Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://en.miui.com/download-301.html#438

το Redmi Note 3 και το Redmi Note 3 PRO παιρνουν το ΙΔΙΟ firmware???

ποια εκδοση να ζητησω απο το μαγαζι να μου βαλει για να είναι πιο ευκολο το φλασαρισμα ελληνικης ROM;

την DEV Version: 6.4.28 (MIUI7) Size: 1.1G ?

ποια η διαφορα Redmi Note 3 Qualcomm Global

Redmi Note 3 Qualcomm China

Redmi Note 3 MTK China

αν μου φορτωσουν καποια απο αυτες θα μπορεσω μετα να φλασαρω την ελληνική ROM απο την ελληνικη κοινοτητα;

Το 3 με το 3 pro εχουν διαφορετικό firmware , το ένα ειναι mediatek και το άλλο qualcomm.

Αν έχει επιλογή dev rom ζήτα το με αυτήν. Αλλιώς china stable...

ποια η διαφορα Redmi Note 3 Qualcomm Global ΤΟ ΛΕΕΙ GLOBAL

Redmi Note 3 Qualcomm China KINEZIKH

Redmi Note 3 MTK China REDMI 3 ME MTK

Όποια ρομ και να έχεις μπορείς να το ξεκλειδώσεις.. μην αγχώνεσαι.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είσαι αισιόδοξος ότι θα δώσουν και την 6 μαζί με την miui 8; εγώ δεν είμαι πολύ, αν κρίνουμε από το παρελθόν

Συμφωνω γενικά, η νέα miui δεν σημαίνει αυτόματα και νέο android.

Αλλά για το note 3 pro είμαι αισιόδοξος μιας και το μικρό mi max είναι σχεδόν ίδιο οπότε δεν νομίζω να έχουν δύο τόσο πολύ όμοιες συσκευές με διαφορετικό android.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Το 3 με το 3 pro εχουν διαφορετικό firmware , το ένα ειναι mediatek και το άλλο qualcomm.

Αν έχει επιλογή dev rom ζήτα το με αυτήν. Αλλιώς china stable...

ποια η διαφορα Redmi Note 3 Qualcomm Global ΤΟ ΛΕΕΙ GLOBAL

Redmi Note 3 Qualcomm China KINEZIKH

Redmi Note 3 MTK China REDMI 3 ME MTK

Όποια ρομ και να έχεις μπορείς να το ξεκλειδώσεις.. μην αγχώνεσαι.

Οποτε Redmi Note 3 Qualcomm Global είναι για η stable Global ROM για το Redmi Note 3 PRO (περιλαμβάνονται ελληνικα;;;;;;; )

Redmi Note 3 Qualcomm China : stable China ROM για το Redmi Note 3 PRO (Αγγλικά και Κινέζικα μονο)

Redmi Note 3 MTK China : stable China ROM για το απλό Redmi Note 3 (Αγγλικά και Κινέζικα μονο)

και η DEV 6.4.28 (MIUI7) Size: 1.1G είναι η developer ROM και για τα δυο (απλό Redmi Note 3 ΚΑΙ Redmi Note 3 PRO)

Σωστα;;;;;;;;;;;;;

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Επειδή η μητέρα μου έχει Wind. Θα έχει κάποιο πρόβλημα λόγο μπάντας 4G?

Ευχαριστώ

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Ευχαριστώ

Όπου έχει 800αρες κεραίες δεν θα έχει 4g. Θα έχει ότι άλλο προσφέρει την εταιρία σε εκείνο το σημείο.

Συμφωνω γενικά, η νέα miui δεν σημαίνει αυτόματα και νέο android.

Αλλά για το note 3 pro είμαι αισιόδοξος μιας και το μικρό mi max είναι σχεδόν ίδιο οπότε δεν νομίζω να έχουν δύο τόσο πολύ όμοιες συσκευές με διαφορετικό android.

Μακάρι να ισχύσει αυτό που λες και να δώσουν και την 6 σαν αναβάθμιση. Και ελπίζω μαζί με την 6 να εγκαταλειψουν την δικιά τους άθλια υλοποίηση με τα δικαιώματα των εφαρμογών.

1 Οποτε Redmi Note 3 Qualcomm Global είναι για η stable Global ROM για το Redmi Note 3 PRO (περιλαμβάνονται ελληνικα;;;;;;; )

2 Redmi Note 3 Qualcomm China : stable China ROM για το Redmi Note 3 PRO (Αγγλικά και Κινέζικα μονο)

3 Redmi Note 3 MTK China : stable China ROM για το απλό Redmi Note 3 (Αγγλικά και Κινέζικα μονο)

και η DEV 6.4.28 (MIUI7) Size: 1.1G είναι η developer ROM και για τα δυο (απλό Redmi Note 3 ΚΑΙ Redmi Note 3 PRO)

Σωστα;;;;;;;;;;;;;

1 δεν έχει Ελληνικά και είναι για προ

2 ναι για προ

3 για το απλό.. λογικα μονο Αγγλοκινεζικα

dev έχει κ στις 3εις περιπτώσεις και είναι 2 για το προ κ 1 για το απλο.

η 6.4.28 είναι global dev για το ΠΡΟ

εγώ παράγγειλα αυτό:

http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html

ξερει κανεις τι ROM εχει??

Σιγουρα multi... πας για αλλαγή..

Edited by geoanto555

1 δεν έχει Ελληνικά και είναι για προ

2 ναι για προ

3 για το απλό.. λογικα μονο Αγγλοκινεζικα

dev έχει κ στις 3εις περιπτώσεις και είναι 2 για το προ κ 1 για το απλο.

η 6.4.28 είναι global dev για το ΠΡΟ

Πάντα βοηθάς.. Σε ευχαριστώ.

Δηλαδή για να ξεκλειδώσω το bootloader θα βάλω την global dev ή την China dev για το Redmi Note 3 PRO ;

Που θα βρω να την κατεβάσω και που ακριβώς υπάρχουν οδηγίες;

Αχ να υπήρχαν στην πρώτη σελίδα να μην ρωτάμε συνέχεια!!!!

Με το flashify γίνεται;

Θα το πάρεις από vickmall με China dev, θα ξεκλειδώσει και Ελληνικη.

Αλλιώς, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6617008#post6617008

Πάντα βοηθάς.. Σε ευχαριστώ.

Δηλαδή για να ξεκλειδώσω το bootloader θα βάλω την global dev ή την China dev για το Redmi Note 3 PRO ;

Που θα βρω να την κατεβάσω και που ακριβώς υπάρχουν οδηγίες;

Αχ να υπήρχαν στην πρώτη σελίδα να μην ρωτάμε συνέχεια!!!!

Με το flashify γίνεται;

Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι δεν το έχεις πάραλάβει έτσι δεν είναι;

Αν το πάρεις από vickmall επέλεξε dev ρομ.. μία είναι στις επιλογές..

όταν παραλάβεις πες μας ακριβώς τι φοράει πάνω και σου δίνουμε οδηγίες..

Σόρρυ αν καμια φορά (πάντα) γράφω προτάσεις αλλά κάνω 2-3 πράγματα ταυτόχρονα..:p:p:p

Μπράβο ρε demakhs να μην τα ψάχνουμε..

Ευχαριστώ

στην Αθήνα έχω παντού 4g. το ΣΚ που πήγα Θήβα ήμουν με 3g (εκκλησία και ταβέρνα λίγο έξω από την πόλη, για βαφτίσια πήγα). μπορεί στο κέντρο να πιάνει και 4g

στην Αθήνα έχω παντού 4g. το ΣΚ που πήγα Θήβα ήμουν με 3g (εκκλησία και ταβέρνα λίγο έξω από την πόλη, για βαφτίσια πήγα). μπορεί στο κέντρο να πιάνει και 4g

Είσαι με Wind???

Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι δεν το έχεις πάραλάβει έτσι δεν είναι;

Αν το πάρεις από vickmall επέλεξε dev ρομ.. μία είναι στις επιλογές..

όταν παραλάβεις πες μας ακριβώς τι φοράει πάνω και σου δίνουμε οδηγίες..

Σόρρυ αν καμια φορά (πάντα) γράφω προτάσεις αλλά κάνω 2-3 πράγματα ταυτόχρονα..:p:p:p

Μπράβο ρε demakhs να μην τα ψάχνουμε..

Δλδ του λες να βάλει το Official Developer Rom (Only Chinese&English)...

Αντικειμενικά με την Official Global Rom&Google play store(No Greek) τι διαφορά έχει? Θα το παραγγείλώ σήμερα για την μάνα μου και έχω μπερδευτεί... τι προτείνεις?

Αντικειμενικά με την Official Global Rom&Google play store(No Greek) τι διαφορά έχει? Θα το παραγγείλώ σήμερα για την μάνα μου και έχω μπερδευτεί... τι προτείνεις?

Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις Ελληνική το παίρνεις με dev .

Η global έχει πολλες γλώσσες όχι Ελληνικά. + google play...

Είχα ξαναμιλήσει πριν λίγο καιρό εδώ και παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω καταμπερδευτει :p το κινητό επίσημα στα καταστήματα, στην κινα για παράδειγμα, με ποια ρομ κυκλοφορεί; το θέλω όσο το δυνατόν πιο απειραχτο γίνεται. Δεν θα ήθελα να ανοίγουν κουτιά, αν και υποθέτω δεν θα χάλαγε ενας ελεγχος της κατάστασης πριν την αποστολή του.

Και όλα αυτα όταν με το καλό σε 17 μερουλες τελειώσουν οι πανελληνιες και κάνω παραγγελιά :p

Αλήθεια, ξέρετε αν παίζει να ακολουθεί καμία προσφορά; η τιμή είναι ήδη καταπληκτική αλλά λέω μήπως τώρα που καλοκαιριαζει κάνουν τίποτα τέτοιο :p

Καλησπέρα κάτοχος κ γω του κινητού λίγες μέρες...θα ήθελα να με βοηθήσετε με το ποια ρομ φοράει και έχω ένα προβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα.όταν μπω στις ρυθμίσεις>κλειδωμα οθόνης&κωδικός πρόσβασης>κωδικος&δακτυλικό αποτύπωμα δεν έχει καμία επιλογή η οθόνη είναι λευκή κ μετά από μερικά δευτερολεπτα επιστρέφει στις ρυθμίσεις....

Σιγουρα multi... πας για αλλαγή..

Κάνε μου τη καρδιά περιβόλι τώρα....

Πάω για αλλαγή..... δηλαδή?? Δεν έχω σχέσεις με root για αυτό ρωταω.

Είχα ξαναμιλήσει πριν λίγο καιρό εδώ και παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω καταμπερδευτει :p το κινητό επίσημα στα καταστήματα, στην κινα για παράδειγμα, με ποια ρομ κυκλοφορεί; το θέλω όσο το δυνατόν πιο απειραχτο γίνεται. Δεν θα ήθελα να ανοίγουν κουτιά, αν και υποθέτω δεν θα χάλαγε ενας ελεγχος της κατάστασης πριν την αποστολή του.

Και όλα αυτα όταν με το καλό σε 17 μερουλες τελειώσουν οι πανελληνιες και κάνω παραγγελιά :p

Αλήθεια, ξέρετε αν παίζει να ακολουθεί καμία προσφορά; η τιμή είναι ήδη καταπληκτική αλλά λέω μήπως τώρα που καλοκαιριαζει κάνουν τίποτα τέτοιο :p

Παρτο με την Official developer. Το κινητό καλό είναι να το ανοίξουν το κινητό για να μην τρέχεις μετά. Από τιμή δεν βλέπω να πέφτει άλλο, είναι αρκετά χαμηλά.

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου

Καλως τα δεχτηκα σημερα εφτασε μετα απο 12 μερες :)

Δεν το εχω επεξεργαστει ακομα λογω κουρασης.Αυτο που παρατηρησα ρε παιδια ειναι οτι δεν γραφει πουθενα pro και με φοβησε αλλα πηγα στις πληροφοριες και δειχνει να ειναι οκ σωστα?

Επισης η ρομ ειναι η σωστη για να μπω να ξεκλειδωσω!?(μου χει ερθει μηνυμα απο την xiaomi να μπω σε ενα link αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα...ειναι δυσκολη η φαση?)

http://i68.tinypic.com/mj93xk.png

Τελος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να παρω ολες τις επαφες απο το redminote 2 μου και να τις βαλω ολες καπου μαζι γιατι τωρα εχω αλλες στο gmail αλλες στις καρτες και φοβαμαι μη χασω τπτ στο τελος!

Να τις στειλω στο gmail με το αρχειο vcf?και αν ειναι διπλες θα ξανααποθηκευτουν και θα ειναι διπλες?

Υ.γ τις σημειωσεις απο τ ο notepad τηςεφαρμογη της xiaomi δεν γινεται με καποιον τροπο να τις πάρω σωστα?

Edited by kflabouris

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπέρα σε όλους!

Πριν λίγο έβαλα την παραγγελία μου στο minideal...και μπήκα στο νήμα να πάρω μία ιδέα.

Στην απόδειξη που μου έστειλαν, έχει την ένδειξη: "Multilanguage Rom & Google play store installed"

Νομίζετε ότι χρειάζεται να τους στείλω κάποιο mail, που να διευκρινίσω κάτι παραπάνω;;ς

Κάνε μου τη καρδιά περιβόλι τώρα....

Πάω για αλλαγή..... δηλαδή?? Δεν έχω σχέσεις με root για αυτό ρωταω.

Είχε προβληματα με τις σιμ η ρομ που βάζαν,, και δεν νομίζω να θέλεις να την κρατήσεις.

Δεν πειράζει όμως.. ας έρθει με το καλό και την αλλάζεις.... Όλα θα τα μάθεις εδώ:D:D

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους!

Πριν λίγο έβαλα την παραγγελία μου στο minideal...και μπήκα στο νήμα να πάρω μία ιδέα.

Στην απόδειξη που μου έστειλαν, έχει την ένδειξη: "Multilanguage Rom & Google play store installed"

Ισχύουν και για σένα τα λίγο πιο πάνω.. Ελπίζω εσύ να το κατέχεις το αντικείμενο...:p:p

Καλησπέρα παιδες. Θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος CM 12.1 ή CM 13 στο redmi του. Ειδα αρκετά posts για το note 3 πανω στο θέμα αλλα οχι για το note 3 pro. Υπάρχει εκδοση για το Pro ή ειναι μόνο για το note 3 προς το παρόν? Ας με διαφωτίσει λίγο οποίος γνωρίζει. :D

Καλησπέρα παιδες. Θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος CM 12.1 ή CM 13 στο redmi του. Ειδα αρκετά posts για το note 3 πανω στο θέμα αλλα οχι για το note 3 pro. Υπάρχει εκδοση για το Pro ή ειναι μόνο για το note 3 προς το παρόν? Ας με διαφωτίσει λίγο οποίος γνωρίζει. :D

Υπάρχουν άλλα είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Έχουν σοβαρές ελλείψεις, οπότε κάνε υπομονή