβαζει το xiaomi.eu και παιρνουν και φτιαχνουν τα παιδια στην ελληνικη κοινοτητα... η ρομ καθησε αψογα στο τηλεφωνο ,εχει τα ελληνικα και μου φαινεται περισσοτερο smooth απο οποιαδηποτε αλλη...αυτα μεχρι στιγμης...

Πολύ ευχάριστο νέο τότε

Μόνο μην μαλώνεις....

Μόνο μην μαλώνεις....

οχι φιλε μου,σε καμμια περιπτωση ειδικα εσενα που ξερω τι δουλεια εχεις ριξει εδω μεσα...

οχι φιλε μου,σε καμμια περιπτωση ειδικα εσενα που ξερω τι δουλεια εχεις ριξει εδω μεσα...

Αστειεύομαι έτσι... μην με παρεξηγείς...

Περιμένω λεπτομέρειες από την ρομ που έβαλες.. (αύριο-μεθαύριο)..

φιλε geoanto ειναι η multi rom απο το xiaomi.eu και δεν ειναι η official,περιεχει και τα ελληνικα... μολις την περασα απο twrp και ολα πηγαινουν καλα μεχρι στιγμης... απο το συγκεκριμενο site παιρνει και η ελληνικη κοινοτητα τις rom...

Άρα ποια η διαφορά της ελληνικής ρομ με τις ρομ από xiaomi.eu?? Την είχα ανέκαθεν αυτή την απορία. Δεν έχω δοκιμάσει όμως ποτέ xiaomi.eu rom για να διαπιστωσω μόνη μου διαφορές..

Άρα ποια η διαφορά της ελληνικής ρομ με τις ρομ από xiaomi.eu?? Την είχα ανέκαθεν αυτή την απορία. Δεν έχω δοκιμάσει όμως ποτέ xiaomi.eu rom για να διαπιστωσω μόνη μου διαφορές..

τα παιδια στην ελληνικη κοινοτητα επεξεργαζονται την ρομ,προσθετουν διαφορες εφαρμογες (swiftkey,dolby atmos κλπ) και κανουν εξαιρετικη δουλεια γενικοτερα...επισης αν δεν κανω λαθος εκεινοι εχουν δωσει την ελληνικη μεταφραση ωστε να ενσωματωθει στις ρομ του xiaomi.eu...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αστειεύομαι έτσι... μην με παρεξηγείς...

Περιμένω λεπτομέρειες από την ρομ που έβαλες.. (αύριο-μεθαύριο)..

εννοειται οτι θα δωσω αναφορα...

τα παιδια στην ελληνικη κοινοτητα επεξεργαζονται την ρομ,προσθετουν διαφορες εφαρμογες (swiftkey,dolby atmos κλπ) και κανουν εξαιρετικη δουλεια γενικοτερα...επισης αν δεν κανω λαθος εκεινοι εχουν δωσει την ελληνικη μεταφραση ωστε να ενσωματωθει στις ρομ του xiaomi.eu...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοειται οτι θα δωσω αναφορα...

Α μάλιστα.. Άρα θεωρείται ασφαλής επιλογή αφού ειναι εξάλλου και η βάση της ελληνικής ρομ.

Περιμένουμε εντυπώσεις από μπαταρία και κάμερα σε σχέση με την προηγούμενη ρομ που είχες :)