Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Allos τροπος να γινει κατι νωριτερα δεν γινεται ?

2.αν στειλω στον κινεζο απο οπου το πηρα δεν μπορει να μου το ξεκλειδωσει ?

3. να μου στειλει δηλαδη το sms ποιο γρηγορα?

1.OXI. Μπορεί να βρείς κάποιον τρόπο αν googlaρεις αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταστρέψεις.

2.OXI

3.OXI

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ποια εφαρμογή σου δείχνει πως έφαγε την μπαταρία?

αν είναι shell ίσως χρειαζόταν απλά ένα restart μετά την αφαίρεση του usb από τον υπολογιστή η ίσως ευθύνεται το root

Πρώτο ειναι το shell και γράφει 25% τώρα έκανα επανεκίνηση, κάθε φορα που το συνδεω με usb στον υπολογιστή πρεπει να κάνω επανεκίνηση για να εξαφανίζεται το shell; και τι στον π&%@^$ είναι το shell;

απο χθες που πέρασα την ελληνική Stable V7.2.5.0 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται πολύ (καίει η πλάτη του λέμε) και ότι μου τελείωσε η μπαταρία σε 1 ημέρα!Θα το δω ακόμη μια ημέρα κι αν ειναι ξαναγυρνάω στην V7.2.2.0.

Άλλος που έκανε το update έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Όπως λέει κ ο alex21 τσέκαρε τι τρέχει στο κινητό σου. Δεν μπορεί να ζεσταίνεται-τρώει μπαταρία και μην τρέχει κάτι..

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κάθε φορα που το συνδεω με usb στον υπολογιστή πρεπει να κάνω επανεκίνηση για να εξαφανίζεται το shell; και τι στον π&%@^$ είναι το shell;

Κανένας δεν βρήκε ακόμη άκρη με αυτή τη μ@@@κία.

1.OXI. Μπορεί να βρείς κάποιον τρόπο αν googlaρεις αλλά το πιο πιθανό είναι να το καταστρέψεις.

2.OXI

3.OXI

Οκ εγινε σε ευχαριστω πολυ λοιπον το μονο που μπορω να κανω στην παρουσα φαση δηλαδη ειναι υπομονη...:/ δεν μπορω χρειαζομαι καλη καμερα αν δεν φτιαχτει με την ρομ θα το στειλω πισω να στειλουν αλλο ελπιζω να μην ειναι ο φακος ετσι και μου φαινεται εμενα χαλασμενος...(ερχομαι απο γ2 να σημειωσω ) :worry:

Οκ εγινε σε ευχαριστω πολυ λοιπον το μονο που μπορω να κανω στην παρουσα φαση δηλαδη ειναι υπομονη...:/ δεν μπορω χρειαζομαι καλη καμερα αν δεν φτιαχτει με την ρομ θα το στειλω πισω να στειλουν αλλο ελπιζω να μην ειναι ο φακος ετσι και μου φαινεται εμενα χαλασμενος...(ερχομαι απο γ2 να σημειωσω ) :worry:

βγάλε καμία φωτο να δουμε.. κατα προτίμηση ημέρα με καλό φωτισμό..

βγάλε καμία φωτο να δουμε.. κατα προτίμηση ημέρα με καλό φωτισμό..

εγινε θα βγαλω μια ερωτηση να κανω θελω ακομα τωρα που συνδεθηκα στο κινητο και εκανα αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader αν βαλω μια αλλη official ρομ προς το παρον για να βγαλω αυτη την αθλιοτητα που εχω τωρα θα χαθει η αιτηση και θα πρεπει να την ξανακανω ?

εγινε θα βγαλω μια ερωτηση να κανω θελω ακομα τωρα που συνδεθηκα στο κινητο και εκανα αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader αν βαλω μια αλλη official ρομ προς το παρον για να βγαλω αυτη την αθλιοτητα που εχω τωρα θα χαθει η αιτηση και θα πρεπει να την ξανακανω ?

Όχι δεν θα χαθεί.. Δες εδώ έναν οδηγό.

Διάβασε προσεκτικά 2-3 φορές τα βήματα και μετά ξεκινάς.

Όχι δεν θα χαθεί.. Δες εδώ έναν οδηγό.

Διάβασε προσεκτικά 2-3 φορές τα βήματα και μετά ξεκινάς.

χαχα αυτον τον οδηγο βλεπω αυτη την στιγμη και τον διαβαζω λεω να βαλω αυτη την ρομ που λεει γιατι εχει θεματα η δικια μου μεχρι να ανοιξει το bootloader. Σε λιγο θα ανεβασω και μερικες φωτο

Edited by kostis123456

Στον οδηγό θα δεις : γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)

Στον οδηγό θα δεις : γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)

αυτην θα κατεβασω ετσι ?

Πρώτο ειναι το shell και γράφει 25% τώρα έκανα επανεκίνηση, κάθε φορα που το συνδεω με usb στον υπολογιστή πρεπει να κάνω επανεκίνηση για να εξαφανίζεται το shell; και τι στον π&%@^$ είναι το shell;

αν βρείς τι είναι πες μας και εμάς :P όπως είπε ο geoanto κανεις δεν ξέρει. στο διπλανό forum έχει αναφερθεί πως φταίει το root. εγώ το έχω κανονικά ρουταρισμενο και η μονη φορα που είδα shell ήταν όταν συνέδεσα το κινητό με usb στο υπολογιστή να περάσω κάτι τραγούδια. με το που αφαίρεσα το κινητό από τον υπολογιστή άρχισε να ζεσταίνεται και είδα το shell το οποιο σταμάτησε να μου τρώει μπαταρία με ένα restart στο κινητό. οποτε παρατήρησε το και εσύ μετά το restart και πόσταρε αν συνεχίζεται ;)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Την ώρα που πατάς την εντολή fastboot reboot θα κρατήσεις πατημένο από το κινητό το volume + και θα το αφήσεις όταν δεις το mi logo.

Αν μετά από αυτό δεν μπει σε twrp πάλι κατι δεν έγινε σωστά.

Αν πάλι δεν τα κατάφερες ξανα κάνε έλεγχο με τους drivers.

Αν νομίζεις ότι όλα ειναι οκ τότε να σου δώσω ένα παλιό recovery να το κάνεις με εκείνο.

Οι drivers ειναι σωστα δεν εβγαλε καθολου λαθος στην τελευταια προσπάθεια,[ATTACH]65328[/ATTACH]στείλε μου το παλιο recovery να το βαλω στο C:\adb να το αλλάξω το άλλο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Οι drivers ειναι σωστα δεν εβγαλε καθολου λαθος στην τελευταια προσπάθεια,[ATTACH]65328[/ATTACH]στείλε μου το παλιο recovery να το βαλω στο C:\adb να το αλλάξω το άλλο.

.....ΕΔΩ.....

Πρώτα διάβαζε και μετά να εκτελείς.. Με προσοχή.

πειτε μου λιγο πως βαζω φωτο ρε παιδια

Όπως γράφεις το μήνυμα από κάτω στις επιπρόσθετες επιλογές πας διαχείριση συνημμένων.

.....ΕΔΩ.....

Πρώτα διάβαζε και μετά να εκτελείς.. Με προσοχή.

Ναι το ειδα,αυτο θα προσπαθήσω τωρα με τα βηματα, εχω περάσει στο κινητο την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0.zip δεν ειναι καλη να του περασω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0.zip,αυτην τωρα την κατεβάζω οταν τα καταφέρω φυσικα,την εχω χυμα να την βαλω την νεότερη ειναι καλυτερη η βερσιον αυτήν??

Καλησπέρα φίλε kyrgeo1978

Edited by deni77

Παιδιά, μόλις το παρέλαβα και μιας και είμαι γενικά άσχετος, έχω τις παρακάτω ερωτήσεις (πρώτη φουρνιά, μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες):

1) Μου έστειλαν EU adaptor για το φορτιστή, αλλά μου φαίνεται λίγο της πλάκας. Μπορώ να χρησιμοποιώ τους παλιούς φορτιστές από άλλα android phones?

2) Μου έστειλαν δώρο και Tempered Glass, αξίζει να το βάλω ή όχι?

3) Πως θα καταλάβω αν έχει official rom. Στις πληροφορίες του τηλεφώνου λέει MIUI version MIUI 76.3.24 beta. Τι rom έχει, κινέζικη, global, stable, dev?

Ναι το ειδα,αυτο θα προσπαθήσω τωρα με τα βηματα, εχω περάσει στο κινητο την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0.zip δεν ειναι καλη να του περασω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0.zip,αυτην τωρα την κατεβάζω οταν τα καταφέρω φυσικα,την εχω χυμα να την βαλω την νεότερη ειναι καλυτερη η βερσιον αυτήν??

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ..

Σε λίγες ώρες - μέρες θα βγει η 7.3.X.X μην μπαίνεις στην διαδικασία.

Από την στιγμή που έχεις την xiaomi-miui-hellas.... ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑ

Από εδώ και περα βάζεις χύμα την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο.

(αν πας από stable σε stable) κάνεις ένα wipe cache & dalvik CACHE

(αν πας απο stable σε dev ) wipe cache, dalvik cache , data

και install.

EDIT. Μάλλον λάθος κατάλαβα .

Εννοείς έχεις την 7,2,2 στην εσωτερική μνήμη;

Εγώ κατάλαβα ότι κατάφερες και την πέρασες..

Edited by geoanto555

Παιδια δεν μπορω να ανεβασω μου εβγαλε και ενα ερρορ και ελεγε οτι δεν εισια σωστο το κλειδι και δεν με αφηνε να ανεβασω τις φωτο τελος παντων ευχαριστω για τις συμβουλε ςθα βαλω την ρομ την official και αν εν συνεχεια θα περιμενω να μου ξεκλειδωσουν ton bootloader !

Παιδιά, μόλις το παρέλαβα και μιας και είμαι γενικά άσχετος, έχω τις παρακάτω ερωτήσεις (πρώτη φουρνιά, μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες):

1) Μπορείς να χρησιμοποιείς αλλα΄δεν ειναι κ ότι καλυτερο

2) Είναι πολύ μέτριο... Πάρε ένα nillkin καλύτερα.

3) Η ρομ που φοράει είναι dev ..

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ..

Σε λίγες ώρες - μέρες θα βγει η 7.3.X.X μην μπαίνεις στην διαδικασία.

Από την στιγμή που έχεις την xiaomi-miui-hellas.... ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑ

Από εδώ και περα βάζεις χύμα την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο.

(αν πας από stable σε stable) κάνεις ένα wipe cache & dalvik CACHE

(αν πας απο stable σε dev ) wipe cache, dalvik cache , data

και install.

Τωρα ειμαι με την τελευταία dev και εχω ξεκλειδωση bootloader,να περιμενω την νεα ελληνικη Stable και να του την περασω κατευθείαν τοτε,αυτο μου λες οκ θα περιμενω λιγο να βγει,ναι ειμαι μέλος και εγω στην ελληνική κοινότητα κ κανουν φοβερη δουλειά τα παιδιά εκεί,

Καλησπέρα φίλε:). Σήμερα πέρασα την 7.2.5.0 και συγκεκριμένα πριν λίγες ώρες. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα για την ώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω και ασφαλή συμπεράσματα.

Edited by kyrgeo1978

Ο συνδυασμός geoanto555 & deni77 μας δίνει το φοβερό αποτέλεσμα 3 σελιδες/3 ώρες....:dizzy:...

ήτοι: 1 σελιδα/ώρα...:w00t: :shock: :heat: :fool:

Τωρα ειμαι με την τελευταία dev και εχω ξεκλειδωση bootloader,να περιμενω την νεα ελληνικη Stable και να του την περασω κατευθείαν τοτε,αυτο μου λες οκ θα περιμενω λιγο να βγει,ναι ειμαι μέλος και εγω στην ελληνική κοινότητα κ κανουν φοβερη δουλειά τα παιδιά εκεί,

όπως σου γράφω κ πιο πάνω λάθος κατάλαβα εγώ.

Κάνε την διαδικασία αυτή με την ρομ που έχεις ήδη κατεβάσει. (7.2.2)

demakhs δεν βοηθάς λίγο την κατάσταση και ζαλίστηκα.:dizzy::dizzy:

Edited by geoanto555

Paidia μπηκα στα μηνυματα μου και ειδα ενα μηνυμα που ελεγε xiaomi (your verification code is xxxxxx. This code is valid for 5 min. If you didn't request a code,ignore this message ....υπαρχει περιπτωση να εχει σχεση με το bootloader που ειχα στειλει αιτηση ?