geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Είμαι έτοιμος για παραγγελία από το vickmall και αναρωτιέμαι: Χρειάζεται όλο αυτό το κειμενάκι που βλέπω copy-paste στα σχόλια για έλεγχο ότι δουλεύει σωστά, για έλεγχο του Wifi, να αποσταλεί ως δώρο κλπ.;;; Επίσης ζητάνε στα σχόλια EU adapter, δεν είναι ήδη μέσα στο κουτί; θέλει κάτι extra; Κατεργάρηη... γράψε το μωρέ δεν έχεις να χάσεις κάτι/ ζήτα και τον αντάπτορα. Δεν τον έχει μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημέρα στην παρέα, κάποια καλή θήκη σιλικόνης ή μη; ΌΧΙ βιβλιαράκι. Τι προτείνετε; Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 System/etc/mixer_paths.xml με το dolby atmos δοκίμασες να δεις αν έχει διαφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ξέρω βρε τι αγοράζω, αλλά είναι το πρώτο μου κινέζικο και θεωρούσα πως από τι στιγμή που το στέλνουν EU θα έβαζαν από μόνοι τους EU adaptor, δεν περίμενα ότι θα θέλουν extra αίτημα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 με το dolby atmos δοκίμασες να δεις αν έχει διαφορά ; φυσικα δοκιμασα .. το dolby atmos δεν εχει αποτελεσμα στο in call volume ετσι εχω διαπιστωσει ανοιξα και θεμα στο ελληνικο xiaomi forum https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14074-%CE%95%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-in-call-volume/?postID=149142#post149186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Θελω να το παρω και γω . θα θελα να ρωτησω με ποια rom μου προτεινετε να το παρω ? Multi-language Rom&Google play store installed Offical Developer ROM(only have Chinese and English) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Θελω να το παρω και γω . θα θελα να ρωτησω με ποια rom μου προτεινετε να το παρω ? Multi-language Rom&Google play store installed Offical Developer ROM(only have Chinese and English) ? Offical Developer ROM(only have Chinese and English) ασυζητητί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 System/etc/mixer_paths.xml https://drive.google.com/file/d/0B8rmkCAf-WOqdmptMm1WampYaTh1T2lnR3pSbWxNRVBYdnAw/view?pref=2&pli=1 Original αρχειο απο την greek stable 7.3.2.0 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6750935#post6750935 εγω αλλαξα αυτες τις τιμες αλλα δεν βλεπω διαφορα Περιμενω προτασεις Λοιπον,εριξα μια ματια,ειναι πολυ διαφορετικα γραμμενη η κωδικοποιηση παιδια απο τα Samsung,κατ'αρχην δεν ξεχωριζει,incall volume,earpease,speaker κ.λ.π στα sg ειχε RX DIGITAL VOL για καθε ενα ξεχωριστα.Εδω τα βλεπω ολα μαζι.Με μια πρωτη εκτιμηση αλλαξε τις τιμες εδω: <ctl value="84" name="RX1 Digital Volume"/> <ctl value="84" name="RX2 Digital Volume"/> <ctl value="84" name="RX3 Digital Volume"/> σε 90 μετα 95 και μετα απο reboot δοκιμασε,δεν βλεπω κατι αλλο που μπορεις να πειραξεις,ισως τα εχει ολα μαζι να ρυθμιζονται,δεν εχω και το τηλεφωνο για να το ψαξω λεπτομερως,το Σαββατο εβαλα παραγγελια οποτε ζησε Μαη μου,τελοσπαντων,θα το ψαξω ακομα και αν δω κατι αλλο,ενημερωνω,μετα τη δοκιμη πες μας τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Λοιπον,εριξα μια ματια,ειναι πολυ διαφορετικα γραμμενη η κωδικοποιηση παιδια απο τα Samsung,κατ'αρχην δεν ξεχωριζει,incall volume,earpease,speaker κ.λ.π στα sg ειχε RX DIGITAL VOL για καθε ενα ξεχωριστα.Εδω τα βλεπω ολα μαζι.Με μια πρωτη εκτιμηση αλλαξε τις τιμες εδω: <ctl value="84" name="RX1 Digital Volume"/> <ctl value="84" name="RX2 Digital Volume"/> <ctl value="84" name="RX3 Digital Volume"/> σε 90 μετα 95 και μετα απο reboot δοκιμασε,δεν βλεπω κατι αλλο που μπορεις να πειραξεις,ισως τα εχει ολα μαζι να ρυθμιζονται,δεν εχω και το τηλεφωνο για να το ψαξω λεπτομερως,το Σαββατο εβαλα παραγγελια οποτε ζησε Μαη μου,τελοσπαντων,θα το ψαξω ακομα και αν δω κατι αλλο,ενημερωνω,μετα τη δοκιμη πες μας τι εγινε σε ευχαριστω για την απαντηση σου εχω βαλει τιμη 90 ... αλλα δεν εχω δει καμια βελτιωση . Δεν το εχω τεσταρει βεβαια και πολύ. τι να πω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Offical Developer ROM(only have Chinese and English) ασυζητητί. ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ευχαριστω φιλε μου Και να φανταστείς πως δεν έχω και την συσκευή - lol.Έχω διαβάσει τόσα fora και σετάρει/αλλάξει roms φίλων που είναι σαν να την κατέχω ήδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ... αν θέλει/μπορει να περάσει την Ελληνική. Αλλιώς global stable..;) ΘΕΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ: Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχει διαφορά στην καμερα, ότι κωδικό κ αν εχει αυτή??? :blink: Ρωταω, για να μη βαζω τα κινεζακια να τον ψάχνουν να τον βρουν πριν το ξανα-ριξω παραγγελία...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ΘΕΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ: Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχει διαφορά στην καμερα, ότι κωδικό κ αν εχει αυτή??? :blink: Ρωταω, για να μη βαζω τα κινεζακια να τον ψάχνουν να τον βρουν πριν το ξανα-ριξω παραγγελία...:D Δεν νομίζω.. εμένα μου φαίνονται όλες ίδια ποιότητα. Αντεεε να τις χιλιάσουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Και να φανταστείς πως δεν έχω και την συσκευή - lol.Έχω διαβάσει τόσα fora και σετάρει/αλλάξει roms φίλων που είναι σαν να την κατέχω ήδη! ωραιος φιλε ! να σε ρωτησω η Offical Developer ROM(only have Chinese and English εχει play store ή πρεπει να βαλω κατευθειαν ελληνικη rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Τις σελίδες να χιλιασουμε?? :blink: Μέσα στον κυκεώνα των μηνυμάτων με την κάμερα, χάθηκε το ωραίο μήνυμα με κάποια στατιστικά...:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6749707#post6749707 :p :p :p ωραιος φιλε ! να σε ρωτησω η Offical Developer ROM(only have Chinese and English εχει play store ή πρεπει να βαλω κατευθειαν ελληνικη rom ? Όχι άλλο κάρβουνο.... Έλεος.. :lol: :lol: ο @geoanto555, γιατί έκανε τόσο κόπο να φτιάξει τέτοιον τέλειο οδηγό, να τον διαβάζει μόνος του?? :blink: :mad: :blink: Edited June 6, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) ωραιος φιλε ! να σε ρωτησω η Offical Developer ROM(only have Chinese and English εχει play store ή πρεπει να βαλω κατευθειαν ελληνικη rom ? Δεν έχει αλλά έχεις την επιλογή να βάλεις... Τις σελίδες να χιλιασουμε?? :blink: Μέσα στον κυκεώνα των μηνυμάτων με την κάμερα, χάθηκε το ωραίο μήνυμα με κάποια στατιστικά...:( views/μήνα ναι ναι..... Πες τα έχω αρχίσει και θυμώνω... Edited June 6, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τι απαντάς κ συ πάλι , ωρε?? :chair: :dizzy: :chair: Εσύ τους εχεις κακομαθει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εσύ τους εχεις κακομαθει. :mad: :X:help::oops::protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση σου εχω βαλει τιμη 90 ... αλλα δεν εχω δει καμια βελτιωση . Δεν το εχω τεσταρει βεβαια και πολύ. τι να πω !!! Εννοεις δεν εχει διαφορα πουθενα?η στο ακουστικο στην συνομιλια μονο ακους τον αλλο το ιδιο χαμηλα με πριν? ελπιζω να δουλευει το αρχειο και να μην το εχουν διακοσμητικο.Ειχα συναντησει μια τετοια περιπτωση στο SGN2 σε καποιες απο τις απειρες ρομ που δοκιμαζα,δεν αλλαζε τιποτα στον ηχο απο το mixer path,ελπιζω να μην ειναι θεμα ρομ κι εδω,τι να πω για τσεκαρε παλι και πες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι απαντάς κ συ πάλι , ωρε?? :chair: :dizzy: :chair: Εσύ τους εχεις κακομαθει. :mad: Φιλε demakhs εισαι good?τα λεγαμε και οταν ψωνισαμε απο το υπερκαταστημα μπανανας FCT you remember?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τι απαντάς κ συ πάλι , ωρε?? :chair: :dizzy: :chair: Εσύ τους εχεις κακομαθει. :mad: Καλα τα λες φίλε demakhs μόνο τα ίδια και τα ίδια ρωτάνε,:w00t::w00t::w00t::w00t::devil:δεν κάθετε να διαβάσει και κανένας λίγο,εκτός μερικών εξαιρέσεων αν δεν απαντάμε θα καθίσουν και θα αναγκαστούν να διαβάσουν λιγο προηγούμενες σελίδες,αν οχι 400 αντε τις 299 :lol::lol::p:D:lol:οχι σοβαρά δεν πρέπει να απαντάμε σε ερωτήσεις που εχουν ειπωθεί 150 φορές η ίδιες εγω εχω σταματήσει πλέων να απαντάω γιατί ο άλλος τα θέλει όλα έτοιμα και δεν τον απασχολεί να διαβάσει προηγούμενα post. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 mixer path,ελπιζω να μην ειναι θεμα ρομ κι εδω,τι να πω για τσεκαρε παλι και πες Να δει και permissions rw-r--r-- Καλα τα λες φίλε demakhs Μην είσαι κακούλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να δει και permissions rw-r--r-- Μην είσαι κακούλης Νομιζω αν δεν εχει δωσει δικαιωματα δεν μπορει καν να αλλαξει τιμες,δε σου ανοιγει την επεξεργασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Νομιζω αν δεν εχει δωσει δικαιωματα δεν μπορει καν να αλλαξει τιμες,δε σου ανοιγει την επεξεργασια Μήπως έκανε αντικατάσταση αρχείου... ή μήπως μετά την αποθήκευση να τα "κλεινει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Φιλε demakhs εισαι good?τα λεγαμε και οταν ψωνισαμε απο το υπερκαταστημα μπανανας FCT you remember?:lol::lol: Δε μπορώ να θυμηθω τίποτα για το fct (εσένα σε θυμάμαι..:p), έχω ένα κενό μνήμης από κείνη την περίοδο, κάποια μορφή άμυνας του μυαλού φαντάζομαι για να προστατευτεί από το "κάψιμο".. :!: Επανήλθε κανονικά η μνήμη μου με ευχάριστες αναμνήσεις, μολις παρέλαβα τη συσκευή του θέματος.. ;) Ήρθα στα ίσα μου που λένε... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Επανήλθε κανονικά η μνήμη μου με ευχάριστες αναμνήσεις, μολις παρέλαβα τη συσκευή του θέματος.. ;) ΄Αντε να σε δω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts