jefman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 παιδια συγγνωμη που ξαναρωταω....υπαρχει τροπος για root στην official global developer την τελευτεα? Υπάρχει αλλάζεις την recovery.img με Alka twrp (μετονομασμένη σε recovery.img ) στην official global developer ή stable και φλασάρεις σε EDL mode. Μόλις τελειώσει κατευθείαν reboot σε twrp. Υπαρχουν οδηγιες google it. Με twrp περνας super user. Χάνεις τις OTA βέβαια. Κάπου διάβαζα ότι με κάποια twrp εχεις και ΟΤΑ αλλά δεν έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 απο GTV σε XTRV τι πρεπει να κανεις για να μην χασεις τα προγραμματα???και γενικα τι πρεπει να κανεις για να πας απο την μια στην αλλη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Υπάρχει αλλάζεις την recovery.img με Alka twrp (μετονομασμένη σε recovery.img ) στην official global developer ή stable και φλασάρεις σε EDL mode. Μόλις τελειώσει κατευθείαν reboot σε twrp. Υπαρχουν οδηγιες google it. Με twrp περνας super user. Χάνεις τις OTA βέβαια. Κάπου διάβαζα ότι με κάποια twrp εχεις και ΟΤΑ αλλά δεν έχω δοκιμάσει νασαι καλα! λιγο μπερδεμα ....και ετσι πεταει το τηλεφωνο...οποτε θα το αφησω το ροοτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ποια ρομ εχεις τωρα; Επειδή τη συσκευή την κατέχει ένας φίλος μου, φοράει την τελευταία Global MIUI 7 STABLE Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εχω κατεβάσει την stable rom και θέλω να αντικαταστήσω την multilanguage με την οποία ήρθε το κινητό. Προσπαθώ να μπω σε recovery mode και δεν μου επιτρέπει (μου βγάζει να συνδέσω καλώδιο usb). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να κάνω wipe data/factory reset? Ειναι απαραίτητο ή μπορώ να περάσω απευθείας την stable rom πάνω από την multilanguage? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Με τον τρόπο που προσπαθείς δεν θα κάνεις τίποτα. Πρέπει να φλασάρεις με Mi Flash σε edl mode. Οδηγίες εδώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Εχω κατεβάσει την stable rom και θέλω να αντικαταστήσω την multilanguage με την οποία ήρθε το κινητό. Προσπαθώ να μπω σε recovery mode και δεν μου επιτρέπει (μου βγάζει να συνδέσω καλώδιο usb). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να κάνω wipe data/factory reset? Ειναι απαραίτητο ή μπορώ να περάσω απευθείας την stable rom πάνω από την multilanguage? Κατεβάζεις από δω http://en.miui.com/download-301.html#449 την ρομ που θες, την βάζεις στο τηλέφωνο, την βρίσκεις από το update του τηλεφώνου σε manual - διαλεξε update package και την περνάει Με μια επιφίλαξη επειδή έχεις πειραγμένη ρομ, ψαξτο λιγο πριν το κανεις. Με EDL γινεται όπως σου είπε ο φίλος γίνεται σίγουρα απλά θέλει λίγο προσοχή Edited November 5, 2016 by jefman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κατεβάζεις από δω http://en.miui.com/download-301.html#449 την ρομ που θες, την βάζεις στο τηλέφωνο, την βρίσκεις από το update του τηλεφώνου σε manual - διαλεξε update package και την περνάει Με μια επιφίλαξη επειδή έχεις πειραγμένη ρομ, ψαξτο λιγο πριν το κανεις. Με EDL γινεται όπως σου είπε ο φίλος γίνεται σίγουρα απλά θέλει λίγο προσοχή Παιδια καλησπερα... Αν και εχω και το MI max... Νομίζω ταιριαζει και εδω η ερώτηση... Autocorrect πως βάζουμε? Εχω βάλει το swiftkey αλλα πολλές λεξεις (καλη ωρα δεν εβαλε τονους) δεν τις βγάζει... Πως το φτιάχνουμε αυτο? Και στο note 3 εχω το ιδιο.. Και τα 2 τρεχουν global stable Roms. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Γιατι εμενα μου λεει MIUI 8 gloal 6.11.3 beta ?? δν ειναι official αφου δν το εχω πειραξει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 απο GTV σε XTRV τι πρεπει να κανεις για να μην χασεις τα προγραμματα???και γενικα τι πρεπει να κανεις για να πας απο την μια στην αλλη???? Μονο wipe dalvik,cache αλλα περιμενε λιγο ειχε καποια θέματα η εγκατάσταση ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή τη συσκευή την κατέχει ένας φίλος μου, φοράει την τελευταία Global MIUI 7 STABLE Ολο το miui version θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κατεβάζεις από δω http://en.miui.com/download-301.html#449 την ρομ που θες, την βάζεις στο τηλέφωνο, την βρίσκεις από το update του τηλεφώνου σε manual - διαλεξε update package και την περνάει Με μια επιφίλαξη επειδή έχεις πειραγμένη ρομ, ψαξτο λιγο πριν το κανεις. Με EDL γινεται όπως σου είπε ο φίλος γίνεται σίγουρα απλά θέλει λίγο προσοχή Το link που μου έστειλες είναι για το special edition, όχι το απλό το οποίο έχω και στο οποίο γράφω! Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να περάσω την stable rom πάνω από την multilanguage μέσω updater χωρίς να κάνω wipe data μέσω recovery (αφού δεν με αφήνει) ή υποχρεωτικά πρέπει να το κάνω με edl? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δες αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader .αν ναι την περνας μεσω fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS85 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα μπορούμε κάποια στιγμή να γίνει αναβάθμιση σε Android 7.0 και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα μπορούμε κάποια στιγμή να γίνει αναβάθμιση σε Android 7.0 και πότε; Υπάρχει το CyanogenMod 14 η οποία είναι βασισμενη στην 7.0 Nougat. Αν ψαξεις στο XDA Forum στην Qualcomm εκδοση της συσκευης θα βρεις. Μονο bug που έχει είναι πως ο Camcoder μερικες φορες δουλεύει και μερικές φορές δεν. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί καποιος να δωσει link για την Global Stable MIUI 8 αλλα να είναι Marshmallow? Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δεν υπαρχει ακομα... Marshmallow μονο σε dev προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δεν υπαρχει ακομα... Marshmallow μονο σε dev προς το παρον Βλεπω για Cyanogenmod 13 για marshmallow ...... κριμα Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Βαλε official dev και θα χεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Βαλε official dev και θα χεις Τι bugs εχει; Δεν κατεχω εγώ το τηλέφωνο αλλα ενας φιλος μου.:):) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Τι bugs εχει; Δεν κατεχω εγώ το τηλέφωνο αλλα ενας φιλος μου.:):) τιποτα ιδιαιτερο..μερικοι λενε για κολληματα στα handsfree/bluetooth αλλα δεν εχω δοκιμασει... επισης να ξερει οτι αμα παει σε dev η επιστροφη ειναι λιγο δυσκολη και μερικες φορες δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Το link που μου έστειλες είναι για το special edition, όχι το απλό το οποίο έχω και στο οποίο γράφω! Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να περάσω την stable rom πάνω από την multilanguage μέσω updater χωρίς να κάνω wipe data μέσω recovery (αφού δεν με αφήνει) ή υποχρεωτικά πρέπει να το κάνω με edl? Σου είπα ψαξτο λίγο γιατί δεν είμαι σίγουρος, ψάξτο σημαίνει ψαξτο, όχι όπως το λινκ που σου έδωσα που έχει όλες τις εκδόσεις ρομ αρκεί να επιλέξεις την σωστή και δεν το είδες. Αν ήξερα 100% θα στο είχα είδη πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Μονο wipe dalvik,cache αλλα περιμενε λιγο ειχε καποια θέματα η εγκατάσταση ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολο το miui version θελω.. μα δεν την βρισκω πουθενα την καινουργια dev για να την περασω κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 παιδια κατεβασα αυτη τη ρομ xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.10.20.zip αλλα παταω να ανοιξω προγραματα και δεν μου επιτρεπει! δεν πατιουνται τα κουμπια! εχει προβλημα η ρομ η θελει κατι αλλο??!! να βαλω αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 παιδια κατεβασα αυτη τη ρομ xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.10.20.zip αλλα παταω να ανοιξω προγραματα και δεν μου επιτρεπει! δεν πατιουνται τα κουμπια! εχει προβλημα η ρομ η θελει κατι αλλο??!! να βαλω αλλη ρομ? βρες το εικονίδιο που λέει ασφάλεια κ δωσε δικαιώματα απο εκεί.ισως ανοίξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 μα δεν την βρισκω πουθενα την καινουργια dev για να την περασω κιολας ειχε θεματα και τη βγαλανε... σε λιγο λογικα θα ανεβει η διορθωμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 βρες το εικονίδιο που λέει ασφάλεια κ δωσε δικαιώματα απο εκεί.ισως ανοίξουν... το εκανα αλλα παλι τιποτα,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts