kongeo1994 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα εγκατεστησα την dev του mi globe και εχω μια απορια... οπως περναγα τις εφαρμογες και συγκεκριμενα το paypal μου εβγαλε μηνυματακι οτι εχω ρουτ και μπορει να εχω θεμα με τα στοιχεια ( με πηγε στο security του miui..) το θεμα ειναι οτι δεν εχω ρουτ και μου το εβγαλε μονο στο paypal στις εφαρμογες της πειραιως/eurobank οχι... να συνεχισω αφοβα; ειναι τυπου "bug" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα εγκατεστησα την dev του mi globe και εχω μια απορια... οπως περναγα τις εφαρμογες και συγκεκριμενα το paypal μου εβγαλε μηνυματακι οτι εχω ρουτ και μπορει να εχω θεμα με τα στοιχεια ( με πηγε στο security του miui..) το θεμα ειναι οτι δεν εχω ρουτ και μου το εβγαλε μονο στο paypal στις εφαρμογες της πειραιως/eurobank οχι... να συνεχισω αφοβα; ειναι τυπου "bug" ? Χμμμμ δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ paypal από το κινητό. Μόνο από linux pc. Root έχω, δεν μου έχει δημιουργηθεί θέμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Χμμμμ δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ paypal από το κινητό. Μόνο από linux pc. Root έχω, δεν μου έχει δημιουργηθεί θέμα. πφφφ και το φοβαμαι λιγο μην συνδεθω και ψαχνω μετα πως κανανε πουλακια :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα έχω αυτή τι στιγμή την έκδοση 7.3.6.0.0 και έχω θέμα με το 4g της vodafone ορισμένες φορές. (με note 4x στο ίδιο σημείο έχω 4g ενώ με το 3 έχω H+) Επίσης έχω κάνει root με kingoroot και έχει ξεκλειδωθεί παράλληλα και το bootloader. Ποιά απο αυτές τις εκδόσεις πρέπει να βάλω για να έχω υποστήριξη στην 800μπάντα + Ελληνικά .. ;; ★ Xiaomi Mi Note 3 Latest Global Stable Version Fastboot File Download ★ Xiaomi Mi Note 3 Latest China Developer Fastboot File Download ★ Xiaomi Mi Note 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Η συσκευή που έχεις προφανώς δεν έχει την 800αρα μπάντα. Δεν είναι θέμα κλειδώματος αλλά είναι θέμα hardware. Τα λογισμικά που αναφέρεις ανήκουν σε άλλη συσκευή δεν είναι για το redmi note 3 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 :rolleyes: Αν είναι θέμα hardware η B20 δεν πρόκειται να μπει ούτε με άλλη έκδοση λογισμικού άρα το αφήνω ως έχει εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα ! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 :rolleyes: Αν είναι θέμα hardware η B20 δεν πρόκειται να μπει ούτε με άλλη έκδοση λογισμικού άρα το αφήνω ως έχει εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα ! Ευχαριστώ Έτσι ακριβώς είναι. Δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Το μόνο που γίνεται είναι να βάλεις μια κάρτα cosmote για internet που δεν χρησιμοποιεί Β20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Το μόνο που γίνεται είναι να βάλεις μια κάρτα cosmote για internet που δεν χρησιμοποιεί Β20. αυτό κάνω ήδη !! έχω 2 κάρτες ... κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 :rolleyes: Αν είναι θέμα hardware η B20 δεν πρόκειται να μπει ούτε με άλλη έκδοση λογισμικού άρα το αφήνω ως έχει εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα ! ΕυχαριστώΕγώ θα σου έλεγα οπότε μπορείς να την αλλάξεις την ρομ και να περάσεις μια official Rom και με ξεκλείδωτο bootloader που έχεις είναι εύκολο να την αλλάξεις, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξανά στήσεις το κινητό από την αρχή. Η unofficial δεν είναι ότι καλύτερο για το κινητό αργά ή γρήγορα θα δε δημιουργήσει πρόβλημα Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εγώ θα σου έλεγα οπότε μπορείς να την αλλάξεις την ρομ και να περάσεις μια official Rom και με ξεκλείδωτο bootloader που έχεις είναι εύκολο να την αλλάξεις, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξανά στήσεις το κινητό από την αρχή. Η unofficial δεν είναι ότι καλύτερο για το κινητό αργά ή γρήγορα θα δε δημιουργήσει πρόβλημα Redmi Note 3 pro Κοίτα το δουλεύω τώρα 1.5 χρόνο έτσι και δουλευει οκ. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει πέρα απο αυτό με το σήμα 4g (σε ορισμένες περιοχές) και με το χαμηλό σήμα στο wifi (το έχω κάνει να πιάνει μέχρι 150mbps). Γενικά είμαι της άποψης οτι δουλεύει δεν το πειράζω.. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές οτι η Unofficial παρουσιάζουν προβλήματα αλλά για την ώρα πάει καλά και απο αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Κοίτα το δουλεύω τώρα 1.5 χρόνο έτσι και δουλευει οκ. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει πέρα απο αυτό με το σήμα 4g (σε ορισμένες περιοχές) και με το χαμηλό σήμα στο wifi (το έχω κάνει να πιάνει μέχρι 150mbps). Γενικά είμαι της άποψης οτι δουλεύει δεν το πειράζω.. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές οτι η Unofficial παρουσιάζουν προβλήματα αλλά για την ώρα πάει καλά και απο αναμονή! Σε ποια unofficial rom αναφέρεσαι; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σε ποια unofficial rom αναφέρεσαι; καλημέρα 7.3.6.0.0 LHOCNDD γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 καλημέρα 7.3.6.0.0 LHOCNDD γράφει Αυτή δεν είναι απλά unofficial. Είναι μαιμού rom από τα κινεζομάγαζα.Ποιος ξέρει τι έχουν βάλει μέσα. Καλό θα ήταν να την αλλάξεις είτε με μία official, είτε με μία σοβαρή custom miui όπως xiaomi.eu, Ελληνική ή mi-globe.com. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Αυτή δεν είναι απλά unofficial. Είναι μαιμού rom από τα κινεζομάγαζα.Ποιος ξέρει τι έχουν βάλει μέσα. Καλό θα ήταν να την αλλάξεις είτε με μία official, είτε με μία σοβαρή custom miui όπως xiaomi.eu, Ελληνική ή mi-globe.com. γενικά μπερδεύτηκα με τόσες διαφορετικές που υπάρχουν.. Υπάρχει κάποια που να έχει υποστήριξη Ελληνικών + google store και να μην τρώει κολλήματα ; Με αυτή ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File κάνω δουλειά ; Edited February 9, 2018 by androu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Με αυτή ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File κάνω δουλειά ; Ναι αυτή έχει και ελληνικά και play store. Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ναι αυτή έχει και ελληνικά και play store. Ωραία. Κοιτάζω αυτό τον οδηγό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607 χρειάζεται κάτι άλλο; είναι ξεκλείδωτο το bootloader (απο το Kingroot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ωραία. Κοιτάζω αυτό τον οδηγό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607 χρειάζεται κάτι άλλο; είναι ξεκλείδωτο το bootloader (απο το Kingroot) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/#post131353 Αυτόν τον οδηγό κοιτάς. Διάβασε καλά και προχώρα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Το πρώτο που χρειάζεται είναι να περάσεις driver στο pc. Δεύτερο πρέπει να είσαι σίγουρος τι είναι o bootloader (αν και εφόσον το έκανες root πρέπει να είναι ξεκλείδωτος) αυτό το βλέπουμε αν δωσουμε την εντολή στο cmd (adb φάκελο) fastboot oem device-info και ανάλογα τι είναι ο bootloader θα πας με τον ανάλογο οδηγό. Τον οδηγό που έβαλε anna2 είναι για κλειδωμενο bootloader. Λόγο ότι θα χρειαστείς οδηγούς για όλα αυτά στο άλλο forum miui. gr θα σου είναι πιο εύκολα να το κάνεις Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Το πρώτο που χρειάζεται είναι να περάσεις driver στο pc. Δεύτερο πρέπει να είσαι σίγουρος τι είναι o bootloader (αν και εφόσον το έκανες root πρέπει να είναι ξεκλείδωτος) αυτό το βλέπουμε αν δωσουμε την εντολή στο cmd (adb φάκελο) fastboot oem device-info και ανάλογα τι είναι ο bootloader θα πας με τον ανάλογο οδηγό. Τον οδηγό που έβαλε anna2 είναι για κλειδωμενο bootloader. Λόγο ότι θα χρειαστείς οδηγούς για όλα αυτά στο άλλο forum miui. gr θα σου είναι πιο εύκολα να το κάνεις Redmi Note 3 pro job done :cool: σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλημέρα και από εμένα. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την muiuipro rom Android 7. Εγώ έχω περάσει την dev και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και από μπαταρία λένε για οκτάωρο με την stable. https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/miuipro-rom-miui-9-7-11-23-nougat-volte-t3710540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα σας μπορείτε να μου.πειτε αν είναι καλή η ρομ η είναι τπτ ψευτοκινεζικια ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Έχεις την τελευταία official global stable. Απλώς έγραψες σε λάθος νήμα εδώ είναι για το pro (kenzo) και εσύ έχεις το special edition (Kate) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Έχεις την τελευταία official global stable. Απλώς έγραψες σε λάθος νήμα εδώ είναι για το pro (kenzo) και εσύ έχεις το special edition (Kate) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αα οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα παίδες... από μπαταρία τι παίζει? που μπορούμε να βρούμε γνήσια και σε καλή τιμή? γιατί απο ebay την έχω πατήσει παλιότερα με άλλο κινητό. Original λένε αλλά είναι για κλάματα. Μετά απο 2 (και κάτι) χρόνια στο δικό μου βγήκε κούραση στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts