Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον βρηκα ευκαιρια και το ανοιξα σημερα να το πειραξω!

Για βοηθηστε γιατι τα εκανα μανταρα!!!!

Ξεκλειδωσα bootloader με τον ευκολο τροπο του coolgreek ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

περασα miphone εφτασα στα βηματα μεχρι την εντολη adb devices απο cmd,δεν μου εβγαλε τον κωδικο ισως επειδη δεν αναγνωριζει τους drivers μαλλον..(δεν ξερω γιατι!!) και δεν μου εκανε την επομενη εντολη adb reboot bootloader

Τοτε αποφασισα...

Αφου το ειχα μπριζωμενο μπηκα fastboot απο μονος μου και συνεχισα τα βηματα...

Εκανα WIPE και μετα reboot και απο τοτε ειμαι με το λογοτυπο του MI ανοιχτο....Τι κανω??:(

Υ.γ για κατι τετοιες στιγμες θελαμε αφαιρουμενη μπαταρια πφφφφ!!!:rolleyes::lol::lol:

Ναι ακριβώς ετσι ειναι όπως ακριβώς τα λέει ο φιλος kyrgeo1978 ,πατημένο το power button μέχρι να κλείσει και μετά θα σου κάνει επανεκκίνηση και θα φύγεις απο του λογότυπο του miui..

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Το κρατησα πατημενο και εκλεισε...μετα ανοιξα κ εκανα κατευθειαν περασμα της rom ...(δεν ξανα εκανα wipe ελπιζω να μην εχω τιποτα κολληματα :P )

Μπηκα κανονικα και σεταρω τωρα!:p:p:p

κατι που εχω καιρο απορια σε ολα τα προηγουμενα χιαομι που ειχα....Την ρυθμιση στην ποιοτητα εικονας της καμερα την αλλαζουμε στο ΥΨΗΛΗ αντι για ΚΑΝΟΝΙΚΗ που ειναι σεταρισμενη??και γιατι το εχουν στο κανονικη>>?

Edited by kflabouris

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Παιδιά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχω ένα εταιρικό μειλ exchange και ενώ το σεταρω δεν κάνει ποτέ συγχρονισμό αυτόματα ώστε να έρχονται οι ειδοποιήσεις δοκίμασα και στο Default mail του miui και στο type mail και στο Gmail . Αν μπω στο app συγχρονίζει κανονικά και μου δείχνει τα νέα μειλς αλλά μιας και από μόνο του δεν κάνει συγχρονισμό δεν μου δείχνει Notification όταν έρχεται νέο μειλ..

Μέσα στις ρυθμίσεις έχω βάλει να κάνει συγχρονισμό ανά 15 λεπτά (κάτι που δεν κάνει), έχω βάλει τις εφαρμογές στο autostart και τους έχω δώσει όλα τα δικαιώματα.... Σε άλλες 2 συσκευές που δοκίμασα γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός και έρχεται Notification. Καμία ιδέα;

Ευχαριστώ παίδες

Καλημέρα.

Έλεγξε τις ρυθμίσεις->Accounts->Other Accounts, μπες στο εταιρικό σου Mail και επέλεξε την επιλογή mail ώστε να κάνει πάντα αυτόματοματο συγχρονισμό.

Επιπλέον πίσω στις ρυθμίσεις ->Accounts-> Sync, πρέπει να είναι και αυτή η επιλογή ενεργή.

Τέλος αν το έχεις αλλάξει εσύ θα πρέπει να πάς στo Battery Profiles μέσα απο την εφαρμογή Security που έχουμε στο κινητό και να ενεργοποιήσεις και εκεί το συγχρονισμό. Ειναι ενεργοποιημένος απο Default. Αυτό κάνε το μόνο αν το έχεις αλλάξει και έχεις βάλει άλλο προφίλ μπαταρίας.

Έχω αγγλικό Menu καθώς έχω global stable rom οι επιλογές όμως είναι οι ίδιες και με το ελληνικό menu (απλά στα ελληνικά φυσικά...).

καλημερα κάνω τα βιματα κανονικά με τον οδηγο εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1και μου γραφει δεν αναγνωρίζεται η εντολή,ουτε μου εμφανίζει με την εντολη adb devices την συσκευή μας ως μορφή ενός κωδικού.Εχω περασει κανονικα και PDA NET ΚΑΙ ΜΕ ΈΔΕΙΧΝΕ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΟΙ ΝΤΡΑΙΒΕΡ μου τα εμφανίζει κανονικά,πληκτρολογο και adb reboot bootloader δεν κάνει τίποτα,μηπως φταει που εχω Windows 32 bit,αλλα δεν νομίζω να ειναι αυτο δεν ξέρω,εχω περάσει την Official Developer Rom και εχω κανονικά ξεκλειδωση,ειμαι στην τελευταία φάση για την ελληνική,τι μπορεί να φταίει?? Καμιά ιδέα και βοήθεια.:O:O:O:O

Για δοκίμασε αυτο:

** σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τους drivers της συσκευής και σας βγάλει "unauthorized device" όταν γράψετε την εντολή "adb devices", αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα pda net στον υπολογιστή σας (επιλέγοντας "always allow usb debuging), κάντε τα εξής:

Disconnect device

run "adb kill-server"

run "adb start-server"

Reconnect the device

run "adb devices"

καλημέρα σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του συγκεκριμενου κινητου μιας και το asus zenfone 2 που εχω δεν με εξυπηρετει να περνω data και απο τις 2 σιμ.τι λετε αξιζει?εκτος αυτου όπως και να εχει το asus ειναι κινηταρα.επισης θα με ενδιεφερε η γνωμη σας για το απο που να γινει η αγορα μιας και διαβασα για τις διαφορες στο firmware.φυσικα απο eu θα ερθει πιο γρηγορα ετσι?περιμενω προτασεις σας.Σας ευχαριστω

καλημέρα σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του συγκεκριμενου κινητου μιας και το asus zenfone 2 που εχω δεν με εξυπηρετει να περνω data και απο τις 2 σιμ.τι λετε αξιζει?εκτος αυτου όπως και να εχει το asus ειναι κινηταρα.επισης θα με ενδιεφερε η γνωμη σας για το απο που να γινει η αγορα μιας και διαβασα για τις διαφορες στο firmware.φυσικα απο eu θα ερθει πιο γρηγορα ετσι?περιμενω προτασεις σας.Σας ευχαριστω

Εδώ που ρωτάς δε νομίζω να βρεθεί ένας που θα σου πει ότι δεν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού.:) Από ευρωπαϊκή αποθήκη έρχεται πιο γρήγορα αλλά είναι από 20€ έως 30€ περίπου ακριβότερο σε σχέση μ' αυτά που έρχονται από Κίνα. Από την άλλη, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το έχεις στα χέρια σου σε 2-7 ημέρες. Εγώ το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Minideal που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν έχεις σκοπό να βάλεις την ελληνική ρομ, καλό είναι να τους πεις να σου έρθει με την κινέζικη official για να γλιτώσεις κάποια βήματα. Εμένα μου ήρθε με τη multirom που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Οι συγκεκριμένες ρομ έχουν κάποια θεματάκια. Έκανα κάποια βήματα παραπάνω για να βάλω την ελληνική ρομ. Επίσης αν περάσεις την ελληνική ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader (δες στο πρώτο ποστ του θέματος).

Edited by kyrgeo1978

Εδώ που ρωτάς δε νομίζω να βρεθεί ένας που θα σου πει ότι δεν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού.:) Από ευρωπαϊκή αποθήκη έρχεται πιο γρήγορα αλλά είναι από 20€ έως 30€ περίπου ακριβότερο σε σχέση μ' αυτά που έρχονται από Κίνα. Από την άλλη, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το έχεις στα χέρια σου σε 2-7 ημέρες. Εγώ το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Minideal που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν έχεις σκοπό να βάλεις την ελληνική ρομ, καλό είναι να τους πεις να σου έρθει με την κινέζικη official για να γλιτώσεις κάποια βήματα. Εμένα μου ήρθε με τη multirom που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Οι συγκεκριμένες ρομ έχουν κάποια θεματάκια. Έκανα κάποια βήματα παραπάνω για να βάλω την ελληνική ρομ. Επίσης αν περάσεις την ελληνική ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader (δες στο πρώτο ποστ του θέματος).

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.η ελληνικη ρομ ειναι καλυτερη απο την multi η την official? περνουν ολες ΟΤΑ αναβαθμισεις?μηπωσ μπορεις να μου στειλεις το site για παραγγελια απο ελλαδα οπως λες.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.η ελληνικη ρομ ειναι καλυτερη απο την multi η την official? περνουν ολες ΟΤΑ αναβαθμισεις?μηπωσ μπορεις να μου στειλεις το site για παραγγελια απο ελλαδα οπως λες.

Η ελληνική σαφώς είναι καλύτερη από την multirom. Η ελληνική δεν παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Θα περνάς τα update μόνος σου. Ούτε η multirom παίρνει update ΟΤΑ. Η official παίρνει OTA update αλλά δεν έχει ελληνικά. Έχει κινέζικα και αγγλικά και πολλές κινέζικες εφαρμογές. Υπάρχει και η global που παίρνει OTA. Για περισσότερα διάβασε εδώ. Εδώ για Minideal το μαύρο γκρι. Έχει και τα άλλα χρώματα.

Edited by kyrgeo1978

Η ελληνική σαφώς είναι καλύτερη από την multirom. Η ελληνική δεν παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Θα περνάς τα update μόνος σου. Ούτε η multirom παίρνει update ΟΤΑ. Η official παίρνει OTA update αλλά δεν έχει ελληνικά. Έχει κινέζικα και αγγλικά και πολλές κινέζικες εφαρμογές. Υπάρχει και η global που παίρνει OTA. Για περισσότερα διάβασε εδώ. Εδώ για Minideal το μαύρο γκρι. Έχει και τα άλλα χρώματα.

να υποθεσω οτι και η global δεν εχει ελληνικα ε?

μαλλον θα παω για multirom και βλεπουμε.το minideal ειναι αξιοπιστο?θα πρεπει να τους ζητησω να βαλουν την multirom και play store ετσι?τι αλλο να προσεξω για να τους πω στην παραγγελια?

Η multi είναι η χειρότερη... Μακριά :!: :!:

Είναι αρκετά πιο ακριβό από την Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Με την διαφορά αυτή, παίρνεις θήκες, tempered glass κ.λ.π. και γλιτώνεις κ κάποια χρήματα... (όχι μόνο εσύ προσωπικά, γενικά μιλαω)... :blink:

Η διαφορά από την Κίνα είναι απλά 10 μέρες επιπλέον αναμονή....;)

Μπορεί επίσης κάποιος να το ψωνίσει και από Ελλάδα πλέον, σχεδόν στην ίδια τιμή με τις Ευρωπαϊκές αποθήκες των Κινεζομαγαζων (προς το παρόν βλέπω την 16-ρα εκδοση)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435808

Edited by demakhs

να υποθεσω οτι και η global δεν εχει ελληνικα ε?

μαλλον θα παω για multirom και βλεπουμε.το minideal ειναι αξιοπιστο?θα πρεπει να τους ζητησω να βαλουν την multirom και play store ετσι?τι αλλο να προσεξω για να τους πω στην παραγγελια?

Σου έστειλα ένα λινκ πιο πάνω αλλά μου φαίνεται ότι δεν το διάβασες:). Δεν έχει ελληνικά η global. Όπως σου έγραψα πιο πάνω απο εκεί παρήγγειλα εγώ. Επίσης παρήγγειλαν και άλλα 4-5 παιδιά και δεν είχαν πρόβλημα. Αν δεν τους πεις τίποτα θα το στείλουν με multirom που έχει ελληνικά.

Edited by kyrgeo1978

Σου έστειλα ένα λινκ πιο πάνω αλλά μου φαίνεται ότι δεν το διάβασες:). Δεν έχει ελληνικά η global. Όπως σου έγραψα πιο πάνω απο εκεί παρήγγειλα εγώ. Επίσης παρήγγειλαν και άλλα 4-5 παιδιά και δεν είχαν πρόβλημα. Αν δεν τους πει τίποτα θα το στείλουν με multirom που έχει ελληνικά.

σορρυ δεν το ειχα δει μου εβγαλε μονο το εδω για το minideal.τωρα το ειδα σε ευχαριστω και παλι

σορρυ δεν το ειχα δει μου εβγαλε μονο το εδω για το minideal.τωρα το ειδα σε ευχαριστω και παλι

Οπως σου είπε και ο φίλος demakhs η multirom είναι η χειρότερη ρομ και είναι κάτι προσωρινό μέχρι να περάσεις την ελληνική.

Παρηγγειλα κι εγω το μαυρο/γκρι από Κίνα (minideal) αυθεντικο (χαχα, υπομονετικος γαρ) κι οσο θα το αναμεννω, έκανα την αιτηση unlock bootloader οπότε λογικα θα μου εχει ερθει ο κωδικος μεχρι να ερθει η συσκευουλα στα χερια μου (ως αιτιολογια αιτησης, εγραψα οτι θελω να βαζω τις πιο προσφατες ελληνικες ρομ.ελπιζω η ειλικρινεια να τους πεισει).

το θελω να του περασω ελληνικα κατευθειαν, και ελπιζω να ειναι ευκολη η διαδικασια του να περναμε τις αναβαθμισεις manually.

το ζητησα με την China/English ROM και οχι την multilanguage οπως εκανα για διαφορα lenovo κινητα που εχω αγορασει παλαιότερα.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Για δοκίμασε αυτο:

** σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τους drivers της συσκευής και σας βγάλει "unauthorized device" όταν γράψετε την εντολή "adb devices", αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα pda net στον υπολογιστή σας (επιλέγοντας "always allow usb debuging), κάντε τα εξής:

Disconnect device

run "adb kill-server"

run "adb start-server"

Reconnect the device

run "adb devices"

Μου δείχνει οτι έχω συνδεθεί κανονικά με το pda net ???:O:O

Για δοκίμασε αυτο:

Disconnect device

run "adb kill-server"

run "adb start-server"

Reconnect the device

run "adb devices"

Μου έβγαλε αυτο τώρα στην φωτο.[ATTACH]65301[/ATTACH]

Έχει δοκιμάσει κανείς να δει τι διαφορά έχει στην μπαταρία single με dual sim;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Στην αρχή που το είχα με μια sim είχα δει και 9 ώρες SOT, τώρα με δυο sim πάνω από 7 ώρες και κάτι δεν έχω δει.

Παναγιώτης

Στην αρχή που το είχα με μια sim είχα δει και 9 ώρες SOT, τώρα με δυο sim πάνω από 7 ώρες και κάτι δεν έχω δει.

Ευχαριστώ, αν επιτρέπετε ποιές εταιρίες έχεις και πώς τις χρησιμοποιείς; calls/data.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

εχει δοκιμασει κανεις το κολπακι με 2 σιμ ταυτοχρονα με καρτα μνημης ? πετυχαινει ευκολα η πατεντα?

εν ολιγοις, κολλαμε το τσιπακι της καρτας σιμ, καταλληλα, επανω στην καρτα μνημης, και ταμ ταμ, έτοιμο. σκοπευω να το δοκιμασω οταν με το καλο παραλαβω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

τελικα τα προβληματα του vickmall με το sg post ξεπεραστηκαν?

παρελαβε κανεις το κινητο απο κινα για παραγγελια μετα απο 01/05?

εχει δοκιμασει κανεις το κολπακι με 2 σιμ ταυτοχρονα με καρτα μνημης ? πετυχαινει ευκολα η πατεντα?

εν ολιγοις, κολλαμε το τσιπακι της καρτας σιμ, καταλληλα, επανω στην καρτα μνημης, και ταμ ταμ, έτοιμο. σκοπευω να το δοκιμασω οταν με το καλο παραλαβω.

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το θεωρώ αρκετά ριψοκίνδυνο. Ίσως είναι αρκετά εύκολο να πετύχει αλλά πιστεύω ότι υπάρχει επικινδυνότητα να γίνει ζημιά στις επαφές εσωτερικά στο tray και να πρέπει μετά να ψάχνεις για ανταλλακτικά. Αν βέβαια οι επαφές είναι επάνω στην motherboard και πάθουν ζημιά ίσως μιλάμε για ολική ζημιά και αντικατάσταση όλης της μητρικής που είναι και το κινητό εννοείται! :)

Και εγω θα το κανω αμεσως αν ποτε παραλαβω, θεωρω οτι αν μπει με πολυ προσοχη δεν θα εχω κανενα θεμα

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB