geomos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παντόφλα και σύ ε;;;;; :lol: Και γώ μία απο τα ίδια...:cool: Θέλει λίγο προσοχή στην λήψη προφανώς. Βιαστικές κινήσεις απαγορεύονται :-) Έχει σταθερό χέρι και καλό μάτι, να την δεις να πετάει τη παντόφλα από τα 20 μέτρα και να με πετυχαίνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά πως μπορούμε να δούμε αν το κινητό έχει UnLock το bootloader?????? Είμαι έτυμος να εγκαταστήσω την ελληνική ROM (kenzo) . Τι θα γίνει αν δεν έχει ξεκλειδωθεί και ακολουθήσω την διαδικασία flash για την ελληνική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Απλά δεν θα καταφέρεις τίποτα. Αν δεν το έχεις ξεκλειδωσει εσύ τότε είναι κλειδωμένο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Λυπών παιδιά χριαζομαι βοήθεια. Έχω λάβει το sms (your unlock request has been approved......) με το Mi Account ID 1609031987 Έχω εγκαταστείσει την έκδοση CHINA DEV miui_HMNote3Pro_6.4.14_9572f9eb15_5.1 στο κινητού. Εχω κανει login στο κινητο στις ρυθμισεις --> Mi Account ( Εμφανιζεται το Mi Account ID : 1609031987) Βαζω το κινητο στο fastboot, συνδέω το USB, τρέχω το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en Μου ζητάει κωδικό. Βάζω το 1609031987(Mi Account ID) και pass. Και δεν το ξεκλειδώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν να μην έχω λάβει sms δεν με αναγνωρίζει. έλεος Edited April 27, 2016 by dklap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ξέρει κανείς πως βάζουμε toggle στην επιφάνεια?(σαν να είναι app δηλαδή όπως βάζαμε στα προηγούμενα Note) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι πρωτίστως.Μια ερώτηση έχω να κάνει και αφορά το ραδιόφωνο για την συσκευή. Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι έχει ραδιόφωνο,ισχύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι πρωτίστως.Μια ερώτηση έχω να κάνει και αφορά το ραδιόφωνο για την συσκευή. Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι έχει ραδιόφωνο,ισχύει?? Ναι ναι..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μου ζητάει κωδικό. Βάζω το 1609031987(Mi Account ID) και pass. Και δεν το ξεκλειδώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν να μην έχω λάβει sms δεν με αναγνωρίζει. έλεος λογαριασμό πως έκανες ; ; δεν έβαλες email ή αριθμό τηλεφώνου ; αυτά θα βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...Κάτι ακόμα, το κινητό είναι dual sim και η δεύτερη θέση της σιμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κάρτα μνήμης σωστά?Μέγιστη χωριτηκότητα για την κάρτα μνήμη γνωρίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) λογαριασμό πως έκανες ; ; δεν έβαλες email ή αριθμό τηλεφώνου ; αυτά θα βάλεις ναι εκανα εγγραφη με το email μου και με αυτο αν κανω login τα ιδια ουτε με Username το κινητο ξεκλειδωνει (pass το ιδιο) Edited April 27, 2016 by dklap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 baros10 Αν δεν κάνω λάθος 128 Gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Ρίξτε όσοι έχετε θεματάκια-απορίες που έχουν απαντηθεί, πολλάκις, μια ματιά στους παρακάτω εξαιρετικούς οδηγούς θα έλεγα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664853#post6664853 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540&page=188 (αυτή η σελίδα είναι θησαυρός) Το πρόγραμμα Pdanet το βρίσκετε εδώ: https://www.dropbox.com/s/ah7gqfyj840x4nw/PdaNetA4183.exe?dl=0 Όσοι έχετε θέμα με το google play, δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6640621#post6640621 Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τους drivers της συσκευής και σας βγάλει "unauthorized device", δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6653627#post6653627 Για το θέμα των MI ACCOUNTS ίσως βοηθάει αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6672118#post6672118 Υπάρχει επιλογή να βάλεις είτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), είτε αριθμό τηλεφώνου (προσέξτε το +30 για την Ελλάδα) Τoggle στην επιφάνεια δεν βάζεις αν κρατήσεις πατημένο για λίγο το capacitive κουμπάκι με τις 3 οριζόντιες γραμμές, αριστερά από το κεντρικό κουμπί και επιλέξεις widgets?? Edited April 27, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 baros10 Αν δεν κάνω λάθος 128 Gb Ευχαριστώ πολύ...Συμφώνα με αυτά το κινητό έχει ακριβώς ό,τι ζητάω....Το θέμα με την κάμερα δεν με ανησυχεί διότι δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις από κάμερες κινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ευχαριστώ πολύ...Συμφώνα με αυτά το κινητό έχει ακριβώς ό,τι ζητάω....Το θέμα με την κάμερα δεν με ανησυχεί διότι δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις από κάμερες κινητών. Το θεμα της κάμερας πιστεύω θα βελτιωθεί σιγά σιγά. Αν το προσπαθήσεις τελικά βγάζει καλές φωτογραφίες. Εγώ σε σύγκριση με το nexus 5 και το inew v3 θα σου πω ότι είναι αρκετά καλύτερο. Προχθές το έβαλα δίπλα σε meizu mx5 και meizu mx4 pro και τουλάχιστον στην οθόνη του κινητού ήταν πολύ κοντά. ίσως λίγο καλύτερη η ευκρίνεια των meizu αλλά στα χρώματα ΄καλύτερο το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ξέρει κανείς πως κάνουμε "Add to desktop" κάποιο pdf αρχείο; Εβαλα ενα pdf, πήγα στο File manager, το βρήκα, πάτησα πάνω του, μου δίνει κάποιες επιλογές εκτός απ' το add to desktop. (όπως γινόταν στο Redmi note 3g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά πως μπορούμε να δούμε αν το κινητό έχει UnLock το bootloader?????? Είμαι έτυμος να εγκαταστήσω την ελληνική ROM (kenzo) . Τι θα γίνει αν δεν έχει ξεκλειδωθεί και ακολουθήσω την διαδικασία flash για την ελληνική έκδοση? Για να τσεκάρετε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος μπορείτε να το κάνετε μέσω adb. 1) Τρέχουμε δηλαδή ένα cmd ως διαχειριστές 2) Πηγαίνουμε στο φάκελο που έχουμε το adb 3) Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode (λαγουδάκι) 4) Και τρέχουμε την παρακάτω εντολή: fastboot oem device-info Αν λάβουμε την παρακάτω εικόνα τότε ο bootloader είναι κλειδωμένος: http://i.imgur.com/YCUraIr.jpg Αν λάβουμε όμως την παρακάτω εικόνα τότε ξέρουμε ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος: http://i.imgur.com/XJxo04Q.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 μόλις παρέλαβα το 2ο από vickmall αφού το 1ο τα 'φτυσε, ηρθε με τη dev china όπως τους ζήτησα και μόλις το άνοιξα έκανε update. Τώρα λέω να το ξεκλειδώσω και θα δω αν θα βάλω την ελληνική rom ή αν θα μείνω με αυτήν. Όσοι βάλατε την ελληνική, εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 μόλις παρέλαβα το 2ο από vickmall αφού το 1ο τα 'φτυσε, ηρθε με τη dev china όπως τους ζήτησα και μόλις το άνοιξα έκανε update. Τώρα λέω να το ξεκλειδώσω και θα δω αν θα βάλω την ελληνική rom ή αν θα μείνω με αυτήν. Όσοι βάλατε την ελληνική, εντυπώσεις; τι σου επαθε το πρωτο; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 επειδή χάλασε το παλιό μου και ήμουν χωρίς τηλ, το πήρα απο ευρωπαική αποθήκη (Θεσ/νίκη) και το είχα σε 2 μέρες, αλλά ήρθε με την (μούφα) multilang με ελληνικά και μετά από 3 μέρες άρχισε να κάνει επανεκινήσεις και πολλά κουλά, το έστειλα πίσω και απ' ότι μου είπαν δοκίμασαν κι άλλες rom αλλά τα ίδια προβλήματα και ευτυχώς μου έστειλαν καινούριο πρίν ακόμα παραλάβουν το παλιό. Τώρα φοβάμαι να το πειράξω γενικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ˊΜου ηρθε χθες, το ελεγξα κ ειναι αυθεντικο. Απλα νομιζω οτι η μπαταρια του πεφτει γρηγορα. Εχω φωτεινοτητα λιγοτερο απ το μισο, 4-5 εφαρμογες να τρεχουν μονο κ λιγη χρηση. Το εχω φορτισει μια φορα (το αφησα να πεσει στο 16% περιπου κ μετα το φορτισα φουλ). Εκανα καποιο λαθος στην πρωτη του φορτιση που μπορει να,εκανε κακο στην μπαταρια; Εχετε καποια συμβουλη για τις,πρωτες φορτισεις για μεγιστη αποδοση μπαταριας; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ˊΜου ηρθε χθες, το ελεγξα κ ειναι αυθεντικο. Απλα νομιζω οτι η μπαταρια του πεφτει γρηγορα. Εχω φωτεινοτητα λιγοτερο απ το μισο, 4-5 εφαρμογες να τρεχουν μονο κ λιγη χρηση. Το εχω φορτισει μια φορα (το αφησα να πεσει στο 16% περιπου κ μετα το φορτισα φουλ). Εκανα καποιο λαθος στην πρωτη του φορτιση που μπορει να,εκανε κακο στην μπαταρια; Εχετε καποια συμβουλη για τις,πρωτες φορτισεις για μεγιστη αποδοση μπαταριας; Ευχαριστω Όχι δεν έκανες τίποτα λάθος. Ποια ρομ φοράει?Μήπως είναι κάποια unofficial και γιαυτό αδειάζει η μπαταρία έτσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η μπαταρία θέλει μερικές φορτίσεις για να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μήπως εχει περάσει απο τα χέρια κανενός κατόχου του RN3 pro το Redmi 3? Ρωτάω γιατί η φωτογραφική του Redmi 3 σε σύγκριση με το XIAOMI redrice που είχα δίπλα μου φάνηκε χειρότερη και επειδή σκέφτομαι να πάρω το RN3 pro, δεν θα ήθελα με τιποτα κάμερα ισάξια με κινητό 3ετιας. Επίσης οι φωτό που ανεβάζετε είναι σε χαμηλή ανάλυση όπου όλα φαίνονται καλα αλλά το θέμα είναι τι βγάζει σε φουλ ανάλυση. Σημείωση: γνωρίζω ότι εχει διαφορετικό αισθητήρα και 3 mp περισσότερα αν και τα mp δεν έχουν σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πως ενεργοποιώ το 3g δεν έβγαλα άκρη, άνοιξα απο το μενού (επάνω) το mobile data αλλά δε γίνεται τίποτα δε μπαίνει στο ίντερνετ. Θέλω να δώσω ίντερνετ στη 2η κάρτα τη nano sim. Στις ρυθμίσεις έβαλα αυτήν να συνδέεται στο ίντερνετ και την 1η για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μήπως εχει περάσει απο τα χέρια κανενός κατόχου του RN3 pro το Redmi 3? Ρωτάω γιατί η φωτογραφική του Redmi 3 σε σύγκριση με το XIAOMI redrice που είχα δίπλα μου φάνηκε χειρότερη και επειδή σκέφτομαι να πάρω το RN3 pro, δεν θα ήθελα με τιποτα κάμερα ισάξια με κινητό 3ετιας. Επίσης οι φωτό που ανεβάζετε είναι σε χαμηλή ανάλυση όπου όλα φαίνονται καλα αλλά το θέμα είναι τι βγάζει σε φουλ ανάλυση. Σημείωση: γνωρίζω ότι εχει διαφορετικό αισθητήρα και 3 mp περισσότερα αν και τα mp δεν έχουν σημασια Δες στο link καποιες φωτο που εχω ανεβασει σε πληρη αναλυση.. https://www.flickr.com/photos/127061618@N02/sets/72157666359652452/with/26075583916/ Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts