Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα εγκατεστησα την dev του mi globe και εχω μια απορια...

οπως περναγα τις εφαρμογες και συγκεκριμενα το paypal μου εβγαλε μηνυματακι οτι εχω ρουτ και μπορει να εχω θεμα με τα στοιχεια ( με πηγε στο security του miui..) το θεμα ειναι οτι δεν εχω ρουτ και μου το εβγαλε μονο στο paypal στις εφαρμογες της πειραιως/eurobank οχι...

να συνεχισω αφοβα; ειναι τυπου "bug" ?

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εγκατεστησα την dev του mi globe και εχω μια απορια...

οπως περναγα τις εφαρμογες και συγκεκριμενα το paypal μου εβγαλε μηνυματακι οτι εχω ρουτ και μπορει να εχω θεμα με τα στοιχεια ( με πηγε στο security του miui..) το θεμα ειναι οτι δεν εχω ρουτ και μου το εβγαλε μονο στο paypal στις εφαρμογες της πειραιως/eurobank οχι...

να συνεχισω αφοβα; ειναι τυπου "bug" ?

Χμμμμ δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ paypal από το κινητό.

Μόνο από linux pc.

Root έχω, δεν μου έχει δημιουργηθεί θέμα.

Φιλικά.Γιώργος.

Χμμμμ δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ paypal από το κινητό.

Μόνο από linux pc.

Root έχω, δεν μου έχει δημιουργηθεί θέμα.

πφφφ και το φοβαμαι λιγο μην συνδεθω και ψαχνω μετα πως κανανε πουλακια :lol::lol::lol:

Καλησπέρα

έχω αυτή τι στιγμή την έκδοση 7.3.6.0.0 και έχω θέμα με το 4g της vodafone ορισμένες φορές. (με note 4x στο ίδιο σημείο έχω 4g ενώ με το 3 έχω H+)

Επίσης έχω κάνει root με kingoroot και έχει ξεκλειδωθεί παράλληλα και το bootloader.

Ποιά απο αυτές τις εκδόσεις πρέπει να βάλω για να έχω υποστήριξη στην 800μπάντα + Ελληνικά .. ;;

★ Xiaomi Mi Note 3 Latest Global Stable Version Fastboot File Download

★ Xiaomi Mi Note 3 Latest China Developer Fastboot File Download

★ Xiaomi Mi Note 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download

Ευχαριστώ πολύ !

Η συσκευή που έχεις προφανώς δεν έχει την 800αρα μπάντα. Δεν είναι θέμα κλειδώματος αλλά είναι θέμα hardware. Τα λογισμικά που αναφέρεις ανήκουν σε άλλη συσκευή δεν είναι για το redmi note 3 pro.

:rolleyes: Αν είναι θέμα hardware η B20 δεν πρόκειται να μπει ούτε με άλλη έκδοση λογισμικού άρα το αφήνω ως έχει εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα ! Ευχαριστώ

:rolleyes: Αν είναι θέμα hardware η B20 δεν πρόκειται να μπει ούτε με άλλη έκδοση λογισμικού άρα το αφήνω ως έχει εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα ! Ευχαριστώ

Έτσι ακριβώς είναι.

Δεν γίνεται τίποτα.

Φιλικά.Γιώργος.

Εγώ θα σου έλεγα οπότε μπορείς να την αλλάξεις την ρομ και να περάσεις μια official Rom και με ξεκλείδωτο bootloader που έχεις είναι εύκολο να την αλλάξεις, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξανά στήσεις το κινητό από την αρχή.

Η unofficial δεν είναι ότι καλύτερο για το κινητό αργά ή γρήγορα θα δε δημιουργήσει πρόβλημα

Redmi Note 3 pro

Εγώ θα σου έλεγα οπότε μπορείς να την αλλάξεις την ρομ και να περάσεις μια official Rom και με ξεκλείδωτο bootloader που έχεις είναι εύκολο να την αλλάξεις, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξανά στήσεις το κινητό από την αρχή.

Η unofficial δεν είναι ότι καλύτερο για το κινητό αργά ή γρήγορα θα δε δημιουργήσει πρόβλημα

Redmi Note 3 pro

Κοίτα το δουλεύω τώρα 1.5 χρόνο έτσι και δουλευει οκ. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει πέρα απο αυτό με το σήμα 4g (σε ορισμένες περιοχές) και με το χαμηλό σήμα στο wifi (το έχω κάνει να πιάνει μέχρι 150mbps). Γενικά είμαι της άποψης οτι δουλεύει δεν το πειράζω.. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές οτι η Unofficial παρουσιάζουν προβλήματα αλλά για την ώρα πάει καλά και απο αναμονή!

Κοίτα το δουλεύω τώρα 1.5 χρόνο έτσι και δουλευει οκ. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει πέρα απο αυτό με το σήμα 4g (σε ορισμένες περιοχές) και με το χαμηλό σήμα στο wifi (το έχω κάνει να πιάνει μέχρι 150mbps). Γενικά είμαι της άποψης οτι δουλεύει δεν το πειράζω.. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές οτι η Unofficial παρουσιάζουν προβλήματα αλλά για την ώρα πάει καλά και απο αναμονή!

Σε ποια unofficial rom αναφέρεσαι;

Φιλικά.Γιώργος.

καλημέρα

7.3.6.0.0 LHOCNDD γράφει

Αυτή δεν είναι απλά unofficial.

Είναι μαιμού rom από τα κινεζομάγαζα.Ποιος ξέρει τι έχουν βάλει μέσα.

Καλό θα ήταν να την αλλάξεις είτε με μία official, είτε με μία σοβαρή custom miui όπως xiaomi.eu, Ελληνική ή mi-globe.com.

Φιλικά.Γιώργος.

Αυτή δεν είναι απλά unofficial.

Είναι μαιμού rom από τα κινεζομάγαζα.Ποιος ξέρει τι έχουν βάλει μέσα.

Καλό θα ήταν να την αλλάξεις είτε με μία official, είτε με μία σοβαρή custom miui όπως xiaomi.eu, Ελληνική ή mi-globe.com.

γενικά μπερδεύτηκα με τόσες διαφορετικές που υπάρχουν.. Υπάρχει κάποια που να έχει υποστήριξη Ελληνικών + google store και να μην τρώει κολλήματα ;

Με αυτή ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File κάνω δουλειά ;

Edited by androu

Με αυτή ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File κάνω δουλειά ;

Ναι αυτή έχει και ελληνικά και play store.

Redmi Note 3 pro

Ναι αυτή έχει και ελληνικά και play store.

Ωραία. Κοιτάζω αυτό τον οδηγό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607

χρειάζεται κάτι άλλο; είναι ξεκλείδωτο το bootloader (απο το Kingroot)

Ωραία. Κοιτάζω αυτό τον οδηγό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607

χρειάζεται κάτι άλλο; είναι ξεκλείδωτο το bootloader (απο το Kingroot)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/#post131353

Αυτόν τον οδηγό κοιτάς.

Διάβασε καλά και προχώρα.

Φιλικά.Γιώργος.

Το πρώτο που χρειάζεται είναι να περάσεις driver στο pc.

Δεύτερο πρέπει να είσαι σίγουρος τι είναι o bootloader (αν και εφόσον το έκανες root πρέπει να είναι ξεκλείδωτος) αυτό το βλέπουμε αν δωσουμε την εντολή στο cmd (adb φάκελο) fastboot oem device-info και ανάλογα τι είναι ο bootloader θα πας με τον ανάλογο οδηγό. Τον οδηγό που έβαλε anna2 είναι για κλειδωμενο bootloader.

Λόγο ότι θα χρειαστείς οδηγούς για όλα αυτά στο άλλο forum miui. gr θα σου είναι πιο εύκολα να το κάνεις

Redmi Note 3 pro

Το πρώτο που χρειάζεται είναι να περάσεις driver στο pc.

Δεύτερο πρέπει να είσαι σίγουρος τι είναι o bootloader (αν και εφόσον το έκανες root πρέπει να είναι ξεκλείδωτος) αυτό το βλέπουμε αν δωσουμε την εντολή στο cmd (adb φάκελο) fastboot oem device-info και ανάλογα τι είναι ο bootloader θα πας με τον ανάλογο οδηγό. Τον οδηγό που έβαλε anna2 είναι για κλειδωμενο bootloader.

Λόγο ότι θα χρειαστείς οδηγούς για όλα αυτά στο άλλο forum miui. gr θα σου είναι πιο εύκολα να το κάνεις

Redmi Note 3 pro

job done :cool: σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!!!! :)

Καλημέρα και από εμένα. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την muiuipro rom Android 7. Εγώ έχω περάσει την dev και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και από μπαταρία λένε για οκτάωρο με την stable.

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/miuipro-rom-miui-9-7-11-23-nougat-volte-t3710540

Καλησπέρα σας μπορείτε να μου.πειτε αν είναι καλή η ρομ η είναι τπτ ψευτοκινεζικια

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.29ea014f569c99aa72c8ff20391fa894.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις την τελευταία official global stable.

Απλώς έγραψες σε λάθος νήμα εδώ είναι για το pro (kenzo) και εσύ έχεις το special edition (Kate)

Έχεις την τελευταία official global stable.

Απλώς έγραψες σε λάθος νήμα εδώ είναι για το pro (kenzo) και εσύ έχεις το special edition (Kate)

Αα οκ ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα παίδες... από μπαταρία τι παίζει? που μπορούμε να βρούμε γνήσια και σε καλή τιμή? γιατί απο ebay την έχω πατήσει παλιότερα με άλλο κινητό. Original λένε αλλά είναι για κλάματα. Μετά απο 2 (και κάτι) χρόνια στο δικό μου βγήκε κούραση στην μπαταρία.